Colimator

Papagalul galben de la Saint Tropez

  Așa avîntat, și cu trompetă patriotică sunînd de sub chelie, Rareș Bogdan este, în realitate, un mare iubitor de […]

 

Așa avîntat, și cu trompetă patriotică sunînd de sub chelie, Rareș Bogdan este, în realitate, un mare iubitor de excursii luxoase și de petreceri meditaraneene.

Foto „Justițiarul”

Bușește agenda televiziunilor cu două propoziții mai tari și o șterge la Bruxelles sau în Italia și pe Coasta de Azur, însoțit de un alai de susținători, sponsori și culegători de scame de pe reverele cu batistuță ale politicianului cu iz de mare fante pe Croazetă. El este noua stea politico-interlopă de pe plajele Mediteranei și începe să atragă atenția căutătorilor de oameni cu pile și deschizători de uși pe la București.

La Monte Carlo și în România, multă vâlvă a făcut așa-zisul „grup de la Monaco”. Și încă mai face, fiind viu și nevătămat. Ba, învîrte și afaceri și are, inclusiv, succes de presă, poveștile romanțate despre cei cîțiva români care au făcut‎ saci de bani în tranziție atrăgînd, în continuare, domnișoare, cititori și căutători de contacte și pile la guvernul liberal.

Rareș Bogdan este doar prospătura chefurilor din lumea parveniților politici refugiați pe Coasta de Aur. Noul personaj al petrecerilor de pe coastele franco-italiene abia își face nume cu note de plată înfricoșătoare. Este vedeta chefurilor deșănțate, cu șampanie Louis Roederer Cristal și cu muzică bună, cu note de plată de zeci de mii de euro. Cînd nu poate ajunge pe Coasta de Azur, ceata își mută petrecerile în Turcia (la Bodrum).

Rareș Bogdan – gura mare și patriotică de la Realitatea TV – este cea mai grosolană făcătură politică a valului adus de puterea liberală. În România, urlă ca trenul pe seama corupției din „ciuma roșie”, iar în timpul liber petrece ca nababul pe Coasta de Azur, în Italia sau în Turcia. O bună bucată de vreme, Rareș Bogdan și-a făcut vacanțele în Italia, cele mai multe cu Octavian Hoandră și Călin Mitică.

Omul de afaceri Călin Mitică îi asigura concedii exotice gratuite fătălăului chel și păros pe labe ca o maimuță. La pomenile de lux era prezent și parvenitul Octavian Hoandră, care pufăia dintr-o țigară de foi. („Justițiarul”)

Din cînd în cînd, se mai lipea și Eduard Hellvig. De cînd Rareș Bogdan a  devenit important în PNL și s-a agățat de Parlamentul European, Papagalul galben, cum îi zic unii, a devenit personajul vedetă al petrecerilor de pe Coasta de Azur. În jurul său, a rămas Călin Mitică, patronul de la Remar 16 februarie, vărul lui Gruia Stoia de la GFR. Calin Mitică este un sponsor tradițional al personajului. El este la rîndul său „sponsorizat” cu multe contracte acordate pe bază de ordin de la București (adică, de la SRI).

Ziariștii clujeni Cozmin Gușă, Octavian Hoandră și Rareș Bogdan încadrați de controversatul om de afaceri Călin Mitică și Eduard Hellvig, actualul director al SRI. Semidoctul Rareș Bogdan a fost coleg de grupă cu Eduard Hellvig la fabrica de politruci globaliști de la Cluj, Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică și a rămas trompeta directorului SRI. („Justițiarul”)

La chefurile Papagalului galben s-au adăugat Michele Nusco și Alin Niculae. Michele Nusco este fiul lui Mario Nusco-Felice, președintele grupului Nusco. Italianul a cumpărat, imediat după anii 90,  fabrica de mobilă Pipera și s-a extins spectaculos în imobiliare. Michele Nusco, cel care conduce Nusco Imobiliare, s-a imprietenit cu Rareș Bogdan. Se au ca frații. Mai nou, Rareș Bogdan este, din ce în ce mai des, pe la grupul Nusco din Pipera. Un alt personaj, tot de mare anvergură financiară în petrol și în imobiliare (peste 20 de proiecte), este  petrolistul Alin Niculae, patronul de la Oscar Downstream. Alin Niculae este deținătorul unui iaht de lux la bordul căruia se țin, din cînd în cînd, petrecerile acestui nou grup de personaje romanești. În jurul lui Rareș Bogdan-Michele Nusco-Alin Niculae și Călin Mitică se adună alți 20-30 de chibiți și fluturași de lampă ai petrecerilor de la Saint Tropez, Bodrum și San Benedetto.

Cele mai spectaculoase petreceri se dau, însă, pe „barcă”. Acolo se poate face politică și se poate vorbi liber. Pe barcă se discută despre „tîmpitul de Ludovic”,  care trebuie  „debarcat” cît mai repede. Evident, singurul care ar putea fi un bun prim-ministru al României pentru interesele întregului grup este Papagalul galben, zis Batistuță sau Rareș Bogdan, pe numele său de liberal cu gura mare și patriot numai în declarații televizate.

                                                                                     Cornel NISTORESCU, Cotidianul

Citiți și:

Rareș Bogdan, licheaua supremă (VI): „Jocuri de putere” și damf de putoare cu acrobatul perfect!

Rareș Bogdan, licheaua supremă (V)

Rareș Bogdan, licheaua supremă (IV)

Rareș Bogdan, licheaua supremă (III)

Rareș Bogdan, licheaua supremă (II)

 Rareș Bogdan, licheaua supremă

Alte articole despre impostorul Rareș Bogdan:

Slugoiul Rareș Bogdan a uitat să-i ceară lui Merkel cei 18 miliarde de euro datorie!

Rareș Bogdan va îmbrăca cămașa morții și nădragii roz în fruntea revoluționarilor diasporezi

Rareş Bogdan, tupeu de pirandă

Rareș şi Klaus, cei mai cinstiţi din bandă

Slugoiul Rareș Bogdan, hoțul care strigă hoții!

TRANSILVANIA ÎN „COLIMATOR” (XLI): RAREŞ BOGDAN

Cocoțatul pe cadavre – un concept liberal, de ce nu?

Ciorbă electorală sleită: „Scrisoarea de la miezul nopții”, tichia de mărgăritar care-i lipsea pleșuvului Rareș Bogdan

Agresivitatea activiștilor #rezist, fenomenul „Augustin Lazăr” și bufonul Rareș Bogdan: Între „Mondo cane” și „Titanic”

Rareș Bogdan, ca păduchele în frunte… Fruntea PNL-ului!

Trompeta cu jeg PNL „nr 1” vrea să fericească Moldova

Asociația Românilor din Italia (ARI) dă de pământ cu instigatorul Rareș Bogdan, jurnalistul-politruc expert în ale șantajului

Victor Ponta și Rareș Bogdan, în tandem, implicați în tragedia de la Colectiv

Rareș Bogdan și întreaga listă PNL pentru europarlamentare  –  impostură și ticăloșie!

La Bruxelles, propagandistul #rezist Rareş Bogdan spune că o să-şi facă „treaba”… atât aia mică, cât și cea mare

Imnul Răreșoaiei propagandista, cunoscută ca „liberalul Rareș Bogdan”

Rareș Bogdan, ticăloșia unui propagandist SRI fără scrupule

 

1 Comment

  1. Stelica

    Ar trebui amendat ptr ca umbla în cursul gol pe strada. Capul și cursul sint la fel. E un animal cu 2 cursuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.