Atitudini

Până și Băsescu spune că politicienii olandezi sunt ticăloși!

         Filiera Olandeză – eu nu-i spun filieră mafiotă                 […]

         Filiera Olandeză – eu nu-i spun filieră mafiotă

                                      Cadenţa evenimentelor:

1.Pe data de 12 Septembrie 2018 ne vizitează intempestiv Mark Rutem, premierul Olandei ,care vine pentru câteva ore la Bucureşti pentru a da o declaraţie în care spunea că suntem o ţară coruptă, deci NU Schengen.

2.Pe 01 Octombrie 2018 în Comisia LIBE a Parlamentrului European, olandezul Frans Timmermans, pulverizează pur şi simplu România printr-un raport despre corupţie şi stat de drept, raport împănat cu destule inadvertenţe ;

3.Pe 22 Octombrie 2018 Raport Final Comisia de la Veneţia care susţine inadvertenţele din raportul Timmermans, ba este chiar la un pas să ceară modificarea Constituţiei . Raportor a fost olandezul Martin Kuijer.

4.Pe 26 Octombrie 2018 este data în care compania olandeză Damen, suspectată şi anchetată pentru corupţie, se aştepta să primească un contract de 1,6 miliarde euro de la Guvernul României. Decizia a fost amânată până pe 15 Noiembrie 2018.

Eu nu cred că „prea cinstiţii” olandezi Mark Rutte, Frans Timmermans şi Martin Kuijer  s-au concertat pentru a face presiuni asupra Guvernului României, în perspectiva acordării contractului de 1,6 miliarde euro către firma olandeză Damen, mai ales că aceasta este suspectată şi anchetată pentru corupţie. 

Nu cred nici că fotografiile apărute în presă cu Mark Rutte şi proprietarul Damen au semnificaţie. Nu… sunt doar aşa… ca să nu greşim câştigătorul. Mă aştept ca „prea cinstiţii” olandezi Mark Rutte şi Frans Timmermans să acuze România de corupţie, dacă „penalii ” de la Damen ar primi contractul de 1,6 miliarde euro pentru armată. Dacă vrem în Schengen, eliminăm olandezii „penali” de la Damen!

                                                                                                       Traian Băsescu

1 Comment

  1. Gogu

    Uite, de asta nu-l înghit eu pe Băsescu! A plecat din poziția de vârf și, acum, dă pe goarnă tot ce știe. Și știe multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *