Atitudini

Paradox: România este țara europeană cea mai bogată în resurse naturale, românii sunt cei mai săraci din Europa!

  Trădătorii Iliescu, Roman, Isărescu, Văcăroiu, Constantinescu, Năstase și alții ca ei au distrus economia autohtonă, industria românească fiind nimicită, […]

 

Trădătorii Iliescu, Roman, Isărescu, Văcăroiu, Constantinescu, Năstase și alții ca ei au distrus economia autohtonă, industria românească fiind nimicită, fabricile au desființate sau fărâmițate ca să-și piardă eficiența, unele au fost vândute pe mai nimic străinilor. Agricultura a fost lichidată, baza utilitar-tehnică a ajuns la fier vechi, sistemul de irigații a fost abandonat, deși fusese realizat cu costuri enorme, pământul a fost vândut și el pe nimic străinilor!

Alți trădători, Băsescu, Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Hellvig au lichidat concurența patronilor români, i-au arestat și i-au compromis. Sub pretextul luptei anticorupție s-a făcut cea mai cruntă poliție politică, la fel ca pe vremea bolșevicilor evrei, la butoane în diverse domenii fiind chiar fii acestora: Iliescu, Roman, Patapievici, Tismăneanu, Orban și alții ca ei. Astfel s-a croit drum liber pentru jaful multinaționalelor, România devenind o colonie bună de jefuit! Deși implicate în acte de corupție, multinaționalele nu au fost anchetate. A se vedea cazurile Bechtel, Microsoft și EADS. Românii au fost arestați de binomul SRI-DNA, mulți pe nedrept, în timp ce strănii s-au bucurat de protecție!

România are cele mai diverse și cele mai multe resurse naturale: petrol, gaze naturale, ape minerale, cărbune, minereuri de fier, aur, argint, wolfram și multe altele! Aveam cea mai mare întindere de păduri, dintre care unele virgine, cei mai mulți urși din Europa! Suntem singura țară europeană cu absolut toate formele de relief: litoral, deltă, câmpie, dealuri și munți. Avem atracții pentru turism de toate felurile: cultural, de relaxare sau pentru sănătate! TOATE ACESTEA NU MAI APARȚIN ROMÂNILOR! NU MAI SUNTEM NOI BENEFICIARII ACESTOR BOGĂȚII, NU LE MAI EXPLOATĂM NOI ȘI NU NOI OBȚINEM PROFITUL! Austriecii ne-au luat petrolul și finanțele (băncile) și tot ei ne rad pădurile. Gazele sunt exploatate de-a valma de mai mulți străini, evreii din Canada ne-au luat aurul și argintul. Americanii ne mulg de bani pentru tehnică militară supraevaluată, depășită tehnic și inutilă în caz de război. Nemții ne folosesc ca piață de desfacere pentru otrăvurile lor alimentare pline de chimicale și ca forță de muncă ieftină! Și așa mai departe…

Românii au fost sărăciți și goniți din țara lor, în schimb România este pregătită pentru primirea de imigranți de alte rase și religii, conform planului Kalergi de metisare și pentru noii coloniști khazari, la fel ca în trecut. Românii nu mai au acces la funcțiile de conducere și decizie la nivel înalt, acestea fiind ocupate de alogeni, unii camuflați sub nume românești de împrumut. Turmei de votaci i s-au spălat creierii în așa hal încât protesteză împotriva propriului guvern agitând steagurile altor state, sunt de acord cu poliția politică și propria supraveghere mai ceva decât pe vremea Securității, solicită călcarea Constituției în picioare și desființarea Curții Constituționale, cea care veghează la respectarea legilor fundamentale ale țării! Absolut toate partidele care sunt la putere au trădat și au vândut țara străinilor! Și acum toți politicienii de la vârf percutează la comenzile care vin din SUA, Germania și Israel, ei mimând doar confruntarea putere-opoziție, fiindcă toți fac parte din același sistem și sunt slugile acelorași stăpâni!!!

Indiferent de partid, toți politicienii sunt slugi la aceiași stăpâni! Români, nu vă mai amăgiți că politicienii corupţi şi trădători vă reprezintă pe voi și interesele țării noastre! Nu, ei reprezintă doar interesele lor personale și ale grupului din care fac parte. O condiție pentru accesul la vârful partidelor este apartenența la iudeo-masonerie sau la serviciile secrete trădătoare.

Indiferent cine este la putere, sunt promovați și instalați în funcții bine retribuite lichele și de la partidele adeversarilor. Așa a ajuns Ciorbea „avocat al poporului” sau George Maior director la SRI și pe urmă ambasador în SUA, deși la putere erau ceilalți!!! Pesedistul Nicolae Văcăroiu a fost numit președintele Curții de Conturi în anul 2008! Premier era Călin Tăriceanu, din tabăra cealaltă cum ar veni, din fostul CDR. Deci, se confirmă teoria mea că toți sunt pe o mână! Până și descendenții șmecherilor decedați se bucură în continuare de sinecuri, oferite de foștii prieteni ai răposatului. Așa a ajuns Andrei Tinu, fiul nelegitim al lui Dumitru Tinu, președinte cu rang de Secretar de Stat al Autorității Naționale pentru Cetățenie.

Ultimul președinte român a fost Nicolae Ceaușescu, după el au urmat numai alogeni. România a devenit o colonie, unde stăpânii din exterior numesc ca președinți doar alogeni, fiindcă un român autentic nu ar putea trăda până la capăt și să fie complice la jefuirea țării, dezmembrarea ei și umilirea neamului românesc. Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochi pentru mimarea democrației.

Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 27 de ani de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțin României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni ca șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați ca directori la SRI și SIE, evreii Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai altui evreu internaționalist, celebrul intrigant globalist George Soros, a cărei primă directoare în România, alogena Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Aceasta stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisa „societate civilă” și componența participanților: doar oengeurile soroșiste, parte din ele create chiar de ea!

Victor Ponta, un alogen la fel ca Iohannis și la fel de devotat sistemului care l-a facut cineva dintr-un neica nimeni! De aceea au și fost selectați ăștia doi pentru turul doi la alegerile din 2014 de către stăpânii coloniei, ca să nu fie cumva vreun român autentic printre candidați. S-au prăjit de când cu Vadim ajuns în turul doi la prezidențialele din anul 2000. De fapt, atunci Vadim a și câștigat alegerile! Și acum, la ultimele alegeri, câștigase Ponta, dar stăpânii l-au preferat pe sas fiindcă era mai pro-european în declarații. Ponta știa că el fusese câștigătorul însă nu a rezistat în fața șantajului și amenințărilor. A fost păcălit și cu promisiunea că va rămâne premier pe întreg mandatul lui Iohannis. De aceea a și cedat și a ieșit să se declare învins, deși BEC nici măcar nu începuse numărătoarea voturilor.

Acum Ponta a devenit un soi de struțo-cămilă pesedisto-tefelistă. Cică el așa gândea și înainte, dar candidatura a fost cea care l-a obligat să-și schimbe crezul, adică, acum spune pe față că vrea un partid progresist, pro-europen (șmecheria cu care i-a luat fața iohanusul în ochii stăpânilor!) și, ca orice tefelist care se respectă, pontacul este împotriva Referendumului pentru familie! Cârpa asta de șters pe jos se vrea un Macron al României. Este așa de prost încât nu vede că acum întreaga Franța s-a revoltat împotriva impostorului care a ajuns președinte la fel ca Iohannis, plantat în fruntea țării de iudeo-masoneria globalistă. Măi Ponta, tu ești numa’ bun de șef de partid la USR, că ăia gândesc la fel ca tine și este plin de alogeni și antiromâni de teapa ta în partidulețul lor!

Românii nu mai sunt apărați de nimeni, „pesedeii” fac și ei temenele la greu în fața evreilor. Liviu Dragnea face naveta în Israel ca să ia lumină de la stăpânii lui, iar Gabriela Firea a dat evreilor un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”, de unde o să fim acuzați că suntem un popor de criminali! Tot Gabriela Firea a botezat o piață cu numele impostorului Elie Wiesel, falsul deținut din lagărele hitleriștilor, evreul care a mințit că România a deportat evrei în lagărele naziste și a afirmat că „România a ucis, a ucis!”. Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni în guvernul României, ca fostul ministru Ilan Laufer, promovat inițial de postul de televiziune Antena 3. Suntem ca la sfârșitul anilor ’40, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români! Acum, evreii falsifică Istoria României și fac legi care să trimită românii rebeli, care nu acceptă condiția de vite supuse, direct în închisori: Deputatul evreu Silviu Vexler vrea românii în pușcării și coreligionarii lui musai eroi în Războiul Întregirii Neamului!

Mișcările tip #rezist sunt urzite la Bruxelles și exportate prin intermediul ONG-urilor soroșiste în țările unde euroscepticismul începe să se amplifice sau unde guvernul nu percuteză în favoarea multinaționalelor. Comisarul european pentru Buget, germanul Gunther Oettinger în Deutsche Welle: „Piețele îi vor face pe italieni să nu mai voteze cu populiștii”. Amenințare fățișă că vor fi declanșate mișcări de stradă antiguvernamentale, dacă guvernul va fi ostil UE!

Unde-i dragostea de țară? De ce sunt tefeliștii #rezist lipsiți de sentimentul patriotic? I-ați văzut fluturând în piață steagurile SUA, Israelului, Canadei și UE. I-ați văzut luând apărarea multinaționalelor, la care parte din ei chiar lucrează. I-ați văzut sustinând și votând alogeni ca să ajungă conducători în România. V-ați întrebat de ce aceștia au atrofiat simțul apartenenței naționale, această „amprentă” identitară a neamului nostru, o părticică din „rețeaua” neamului, conexiunea care trebuie să ne unească și să ne facă solidari și puternici în fața altora pe noi, românii?

Pe vremea când Andrei Marga – nu întâmplător clujean, din cuibul de vipere secesioniste! – era ministrul Învățământului și a provocat scandalul manualelor alternative, mulți au fost revoltați că noile manuale de istorie dedicau pagini întregi evreilor Silviu Brucan, Andreea Esca și Mihai Tatulici (vedete ale televiziunii sioniste PRO TV, instrument de imbecilizare în masă al românilor), iar eroii neamului, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare, aveau dedicate doar câteva fraze.

O colegă jurnalistă m-a întrebat dacă am citit manualul respectiv. Nu-l citisem. Ea, însă, a avut răbdarea și curiozitatea să-l lectureze cap-coadă. Ziarista nu a fost intrigată doar de ducerea în derizoriu a simbolurilor poporului român, ci mai ales de faptul că, după ce a terminat de citit acel manual, a simțit efectiv sentimentul de rușine că aparține acestui popor de „pigmei” care nu a realizat nimic de-a lungul istoriei, conform celor citite în cartea ticăloasă. Asta transmitea și inducea în mentalul elevilor manualul alternativ de istorie: rușinea de a fi român!!! Acest aspect a fost cel mai grav, dar nu l-au sesizat mulți la vremea respectivă!

Cei care s-au încolonat sub stindardele #rezist și #LGBT sunt exact generația manualelor alternative! Scopul pentru care acestea au fost create și impuse în școli de dușmanii României a fost atins.

Românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de alogeni!

Ca să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim, ba mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”, care a fost numit Gauleiter peste colonie. Doar naivii – ca să nu spun „proștii grămadă”! – pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot. Nemţii ne-au urât dintotdeauna şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

Tot așa, s-a mințit prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi străinii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei și omitere faptelor reprobabile ale veneticilor încoronați și încornorați.

Intoxicarea cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Ba, se pare că „germanii” mult lăudați au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmații care i-au adus și moartea, aruncată în mod mincinos și infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcați, când sub Carol I țăranii români trăiau ca în Evul Mediu, țara noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut ca România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viața. Ferdinand a fost un pămapălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea necondiționată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat” și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mamă rusoaică!

S-au organizat, în scopul promovării străinilor, emisiuni televizate cu clasamente ale celor mai mari„români”, unde s-a încercat impunerea regilor germani pe primele locuri, în detrimentul domnitorilor români. Evreul comunist Richard Wurmbrand, convertit la evanghelism lutheran, un personaj de care nu auzise nici dracu’, a fost scos prin „vot popular” pe locul cinci în acest clasament făcut de niște proști ticăloși și manipulatori pentru alți proști, naivi și manipulabili: https://ro.wikipedia.org/wiki/Mari_rom%C3%A2ni. Evreul bolșevic Richard Wurmbrand a executat trei ani de închisoare la Doftana, din 1929 până în 1932, în calitate de comunist ilegalist. A terminat cu comunismul și iudaismul, convertindu-se la evanghelismul luteran din oportunism, în anul 1937, când Adolf Hitler era deja pe cai mari în Europa. Toți sașii din Transilvania erau evanghelici luterani (Biserica Evanghelică de Confesiune Augustană) și hitleriști mai fanatici decât nemții-nemți din Germania. Sașii transilvăneni s-au înscris în organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) și ulterior s-au înrolat voluntari în Waffen SS.

Richard Wurmbrand era în „trend” arian, cu numele său german și convertit la religia lor, devenit chiar pastor luteran, respectivul avea deja o nouă identitate. Tipic pentru infiltrarea evreiască în toate culturile lumii și în interiorul popoarelor Europei! Să cităm din materialul clientului, progresiștii multiculturali de la „Adevărul”: „În 1937, aflat într-o perioadă de depresie după dezamăgirea produsă de comunişti, Richard Wurmbrand este convertit la creştinism de către un tâmplar sas din oraşul Săcele, pe nume Christian Wölfkes, care îi înmânează o biblie.” (http://adevarul.ro/locale/iasi/destinul-cutremurator-romanului-richard-wurmbrand-unul-cei-mai-influenti-crestini-omenirii-schimbat-veci-gandirea-sua-despre-comunisti-1_551bffb4448e03c0fd1e74dd/index.html)

Dar, „socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă”, așa că nici lui Richard Wurmbrand nu i-a ieșit planul. După război, deși pastor evanghelic, Wurmbrand face propagandă sionistă. Cităm din aceeași sursă de mai sus: A continuat să susţină cauza evreilor, militând pentru înfiinţarea unui stat pe teritoriul Palestinei, iar în preajma anului 1945, s-a manifestat dur împotriva regimului comunist.” Dacă a văzut că nu a fost un vizionar și a ales tabăra greșită, prospătului „creștin” sionist nu i-a mai rămas decât să zgândăre, provocator, cu bățul un rahat uscat, fiind arestat în 1948 de foștii lui colegi, evreii bolșevici, după care s-a autovictimizat, tot în bună tradiție evreiască. În 1966 a emigrat în SUA, de unde a acuzat permanent România de toate relele posibile, începând cu așa-zisul holocaust și terminând cu suferințele lui personale din temnițele comuniste ale bolșevicilor evrei, făcând abstracție că la originea acestor nenorociri au stat exact foștii lui camarazi, ale căror politici și religii le-a îmbrățișat pe rând!

Alogenii care au condus și conduc România cu sprijinul partidelor politice trădătoare, din 1990 până în prezent, au reușit să golească țara de români ca să creeze spațiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadează. Unele fățiș, prin mult trâmbițata migrație a „refugiaților”, altele subtil și mult mai pervers. Departe de mine gândul de a mă erija în oracol, dar tare mă tem că peste foarte puțini ani românii vor deveni străini în țara lor!

                                                                                                                          Marius Albin MARINESCU

 

5 Comments

 1. m

  felicitări pentru articol!

 2. alex

  Foarte adevarat, d-le Director! Articolul d-tra este foarte trist, dar e foarte adevarat ce spuneti! D-le Director, asa cum spune prof. univ. Corvin Lupu, in Romania au fost – si azi sunt si mai multi tradatori de tara, – incat imi vine sa cred, ca numai o minune ne mai poate salva! Gradul de constientizare a situatiei in care ne scaldam, este foarte scazut! Informatia ajunge foarte greu(daca ajunge) la muritorul de rand, iar daca ajunge acesta este interesat mai intai de existenta lui de zi cu zi! Ca sa va dau un ex.,sunt un cititor frecvent al revistei “Certitudinea”, aceasta a inceput sa dispara de la chioscurile de ziare, iar la insistentele mele mi s-a spus ca s-a dat retur. Deci, o alta modalitate de a fi lipsit de informatie! Tot ce este in legatura cu neamul si tara, cu romanii, a inceput sa dispara incet , incet. Cei aproape 30 de ani care au trecut, au demoralizat natia romana, pe altii i-au imbecilizat cu totul! Ce e de facut d-le Director?

 3. Tache Catanu

  Excelent articol, felicitări! Aș avea o propunere, dar nu înainte de o scurtă introducere: D-le Marius A. Marinescu, situația reală din România este străină numai celor care nu vor s-o vadă, în mintea celor care trăiesc în “realitatea” virtuală a televiziunilor (imbecili și naivi), a celor care protestează pentru „drepturile” multinaționalelor – sau cum au reușit curentele financiare transnaționale, prin #rezistacii, să ne jefuiască până și dreptul la o adevărată revoltă națională – și, preponderent, în mintea celor care nu au nici cea mai infimă noțiune despre democrație, justiție socială, mândrie, demnitate, independență, adică structura de bază a conștiinței NAȚIONALE. Aceste defecte majore, apanajul unei majorități covârșitoare, oricât ne-am forța optimismul, ne proiectează coșmarul unui „viitor românesc” fără România. Demonstrația apocaliptică pe care ați făcut-o în articol, nu lipsită de tristețe și absolut reală, tinde să devină un discurs pe care românii au început să-l asimileze în surdină. Cataclismul la care a fost expusă România după lovitura din ’89 a fost atât de brutal și neașteptat, încât singura metodă de apărare rămasă, neavând elementele obiective de înțelegere (dictatura mass media), s-a tradus prin adaptare și puterea de absorbție a poporului român. Grav, foarte grav! Întrebarea mea este următoarea: nu credeți că timpul a venit să-i tragem de urechi și pe români, mă refer la „popor”? Ce ar fi să folosiți experiența și informațiile de care dispuneți și împreună cu un colectiv compus dintr-un psiholog, un militar, un istoric și un sociolog să puneți la punct un MANIFEST prin care, fără forme disimulate de empatie, să faceți demonstrația că tragedia națională trecută și actuală este înlesnită de indiferența uluitoare a românilor. Să zicem că, o bună parte din cei care și-au părăsit țara (atât fizic cât și psihic) s-au săturat să audă că tragedie româneasca este dată în exclusivitate de faptul că prostul e prost, hoțul e hoț, trădătorul e trădător etc. Haideți să punem pacientul în fotoliu și să-i prezentăm afecțiunea de care suferă în întregime. Poate reușiți să schimbați discursul dominant al rezistenței, acela care împiedică renașterea României și, astfel, poate reușiți să-i treziți din „somnul cel de moartea” pe compatrioții noștri. Cu respect.

 4. Ginuta

  Mda , pana si compania romana de telefon digi este sprijinita de telefonia mobila muvistar compania iluminatilor si a sectelor satanice , acum ei ne protejeaza compania digi prin muvistar , romani prosti si idioti care a acceptat asta

 5. Rosca

  Foarte adevarat ceea ce prezinta Dl Albin Marinescu! Sunteti un adevarat ROMÂN, PATRIOT, CURAJOS si BINE INFORMAT ! FELICITARI !!!!VA URMARESC CU MARE PLACERE CEEA CE TRANSMITETI ROMÄNILOR !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.