Abuzuri

Pacient Covid-19, lăsat fără tratamentul pentru inimă: „E ca în lagăr, mă omoară cu zile”, apoi a murit

  Un bărbat din Târgoviște a povestit sfârșitul cumplit de care a avut parte o rudă a sa, un om […]

 

Un bărbat din Târgoviște a povestit sfârșitul cumplit de care a avut parte o rudă a sa, un om bolnav de inimă, care a avut ghinionul să ia și virusul gripei chinezești. Cum în România nu mai există decât Covid, i s-a dat doar tratament pentru asta, iar inima i-a cedat. Acum este doar un număr, numai bun de adăugat în statistica oficială.

Iată textul postat de Rareș Turloiu pe contul de socializare .

„O rudă de gradul 3 a murit ieri de Covid 19. Era din Călărași. Bărbatul avea probleme cardiovasculare acute, pentru care urma tratament medicamentos specific. Din momentul în care a ajuns la spital în București, medicii de acolo i-au întrerupt tratamentul pentru inima, spunându-i că va urma doar tratamentul anti-covid. A fost trimis de la București la Oltenița la un spital suport Covid, pentru ca era mai aproape de localitatea de domiciliu. Omul s-a simțit din ce în ce mai rău cu inima….dar a fost tratat doar pentru coronavirus. Acum două seri și-a sunat un nepot spunându-i că „e nenorocire în spital…sunt oameni care urlă de durerile provocate de bolile pe care le aveau înainte să fie internați și tratați strict de Covid, dar sunt tratați doar cu tratament anti-covid 19”. A spus că lipsa tratamentului pentru inimă ii provoacă dureri groaznice și că ceea ce se întâmplă acolo îl va omorî. Omul a murit a doua zi de dimineață de….Covid 19….după ce i-a fost întrerupt tratamentul pentru inimă în toate aceste zile.

A mai murit un om. Regulamentar. De Covid 19.

„Le urez condoleanțe!”

România Normală!

Potrivit cotidianului Adevărul care a scos la lumină acest caz, înainte să i se ia telefonul, o practică despre care am mai auzit și în alte cazuri, pacientul s-a plâns familiei că este lăsat să moară cu zile.

Pacientul îşi suna zilnc rudele să le spună că mor pacienţi pe capete în saloane şi că va muri şi el. Bărbatul îi acuza pe angajaţii spitalului că nici măcar apă nu i s-a dat voie să primească de la aparţinători în primele zile, fiind îndemnat să bea de la chiuvetă. „E ca în lagăr, mă omoară cu zile. Îmi dau compot cu zahăr şi eu sunt diabetic”, se plângea pacientul. În ultimele zile din viaţă, pacientul a fost legat de pat pentru că urla şi se zbătea de durere. „Cu două zile înainte să moară, i-au luat telefonul ca să nu mai sune, i-au făcut morfină pentru a-i calma durerea şi să îl ţină în stare de somnolenţă. La un moment dat, a sunat sora sa din nou să facă ce face, cum se mai simte, şi a fost anunţată că a murit în urmă cu trei sferturi de oră”, acuză rudele.

Reacția „eroilor din linia întâi”? Conducerea spitalului a declarat pentru cotidianul menționat că ei au protocoale foarte stricte, iar dacă familia vrea mai multe informații să se adreseze în scris spitalului.

                                                                                 Stela SPĂTARU, Business & Politics News

 

 

9 Comments

 1. Paradoxuri covid

  Statul se îngrijește
  sa nu mor de gripă,
  de-aia se grăbește,
  făcând legi în pripă

  Eu pot să decid
  daca vreau sa mor,
  dar nu de covid,
  asta-i zona lor!

  Lumea avortează
  copii se ucid,
  asta nu contează;
  nu-s morți de covid!

  Mor mii netratați
  sau tratați tardiv
  dar nu-s importanți;
  n-au avut covid!

  De foame popoare
  vor muri stupid
  statu în cot îl doare
  n-au avut covid!

  Nu găsesti în lume
  un guvern lucid!
  Munca să-și rezume,
  nu doar la covid!

  Mass-Media toată,
  orice post deschid,
  doar o temă toacă:
  moartea de covid!

  Teroriști politici
  pe voi vă desfid
  sunteți schizofrenici
  cu al vostru covid!

 2. vraci in munti

  dracu te ia daca esti bolnav in perioada asta ca ajungi pe mana slugilor din spitale care au protocoale. mai bine auto medicatie sau vreun vraci prin munti decat astia

 3. justinianus

  Crima cu premeditare!!

