Cadran international

Ora de educație sexuală și efectele ei „benefice”

  Marele avantaj al orelor de educație sexuală, obligatorii atât în Franța cât și în Elveția – unde între vârsta […]

 

Marele avantaj al orelor de educație sexuală, obligatorii atât în Franța cât și în Elveția – unde între vârsta grădiniței și până la 12 ani, copiii învață despre masturbare, orgasm, penetrare, sex normal, sex anal, cât și despre tot ce trebuie să știe atunci când vine vorba despre „diferențele de gen”, „identitatea de gen” și orientarea sexuală – este că cine vrea poate participa la un „gang bang” încă de la o vârstă la care, nu cu mulți ani în urmă, alții își pierdeau timpul aiurea jucându-se cu păpușile, sărind coarda, jucând hoții și vardiștii sau murdărindu-se de cretă în timp ce jucau șotronul.

La colegiul Camille Du Gast, din Achères, o elevă de 13 ani a fost violată în două rânduri de 6 (șase) colegi de ai ei, cu vârste între 12 și 14 ani. Băieții i-au spus judecătorului de instrucție că tipa, violata, era o fată „ușor disponibilă”! Adică, au dat ei de înțeles, o punea cu oricine, oricâți și oriunde! La 13 ani! „Practica” la oră de educație sexuală a avut loc pe 25 ianuarie. În holul unui imobil.

La Orleans, procurorul Republicii confirmă deschiderea anchetei pentru fapte de viol și agresiune sexuală, care au avut loc la Casa Copilului din Orleans. Julien, tatăl, a reclamat că, pe 19 februarie, fiul lui a fost silit, de alți 4 băieți, să practice sex oral. Băieții aveau între 9 și 14 ani. Fiul lui avea 12 ani. Mai întâi au încercat să-l sodomizeze! Julien, tatăl, e revoltat.

Directorul unei școli din Vaud (Elveția) a rămas cu gură căscata atunci când a intrat în posesia unui film cu imagini deosebit de dure, pe care elevii lui de 10 și 11 ani și-l trimiteau pe telefoanele mobile. Nu, nu era „Cum învață profesorii să vorbească despre sexualitate”. Era altceva. Filmul ăsta îi prezenta pe unii dintre elevii de 10-11 ani, de la școală din Vaud, făcând sex anal în grup! Un psiholog specializat în maltratarea sexuală la copii a declarat că pentru adulți asta poate părea șocant, dar pentru copii nu! „Ei doar experimenteaza.” – a spus el.

Și când credeai că nu se poate întâmplă nimic mai rău, afli că ora de educație sexuală are un sac fără fund plin de surprize: La Paris, la comisariatul din arondismentul XIII a fost depusă o plângere, o fetiță de 4 ani a fost violată cu degetele de colegii ei, băieți,toți în vârstă de 4 ani!! Aceștia au pus în practică cunoștiințele dobândite la ora de educație sexuală! Oră care le-a făcut colega „ușor disponibilă”!

                                                                                                         Bogdan CALEHARI

https://www.larep.fr/orleans/faits-divers/2019/02/27/un-garcon-de-12-ans-aurait-ete-victime-d-un-viol-et-d-une-agression-sexuelle-a-la-maison-de-l-enfance-a-orleans_13506426.html

http://www.fdesouche.com/1152873-yvelines-une-adolescente-de-13-ans-violee-par-six-eleves-a-la-sortie-du-college

https://www.facebook.com/RecherchesRessourcesEtEntraide/posts/vaud-suisse-sodomie-infantile-un-film-choc-circule-dans-le-préau-des-écoliers-on/890821501064418/

https://www.20min.ch/ro/news/vaud/story/Sodomie-infantile–un-film-choc-circule-dans-le-preau-24437001?fbclid=IwAR1LtFlUj9vwQywF5Pa-F00fZvlJqAkh_6VrTYheVFrw8ITNCs4ij3uFO3g

Viol d’une fillette de 4 ans par d’autres élèves de maternelle : la conséquence de la sexualisation des enfants

5 Comments

 1. Dezgustator!
  Asta vor pedofilii iudei sa faca si la noi in tara.

 2. Marian

  N-ați înțeles voi bine despre ce e vorba! Francezii sunt opăn mainded, iar românii sunt înapoiați – de aici și confuzia legată de necesitatea orelor de educație sexuală/ homosexuală/ identitate de gen etc. Tocmai d-aia au sabotat și securiștii referendumul – ca să ne aducă ”pas cu pas” în rând cu lumea civilizată.

 3. Augusta

  Nu numai pedofilii jidani vor ora de educatie sexuala!! Asta se introduce cu acordul profesorilor si parintilor!! Sa va povestec! Cand fiul meu era in cls a XI-a a unui liceu bucurestean, in 2015, la o sedinta cu parintii, diriginta ne-a spus ca trebuie sa facem cerere pt ora de religie a copiilor nostri! Educatia sexuala fusese deja introdusa in scoala fara acordul parintilor. In momentul in care am spus in sedinta: “Cum este posibil sa ne cereti acordul pentru ora de religie a copiilor nostri, iar pentru ora de educatie sexuala nu ne-ati cerut acordul ca sa aflu de la copilul meu ca face la scoala educatie sexuala?!!! In acel moment au sarit unii parinti de fete, si diriginta, spunand ca ora de educatie sexuala este utila pt copii, ca fetele mai ales, sa se fereasca sa ramana gravide din clasa a VIII-a!!! Le-am spus: “Doamnelor, copiii trebuie sa faca ora de religie si sa invete sa nu-si murdareasca sufletul facand sex cand inca sunt copii, si atunci nu mai ramaneau gravide. Adica voi le invațati sa faca sex dar sa aiba grija sa nu ramana gravide? In loc sa le spuneti ca nu se vor mai intalni cu frumoasa varsta a adolescentei cand au sufletele curate si pure, si ca sex vor face la maturitate de o sa le fie sila? O afirmatie mai aberanta nu mi-a fost dat sa aud de atatia ani de cand tot merg la sedintele cu parintii!!!

  Sunt foarte multi români spalați pe creier! caci considera o necesitate educatia sexuala care nu este altceva decat pervertirea si murdarirea sufletelor si gandurilor copiilor nostri! Pierderea puritatii in gandire se vede acum in societate! Suntem o colonie spurcata de hoardele de lacomi, mincinosi, imorali si tradatori, la propriu si la figurat!
  Suntem un popor mort pe dinauntru, goi de continut valoros pentru suflet si plini de toata murdaria globalista care le-a deformat modul de gandire crestin. L-au lepadat pe Dumnezeu si au imbratisat sexul, banii, puterea si autotradarea de ei insisi! Il cred pe Dumnezeu demodat si accepta tertipurile diavolesti, devenind dupa chipul si asemanarea diavolului, care devine noul lor tata, in locul Tatalui adevarat pe care au scuipat.

  Numai mila lui Dumnezeu mai poate salva acest neam de tradatori, imorali, mincinosi, ignoranti usor de manipulat si mintit. Sa dea Dumnezeu sa mai renasca o data acest neam, inainte de a ne duce si a nu mai fi!
  Amin

  • alex

   Foarte bun comentariu, d-na Augusta! ” Adica voi le invatati sa faca sex dar sa aiba grija sa nu ramana gravide?” – aceasta fraza spune totul despre ” invatamantul romanesc”! Cat tupeu pe diriginta aceasta, cata prostie! Si se mai numeste profesor! D-na Augusta eu nu cred in minuni! Poporul roman e un popor terfelit si calcat in picioare si totusi accepta degenerarea copiilor si tinerilor care vin dupa noi! Inca mai e loc de prostie si mai multa in tara asta! Eu nu mai cred in renasterea acestui neam! E prea atins de boala desfraului, a tradarii, a minciunii, etc.

   • gigimutu

    Alex,

    imi pare rau, dar trebuie sa-ti dau dreptate, poporul asta e la vale si nu se mai intrevede nici o posibilitate de revenire, oricum, inca vor mai fi si oameni de treaba si corecti, dar acestia vor fi din ce in ce mai putini.
    numai Dumnezeu ne mai poate salva, asa ca, sa ne punem toata increderea in El, si nu in politicieni, in vedete, in leaderi, in formatori de opinii si in alte idiotenii lumesti frumos colorate, care ne promit fericirea si progresul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *