Colimator

Opriți klausul! 

  Într-o Europă frământată până în rărunchi de problema pierderii identității culturale a popoarelor, unde capul franco-german vorbește explicit despre […]

 

Într-o Europă frământată până în rărunchi de problema pierderii identității culturale a popoarelor, unde capul franco-german vorbește explicit despre desființarea statelor și națiunilor, în care popoarele încearcă să transmită că STATELE NAȚIONALE sunt soluția unei Europe a Națiunilor, unită în diversitate…

Într-o Românie, unde așa-ziși politicieni, care nu au citit în viața lor o carte, dar în care oamenii au crezut pentru că țipau tare, propăvăduiesc o UTOPIE SINISTRĂ numită STATELE UNITE ALE EUROPEI…

Într-o Europă, în care partidele neomarxiste propovăduiesc un PROGRESIM fals pus în slujba corporațiilor multinaționale…

Într-o Românie, unde cetățenii sunt transformați în niște biete numere încolonate la ușa unui hipermarket strain și-și strigă înăbușit DISPERAREA PIERDERII RĂDĂCINILOR, în care părinții își văd copiii schimonosiți de ura pe care păpușarii neomarxiști o aruncă în societate, un nazist, numit de Germania Gauleiter peste o țară despre al cărei popor el crede că e diferit de poporul român de dincolo de Prut, acesta vrea să arunce în aer și bruma de rațiune care a mai rămas în societatea românească, organizând, în ziua alegerilor europarlamentare, un Referendum pe o temă falsă, inexistentă, inventată doar de mintea lui bolnavă de putere și aparatul său diabolic de propagandă.

Marea Dezbatere a alegerilor Europarlamentare este: EUROPA NAȚIUNILOR sau STATELE UNITE ALE EUROPEI? Identitate sau omogenizare până la dispariția statelor și națiunilor?

Cu toate acestea, nazistul și Gașca lui de partide neomarxiste, fie că vorbim de PNL, USR sau PMP, vor să organizeze o mizerie de Referendum la care nici măcar nu au încă întrebarea care ar urma să se adreseze poporului, doar-doarv or scoate oamenii cu arcanul la vot.

În cazul în care nazistul și gașca lui tot nu se lasă și-l organizează, în bătaia de joc a unei națiuni întregi, unica soluție este să i se administreze o ultimă lecție de către acest popor umilit de ei, și anume să nu ne prezentăm la Referendum.

Doar așa îl putem trimite la casele lui, din Germania, din Florida, de la Sibiu sau pe unde or mai fi ele împrăștiate.  Invalidarea Referendumului va fi cea mai cruntă lovitură pentru nazist și gașca lui, iar după europarlamentare i se va deschide larg ușa să plece acasă, la casele lui.

Gelu VIȘAN

6 Comments

 1. LN

  Eu sper că toți cei ce ne-am prezentat la referendumul din octombrie vom boicota această sinistră mascaradă (europarlamentare + referendum „pentru justițe”) și că mulți alți români ni se vor alătura. Ar fi extraordinar să nu scoată la vot nici 20%.
  Domnule Vișan, v-am citit mereu cu interes articolele. Ați putea să ne dezvăluiți ce știți despre crima strigătoare la cer de la Colectiv? Cine a comandat-o, cine a executat-o, care a fost implicarea SRI, a altor servicii, dacă acolo s-a folosit napalm etc.

 2. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  CINE PARTICIPA LA ACEASTA MASCARADA NUMITA UE, LA ACESTE ASA ZISE “ALEGERI” PENTRU UE, FACE JOCUL OCULTEI SATANICE COMUNISTE IUDEOMASONICE, CARE VREA SA TRANSFORME POPOARELE IN POPULATII, SI OAMENII SA-I COBOARE MAI JOS DECAT ANIMALELE, ADICA DICTATURA ANTIHRISTICA IN CARE OMUL SA – SI PIARDA SUFLETUL, SA INTRE IN IAD PRIN “VALORILE” LOR EUROPENE, PRIN STATUL LOR DE “DREPT” , PRIN INSTITUIREA PACATULUI SI VICIULUI CA NORMA DE VIATA SI PRIN INVAZIA BABILONICA PROVOCATA A NEAMURILOR, A MAHOMEDANILOR FANATICI, PENTRU DISTRUGEREA ELEMENTULUI NATIONAL SI CRESTIN DIN EUROPA, PENTRU MIZA FINALA A NELEGIUITULOR – PIERDEREA SUFLETULUI SI INSTAURAREA CELEI MAI DIABOLICE DICTATURI DIN ISTORIE : DICTATURA ANTIHRISTULUI !!!

 3. adria

  Dacă nu te prezinți la vot este ca și cum nu exiști. Nu credeți că e mai bine să te prezinți și să-ți anulezi buletinul de vot? Cel puțin astfel le transmiți un mesaj clar iar buletinul tău de vot nu mai poate fi măsluit.

  • Gheorghe si Ion asupriti de straini

   A te prezenta la “votarea” lor, inseamna a intra in jocul lor perfid, a da girul constructiei lor babilonice si antihristice, inseamna a exista dupa cum vor ei sa existam : popor transformat in populatie fara identitate nationala si crestina, fara resurse, economie, finante, paduri, pamant stramosesc….toate in mana strainilor…inseamna a exista o populatie oarecare fara cultura, fara traditie, fara familie, fara omenie, fara suflet….invadati de neamuri straine, mahomedani fanatici si sodomisti desfranati….
   Un om normal, un patriot adevarat NU VREA SA EXISTE O ASTFEL DE SITUATIE ! NICIODATA !

 4. gigimutu

  Cum adica, sa-l trimitem la casele lui?

  casele hitleristului chiolhanis, caci despre el este vorba, confiscate, ca nu a dat el atatea meditatii, mincinosul, sa-si ia 6 case (va mai aduceti aminte cum ranjea, cind a spus ca din meditatii si-a luat cele 6 case, harbul) iar el si sinistra lui sotie, arestati, la bulau cu ei, pe ei, pe ei, pe mama lor!!!

 5. ...roman incorect politic...

  …sau… voi sa fiti cu ”singe’n instalatie” si, cind apareti pe sticla, sa spuneti lucrurilor pe nume si sa lasati dracu’ lauda, cifrele, legea pensiilor si ”calculelele” si sa rostiti, cu subiect si predicat, fraze coerente si simple cum face, la adresa voastra, ”nazistul și Gașca lui de partide neomarxiste” cum il numesti… habar nu aveti sa vorbiti, iar liderul vostru este INTOTDEAUNA bagat in corzi de matracucile de la conferintele de presa… politica nu se face cu aluzii si zimbete care se vor inteligente si zeflemitoare dar nu sint decit timpite si penibile… cine ii spune lui dragnea ca HABAR NU ARE sa faca fata ”asaltului” tutelor din presa si ca este jalnic si patetic? sasu’ va ”bate” la fiecare aparitie publica, desi rosteste minciuni si nemernicii cit Casa Poporului… el spune propozitii si voi vreti sa-i demonstrati cu cifre cu cit a crescut PIB-ul… cind o sa va treziti? chiar nu stiti ce va asteapta? si, sincer, ma doare la basca de voi… dar de aia care au crezut in voi, ce ziceti? si de ”realizarili” voastre? v-o spuneau unii nu demult… ca a doua zi, dupa venirea la putere, vor ANULA TOT ce ati facut voi… ori asta doriti prin lipsa voastra de reactie? de vorbe goale si articole de ”infierare” ne-am cam saturat… dar asta e! nu toata lumea are ”singe’n instalatie”… stimabile, sinteti de toata jena!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.