Cadran international

Ospiciul suedez

  Uzbecul Rakhmat Akilov s-a suit la volanul unui camion de mare tonaj și a intrat cu viteză pe stradă […]

 

Uzbecul Rakhmat Akilov s-a suit la volanul unui camion de mare tonaj și a intrat cu viteză pe stradă Adolf Fredriks din centrul Stockholm-ului. A ucis 5 oameni și a rănit grav alți 15. Rakmat Akilov era un soldat al Statului Islamic, se afla în atenția serviciilor suedeze de informații, avea cererea de azil respinsă, dar nu a fost expulzat pentru că nicio autoritate suedeză nu și-a imaginat că, brusc, după atâția ani petrecuți în Suedia, Rakmat Akilov va hotărî să ucidă oameni.

Camionul cu care Rakhmat Akilov a comis actul terorist.

Ebba Akerlund avea 11 ani când a fost ucisă de Rakhmat Akilov. În ziua aceea se întorcea de la școală chiar pe stradă Adolf Fredriks. În cursul anului 2018, în numai 6 luni, mormântul ei a fost profanat de 30 de ori de un imigrant musulman, aflat ilegal în Suedia! La fel de ilegal că Rakhmat Akilov. La un moment dat, tatăl Ebbei l-a prins pe profanator și l-a predat poliției. Aceasta l-a eliberat după o oră! Ilegalul a continuat să vandalizeze mormântul. Împotriva lui există o decizie de expulzare care nu a fost pusă în aplicare. Nici Rakhmat Akilov nu a fost expulzat atunci când ar fi trebuit. Va fi, după ce va ispăși 16 ani din condamnarea pe viață. Atât durează în Suedia o condamnare pe viață!

Ebba Akerlund și mormântul ei vandalizat.

Irina Zamanova a venit din Ucraina, la Stockholm, ca turistă. Se plimbă pe stradă Adolf Fredericks când s-a întâlnit cu Rakhmat Akilov. Soldatul Statului Islamic n-ar mai fi trebuit să se afle acolo, ci în Uzbekistan. Grav rănită a ajuns la spital. I s-a salvat viață, dar și-a pierdut un picior. Piciorul drept. A fost vizitată  de Ștefan Lofven – prim ministrul suedez. Cel care a declarat recent că creșterea explozivă a criminalității în Suedia nu are nicio legătură cu imigrația masivă. Ștefan Lofven i-a promis că va face pentru ea tot ce-i stă în putință. I s-a  acordat un permis de ședere temporară. Irina trebuia să depună mărturie în procesul intentat teroristului musulman.

După ce permisul de ședere temporară i-a expirat, Irina Zamanova a făcut cerere pentru un permis de ședere permanență. Întâi, această cerere i-a fost respinsă de serviciile de imigrație. După aia, cererea i-a fost respinsă și de justiția suedeză. În luna iulie, Curtea de Apel pentru probleme legate de imigrație a hotărât că, în termen de o luna, Irina Zamanova și fiica sade 14 ani, trebuie să părăsească Suedia. Agenția de imigrare suedeză a anunțat-o printr-o scrisoare : „Dacă nu ați părăsit deja de bună-voie Suedia, luna viitoare veți fi evacuată cu forța.” Din păcate pentru ele, ucrainiencele  nu au nicio legătură cu Statul Islamic.

Rokollah Karimi a venit în Suedia din Afganistan. Odată ajuns a declarat că, acolo, în Afganistan, era în pericol să fie agresat sexual de bărbații mai în vârstă, în timpul traditionalului „Bacha Bazi” (Băiețașii dansatori). A primit, imediat, azil! După un an a violat o suedeză de 15 ani. A fost viol în grup. Justiția suedeză a hotărât să nu-l expulzeze – ajuns acasă Rokollah risca să fie violat!

Borgifta Sara are 18 ani. În urmă cu 3 ani a fugit din Afganistan. Fusese măritată de familie, contrar voinței ei, cu un var. Conform legilor și tradiției. Conform tradiției, soțul o bătea zilnic. Ajunsă în Suedia, a cerut azil și a trecut la creștinism. Aici a greșit. Grav! Veți vedea de ce. Ajunsă în față Curții de Apel pentru Imigrație, creștina Sara a fost condamnată să fie expulzata în Afganistan – amenințările soțului ei nu constituie probe concludente. Asta a spus justiția! În Afganistan nu o va viola nimeni. Va fi ucisă! În Afganistan, apostazia se pedepsește cu moartea. În Iran, Sara Borgifta ar fi fost spânzurată de o macara. În Afganistan va fi îngropată până la piept în pământ și ucisă cu pietre. Se numește lapidare. Dacă are noroc va fi ucisă de familie, cu cuțitul, pentru că a dezonorat-o atunci când a fugit și și-a părăsit soțul. Asta se numește crimă de onoare.

Borgifta Sara

 Soldatul Statului Islamic trebuia expulzat. Nu a fost! Din cauza asta, Ebba Akerlund a fost ucisă. Și ea! Cel care i-a profanat mormântul de 30 de ori trebuia expulzat. Nu a fost! Irina Zamanova și-a pierdut un picior din cauza statului suedez. Acesta nu i-a acordat azil și a decis expulzarea ei. Rokollah Karimi a primit azil, după care a violat o față de 15 ani. Justiția suedeză a decis să nu fie expulzat în Afganistan, că să nu fie violat! Justiția suedeză a condamnat-o pe creștină Borgifta Sara la moarte… prin expulzare. Sentința va fi executată când această va ajunge în Afganistan.

Totul în doar două cuvinte? Ospiciul suedez!

                                                                                                              Bogdan CALEHARI   

Surse:

https://www.nyatider.nu/15-arig-flicka-gruppvaldtogs-bara-en-av-garningsmannen-doms-till-utvisning/?fbclid=IwAR1h_Mgq-1wkNBphSDlZgSfrcXGV5m6AvAWyeAt3Q-BZPtL9nTcrcMiIBvQ

https://www.letemps.ch/monde/police-suedoise-arrete-responsable-presume-lattentat-stockholm

https://www.lefigaro.fr/flash-actu/la-suede-expulse-une-ukrainienne-grievement-blessee-dans-un-attentat-djihadiste-20190708

https://samnytt.se/utvisningsdomd-har-skandat-terrormordade-ebbas-grav-30-ganger-pappan-kritisk/?fbclid=IwAR3NH0cyi0th_buzwZ2ng-BB-YLIrDDsPW3HalJloXF0ZhzSOH9ndpSLZ5I

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yvjJAJ/bortgifta-sara-18-ska-utvisas-jag-ar-i-fara?fbclid=IwAR1wsHKLnAxF_APmlDxdkyTchmcuGu00l_e8VzLQsDIPIZBBaNa0Ji2onFI

 

 

2 Comments

  1. alex

    Execelent titlu! Pe deplin meritat! Mai este Suedia, un model de democratie? Nu mai este demult! Daca mai dormim mult in papuci, acest lucru se va intampla si la noi, mai ales ca a venit la putere “guvernul meu 2”! Oculta Mondiala nu se dezminte: planul Kalergi se desfasoara rapid si sigur!

    • Constantin

      usr/plus sunt principalul vector al implementarii porcariilor si la noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *