Atitudini

„Pas cu pas” spre dezmembrarea României

  „În Martie 1990 s-a urmărit destrămarea României… enclavizarea unei bucăți din România și punerea ei sub protectorat ONU. (…) […]

 

În Martie 1990 s-a urmărit destrămarea României… enclavizarea unei bucăți din România și punerea ei sub protectorat ONU. (…) Era un car al televiziunii irlandeze de câteva zile (la Târgu-Mureș)… Cei care puteau face acest lucru erau iredentiștii maghiari din SUA… Am decis trimiterea armatei ca ultima soluție” (Petre Roman)

Ce nu spune Petre Roman e ca planul e încă in desfășurare. Numai ca principalii actori nu mai sunt maghiarii, ci unele „elite intelectuale” de origine română din Transilvania.

Nu întâmplător după 30 de ani nu am reușit să legăm „Regatul” de Ardeal, deși Transilvania e străbătută de mai multe bucăți de autostrada decât în orice parte a țării.

Nu întâmplator nouă, „miticilor”, ne sunt băgați pe gât „lideri” exclusiv din Transilvania. Lideri care vedem ca urmăresc destructurarea acestei nații, subminarea ei de la cel mai înalt nivel prin adoptarea unor măsuri vădit antinaționale!

De aceea mă încăpățânez să spun ce e de spus. Cu orice risc! „Veți cunoaște Adevărul și Adevărul vă va face liberi.

                                                                                                                    Dan MV Chitic

Pregătiți-vă de cea mai cruntă dictatură, fiindcă asta vă așteaptă! Se înșală amarnic cei care cred că vor urma cinci ani de chiul, vacanțe de lux și fanfaronade, la fel ca în primul mandat al acestui ticălos infatuat. Nu!

Acum se va schimba Constituția, se va renunța total la suveranitatea și independența României, se vor pierde drepturile și libertățile cetățenești, colonia va fi jefuită la sânge de „partenerii” din UE și NATO, se va îngloda în datorii la cămătarii sioniști internaționali și bomboana pe colivă va fi dezmembrarea, separarea Transilvaniei și a Banatului de țară.

Nu se va putea opune nimeni, fiindcă după „guwernerul” lui, serviciile secrete, armata, justiția și restul instituțiilor de forță subordonate total acestui antiromân feroce, va urma și „parlamentul meu”, pe care vrea să-l grăbească prin alegeri anticipate, „pe repede înainte”, până nu se deșteaptă românii ca să realizeze spre ce dezastru va duce dictatura acestui idiot manevrat de forțe ostile României.

Misiunile Gauleiterului Werner pentru mandatul următor în fruntea coloniei:
1. Asigurarea în continuare a jafului executat de stăpânii coloniei, secătuirea completă a resurselor naturale.
2. Despăgubiri acordate Israelului pentru un așa-zis „holocaust” inventat în România.
3. Dezmembrarea României, separarea Transilvaniei și Banatului de țara mamă prin activarea forțelor secesioniste interne.

                                                                                                            Marius Albin Marinescu

3 Comments

  1. mototol

    daca stie cineva semnificatia cuvantului holocaust ii dau 10 lei, daca imi da 10 lei ii spun eu.

  2. mototol

    dupa 90 am avut poate cea mai frumoasa republica dintre toate, in care am avut de toate pe toate nivelele culturale si materiale, mai aveam doar de realizat reintoarcerea la patria mama a unora si cativa ani mai tarziu suntem in proces de disolutie gandit de altii si pus in executie de cimpanzeii nostri

  3. Sacrificare religioasa prin ardere completa e definitia istorica.
    Intr-adevar a fost holocaust, dar altul! Nagasaki, Dresda, Hiroshima, aici a fost holocaust, comis de fortele aliate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *