Cap limpede

Partenerul strategic și statul paralel

    „Să plece rușii, să vină americanii!” – erau cuvintele care își săpaseră locaș adânc în gândurile a milioane […]

 

 

„Să plece rușii, să vină americanii!” – erau cuvintele care își săpaseră locaș adânc în gândurile a milioane de români, eu numărându-mă printre aceștia! Pentru majoritatea dintre noi, rușii reprezentau forța de ocupație, și niciun popor – indiferent cât de mare sau de mic era – nu putea să accepte jugul străin. Dorința de libertate, de independența, de respect, era atât de vie și de puternică în mintea românilor încât pentru ei venirea americanilor reprezenta izbăvirea, eliberarea și asigurarea acestor deziderate. De aceea românii l-au tolerat și chiar l-au iubit pe Ceaușescu o mare perioadă de timp: pentru că el era perceput ca garantul acestor simboluri.

A sosit revoluția, a plecat Ceaușescu, au venit americanii, oricum rușii plecaseră demult! Se vedea, în mod pregnant, pe fețele românilor, bucuria de a-i avea pe americani alături, și de aceea au fost primiți cu brațele deschise. Nu a trecut însă mult timp, și partenerul nostru strategic, pe care poporul român l-a primit cu atâta căldură ca oaspete, a început să-și pună în aplicare planul odios de cotropire a țării.

Deep_State_Gears_1088x725-700x470

Dacă analizăm acțiunile americanilor în diverse zone ale lumii, observăm cu ușurință faptul că, acolo unde au mers, nu au exportat cu ei principiile democratice ci doar interesele lor! Pentru realizarea acestor interese au călcat în picioare totul, inclusiv drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor. Acolo unde s-au dus, reprezentanții Unchiului Sam au transformat zonele respective în zone de ocupație, în colonii, subjugând popoarele și spoliându-le avuția națională. Așa s-a întâmplat, și se întâmplă, și la noi. România se află sub ocupație americană, nu numai economică, ci și militară!

Klaus Iohannis, primar al Sibiului și James Rosapepe, ambasador SUA, cu „cai troieni” în sacul lui Moș Crăciun, pregăteau terenul pentru viitoarea ocuparea a „cetății”.

Klaus Iohannis, primar al Sibiului și James Rosapepe, ambasador SUA, cu „cai troieni” în sacul lui Moș Crăciun, pregăteau terenul pentru viitoarea ocuparea a „cetății”.

Americanii au preluat controlul asupra tuturor zonelor, de la cea politică la cea economică, la cea informațională, la cea juridică și, nu în ultimul rând, la cea militară! Pentru a controla totul, partenerul nostru strategic nu are nevoie de un Stat de Drept în România, ci de un stat de drepți – și așa au proiectat și au înființat Statul Paralel, al cărui nucleu îl reprezintă binomul SRI-DNA!

Prima lor acțiune semnificativă în țara noastră a fost aceea de a prelua controlul asupra serviciilor de informații, pornind de la principiul că cine are informația, are și puterea. Din păcate, acțiunea lor a avut succes, și au reușit să preia controlul asupra celor mai importante structuri de apărare, ordine publică și siguranță națională! Țintă lor prioritara a fost Serviciul Român de Informații, devenit țintă încă de la înființare, dar acțiunea majoră de preluare a controlului asupra acestei structuri s-a declanșat după anul 2005, când condițiile au devenit prielnice, și a atins apogeul în 2009, odată cu preluarea controlului în integralitatea sa și când se pun bazele binomului SRI-DNA, la inițiativa CIA.

Este nevoie și de măscărici în stradă, pentru susținerea partenerului strategic și încurajarea statului paralel.

Este nevoie și de măscărici în stradă, pentru susținerea partenerului strategic și încurajarea statului paralel.

Americanii nu au nevoie de un stat democratic, ci de un instrument prin intermediul căruia să controleze toate zonele amintite mai sus. Tot la inițiativă CIA, oamenii politici, oamenii de afaceri, magistrații, militarii, specialiștii din diverse domenii care erau incomozi și puteau afecta promovarea intereselor americane în țara noastră, au fost transformați în ținte ale binomului SRI-DNA, care le-a construit dosare și i-a încătușat, eliminându-i din zonă politică, de afaceri, de justiție și alte zone de interes. 

Așa au procedat americanii oriunde s-au instalat. Prin acțiuni oculte au transferat puterea, de la cei care o dețineau în mod legitim, către structuri ilegale, pe care le puteau controla și prin intermediul cărora exercitau această putere în interesul lor! Cei care și-au trădat țara și poporul au fost permanent susținuți, protejați și promovați de către americani. Prin intermediul lor, americanii și-au pus în aplicare planul de cotropire a României, de control asupra bogățiilor și de spoliere a avuției naționale. Pe aceeași linie înscriindu-se și obligarea României să plătească milioane de dolari pentru o tehnică militară învechită, neoperationala, pe care ei o trimit la casare, fără a oferi la schimb absolut nimic, nici cel puțin ridicarea vizelor!

Ei cu ochii pe cer și gura căscată, noi cu ochii în soare și buzunarele goale.

Ei cu ochii pe cer și gura căscată, noi cu ochii în soare și buzunarele goale.

Aveau nevoie, în afară de cele menționate anterior, și de poziția geo-strategică a țării noastre, din care să poată domină zonă. Au pus la punct un plan pentru deteriorarea relațiilor României cu Federația Rusă și tăierea legăturilor tradiționale cu această, inclusiv în domeniul economic, cel cultural, dar și cel diplomatic, încercând să aducă țara noastră în situația în care prezența americană pe teritoriul nostru să fie indispensabilă. În cadrul acestui demers, ca și în al celui economic, și-au adus alături și partenerii occidentali, cu care au împărțit tortul cel mare.

Acum înțelegeți de ce atunci când se încerca să se ia măsuri care să limiteze acțiunile și efectele celor din statul paralel, reprezentanții lor, în special ambasadorii, interveneau imediat și stopau aceste măsuri? De ce credeți că au fost susținuți permanent George Maior, Florian Coldea și alți camarazi ai lor din Statul Paralel, în pofida faptului că erau foarte vizibile acțiunile lor nelegale, abuzurile pe care le săvârșeau, încălcarea flagrantă a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor? Pentru că ei au trădat România și au deservit interesele partenerului nostru strategic și ale țărilor occidentale.

Gauleiterul peste colonia România și unul din stăpânii lui. Amândoi schițează semnul masonic piramida/rombul. Donald Trump are și niște coarne bizarre, de la steagul din spate.

Gauleiterul peste colonia România și unul din stăpânii lui. Amândoi schițează semnul masonic piramida/rombul. Donald Trump are și niște coarne galbene bizare, de la steagul din spate.

Așa a ajuns România să fie vândută pe nimic, așa a ajuns ca tot ce a construit în ani acest popor cu sudoare și cu eforturi uneori supraomenești să intre în proprietatea unor parteneri de-ai noștri din NATO și din UE. A fost greu și pe timpul dominației sovietice, dar jaful la care am fost supuși acum, nu am fost supuși niciodată, nici măcar pe timpul Imperiului Otoman! Oricum, pământul, subsolul, apele, pădurile – până să intrăm sub influența partenerului strategic – au fost doar ale românilor! După aceea și-au schimbat propietarul. Nu accept niciun fel de cotropire pentru că, oricine ar face-o, tot cotropire este!

Din punctul meu de vedere, ocupația americană este cea mai dură ocupație la care a fost supus poporul român, de la apariția sa și până în prezent!!!

                                                                                                                                       Dumitru ILIESCU

Nota redacției: Ilustrația și comentariile la fotografii aparțin redacției „Justițiarul”.

11 Comments

 1. Concluzia: ocupantul e ocupant si parteneriatul stategic cu NATO e la fel de umilitor si inrobitor ca Pactul de la Varsovia. Pe langa lacomia colonizatorului, lipiti si apetitul genetic spre slugarnicie si tradare al unor conationali si daca nu v-a dat de-o spulberare de tara, adaugati “cedarea de suveranitatate” catre Bruxelles, facuta si recunoscuta de matrozul criminal. Sa presupunem (optimist), ca mai jos de-atat nu se poate si sa ne ridicam “copacel”, ca e vremea sa mai pastram un pic de tara si pentru copiii nostri!

 2. Maria Zaharescu

  Țin să te contrazic! Și îți dau numai 3 exemple: Germania, Israel, Japonia. Cum s-au dezvoltat după al 2lea război mondial? Normal că orice tara are interese economice, politice, strategice! Dar vina nu a fost decat a leader-ilor care au condus respectiva țară! Avariția lor și lipsa de patriotism și cultură ne-a dus în situația asta! E ușor să-ți proiectezi mania pe ruși sau americani! E o alta metoda a liderilor politici de a canaliza mânia populației spre o altă țintă!! Vânzarea țării s-a făcut prin contracte legale , prin legi care să-i apere și să-i îmbogățească pe aleșii neamului, prin ticăloșia celor care au fost 28 de ani la putere! Printr-o mass-medie cumpărată de ei, care prin perseverenta spala creierii românilor care nu au educația cuvenită să facă diferența, prin falsa informare și minciună!

  • justitiarul

   Exemple total aiurea. Germania și Japonia erau învinse de război, secătuite economic și fără resurse naturale, deci lipsea prada de jefuit. În plus, americanii aveau interesul consolidării acestor state, ele fiind „redute” rămase față în față cu comunismul vecinilor, în plină ascensiune la vremea respectivă. Iar Israelul a primit ajutor și va primi veșnic fiindcă SUA e condusă de evreii sioniști, nu de americani.

   • lucian

    ce au comun cele trei state amintite? pozitia strategica! (nu vi se pare ca rusia este inconjurata?) . exemplul e, totusi, bun.
    mai trebuie amintit ca rusii au stat cam 15 ani la noi in tara, apoi, ei, au plecat definitiv.
    americanii sint cam din 1995.
    cu rusii am avut pactul de la varsovia si CAER-ul.
    cu americanii, un pic de NATO. ……..daaa. si economic BECHTEL. in rest nimic, decit invitatii de 4 iulie.
    ce au cistigat? pozitia strategica linga rusi, si posibilitatea de a ne sacrifica fara remuscari.
    ….in caz de ceva, ce putem face? doar sa-i injuram pe facebook.

   • Sara

    Exact.Nu cred ca exista precedent in istorie similar cu ceea ce se intampla in prezent.Cat avarism sa exploatezi resursele globale prin orice mijloace pt castiguri pr termen scurt fara sa le pese de absolut nimic!!

    • IQ100

     Sara, ai deschis o problema f.spinoasa si pe ai carei termeni nu ii vad clar.
     O intrezaresc in SF-urile hollywoodiene (eu ii zic Coursedwood, nu Hollywood).’Iluminatii” astia , illuminati cu lumina neagra, ce conduc o bucata de lume si vor sa o conduca pe toata, au ceva profund defect, pt ca persista in consumism.Ii putem acuzade orice, dar nu de lipsa de cunoastere (de la stiintifica la oculta, satanista), informatie, putere.Ar fi prea pardon prosti si prea ‘smeriti” (adica exact ce NU sunt) sa accepte ca, virgula, consumismul le-ar scurta dominatia ce si-o doresc eterna (cf propriei mitologii/religii sataniste), prin disparitia prin epuizare a “obiectului” dominat.
     Vizioneaza sau revizioneaza filmele : Obvlion, Jupiter Ascending, In Time, Interstelar.Si mai era unul ,am un lap sus, cu Matt Damon , cu o umanitate impartita in sclavi neasiguarati medical pe Pamant ce mureau muncind in conditii mizere si stapani pe o statie orbitala, perfecti si vindecabili automatizat de orice afectiune.
     Nenorocitii cred (justificat sau nu, dar absolut conform religiei lor initiale, ca ar fi fost alesi de o Putere extra-terestra sa conduca neamurile si sa stapaneasca bunurile mobile si imobile) ca pentru ei exista o varianta B, DUPA epuizarea resurselor Pamantului, idee ce o prezionta pt noi, vulgul ,in aceste filme ‘SF”.

   • IQ100

    dar Coreea de Sud?? mai reduta decat aceea nu vad, dar elementul national este f.puternic in acea tara.(Intr-adevar Israel se potriveste ca nuca in perete intre celelalte 2 exemple ale lui Marian-Maria)

  • De la unii, asa se vede…In realitate, Romania s-a aflat obiectiv in situatie vulnerabila. politica de aliante, impusa si aia, bogatia de resurse, care a transformat-o in tinta oricui, ipocrizia marilor puteri, degraba calcatoare de tratate si obligatii diplomatice… Inca de la intrarea in razboi, Romania a jucat dupa o partitura impusa, tradatorii neamului n-au facut decat sa raspunda la cantecele de sirena ale diplomatiei partenere, de la est, la vest. Trdarrea pare sa fie o trasatura genetica, fiii vandutilor la rusi continuind actiunea, dar spre vest. Nu sunt chiar atat de multi, numai ca refuzam sa acceptam ca al doilea razboi mondial nu s-a terminat si ca Romania continua plata despagubirilor, acum la toti combatantii declarati victoriosi. In legatura cu exemplele, niste precizari, japonezii si-au reconstruit tara prin sacrificii individuale imense, banii americanilor au fost investitii recuperate cu varf si indesat, norocul lor a fost ca n-au avut mari resurse minerale. Germania nu a platit niciodata despagubirile de razboi, doar pe cele solicitate de victimele Holocaustului, dar, n-a platit distrugerie imense provocate de masina de razboi si prin actiuni de smenar politic s-a sustras obligatiilor asumate. nici acum Germania nu joaca cinstit, permitand, legal, cetatenilor ei sa mituiasca in folosul tarii, dar dand lectii de anticoruptie. Asta e cheia “folosul tarii” si aici avem noi probleme mari. Si daca tot ni se pare atat de mare binecuvantarea americana, intrebati-i pe nemti ce parere au si cat de recunoscatori sunt. M-am saturat de chibitii astia care se uita la TV, numai pe anumite posturi, pe net, numai la anumite site-uri si au urechea formata numai pentru anumite chemari. Astia stiu cum e cu “afara”, desi n-au trait acolo, stiu ca hotii nostri sunt cei mai hoti, desi nici 1% din ce s-a furat in tara asta nu a ajuns la “hoti” romani si stiu si ca terorismul judiciar, pentru care in afara esti aruncat in moarte civila e “justitia” de care are nevoie Romania, ca sa “scape de hoti”. Unde e patriotismul in ecuatia asta, ce ai construit, fie si macar doua caramizi puse una peste alta?! Toata frustrarea asta generata de obedienta unui loc de munca si a unei ierarhii neasumate, defulata in spatiul public, naste tefeloaze… Eu zic, sa incercam si metoda recompensei (daca ai ceva notiuni de psihopedagogie infantila, intelegi, daca nu, citeste!), ca toate celelalte au dat gres si inca ceva, n-ai cum sa iubesti tara, atunci cand ii urasti cetatenii, ca te numesti ocupant, sau macar, colaborationist…

   • IQ100

    “atunci cand ii urasti cetatenii, ca te numesti ocupant, sau macar, colaborationist…”…si cand nu esti roman genetic..cum nu sunt Ko, Kla ,Kle …desi avem si romani anti romani, precum Co..dar acela e transilvan..cred ca s-a dzvoltat o ‘constiinta nationala transilvana” anti- “miticeasca” adica anti romana, …(dl Co, nu dl Sabin Gherman mi se pare modelul tipic) aceasta le permite impricinatilor sa inabuse orice urma de gandire logica sau constiinta si sa ne omoare in folosul strainilor si pt a isi trage si ei o ciosvarta de putere side bunuri materiale

    • Este conditionarea. Au stat prea multi ani sub cizma ocupantului, s-au uitat prea mult cu jind la ghetele curate ale celor de dincolo de “marginime”, ar fi facut si chiar au facut , orice sa-i puna stapanul la masa. Reflexul de sluga dispare greu…asta se intampla si la unii moldoveni; cand te raportezi tot timpul, chiar daca din pozitie mult inferioara la un imperialist, e greu sa accepti mana egalului tau…De asta mi-e mie teama , ca nu indreptam odata sistemul asta defect de justitie, de peste 70 de ani justitia e aservita serviciilor si deja s-au format reflexe de acceptare a terorismului juridic, ca normal, daca nu facem ceva repede, vor disparea, pe cale naturala, cei care mai stiu ce e ala stat de drept, cu separarea puterilor…..

 3. Cedarea suveranitatii pe principiul hard/soft basescian…inclusiv..aparitia binomului-trinomului….Kovesi,Klemm si ascensiunea si sustinerea lui klaus…tradatorii neamului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.