 4. Riga Crypto

  Jidovimea prin ramura mafiei medicale și farmaceutice a subjugat cu desăvârșire sistemele de sănătate publică(nu mai zic de ororile care se întâmplă de decenii la privat, în frunte cu Jewmerica). Nu mai găsești nicăieri morala hipocratică și stoică, promovată prin puterea cuvântului și exemplului de prof. Nicolae Păulescu și alții, ci numai morala talmudică.

 5. Marian75

  Va veni timpul si pt.acești Criminali de asa ziși doctori să plătească odată cu cretini de politruci doctori se pare că întrețin artificial acest covid ,I-au o căruță de bani pe spatele nostru Auzi cică Pnl-ul are 35% manipulare pe față,sper să devină ca Pntcd…să dispară inclusiv Psd,trebuie schimbată toată clasa politică,luat de la 0

  .

 6. IVAN CONSTANTIN

  PACAT OAMENII MOR CU ZILE PENTRU CA NU SUNT TRATATI DE AFECTIUNILE PE CARE LE AU, ASA ESTE DACA ESTI INTERNAT INTR-O SECTIE SUPORT COVID S-AU COVID ESTI CA IN LAGAR DEPOSEDAT DE TELEFON SI TRATAT DOAR DE COVID DUPA CE ITI PRESCRIE TRATAMENTUL UN INFECTIONIST CONDITILE SUNT GROAZNICE, SINGUR IN SALON INCUIAT FARA WC, ITI FACI NECESITATILE IN OLITA , TI SE ADUCE MINCARE SI TRATAMENT DE 3 ORI PE ZI PINA ITI IES 2 TESTE NEGATIVE!!!!

 7. Poenaru 2016

  Metoda prin care poti asasina (fara sa ramana urme) un om care are anumite afectiuni este clasica. Ea a mai fost aplicata de un anumit tribunal international de la Haga in 2006. Va mai amintiti de Slobodan Milošević fostul presedinte al Serbiei ? Acesta a fost incarcerat in puscaria tribunalului de la Haga in urma unui simulacru de act de acuzare facut de Carla Del Ponte, procuror al acelui tribunal. Actul de acuzare era de fapt o insailatura de articole de presa si emisiuni tv, nu se baza pe o cercetare judiciara. Fiind avocat de profesie, Milošević a refuzat avocatul din oficiu deoarece tribunalul era ilegal. In discursul de aparare Milošević a facut praf actul de acuzare al Carlei. Dandu-si seama ca nu pot sa-l condamne, cei care dirijau procesul i-au taiat acestuia medicatia pontru boala cardiaca de care suferea. Astfel in martie 2006 Milošević murea asasasinat in puscaria de la Haga. Stiti ce a patit Milošević dupa 10 ani de la moarte in 2016 ? A fost achitat de catre tribunalul care-l omorase ! Era ultimul act al unui tribunal de sorginte stalinista inainte de a se autodesfiinta. Credeti ca a raspuns cineva pentru acest asasinat ? Eu nu stiu sa fi raspuns cineva ! Nici pentru crimele din spitalele din Romania din ultimile 6 luni nu va raspunde nimeni. Ele au fost comandate !

 8. Luca - cetateanul dezamagit

  Criminalii! La puscarie cu ei, la puscarie! Toti cei care se comporta precum criminalii vor raspunde penal, mai devreme sau mai tarziu.Si nazistii credeau ca sunt intangibili si au fost judecati in procesul de la Nuremberg. Nu vor putea fi exonerati de pedeapsa, cei din linia intai, asa-zisii eroi ai virusului mortii pe consideretul ca au actionat potrivit ordinelor si/sau ordonantelor. Acestea din urma nu sunt mai presus decat viata si sanatatea omului, valori ocrotite de Constitutie, legea fundamentala a Romaniei. S-au depasit toate limitele, fara rusine, fara remuscari pentru consecintele faptelor pe care le savarsesc.

 9. Alina

  valul 1 …inexistent, așteptăm un val 2…dar valul 3 va fi cel real, pedofilii sataniști la putere, care vor să aibă acces la copii nelimitat și de ce nu legal. În lume și în România dispar copii. Chiar dacă sunt din centre de plasament, sunt tot ființe vii. Nu e vb de prostitutie de stradă, e vorba de adrenocrom!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *