Colimator

Panică fiscală printre slugile străinilor, în frunte cu Gauleiterul Klaus!

  Servitorii multinaționalelor și propaganda progresisto-globalistă au intrat în panică la anunțarea unor măsuri fiscale în favoarea românilor! Intenția Guvernului […]

 

Servitorii multinaționalelor și propaganda progresisto-globalistă au intrat în panică la anunțarea unor măsuri fiscale în favoarea românilor!

Intenția Guvernului de ieftinire a prețului la gaze naturale și plafonarea acestuia până în anul 2022, recuperarea banilor depuși timp de cinci ani la Pilonul II de pensii, taxarea companiile energetice cu 3% din cifra de afaceri și introducerea „taxei pe lăcomie” în sectorul bancar au generat o reacție fără precedent în rândul corporațiilor din România și a propagandei globalisto-progresiste finanțată de acestea.

E disperare mare că, prin ordonanță de urgență a guvernului,  scade și se plafonează prețul gazelor. Fel și fel de „specialiști” în nimic, în frunte cu dobitocul impus Gauleiter peste colonie, se dau de ceasul morții ca să demonstreze că ieftinerea forțată a prețului impus de străini este „caca” și va avea ca efect… scumpirea celorlalte servicii. Cică gazul se ieftinește doar la producător, iar distribuitorul gazului și încasatorul pot să-l crească. „Specialiștii” nu explică turmei de naivi și ce motive ar avea transportatorul și încasatorul să-și mărească valoarea serviciilor, din moment ce ei plătesc mai puțin pe produsul finit?!

La fel, aceleași vuvuzele se dau de ceasul morții că băncile străine au să plătească „taxa de lăcomie” sau pentru că românii vor putea să-și retragă, după cinci ani de plăți, banii lor depuși la Pilonul doi de pensii, iar escrocii de la multinaționalele care îi „administrează” acum nu mai pot să facă ce vor mușchii lor cu banii altor!

Am să vă povestesc, cât mai pe scurt, ce am pățit eu cu banii mei, „administrați” de  escrocii de la firma de asigurări ING, încă de pe vremea când se numea „Nederlanden”. Un neisprăvit, cu care fusesem coleg de serviciu pe vremea lui Ceaușescu și  devenise după „rivoluție” agent de asigurări, m-a păcălit să-mi fac o asigurare printr-un fond de investiții pe cinci ani la escrocii numiți atunci „Nederlanden”, că cică ăia îmi vor administra banii depuși trimestrial – o sumă consistentă! –  și aceștia vor face „pui”, adică se vor înmulți. Deci, nu făceam doar economii prin depozitul prezentat ca un produs „inovator” pe piața asigurărilor, ci deveneam și eu „investitor”, banii mei fiind puși să lucreze, să fie folosiți de finanțiști „specialiști” în speculații bursiere – chipurile! – și să devină mai mulți, la fel cum Iisus a înmulțit peștii și vinul.

Escrocii îmi prezentau și raportări anuale. După primul an, suma investită de mine se dublase. În al doilea an, profitul a fost doar 50%, dar tot era bine. După anul trei, profitul a devenit zero. În al patrulea an am pierdut 50% din totalul banilor, dar banii pe care-i depusesem foarte conștiincios trimestrial în contul lor mai erau încă! După anul cinci, ultimul din contract – a fost și anul în care escrocii își schimbaseră numele în ING Asigurări de Viaţă –  m-am prezentat să-mi retrag depozitul.

Șarlatanii au vrut să-mi restituie doar 80 % din banii pe care eu îi depusesem, dând explicații ridicole pentru curba descendentă a investiției în cei cinci ani, adică prostii pentru fraieri: criza mondială, lipsa inspirației brokerilor cu care au lucrat în ultimii trei ani și alte prafuri în ochi! Noroc cu amenițarea că dezvălui totul în ziarul pe care-l conduceam, că amenințarea cu datul în judecată  nu i-a impresionat, fiindcă erau apărați de o firmă de avocatură internațională celebră și contractul semnat de mine cu ei – conceput  intenționat stufos ca să nu aibă nimeni răbdare să-l citească! – era plin de clauze în favoarea șarlatanilor, nu a fraierilor. Doar așa, prin amenințarea că fac publică în presă escocheria căreia îi căzusem victimă, mi-am recuperat  banii depuși de mine, repet, o sumă consistentă!

Așadar, exact așa se va întâmpla și cu naivii care și-au încredința banii lor administratorilor pilonului doi de pensii, doar că nu fiecare este patron de presă ca să-și recupereze banii subtilizați de escroci!!! Printre firmele care administrează Pilonul II de pensii se regăsesc și escrocii care au vrut să mă țepuiască pe mine, doar că din aprilie 2015 le spune „NN Asigurări de Viaţă”. Ca orice escroc, își schimbă des numele ca să-și acopere urmele și trecutul!

                                                                                                  Marius Albin MARINESCU

6 Comments

 1. Nico

  Buna,
  Privitor la partea cu asigurarile cred ca prezentati eronat ideile. Inteleg ca nu ati inteles cum functioneaza o asigurare de viata iar faptul ca ati incheiat-o pe 5 ani v-a dezavantajat maxim, mai ales daca ati pus partea de investitii pe instrumente financiare fara actiuni.
  Deasemenea, v-a fost vanduta asigurarea gresit. De asta sunt sigura!

 2. Marius Albin Marinescu

  Doar pentru cinci ani erau asigurările respective, nu erau pe perioade nedeterminate! Mi-a fost prezentat produsul ca fiind un mijloc de economisire și investiție limitat în timp. Am înțeles perfect, nu sunt tâmpit și am cunoștințe financiar-bancare.

  • mardare

   Aveti perfecta dreptate, asta se intampla cu acesti nenorociti de bancheri, care efectiv fura pe fata oamenii, cu acte si contracte chipurile.

 3. Dragos

  Nico, banii nu se tin in banci. Este o greseala. Daca ai bani multi, cumperi pamant, daca ai bani putini, cumperi aur sau ii pastrezi “la saltea”. Daca vei tine banii in banci, atunci banca iti va lua din ei pentru diverse taxe. Mai mult decat, sistemul bancar global functioneaza in baza rezervelor fractionare, care permit unei banci sa creeze bani din nimic.

  De exemplu, daca o banca are in seif 100 lei, acea banca poate imprumuta 10 persoane cu aceeasi suma. Asa functioneaza Banca Federala de Rezerve a SUA, o banca privata, care imprumuta Guvernul SUA, stabilind astfel politica pe care o urmeaza SUA. La fel se intampla si in Romania.

 4. Iustin

  Printr-un simplu comentariu, in care o duduie, presupun ca este agent de asigurari, intelegem foarte clar ce putori se mobilizeaza sa iasa in strada. Acele marionete ale multinationalelor care isi protejeaza scaunul comod de unde invart 3 hartii inutile si care lucreaza meticulos pentru pacalirea romanilor. Nu sunt ei vinovati in totalitate ci le-au fost implementate in creier diverse ideologii in care ei acum cred. O forma de spalare de creier foarte dibace. Atata timp cat imi iau leafa la comision in functie de cati romani am prostit si i-am agatat intr-un ciclu suveicar de investitii, consider ca muncesc si sunt indreptatit sa urlu. In cadrul acestor capuse internationale se afla o mana de romani, platiti mediu, ca masa de manevra. Smecherii cei mari cumpara pamantul, resursele si monopolizeaza servicii intr-un stil criminal in timp ce noi ne certam cu romanii globalisti, care nu pricep in ruptul capului ca desfigureaza Romania si ei sunt impostorii care ne duc la sapa de lemn. Niciodata in istoria omenirii, n-a existat un plan si o agenda mai diaolica de distrugere a statelor. Sper doar sa avem tot mai multi oameni in presa, care sa ia valul de pe ochi unor apatriti si cosmopoliti care se intutileaza injust romani. Nu am de ales decat sa sustin socialistii in detrimentul slugilor liberale si globaliste. Sanatate `lu Viorica`! Hai, ca se poate! Intrati cu buldozerul in ei!

 5. IQ100

  exact..limbaj de lemn…”democratic”‘ greu de digerat..dar nu cred ca fatuca este ‘orbita’ si chiar crede ceea ce scrie (gen Angie megafon, Dide benzina , Florin far pantaloni in metrou si alti “originali”) .Nici ca este in vreun fel de “contact” cu vreunul din marii jmekeri deci stie adevarul si vrea sa ne prosteasca. Cele mai mari sanse, statistic vorbind, sunt ca fatuca NICI SA NU GANDESCA. Doar sa “recite” ce lozinci trebuie.Nu ptca nu ar putea gandi, dar ptca stie ca nu e bine SA GANDEASCA ( CRIMA GAND sau cum se zicea in ‘1984″??) , nu e corect politic. Stie ca a nu gandi si a nu spune ceva in caz ca gandesti cu capul propriu sunt primele 2 conditii pt a isi lua salariul.Cu care sa isi cumpere traiulde pe o zi pe alta .[paranteza: reclama la un lant de hipermarket-urii franceze, de mare succes ‘ TU TE BUCURI DE SARBATORI, NOI ITI TRANSPORTAM CUMPARATURILE ACASA”…Axilogie stramba si bataiede joc pe fata!!!].Cred ca actuala generatie de # globalisti este rezultatul, tot statistic, al unui milieniu de “capul plecat sabia nu-l taie” “si de-o fi sa mor in camp de mohor, la a mea maicuta sa nu-i spui draguta… ” “Du-i ,Doamne, la Ploiesti!” ‘toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim” “tradare sa fie, dar sa o stim si noi’, “impartial ca tot romanul”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.