Puncte de vedere

Parlamentul SRI

  Acum s-a demonstrat la vedere, matematic, mură-n gură, cu imagini ca la clasa zero, ca să priceapă și Toma […]

 

Acum s-a demonstrat la vedere, matematic, mură-n gură, cu imagini ca la clasa zero, ca să priceapă și Toma Necredinciosul: în România nu există democrație. Ceea ce ni se servește drept democrație se dovedește a fi, de fapt, un fake! Parlamentul nu reprezintă, cum ar trebui, voința liberă a poporului, ci este o prelungire perversă a serviciilor secrete, un fel de Direcție ocultă a SRI, o zonă de manevră discreționară pentru situații excepționale.

Știam că serviciile secrete au colaboratori infiltrați peste tot. Ține de tehnicile lor specifice de obținere a informațiilor.

Știam că partidele politice nu au cum să scape de un astfel de control. Decid, până la urmă, drumul țării, cu implicații cardinale.

Ce nu am știut însă până ieri au fost procentele uriașe care reflectă gradul de infiltrare al acestor partide. Credeam că procentul de agenți acoperiți și de influență aflați în cele două camere ale Parlamentului se situează, în medie, în zona lui 10%.

Fals, fals, fals!

Acum m-am lămurit. SRI controlează complet jocul „democrației parlamentare” din România. Iar complet înseamnă 50% + 1! Cel puțin! Deține un grup de manevră format din două categorii de infiltrați,  pioni ce se pot transforma, la ordin, în regine. Pe de o parte agenții acoperiți, pe de altă parte șantajabilii fără sistem imunitar la presiunile instrumentate profesionist.

Rolul și eficiența infiltraților din Parlament s-au văzut clar  în succesul celor doi pași recenți, absolut necesari de parcurs pentru ceea ce părea, logic, imposibil: împlinirea peste noapte a visului președintelui Iohannis: trecerea moțiunii de cenzură și instalarea guvernului PNL, adică a „guvernului meu”. În ambele cazuri s-au scos de la cutie exact atâția parlamentari „reorientați” de câți era nevoie. Cu o mică bătaie în plus, pentru orice eventualitate.

Prea la fix. Prea uns. Prea fără dubii.

Cum s-a văzut și cum era de așteptat, partidul SRI-ului, mă refer la USR, a schimbat macazul declarațiilor inițiale trecând in corpore de partea rivalilor de la PNL. Am spus și la constituirea acestui partid – buruiană (doar buruienile cresc atât de repede și se înmulțesc atât de galopant): probabil că 99% din parlamentarii săi răspund la comenzile SRI. Pentru moderație voi reține doar 80%.

PNL-ul, PMP-ul, ALDE și Alte Minorități s-au dovedit și ele infiltrate, probabil în jur de 60%, la nivelul reprezentanților din Parlament.

Dar marea contribuție a venit dinspre PSD: peste 50% de flotanți la nevoie. Iar asta, din 221, înseamnă peste 110 alde Tudose, Țuțuianu & company.

S-a confirmat densitatea asta incredibilă întâi prin crearea așchiei diversioniste Pro România, care să spargă monolitul social – democrat. La ordin s-a încropit o oaste de strânsură în care au fost transferați de la PSD exact atâția parlamentari controlați de sistem cât să asigure succesul moțiunii de cenzură și să dea impresia că Ponta e un reformator de succes. Nici mai mulți, nici mai puțini. A fost primul val de mișcări de trupe ale SRI, primul val de trădări în rândul parlamentarilor pesediști dimensionat exact pe nevoile de trecere a moțiunii. Vreo 15 – 20. Unii au crezut că ăia sunt toți trădătorii, că gata, hemoragia de lichele politice din PSD s-a epuizat.

Eronat.

Căci a apărut miza a doua, și mai importantă decât trecerea moțiunii: validarea guvernului Orban. Din nou calcule, din nou nevoi imperioase de suport din partea cârtițelor deghizate în parlamentari patrioți, din nou activarea unor conserve din inepuizabilul stoc de resurse sub acoperire al SRI. Conducerea PSD a nominalizat deja 3 trădători care au fost prezenți și au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu și deputatul de Bacău Elena Hărătău. Ca să nu mai comentez prestația jalnică a Anei Birchall la justiție și declarația pregătitoare pentru votul moțiunii a lui Paul Stănescu care afirma sus și tare că guvernul Orban trebuie investit. Din nou, au fost sacrificați prin scoaterea la suprafață exact atâția acoperiți ai SRI în PSD câți erau necesari. Nici mai mulți, nici mai puțini. Insist asupra acestei nuanțe.

Unii cred, precum Ion Spânu în editorialul său de ieri din Cotidianul, că ăstia ar fi cam toți. Domnia sa își intitulează editorialul „A fost nevoie de toţi „acoperiţii” Sistemului pentru ca GuWerner-ul să treacă”. Deși analiza lui Ion Spânu mi se pare în ansablu corectă, în privința afirmației din titlu eu sunt mai puțin optimist.

Nu cred că au fost folosiți „toți acoperiții sistemului” ci doar numărul minim necesar pentru atingerea obiectivului propus. Resursele sistemului în materie de marionete parlamentare pe care să le joace după bunul plac sunt înfiorător de mari. Practic atât de mari incât la nevoie pot să asigure chiar și o majoritate absolută. De-asta afirmam la început: „SRI controlează complet jocul „democrației parlamentare” din România. Iar complet înseamnă 50% + 1! Cel puțin!”.

Știu că pare șocant dar asta e concluzia mea după ultimele evenimente. Nu 10%, nu 20% ci mai mult de 50% din parlamentarii României sunt, direct sau indirect, controlați de SRI. De ce? Pentru că nimănui în afară de președintele Iohannis SRI-ul nu are de dat socoteală! Pentru că, pe scurt, se poate!

Serviciile secrete s-au dovedit întotdeauna și peste tot lacome în materie de putere. S-au întins peste atribuțiile lor constituționale exact atât cât au putut-o face. N-au scrupule în privința asta.

Ele dețin informația esențială. Iar informația e aur curat. Ele dețin secretele tuturor oamenilor importanți din țară, iar aceste secrete înseamnă adeseori viață sau moarte. Ele dețin forța de a manipula, de a scoate din joc ori de a promova pe cine doresc. Pe cine le convine. Până aici ar fi, să zicem, în fișa instituției. Căci a deține forța de a face lucruri oribile nu înseamnă automat că ai și dreptul de a le face. Grav este însă când își propun să utilizeze aceste informații în scopuri obscure, altele decât cele stabilite legal. Să șantajeze, să fabrice dosare penale, să se substituie justiției, parlamentului țării și, în final, voinței populare.

Ce face SRI în materie de jocuri politice, ocolind regulile democratice și valorificând secretele pe care le deține prin favorizarea unor grupuri politice care să îi asigure dominația totală și controlul absolut al puterii, este un abuz comparabil cu cel al polițiștilor de la anti-drog care, în loc să distrugă (conform legii) marile capturi de stupefiante, încearcă adesea să le valorifice reintroducându-le, în forme mai sofisticate, pe piață.

Când ai în mână, găsite și confiscate prin forța instituțională pe care ți-a dat-o statul, tone de prafuri albe ce valorează sute de milioane de euro, cum să le arzi când te poți îmbogăți de pe urma lor punându-le bine la păstrare și folosindu-le la momentul potrivit?

Credeți că fabulez sau exagerez cu exemplul de mai sus? Dar arhiva SIPA? Dar traficul ilegal de arme coordonat și supervizat de familia unui fost președinte de țară? Dar cazurile Sebastian Ghiță și Dan Condrea (Hexi Pharma)? Toate acestea (și multe altele) nu confirmă complicitatea iresponsabilă a unor facțiuni din serviciile secrete cu forțele răului care împiedică această țară să își dobândească un statut onorabil în lume?

Sub conducerea și oblăduirea președintelui Iohannis asistăm consternați la o creștere exponențială a abuzurilor politice, prin intermediul instituțiilor de forță, în România.

Încălcările fără precedent ale Constituției României, sfidarea năucitor de gravă a deciziilor CCR de către însuși „garantul Constituției” indică nivelul jalnic de degradare a democrației românești. Nu doar sub cota zero a Mării Negre ci de-a dreptul pe fundul gropii Marianelor.

E clar! Parlamentul României, al românilor, a fost dizolvat. Și înlocuit, la comanda și în beneficiul președintelui României, cu Parlamentul SRI.

                                                                                              Contele de Saint Germain

 

2 Comments

  1. gigimutu

    sa sugeti pu…laaaa acoperitii!!!

  2. Marian

    Dușmanii României nu visau nici într-o sută de ani că vor reuși să dividă și să învrăjbească societatea română așa cum au reușit s-o facă securiștii. De aici până la fărâmițare teritorială nu mai e nevoie decât de un impuls venit de la Budapesta de exemplu; în cel mai bun caz sfârșim înghițiți de Uniunea Sovietică Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.