Cadran international

Pandemie: „98% dintre pozitivi au doar o răceală comună”

  Biochimista și imunologa Roxana Bruno spune că progresul bolii nu mai este riscant. El susține că statisticile sunt folosite […]

 

Biochimista și imunologa Roxana Bruno spune că progresul bolii nu mai este riscant. El susține că statisticile sunt folosite pentru a justifica carantina persoanelor sănătoase și acuză OMS că a provocat un genocid cu vârstnicii.

Pentru a înțelege pe deplin o problemă, este necesar să cunoaștem cât mai multe date. Dar modul în care aceste date sunt colectate va fi crucial pentru ca înțelegerea să fie aproape de realitate. În ceea ce privește actuala pandemie Covid-19, datele pe care ni le furnizează zilnic ca ilustrare a ceea ce se întâmplă sunt în principal numărul de „cazuri” și decese. Marele paradox este că, potrivit oamenilor de știință și al profesioniștilor din domeniul sănătății, se fac greșeli grave care fac ca aceste cifre să nu fie de încredere. Speculațiile politice și interesele marilor companii par să joace un rol central în gestionarea informațiilor despre acest virus, spun ei.

„Dacă testez o întreagă populație pentru coronavirus, doar într-o perioadă de iarnă când bolile respiratorii, gripa și răcelile obișnuite sunt endemice, probabilitatea de a detecta un coronavirus care provoacă o răceală comună este foarte mare, Dar asta nu înseamnă că am Covid-19, care este o boală gravă, poate că sufăr de o răceală comună ”, a avertizat într-un interviu acordat La Prensadr. Roxana Bruno, absolventă în biochimie și doctor în imunologie, cu postdoctorate la Institutul Max Planck de Neurobiologie din Germania și Institutul de Neuroștiințe din Alicante, în Spania.

 Cât de fiabile sunt testele PCR pe care le utilizați pentru a detecta cazuri de coronavirus?

– Testele RT-PCR (reacția în lanț a polimerazei) sunt destinate să amplifice genomul viral. Aceste teste sunt foarte sensibile, adică au capacitatea de a detecta un număr redus de copii de particule virale, o mică parte a genomului, dar au dezavantajul că nu înseamnă că aceste particule, care au detectat ARN viral, implică faptul că există viruși infecțioși în probele respiratorii. Detectarea virusului nu este egală cu infectivitatea virală.

– De ce virusul poate fi prezent fără infectare?

– Pentru că am avut contact cu virusul, l-am prins. Virusul este acolo pentru că este sezonier, este un virus care circulă în acest sezon al anului, dar propriul nostru sistem imunitar l-a atacat. Avem un sistem imunitar înnăscut în mucoasă, care îl neutralizează rapid sau îl distruge. Așadar, când iau o probă din tractul respirator, o introduc în PCR și detectez că există material genetic care corespunde acestui virus. Dar nu înseamnă că acest virus este intact, cu capacitatea de a infecta sau că mă poate infecta, deoarece sistemul meu imunitar l-a distrus.

– Cât de specific este acest test?

– RT-PCR este un test de amplificare. Adică detectează o copie și o amplifică încă o dată într-un mod exponențial pentru a o face vizibilă. Dar este foarte dificil să detectăm dacă am început cu o singură copie, 10 copii sau 100 de exemplare, deoarece produsul final este o amplificare.

Creatorul tehnicii în sine, laureatul Nobel Kary Mullis, a spus că testul nu servește la cuantificare. Ba mai mult, el a fost împotriva împotriva amplificării virușilor, deoarece virușii și toți genomii au zone comune. Aceasta înseamnă că, atunci când amplificăm o mică parte a genomului, nu știm de unde provine: poate proveni dintr-un virus, din cromozomii noștri, poate avea o reacție încrucișată … prin urmare, în anumite situații PCR este de mare ajutor, dar în altele nu este. .

 În cazul lui Sars-CoV-2?

– În acest caz, am studiat testul PCR utilizat, care a fost cel proiectat de echipa lui Christian Drosten (asesorul lui Merkel) la spitalul La Charité din Berlin și despre care autorii spun că discriminează Sars-CoV-2. Dar am văzut că nu este cazul. Mai mult, este reactiv încrucișat cu toti ceilalti coronaviruși de tip Sars. De asemenea, este reactiv încrucișat cu alți betacoronaviruși care nu sunt sars, cum ar fi cei ai răcelii  comune.

– Dacă o persoană are virusul răcelii  comune în corp și face un test PCR, ar putea fi considerat ca fiind pozitiv pentru Sars-CoV-2?

– Exact. Când pur și simplu sunteți pozitiv pentru un virus din familia betacoronavirus, provocați o răceală comună. Una din cinci răceli este cunoscută a fi cauzată de coronavirus. Prin urmare, suveranul este clinica, care ne va spune cu ce boală respiratorie ne confruntăm.

– Când vorbești despre clinică, vrei să spui simptomele pe care le are persoana?

– La fel. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a fost foarte clară și a spus că sunt necesare criterii clinice pentru a defini care este un caz Covid-19. Oricare dintre simptomele care indică faptul că ne confruntăm cu o infecție respiratorie (dureri în gât, tuse, febră, pierderea gustului, pierderea mirosului, dureri respiratorii) trebuie să apară și, mai precis, împotriva pneumoniei bilaterale afectate de cei doi plămâni -, cu simptome foarte marcate de inflamație, markeri de inflamație apar, cum ar fi proteine ​​C-reactive crescute, sedimentare eritrocitară ridicată și pot exista și coagulopatii. Față de această simptomatologie, în care este exclus un alt agent infecțios și atunci când este dat un test PCR pozitiv pentru un betacoronavirus, atunci caracterul cazului este atribuit. Acesta este un caz pozitiv cu Covid.

– Alți specialiști subliniază că aici se amestecă conceptele de infecție și caz.

– Da, se amestecă, pentru că toată lumea care testează pozitiv este socotită ca un caz Covid. Dar mai târziu se vede că numărul bolnavilor și decedaților nu se corelează cu aceste rate de pozitivitate. Numărul de cazuri este supraestimat. Dacă am face autopsii și dacă am pune în context toate bolile de bază ale persoanelor decedate, am vedea că marea majoritate a murit cu Covid din cauza comorbidităților lor și nu din cauza Covidului.

– Credeți că există o manipulare rău intenționată și politică a acestei situații?

– Vedem că nu există un management corect din punct de vedere epidemiologic. De asemenea, considerăm că informațiile care provin din Europa nu au fost utilizate, deoarece știam perfect care este populația susceptibilă să sufere de pneumonie severă și să moară de acest virus pandemicpersoane de peste 65 de ani cu comorbidități. Cu aceste informații, care erau foarte clare, acești pacienți ar fi putut fi izolați și urmăriți. În total, ar exista în jur de cinci milioane de oameni în țară. În acest fel, am permis virusului să circule printre populația sănătoasă și pentru ca acesta să dezvolte imunitatea comunității. Deoarece de fiecare dată când virusul intră în contact cu sistemul imunitar al unei persoane, suferă presiune, deoarece sistemul imunitar îl respinge, face anticorpi, imunitatea celulară distruge celulele infectate. În acest fel, vom primi anticorpi care să acționeze ca un firewall, virusul este neutralizat la fiecare persoană și transmisia este întreruptă.

– La ce atribuiți această gestionare greșită?

– Asta este întrebarea la care încercăm să ne răspundă echipa de consultanță a președintelui. Ca epidemiologi argentinieni, ne-am întâlnit imediat, deoarece am înțeles din prima zi că a existat un management greșit. Dacă OMS vă avertizează începând cu 31 decembrie că există un focar pandemic, care provoacă pneumonii severe și că oamenii mor, și există o alertă de sănătate epidemiologică, primul lucru de făcut este să începeți să controlați avioanele care intră din focare pandemice. Dar, în schimb, pe 19 martie au pus carantină pentru toți cei sănătoși. Au lăsat avioanele să intre din 31 decembrie fără să aplice un singur control persoanelor care provin din focarele de pandemie. Nu a fost mai ușor să se pună în carantină pasagerii și echipajul acestor avioane acasă timp de 15 zile?

– Este posibil ca autoritățile sanitare argentiniene să nu cunoască concepte atât de clare precum, de exemplu, lipsa sensului epidemiologic de a merge Constitución să facă teste masive?

– Evident, ei știu. Dacă spun tuturor că statisticile cresc, că virusul se răspândește, că oamenii mor, dacă fac toată manipularea și numără cadavrele, dacă nu spun adevărul și nu fac bine testele și mă dedic să merg pentru a genera știri prin testarea în Constitución sau oriunde, în acest fel mențin frica, măresc statisticile. Pentru că știu că îmi vor oferi pozitive false, știu că voi detecta coronavirusuri sezoniere … nu sunt ignoranți care nu știu ce fac. În ceea ce privește statisticile, există un sentiment fals al unei realități a unei pandemii, a unei situații de urgență pentru sănătate. Din punct de vedere epidemiologic, nimic nu se susține.

– Ce responsabilitate are OMS?

– Există, de asemenea, responsabilitatea OMS, deoarece a avut nevoie de mult timp pentru a comunica focarele pandemice și ce s-a întâmplat. În plus, el a dat toate informațiile contrare: a spus că nu este necesar să se facă autopsii și că morții trebuie incinerați, ascunzând astfel dovezile a ceea ce se întâmplă. Din fericire, italienii n-au fost ascultători, au făcut autopsii și au aflat adevărul: că a fost o boală care a provocat coagulopatie, o furtună cu citokine și că trebuia tratată exact contrar celor spuse de OMS, pentru că au spus că antiinflamatoarele nu trebuie utilizate , că nu a fost necesar să se utilizeze corticosteroizi … exact opusul a ceea ce trebuia făcut. Mulți morți ar fi fost salvați. De aceea, în acest moment, există comisii internaționale independente care investighează și care vor cere socoteală, deoarece s-a efectuat un genocid. Au spus că trebuie să se folosească respiratoare, dar respiratoarele ucideau, deoarece existau cheaguri care înfășurau alveolele pulmonare și dacă presurizezi aerul într-un motor acoperit cu carbon, acesta va exploda. Au explodat plămânii bătrânilor și persoanelor care aveau alte patologii și care erau infectate cu virusul. Este o crimă împotriva umanității.

Pentru această neascultare a italienilor față de OMS trebuie ca argentinienii să le mulțumească astăzi. Pentru că medicii cordobezi, repede, când au citit acele rapoarte au început să caute alternative. Au folosit imediat antiinflamatoare, ibuprofenul solubil în apă, a făcut ibuprofenat de sodiu și au început să pulverizeze cu acesta. În 24 de ore, toată lumea cu simptome a fost externată. Ei o fac aici în Argentina, astăzi.

– Este utilizat acest tratament în restul țării?

– Acum Jujuy o face. Hidroxiclorochina este un alt medicament pe care l-au încercat și funcționa, salvând vieți. Am văzut-o în Statele Unite, dar Anthony Fauci și OMS au ieșit să spună că totul este o farsă, că nu funcționează, că trebuie interzis.

– Și ce părere aveți despre vaccinul care se așteaptă să fie salvatorul împotriva acestei pandemii?

– Când toata relatarea oficială ne spune că nu vom putea ieși din carantină până la sosirea vaccinului, ne face să bănuim că există un conflict de interese aici. Vedem că există medicamente care vindecă boala, că nu mai moare nimeni, că letalitatea este mai mică de 0,2%, adică 2 din 1000 pot ajunge la terapie intensivă și pot muri din patologii anterioare. Vedem că peste 98% dintre cei care presupun un test pozitiv în Argentina suferă de o răceală comună sau o răceală ușoară sau moderată și nu au nevoie de respiratori sau spitalizare. Vedem că prognosticul și evoluția bolii nu mai prezintă niciun risc și trebuie să plătim 500 de pesos pe zi persoanei, astfel încât să poată merge la Technopolis cu o răceală. Evident, facem o manipulare a statisticilor pentru a justifica faptul că continuăm în carantină sănătoși până la sosirea unui vaccin care, în mod evident, are un scop comercial. Cu circumstanța agravantă că, la sosirea vaccinului, nimeni nu va avea nevoie de el, pentru că toți avem deja anticorpi.

 Vaccinurile candidate împotriva Sars-CoV-2 sunt deja testate la om și s-a răspândit vestea că primele rezultate sunt foarte încurajatoare.

Nu avem acces la proces, sunt procese închise, cu date confidențiale. Nu știm cum se dovedesc. Cu toate acestea, la unii voluntari din alte țări au fost raportate decese și 80% efecte negative. În curând voi explica într-un videoclip medicilor un fenomen numit „interferență virală”. Conform cercetărilor din Statele Unite, Spania și Italia, se suspectează că persoanele care au murit acum, bătrânii, au fost anterior vaccinate cu un vaccin antigripal care avea coronavirus. Au fost anterior sensibilizați, prin urmare, atunci când au intrat în contact cu Sars-CoV-2, au dezvoltat o boală mult mai gravă. Întâmplător, cei care nu au murit nu au fost vaccinați sau cel puțin nu a fost posibil să se demonstreze că au primit vaccinul. O anchetă este deschisă în acest moment. Acest lucru este foarte grav.

– Există studii științifice asupra acestui fenomen de interferență virală?

– În ianuarie 2020, a fost publicat un studiu al Armatei în Statele Unite, asupra populației vaccinate împotriva gripei. Astfel, ei au descoperit că cei vaccinați au făcut un fenomen numit „interferență virală” și au o șansă mai mare de 36% de a dezvolta o boală betacoronavirus și cu 51% mai multe șanse de a dezvolta o boală metapneumovirus. Cu alte cuvinte, a fi vaccinat împotriva gripei i-a predispus la boli din cauza betacoronavirusului respirator sau a metapneumovirusului. Simptomele metapneumovirusului sunt tuse uscată, febră, pierderea gustului, pierderea gustului și pneumonie.

Sursa: La Prensa. com.ar via Invictus   

3 Comments

 1. ioanca

  „…Dar asta nu înseamnă că am Covid-19, care este o boală gravă”, pe ce se bazează acestă afirmaţie???, „boală gravă”, anul trecut au decedat mult mai puţini blnavi de gripă comună, faţă de anul acesta, (cu toate cifrele lor umflate dincolo de nesimţire). Oamenii au putut descoperi servilismul clasei politice faţă de puterile străine şi în faţa forţelor oculte, toţi cântând aceiaşi melodie de subjugare şi lipsire de libertăţi fără temei real. Priviţi adevărul în faţă, poate cânva vă va fi necesar; https://www.justitiarul.ro/colonelul-kvachkov-coronavirusul-este-o-operatiune-terorista-pentru-a-prelua-controlul-asupra-umanitatii/#comment-39028 .

  • ioanca

   erată; la rândul 2 cuvintele 9-10 a se citi; …mulţi bolnavi…
   Mulţumesc.

 2. Gabriela

  Speram sa citeasca si cei implicati in fenomenul gestionarii interviul dat de dr. Bruno, sa citeasca si medicii ce se plang deja ca ei nu sunt specialisti , dar nu se plang ca primesc bani in plus, executand doar ceea ce le spune seful/sefa spitalelor; sa auda cei ce mangeriaza fenomenul ,in continuare neadaptat la situatia reala a tarii, ci tot prin preluarea metodelor si instrumentelor externe; sa citeasca si mai ales sa inteleaga ca greselile – daca asta au fost – nu pot fi repetate la infinit, daca la inceput puteau fi numite greseli, copiate mecanic din exterior, totusi astazi daca se intubeaza in continuare oamenii stiind ca in corpul lor sunt cheaguri si organele lor vor face implozie sub aparatura ATI, maine aceasta procedura categoric va fi iremediabil profund incriminata….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *