Colimator

Partenerele Antena 3 și CNN: Canale pestilențiale „fake news” și trompete ale globalismului progresist

  Antena 3 a trecut de la „afiliere” la „parteneriat” cu canalul american CNN: astfel, Antena 3 devine oficial, vorba […]

 

Antena 3 a trecut de la „afiliere” la „parteneriat” cu canalul american CNN: astfel, Antena 3 devine oficial, vorba președintelui Donald Trump, un canal de Fake News

Antena 3 a anunțat că intră din mai 2020, în „parteneriat” cu CNN: mai direct spus, Antena 3 intră într-un ospiciu de lux al extremei stângi americane, fidel reprezentată prin CNN, cvasi-neosocialistă, cu audiență în cădere dramatică în ultimii ani și unde suporterii președintelui SUA, Donald Trump, sunt catalogați public drept „țărănoi analfabeți”, în stilul „haștag rezist” consacrat în România pentru suporterii PSD.

Click pe imagine pentru mărire!

                              În februarie 2017, Donald Trump spunea că

… „CNN nu înseamnă Știri False, ci Știri Foarte False” („Very Fake News”). Când un președinte de țară democratică face astfel de afirmații, s-ar fi născut întrebări cu privire la libertatea de expresie la CNN chiar și într-un trib din Amazon. Pentru președintele Mihai Gâdea și patronatul Grupului Antena, nu s-a născut nimic, iar acesta este un semn că mișcarea este planificată și dusă la îndeplinire în altă parte, într-o zonă unde Gâdea și staff-ul nu au mare lucru de spus.

                        Previzibil, „parteneriatul” va atenua criticismul

… din Antena 3 – care fusese ultimul bastion Anti-Stat Paralel dintre televiziuni (și nu prin Știrile sale, care nu depășesc în amploare o gazetă de perete globalistă, ci prin unele dintre emisiunile sale) și va exporta în România, câteva obsesii ale Deep State de peste Ocean: de exemplu, CNN („postul cel mai respectat din lume”, din informațiile lui Gâdea) a sprijinit public violența fizică, specific atacurile „activiștilor” Antifa (grup-frate cu „haștag rezist”) asupra suporterilor republicani care s-au soldat cu oase fracturate și capete sparte în numele democrației.

Iar România – cu voia serviciilor secrete și a partidelor politice – este azi bine reprezentată la capitolul „haștagiști”, din Justiție, trecând prin mass-media, ONGuri, partide politice și până la Klaus Werner Iohannis, care este singurul președinte din UE care a participat la un miting „rezist”.

                                                 Privind tabloul

… poți avea viziunea babuinilor care primesc sticlă colorată și care se simt fericiți în noua colonie. Mihai Gâdea nu are, însă, de ce să fie emoționat: va pierde popularitate și telespectatori, dar va rămâne măcar cu „aerul respirabil” oferit de președintele Iohannis, ozonul identificat de jurnalistul rezistent Radu Tudor în preajma tronului prezidențial: dacă Ordonanțele militare vor cere purtarea măștilor, Antena 3 va putea, la o adică, să rămână cu „aerul respirabil” perfect prezidențial.

                                Dacă ar fi fost interesat de standardele

… actualului canal CNN (măcar de cele controversate), Mihai Gâdea ar fi putut afla multe: de exemplu, faptul că în oct. 2019, un angajat important al canalului, Nick Neville (Media Coordonator) i-a relatat inocent unui „whistleblower” din televiziune: „Like, there’s a lot of people who are out here trying to like just do what they think is best of journalistic integrity. Then you get on the 9am call and big boss, Jeff Zucker, f**king tells you what to do. And it’s like you have to like…. to a certain extent, you have to follow his verdict.” („De parcă ar fi și mulți jurnaliști pe-aici care încearcă să facă ce cred că e cel mai bine pentru integritatea jurnalistică. Apoi primești la 9 dimineața un telefon de la Big Boss Jeff Zucker care îți zice ce naiba trebuie să faci! (…) apoi trebuie să urmezi hotărârea lui” – n.n., orig.lb engl.).

                      Destăinuirea Coordonatorului Media Nick Neville

… zugrăvea trista realitate: la CNN Worlwide, un președinte, eventual fără atribuții pe partea editorială, se face „stăpân pe plantație” și spune jurnaliștilor ce subiecte (nota bene, anti-Trump) trebuie să mai construiască, eventual fără „consum nervos” pe integritatea actului jurnalistic. Mai mult, Zucker și-a permis la standardele „ridicate” ale CNN, să impună angajaților ce „prieteni” nu trebuie să mai aibă, cum ar fi cazul congresmanului L. Graham.

                             „Parteneriatul” Antena 3 cu CNN a fost

… anunțat la doar o zi după ce, pe 11 mai 2020, cristoiublog.ro publica articolul „Radiografia unei mistificări de presă”: articolul descria cum au folosit jurnaliștii de la CNN celebrul dicton al vicepremierului PNL  Raluca Turcan „Se culcă omul sănătos și se trezește mort a doua zi” ca să-l țină „decedat” timp de 10 zile pe liderul nord-coreean Kim Jong Un: mai precis, pe 21 aprilie 2020, jurnaliștii l-au „înmormântat” pe liderul nord-coreean, iar pe 3 mai a.c., același CNN anunța, cu mare întârziere, că „Rocket Man” Kim Jong Un era bine-sănătos, după ce acesta participase la inaugurarea unei fabrici.

Click pe imagini pentru mărire!

                                                 Practic, în astfel de cazuri

… coeficientul de inteligență al unor subiecte „investigate” de CNN nu este cu mult mai mare decât mărimea la pantofi a reporterilor: pentru evaluarea coeficientului de inteligență al „parteneriatului” semnat de Mihai Gâdea cu reprezentanții CNN, cuvine-se să mai avem răbdare.

                                                                                                   Traian Horia, cristoiublog.ro 

 

3 Comments

 1. gigimutu

  he he,

  stiam ca moartea lui Kim era un FAKE NEWS cit America de mare.!!!!! pai cacatii de cnn trebuiau de mult inchisi, avea dreptate maxima trump cind zicea de cnn ca sunt ”nothing else than Fake News”.

  iar A3, daca este partener cnn, inseamna ca este partener FAKE NEWS!!!!!
  prost cine s-o mai uita la A3!!!

 2. un mizantrop

  Urat mai moare Antena 3…Un post de televiziune, singurul, sustinut de telespectatorii sai in strada…De la infiintare, ca orice post, a avut prostii si vandutii sai, Radu Tudor are in fibra gena slugii la porti inalte, n-a avut nevoie de upgrade…Extrem de grava mi se pare tradarea electoratului sau, a celor care i-au “facut mari” pe vremea matrozului Petrov, a celor ce i-au sustinut la DNA, la CNA, in ciuda curentului ticalos de etichetare (a spune de cineva ca se uita la Antena 3 echivala cu cea mai grava insulta…) O luasera pe aratura inca din ianuarie 2017, cand i-a lovit corectitudinea politica si unii dintre reporteri chiar imbratisau cauza, nejustificata, inca, de nimeni….au mai avut si angajati cu simpatii basiste, dar, atat de jos, atata propaganda jegoasa cum fac de cand ne-a lovit molima ticalosiei mondializate, nici posturile platite de Udrea n-au cazut! Oricate fonduri le-ar fi dat guvernantii, nu justifica mizeria in care s-au transformat…in legatura cu CNN-ul, nu mi-as face griji, schizofrenia e boala nationala, mai ales la gurnalisti…astia vor continua sa-l pupe-n cur pe Trump, dar, vor da mai multe inregistrari de la “partener”… Ar fi o explicatie – ei asa au fost mereu, doar, ca erau nisele ocupate si au “tabarat” pe electoratul cuminte, care nu era reprezentat si cu primii 30 de arginti si-au revenit…

 3. Gheorghe Gheorghiu Dej

  Globalisti si martafoi pseudo-nationalisti cu poza lui mama mare in brate. Unde esti tu Dej sa-i imparti in doua cete pe directia Poarta Alba sau Padurea Verde? Da, baaaaaa……….ca in padurea Verde mergeau sarbofilii sa primeasca un glont si la Poarta Alba globalistii. De fapt noi am avut un adevarat razboi hibrid in anii 50 impotriva globalistilor ,,anticomunisti” din care prea putini erau nationalisti si oscupati de alti globalisti- gruparea Sora-Ana Pauker in care nu am scapat de Sora nici astazi. Eu am o vorba tara asta se mai salveaza doar daca il puneau ministru de justitie pe Visinescu ca sa-i impuste pe toti ca toti sunt niste tradatori de tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.