Colimator

Pe cine slujește statul român?

  Ca să aflăm în slujba cărei etnii este subordonat Statul Român, am căutat referințele etnice care se găsesc în […]

 

Ca să aflăm în slujba cărei etnii este subordonat Statul Român, am căutat referințele etnice care se găsesc în legislaţia Statului Român și iată ce am găsit:

1) În Legea nr. 51 din 1991 privind siguranţa naţională a României scrie la Art. 3. „Constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale a României următoarele: h) iniţierea, organizarea, săvârşirea sau sprijinirea în orice mod a acţiunilor (…) antisemite (…) care pot pune în pericol sub orice formă unitatea și integritatea teritorială a României, precum și incitarea la fapte ce pot periclita ordinea statului de drept.

2) La distanţa de 11 şi 24 de ani, prin OG 31/2002 şi Legea 217/2015, iar în final „legea Vexler” din 2018 (Legea 157/2018) antisemitismul este pedepsit cu închisoarea, dar nu există nici o pedeapsă împotriva antiromânismului. Mai sunt pedepsite penal negarea holocaustului împotriva evreilor dar nu şi a românilor, deși există uriașe dovezi materiale că sute de mii de români au fost ucişi în epurări etnice.

Antisemitismul este pedepsit cu închisoarea, conform noianului de legi opresive create special pentru asta. Antiromânismul nu este pedepsit și de aceea românii sunt batjocoriți zilnic de alte etnii trăitoare pe pământ românesc. Ca atare, avem dreptul să ne punem toate întrebările care au determinat scrierea acestor rânduri!

Deci, antisemitismul și nu antiromânismul reprezintă amenințare la siguranța Statului Român și este pedepsit de lege. În consecință, Statul Român continuă să existe intact chiar dacă întreg Poporul Român ar dispare de pe fața Pământului. Și atunci, ne întrebăm, cât de românesc este Statul Român și cărei etnii serveşte în realitate?

                                                                                                              Adrian GRIGORIU

 

1 Comment

  1. Marian

    Oare cine-ar trebui tras la raspundere pentru ” sute de mii de români au fost ucişi în epurări etnice. ” Rusia { fi serios omule ! } , Ungaria , Austria ,Polonia sau …” altii ” ? Si-n plus de asta , cui i-a pasat vreodata de acesti ” valahi imputiti ” , vorba unui cardinal maghiar ? Legea Vexler specifica cumva ceva despre romanii carora le-a fost IMPUSA tacerea absoluta atunci cand , unui bust dedicat Maresalului Antonescu asezat in curtea unei biserici bucurestene pe care el , Maresalul , a ctitorit-o si pentru constructia careia a donat bani din propriile buzunare ? Acel bust a stat neatins nici macar de ocupatia sovietica si nici macar in anii comunismului n-a fost deranjat insa , dupa 1990 a fost acoperita cu… o scufie metalica si ashezata la spatele acelei biserici de catre noii stapani insa NIMENI n-a avut voie sa carcteasca sub amenintarea pedepsei cu inchisoarea . Asta , in vreme ce in Ungaria si busturile si statuia lui Horty troneaza nestingherite . Daca nici asta nu se numeste antiromanism atunci… chiar nu mai stiu ce-nsemneaza aceasta sintagma . Cu toate acestea , pastram aceeasi tacere atunci cand ” liderii ” , conducatorii Romaniei ” moderne ” se lauda ca slujesc poporul roman si interesele sale . Fie “frica pazeste bostanaria ” , fie am inteles in sfarsit ca … nu-i dupa voia noastra ci , dupa vointa altora deci : VAX LIBERTATE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *