Cadran international

Pandemia coronavirus COVID-19: Pericolul real este „Agenda ID2020”

  În luna ianuarie 2020 a avut loc la Davos (Elveția) întrunirea anuală a Forumului Economic Mondial. S-au reunit 3000 […]

 

În luna ianuarie 2020 a avut loc la Davos (Elveția) întrunirea anuală a Forumului Economic Mondial. S-au reunit 3000 de oameni din întreagă lume, printre care și 116 miliardari ai planetei, pentru a discuta, cu „ușile închise” bineînțeles, soarta planetei.  O lună mai târziu se declanșează isteria cu coronavirusul, iar OMS declară în prima fază că nu este nimic grav însă revine asupra deciziei și declară coronavirusul ca fiind o pandemie globală.

Și acum, să subliniem câteva lucruri. Nu mai intru în detalii cu privire la faptul că acest virus denumit coronavirus este inventat și brevetat în SUA.  Vreau să subliniez faptul că o pandemie este atunci când ai o rată de mortalitate de peste 12%.

În întreagă lume s-au raportat în jur de 100.000 de îmbolnăviri cu coronavirus și aproximativ 3.400-3.500 decese. Asta înseamnă o rată de mortalitate de 3,5 %! China, unde rata de deces a atins doar cu câteva săptămâni în urmă cu aproximativ 3%, a revenit la 0,7%  –  deoarece China preia controlul deplin asupra bolii – și asta cu ajutorul unei medicament dezvoltat în urmă cu 39 de ani de Cuba, denumit Interferon Alpha 2B, foarte eficient pentru combaterea virusurilor și a altor boli, dar nu este cunoscut și folosit în lume, deoarece SUA sub pretextul embargoului ilegal instituit Cubei nu permite comercializarea medicamentului pe plan internațional.

Așadar nu suntem nici măcar pe aproape de 6% pentru a declară o pandemie globală, dar interesele sioniștilor care conduc lumea sunt altele și atunci au pornit prin mașinăria de propagandă, mă refer la mass-media, o campanie agresivă care are ca scop spălarea creierelor celor din turmă.

Scopul final este implementarea agendei ID2020 „SOLUȚIA FINALĂ”, în cazul de față va consta în vaccinări forțate, iar cei care nu se vor lasă vaccinați vor fi amendați, băgați în pușcarie și marginalizați de societate. Vaccinările vor avea loc în prezența poliției sau a armatei.

Dacă vaccinarea forțată va avea loc atunci Big Pharma va da încă o lovitură de sute de miliarde de dolari. Nu întâmplător s-a anunțat deja numele unei firme din cadrul Big Pharma care va lansa săptămâna viitoare primul vaccin împotriva coronavirusului. Firma se numește Moderna Inc. și culmea, acțiunile acestei firme au crescut vertiginos la bursă în timp ce absolut toate celelalte companii cotate la bursă înregistrează pierderi uriașe.

O alta piesă din acest puzzle este declarația lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), că banii reali transmit virusuri și bacterii, în special virusuri precum COVID-19 și ca atare trebuie să folosim doar bani virtuali.

Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Este posibil că prin cocktail-ul de vaccin care ne va fi băgat cu forță în organism să se găsească o substanță sau un agent care să ne omoare lent, fie să declanșeze o boală care să se declanșeze în generația următoare, fie un agent care să ne facă debili sau să producă infertilitate la femei. La acest nivel au ajuns laboratoarele din SUA, UK, Israel, Canada, Israel etc, care creează vaccinuri pentru turmă.

O altă ipoteză plauzibilă ar fi aceea a injectării prin acest vaccin sau ulterior, a unui nano-cip fără că persoană vaccinată să știe de el. Cipul poate să fie încărcat cu toate datele despre persoană respectivă, inclusiv conturile bancare, adică BANI DIGITALI / VIRTUALI. Vedeți SOLUȚIA? Nu veți mai avea control asupra banilor și oricând vi se pot blocă conturile în cazul în care veți protestă împotrivă autorităților.

Mai ceva, în octombrie 2019, la universitatea JOHNS HOPKINS din Baltimore, Maryland, a avut loc Event 201, o simulare privind îmbolnăvirea populației cu un coronavirus, acțiunea fiind sponsorizată de WEF și fundația Bill și Melinda Gates.

Știți voi cine este Bill Gates, individul care a sponsorizat inventarea virusului Zika și cel care a declarat că este pentru vaccinarea tuturor oamenilor, în special a africanilor, în același timp fiind și pentru reducerea numărului populației de pe mapamond! Această temă cu reducerea numărului populației la aproximativ 500 de milioane nu este de azi, ci din anii 60-70, de pe vremea administrației Nixon, Henry Kissinger fiind cel mai vocal în acest sens.

Ce este programul ID2020? Este o alianță între partenerii publici și privați, inclusiv agențiile ONU și societatea civilă. Este un program de identificare electronică care utilizează vaccinarea generalizată ca platformă pentru identitatea digitală. Programul valorifică înregistrările naționale de naștere și operațiunile de vaccinare pentru a oferi nou-născuților o identitate digitală portabilă și persistentă legată biometric. GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), se identifică pe site-ul său web ca un parteneriat global pentru sănătate al organizațiilor din sectorul public și privat dedicat „imunizării pentru toți”. GAVI este susținut de OMS și, inutil să spun, principalii săi parteneri și sponsori sunt din industria farmaceutică.

                                                                                                       Traducere și adaptare I.F.

Sursa: Global Research 

7 Comments

 1. marin

  Stiam demult ce ni se pregateste, insa speram ca eu, personal, sa nu apuc sa traiesc asta, mai ales ca am trait cu suferinta si furie dictatura ceausista. Solutia pentru mine este moartea inaintea pierderii LIBERTATII. Pentru mine LIBERTATEA inseamna viata. Din ce vad acum la generatiile de dupa mine, LIBERTATEA nu inseamna nimic, ci numai “securitatea” – care este dictatura in final cu pretextul ipocrit “ne pasa de tine”. Dictatura binelui colectiv cand noi suntem oameni si nu furnici! Generatiile noi, in mare parte, habar n-au ce cer sau isi doresc – cei care au cerut starea de urgenta de pilda. Nici macar nu au citit dispozitiile legale, multi dintre ei NU STIU si NU INTELEG ce inseamna! Nu au habar ca au contribuit ca idioti utili la marea epurare ce va veni.

 2. Alexandru AMOQ

  Foarte interesant !

 3. Nicu

  ”Vreau să subliniez faptul că o pandemie este atunci când ai o rată de mortalitate de peste 12%“

  Te rog sa subliniezi pe viitor mai bine termenii. Poate pui si un citat din dex pentru anumiti termeni.. poate daca nu scrii tampenii din primele 2-3 fraze, cineva chiar se va obosi sa citeasca tot articolul.

  PANDEMÍE, pandemii, s. f. Epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare, cuprinzând mai multe țări, continente. – Din fr. pandémie.

  • Cu cine vă certați, nu vedeți că este o traducere și autorul textului nu este român?

  • medusa

   Dar scrie tu ceva inteligent, creator inaltator benefic, Draga Nicule. Minunatule

 4. Balica Mona Loredana

  Va mulțumesc foarte mult pentru acest articol! Sunt convinsa ca cel putin 90%este adevarat! Si eu ca si domnul de mai sus prefer MOARTEA decat pierderea Libertății!!! Si de saptamani intregi vorbesc cu apropiatii mei si le aduc argumente contra corona virus pe care eu il consider fals sau cel mult un virus fiarte slab care nu ajunge nici la degetul mic al malariei si ca pe plan global altceva se pregateste si ne vor ingradi liberratile din ce in ce mai mult pentru a ne aduce in puntul pe care il diresc cei care conduc lumea! Nu am habar despre ce au planuit! Tin sa precizez ca am vizionat pe internet in aceste luni diar 9 stiri insumate din China, SUA, Italia si România si am ascultat un mesaj voce din retele de socializare si toate mi s au parut incomplete, raspanditoare de paanica si false dar cu un impact foarte puternic asupra psihicului uman!!!!!! Nu am cablu tv si nu ma uit la tv!!!! Va doresc tuturor IUBIRE, GANDURI BUNE, VESELIE SI BUCURII!!!!!! SA RAMANEM CU TOTII VESELI SI BUNI!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.