Observator

Papucul sultanului se pupă acum la Ierusalim

         MULTE DRUMURI AU DE FĂCUT ACTUALII DEMNITARI!   După înființarea Țărilor Române, desigur că au fost […]

 

       MULTE DRUMURI AU DE FĂCUT ACTUALII DEMNITARI!

 

După înființarea Țărilor Române, desigur că au fost semnate tratate cu vecinii, în special cu ungurii și leșii (polonezii). Nu știu dacă acestea erau semnate de domnitori sau de emisarii lor.

După ce am căzut sub turci, domnitorii români au fost nevoiți să facă vizite oficiale la Stambul, de unde unii nu se mai întorceau.

După cîștigarea independenței, din cîte știu, membrii familiei regale plecau în vizite in străinătate nu oficiale, ci doar de plăcere (nunți, botezuri, cumetrii, eventual înmormîntări).

După 1945, vizitele conducatorilor români și-au schimbat direcția – la început spre nord-est, la Moscova, apoi și spre nord, la Varșovia, la VATO (cum numeam eu tratatul de la Varșovia). Daca se duceau cumva și la New York, la ONU, nu știu – cred ca îi lăsau pe miniștrii de externe.

După 1990 însă, a început nebunia! Sărmanii conducători ai României sînt tot timpul pe drumuri! A început cu închinarea la Ierusalim, s-a adaugat închinarea la Washington, apoi la Bruxelles și la Strasbourg! Bieții oameni, dacă nu ar vorbi engleza, nici nu ar sti unde sint!

Nu pot face o listă completă cu deplasările în timp ale noilor conducători ai României la Ierusalim, întrucît pe de-o parte a fost o perioadă în care nu mă interesau, iar pe de-altă parte acestea nu erau incă postate pe internet, astfel incît scriu doar despre ce știu.

Toți președinții României s-au dus să se inchine la Ierusalim, dar nu la Biserica Învierii.

iohannis-muzeu-israel

Între 2-5 sept. 1991. Ion Iliescu se duce la Ierusalim – în anul următor, este reales președinte al României.

Între 3-7 ian. 2000 Emil Constantinescu se duce la Ierusalim unde se angajează să restituie fostele proprietăți evreiești din România. După această vizită, declară că nu mai candidează la președenție întrucît a fost invins de „organe”. Dacă mă întrebați pe mine, eu cred că i s-a mulțumit pentru ce a făcut, dar că este prea prost pentru un nou mandat.

Între 22-24 martie 2004, la sfîrșitul celui de-al treilea său mandat (neconstituțional), Ion Iliescu pleacă din nou la Ierusalim. Probabil, pentru a preda gestiunea.

Traian Băsescu, a făcut și el cel puțin două vizite la Ierusalim – prima (deși poate era a doua) între 31 mai-2 iunie 2009,  an în care a fost reales președintele României, iar cea de-a doua (sau poate a treia) între 19-21 ianuarie 2014.

basescu

Klaus Iohannis s-a grăbit ca între 6-11 martie 2016 să se ducă la Ierusalim pentru a-și realiza „un vis dintr-o viață anterioară”.

Cu prim-miniștrii, este mai greu.

Petre Roman a fost în anul 2014 în cea de-a treia vizită a sa în Israel – nu știu cînd au fost primele două. După această vizită. PNL l-a făcut senator. Iar de anchetat pentru distrugerea economiei românești, nu-l anchetează nimeni.

Despre Teodor Stolojan (cu un mandat limitat, pentru organizare alegerilor din 1992) și Nicolae Văcăroiu, nu știu să fi mers la Ierusalim (gurile rele spun ca Văcăroiu nu s-a dus acolo fiindcă nu aveau vodcă „Săniuța” – dar eu cred ca asta este o „răutaciune”).

În 1996, o dată cu ajungerea la putere a CDR, România ajunge prostituata occidentului (nici măcar una de lux), desfăcîndu-și picioarele în fața oricărui gunoier cu cîțiva dolari în buzunar. Victor Ciorbea pleacă în vizită neoficială în Israel în noiembrie 1997. El a mai făcut o vizită neoficială și neinvitat în SUA, unde s-a dus cu un avion plin de demnitari români la Washington ca să-și înscrie fiica la o facultate americană. Singurul lui succes? A intrat în Casa Albă și a văzut-o pe Madeleine Albright trecînd pe un culoar perpendicular pe cel prin care el se plimba năuc!

A urmat Radu Vasile, prim-ministrul mafiot care s-a dus în Israel să-și repare dinții! Cînd israelienii veneau in România pentru stomatalogii noștri, mult mai buni și mult mai ieftini decît cei din Israel, el se duce acolo! Eu cred că s-a dus să își încaseze șpaga – cît și pentru ce, nu știu!

Mugur Isărescu, precum Stolojan, a avut un mandat limitat la organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale din 2000.

Apoi, au ajuns la Palatul Victoria marile slugi ai Ierusalumului. În primul rînd (2000-2004 ) Adrian Năstase – am scris destul despre nenumăratele lui vizite oficiale și particulare la Ierusalim, cît și despre trădarea României prin actele lui.

Apoi, Călin Popescu Tăriceanu, (2005-2008), care între14-16 martie 2005 a fost vizitator al Muzeului holocaustului, cel care a împlinit promisiunile făcute de Năstase la Ierusalim – am scris destul și despre trădările lui.

Și mai apoi, a venit micuțul Emil Boc – plecat la Ierusalim la data de 21 nov. 2011.

În sfîrșit, Victor Ponta! Cel care în dorința deșartă de a deveni președintele României, se ducea să ia dejunul la Ierusalim, la un moment dat luînd cu el în avion intregul guvern al României pentru ședință comună de guvern cu cel israelian! Am scris și despre asta destul!

Să mai menționez pe unii care mizau pe sprijinul Ierusalimului.

Între 3-4 nov. 2008, în plină campanie pentru alegerile parlamentare, Mircea Geoană, care își asumase și el, ca și Emil Constatinescu, pretinsul holocaust săvîrșit de români împotriva evreilor, pleacă în vizită în Israel (la o lună dupa alegeri, ajunge președintele senatului României). După un an, “prostănacul”după cum îl alinta  Iliescu, face gafa monumentală ca în seara dinaintea dezbaterii finale să se „relaxeze” la o vilă a lui SOV. SOV era marioneta unor servicii secrete pe care mărturisec că nu le descifrez, dar care erau evident în slujba lui Băsescu. Așa că „Mihaela, dragostea mea” s-a culcat noaptea lîngă președintele României, iar dimineața s-a trezit lîngă un dobitoc.

Alo! PSD! Nu v-ați săturat să propuneți la președinția României trădători de țară precum Năstase, Geoană, Ponta?

Aerianul Crin Antonescu, ulterior vizitei în SUA făcute împreună cu Ponta pentru a obține sprjin împotriva lui Băsescu, după ce a primit de la Ponta ceea ce decența mă împiedică să precizez, s-a hotărît să plece și el la Ierusalim. Dar, mare ghinionist băiatul ăsta! Taman atunci, a fost o ninsoare anormală care a împiedicat în acea zi zborurile spre Israel.

Președintele infractor al Camarei Deputaților, Liviu Dragnea, care s-ar vrea prim-ministru, bate drumul la Ierusalim (pe banii cui?) în ian 2017, în febr. 2017, poate-poate îi convinge pe cei de acolo să modifice legislația română în favoarea lui.

dragnea israel

Dacă mă uit pe lista prim-miniștrilor, mai sînt două nume la care nu am ce să consemnez.

Ce pot să consemnez la Mihai Răzvan Ungureanu, agent al serviciilor israeliene? Pe coperta unei carți celebre, apare fotografia sa cu kippa pe cap în fața Zidului Plîngerii (desigur, nu îi plîngea pe patrioții români uciși de evreii bolșevici).

mihai-razvan-ungureanu-la-zidul-plangerii

Și (acum poate că mulți mă vor huli), nu am date concrete să îl acuz pe Dacian Cioloș. Eu nu mă iau doar după ce se scrie despre unul sau altul.

În ziua de 4 aprilie 2017 (la comemorarea necomemorată a victimelor bombardamentelor americane asupra civililor bucureșteni, dar pentru care ucigașilor doborîți de antiaerina și de de aviația noastră li s-au ridicat două monumente în București), noul prim-ministru Sorin Grindeanu a anunțat că, pentru interesul României, va pleca în Israel!

„Lumina vine de la răsărit!”. Da, uite că așa este, lumina ne vine de la răsărit, și nu numai lumina din noaptea de Înviere!,

 

                                                                                                                       Dan Cristian IONESCU

5 Comments

 1. Dan Cristian Ionescu

  Mai trebuie facuta o precizare. De cind a fost numit prim-ministru, Sorin Grindeanu a facut doar doua vizite oficiale in strainatate, ambele la Bruxelles, la UE. In ziua de 4 aprilie, a anuntat ca va efectua vizite in Israel si Austria. Bizari prieteni are si Grindeanu! Pe cei care au jefuit cel mai mult Romania! Austriecii din punct de vedere economic (sistemul bancar – BCR-ul, rezervele de petrol si gaze naturale – OMV-ul, codrii seculari ai Romaniei – Schweighofer si altele printre care cel mai mult pe mine ma deranjeaza Austrian Post Group, prin care companiile straine Orange si Enel trimit facturile (in locul Postei Romane, acestea i-au ales pe austrieci – iar ca sa se razbune, de la sfirsitul anului trecut, Posta Romana imi percepe la plata oricarei facturi un comision de 2,50 lei). In ce priveste Israelul, ii stim pe evreii care au jefuit economia tarii, stim ca Mossad-ului i s-au deschis arhivele secrete la care nu au avut acces cind evreii bolsevici au fost la putere (arhivele armatei – Gheorghiu Dej a avut grija sa nu puna nici un evreu in fruntea armatei), stim neoficial despre despagubirile platite de statul roman Israelului pentru pretinsul holocaust care ar fi avut loc inainte de infiintarea statului Israel, mai sint multe lucruri pe care le stim, si mult mai multe lucruri pe care nu le stim. Se vorbeste despre acea “to do list” care stiam ca era data de Washington – iata ca de fapt este data de Ierusalim.

