Colimator

Pandemia profețită de Pro TV pe 13 martie 2019

  Cei care sunt în stare să înțeleagă și să interpreteze informațiile următoare își vor da seama că ceea ce […]

 

Cei care sunt în stare să înțeleagă și să interpreteze informațiile următoare își vor da seama că ceea ce se întâmplă în întreaga lume de câteva luni nu este nici întâmplător, nici natural, ci este aplicarea unui plan minuțios, pregătit și planificat cu mult timp înainte în laboratoarele Ocultei Globaliste.

Pe 13 martie 2019 la știrile Pro TV, rețineți, pe 13 martie 2019, Andreea Esca (actualmente fostă bolnavă de Covid) anunța cu emfază că o epidemie de gripă ne paște cât de curând. Nu e vorba, spunea ea, dacă, ci când va izbucni o epidemie de gripă. Se vorbea încă de pe atunci de viruși transmiși de la animale la om, vaccinuri, antivirale, ventilatoare, măsuri de prevenție gen izolare la domiciliu, mască, distanțare socială și spălat pe mâini.

În știre apare și Alexandru Rafila, care vorbește de necesitatea unor înțelegeri cu companiile farmaceutice pentru achiziționarea de vaccinuri și spune că trebuie făcute exerciții de simulare a epidemiilor. Ni se mai spune că România are deja un plan de măsuri pentru o eventuală pandemie. Măsuri pe care acum le simțim pe pielea noastră și care arată în mod clar că nu au nicio legătură cu protecția și sănătatea noastră, ci cu instaurarea unui regim totalitar orwellian bazat pe pseudo-medicină.

În concluzie, în primăvara lui 2019, cu un an înainte de instaurarea stării de urgență, eram anunțați de ceea ce se întâmplă în prezent și după 7 luni are loc o simulare de pandemie la Johns Hopkins Center for Health Security numită „Event 201”, după care, la doar 3 săptămâni, izbucnește și „pandemia” în China. Din punct de vedere matematic, probabilistic, așa ceva nu este posibil din pură întâmplare.

                                                                                                    Dan TĂNĂSESCU

3 Comments

  1. Ce”vrajeala”,ce caterinca (cum ar zice sarmanul boschetar)se face pe seama acestor previziuni.Totul nu este decat o perfida manipulare a consumatorului de medicamente,neinstruit stiintific despre boli,pandemii,virusi si altele.Lumea,dealungul istoriei,s-a lasat pe mana doctorilor(farmacisti,fachiri,vraci,vrajitori),in care avea incredere nelimitata,incredere pornita din suflu divin.Ceace se prevede prin mas media nu sant decat niste”premonitii”care deja se fabrica,pentru ca intr-un viitor cat mai apropiat sa se adevereasca a se realiza in mod dezastruos pentru fiinta umana.Acesta este”fenomenul”medical al prezentului,prezentat in media popoarelor.Minciuni cu staif si mot zburdalnic ce poate sa spele foarte usor creerele bietei “trestii gangitoare”Si cred sa subantelege cine sta in fruntea farcismului.

  2. gigimutu

    andreea esca,

    acest covid al televiziunilor! citi bani ai incasat ca sa te dai bolnava de guvid covid covrig? sau e la secret?

  3. Scuzati,rectific:cine sta in fruntea farmacismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.