Colimator

Pastila Anti-Pavlov

  Într-un interviu dat unui ziar britanic, Macron a recunoscut că NATO se va prăbuși și naționalismele iliberale vor exploda […]

 

Într-un interviu dat unui ziar britanic, Macron a recunoscut că NATO se va prăbuși și naționalismele iliberale vor exploda în Europa începând cu anul 2022.

El spune că S.U.A. a trădat planul liberalilor de după WW2, care făcea din Europa un fel de “junior partner” (pe românește – o slugă!): o zonă-piață unde liniștea impusă prin anihilarea structurilor naționale, permitea capitalismului „no-border” să se dezvolte fără rezistențe.

Macron recunoaște că trădarea lui Donald Trump poartă semnătura lui Putin, iar China nu este nici ea străină de acest deznodământ. Eșecul din Siria, intervenția Turciei și antanta generală cu liderul Sirian, sub patronajul Rusiei, a însemnat pentru NATO capitularea finală!

Din spusele lui Macron,  se întelege că „marele trădător” este Putin. Pentru mine, ținând cont de Frăția Ortodoxă, cu așa trădători nu mai avem nevoie de prieteni noi sau vechi… Începând de aici am să spun, Micron. Micron mai spune că acesta (Putin), nu a înțeles să îmbrățișeze progresismul liberal, rămânând legat de proiectul național conservator-ortodox, eliminând opțiunea  „repopulării vastelor spații nelocuite din Rusia” – adică Micron se plânge că Putin nu a favorizat imigrația din Africa și Orient -, creând astfel potențialul unui nou spațiu integrabil liberalismului”. Sau cum să-ți nenorocești țara și neamul respectând modelul impus de U.E., care a făcut din Franța o țară quasi musulmană. Practic, în filigran Micron recunoaște că axa Neo-con-ilor este în agonie, iar SUA o să se retragă treptat din Orient și U.E., în ciuda Poloniei, Ucrainei și României, care mizează pe mortul american… Apropo de asta, Decăderea S.U.A. e semnul sfârșitului Israelului, cum anticipa Kissinger – care spunea, acum șapte ani, că Israelul va mai dura încă 10 ani. Deci, au mai rămas trei ani până va sucomba!

Țara noastră fiind prelungirea Fâsiei-Gaza, neavând acces oficial  la informație reală, regimul terorist de la București, fie el și izolat politic pe plan global, o să mai reziste un timp, cel puțin cât să ne mai aspire niște transnaționale jidovești din bogățiile solului și subsolului.

Drept concluzie, se va developa o propagandă tot mai activă și complexă împotriva Rusiei, astfel încât să se acopere/ascundă realitatea destrămării accelerate a relațiilor Franco-Germane, U.E.-S.U.A., colapsul NATO, căderea treptată a liberalismului în U.E. și, mai ales, inversarea raportului de forță între pseudo-democrația liberală și suveranismul popular, care va aluneca în mod natural spre naționalism și socialism organic. Cine are minte să înțeleagă, așezat în fotoliu cu paharul de coniac și trabucul fumegând, privește cu ochii strălucitori la etapa de tranziție spre sfârșitul progresismului liberal, pseudo-democrației reprezentative și a lor „opium pentru popor”, drepturile omului…

În concluzie, în ciuda rezultatului de la alegeri și a urmărilor aparent dezastruoase pentru viitorul nostru, conjunctura internațională și noile poziționări strategice vor anihila brutal construcția progresistă din România!

                                                                                                       Mihnea CODRESCU

Sursa: Incorect politic

https://www.incorectpolitic.com/pastila-anti-pavlov/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.