 2. Felicitari pentru studiu dle Dan Cristian Ionescu!
  In noiembrie 2016, desi guvernul lui urma sa expire, adica guvernul Ciolos era la final de mandat, ministrul de Externe Lazar Comanescu aranja în Israel desfasurarea celei de a treia sedinte comune de guvern Israel-Romania pentru anul 2017, după ce prima avusese loc în timpul guvernarii lui Emil Boc iar a doua in timpul guvernarii Ponta, care, desi „sedinta“ trebuia sa aiba loc la Bucuresti (după ce prima fusese la Ierusalim), si-a luat slugarnic tot guvernul si s-a dus si el in Israel, unde au semnat acorduri in interesul evreilor (in domeniile economic, energie, aparare, turism, educatie – despre Holocaust si combaterea „anti-semitismului“ – sau cercetare-dezvoltare, inclusiv accesul acestora la cel mai mare lasar din lume pe care UE vrea sa il construiasca la Magurele). Asa ca Grindeanu se pregateste de zor, probabil, motiv pentru care a mai si sustinut azi, declarativ si postfactum, bombardamentul SUA asupra obiectivelor guvernamentale din Siria. Iar distrugerea regimului sirian este in primul rand un obiectiv evreiesc, Siria fiindu-i un vechi inamic Israelului, si direct, dar si pentru ca sprijina Hezbollah-ul.

 3. Dan Cristian Ionescu

  Domnule Cornel-Dan Niculae, ma bucura mult posibilitatea acestui contact. La articolul dvs. din “Justitiarul” (27 nov. 2016) privitor la dosarul EADS, am postat (cu mare intirziere) un comentariu pe care probabil nu l-ati citit. V-am scris atunci ca avind in vedere vastitatea subiectelor pe care le-ati abordat, mult timp am crezut ca nu existati si ca sub acest nume scriu in realitate un grup de istorici, economisti, ofiteri de informatii patrioti (asa m-am exprimat si intr-o carte in care recomandam trilogia dvs. pentru cei care vor sa cunoasca adevarul). Apoi, in toamna trecuta, la o intilnire intimplatoare a scriitorilor interzisi in Romania, am aflat de la persoane care va cunosteau, ca intr-adevar existati. Avem preocupari extrem de comune, intrucit de peste 10 ani si eu scriu despre aceste probleme. Va felicit si eu pentru cartile dvs. Mi-ar face placere sa avem o legatura directa.

 4. Vasile Zărnescu

  Domnule Dan Cristian Ionescu,

  La informațiile expuse despre situația criminală în care ne-au adus guvernații postdecembriști, mai trebuia să menționați – pentru ca tabloul să fie mai „pastelat – faptul că Victor Ciorbea își ținea unele comunicate guvernamentale avînd-o alături pe Karen Fog, care, ulterior, mutată în Turcia, a fost expulzată de către guvernul turc din motive de spionaj.
  Apoi, la fel de important, Uniunea Europeană a impus țărilor membre – deci, și României – să își păstreze datele personale ale populației în Israel, deși Israelul este în Orientul Apropiat, nu este țară membră a U.E., și curentul se oprește acolo mai des ca în România lui Ceaușescu – dar nu din motive de economie, ci pentru că Israelul se află sub bombele – e-adevărat, multe ineficiente, din păcate – aruncate de insurgenții palestinieni: cf. aici http://www.cancan.ro/datele-personale-ale-romanilor-pastrate-de-israelieni-cum-a-fost-posibil-sa-stie-totul-despre-fiecare-dintre-noi.html.
  Mai mult, în 2012 s-a format un Parlament al Jidanilor Europeni: vedeți, de ex., aici http://www.rapcea.ro/2012/04/30/primul-parlament-european-evreiesc-inaugurat-la-bruxelles/!
  Recent, obrăznicia jidanilor a crescut: „Menachem Margolin, preşedintele Asociaţiei Evreilor Europeni (EJA) şi directorul Centrului Rabinic European (RCE), a cerut guvernelor statelor europene să flexibilizeze legislaţia privind achiziţionarea de arme de foc, pentru a le permite evreilor să se protejeze, în contextul atentatelor de la Paris şi al ascensiunii antisemitismului”: cf. http://www.mediafax.ro/externe/asociatia-evreilor-europeni-cere-arme-pentru-apararea-comunitatilor-federatia-din-romania-se-opune-13781649. Multe asociații jidănești din țările membre ale U.E. s-au opus fiindcă și-au dat seama că asta nu era decît o provocare, care ar fi dus, realmente și întemeiat, la creșterea antijidănismului!
  E-adevărat că aceste știri nu se subsumează expressis verbis ideii că președinții și premierii României se „închină” la Ierusalim, dar nu în Biserica Ortodoxă, ci merg la stabilimentele jidănești. Dar toți conducătorii României acceptă toate situațiile semnalate, în cadrul conduitei de a „pupa papucul” jidanilor de la Tel Aviv și Washington.

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *