Colimator

„Penalul” Iohannis va fi premiat de propaganda germană pentru lupta anticorupție

  Începem abrupt, cu un citat al clasicului în viață, Klaus Werner Iohannis: „Dacă vă referiți la câteva afirmații despre […]

 

Începem abrupt, cu un citat al clasicului în viață, Klaus Werner Iohannis: „Dacă vă referiți la câteva afirmații despre dosare pe care cică le-aș fi avut, pot să vă reconfirm că eu, Klaus Iohannis, nu am fost niciodată, în nicio calitate, urmărit penal.” Hai, măi Herr Klaus, las-o în sânge, că uite avem proba contrarie aici: Klaus Iohannis minte cu nerușinare, avem dovada că a fost urmărit penal!

Klaus Werner Iohannis a fost amendat de CNCD pentru că i-a numit „penali” pe toți cei care au avut sau au un dosar de urmărire penală întocmit de procurori, uitând că și el a avut astfel de dosare chiar la DNA. Tupeu mare cât toate casele acestui impostor numit Gauleiter peste colonie! Acuza pe alții ca fiind penali taman el, Klaus Iohannis, cel implicat împreună cu soția sa în trafic internațional de copii! Tot împreună au furat două case prin instigare la fals și uz de fals! Acest acuzator a fost șeful mafiei retrocedărilor frauduloase din Sibiu (grup de crimă organizată), cu două dosare de urmărire penală la DNA! Tot acuzatorul Klaus Iohannis a declarat oficial FDGR-ul, al cărui președinte era, ca succesor al unei organizații hitleriste, Grupul Etnic German din România  (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) – desființată legal de trupele aliate și de regele Mihai în anul 1944 – tot pentru a lua case cu japca! Același Iohannis a făcut abuz în serviciu retrocedând ilegal, ca primar, imobile către organizația al cărei președinte era, aflându-se astfel și în conflict flagrant de interese, jefuind statul român de imobile de utilitate publică, clădiri obținute legal și care i se cuveneau de drept statului român, fiind astfel și trădător de țară! Citiți aici despre grozăviile cu imobilele sustrase statului român de către o bandă de netrebnici care s-au declarat oficial urmași ai hitleriștilor:Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German Tocmai Iohannis, plin de bube-n cap, s-a găsit să vorbească despre penali!

Logic – cu mențiunea că logica este specifică oamenilor inteligenți, imbecilii judecând visceral, fără să raționeze! – dacă eu, ziaristul care l-a acuzat public timp de 19 ani pe acest individ de toate infracțiunile enumerate mai sus, aș fi mințit, fără să prezint dovezi care să susțină afirmațiile mele, eram la închisoare de ani buni pentru defăimare de persoană în formă continuată!

„Dalmațianul” sas este spălat din nou cu o distincție proaspătă din partea dragei lui Germania, Vaterlandul în care au ales părinții lui Iohannis să trăiască din cauza alergiei la români. Conform site-ului agenției DPA, Klaus Iohannis va primi premiul „Franz Josef Strauss” [1] din partea Fundaţiei Hanns Seidel din Germania, pentru lupta împotriva corupţiei, consolidarea statului de drept şi a democraţiei.

Probabil că va fi prezent și dichisitul Emil Hurezeanu, cetățean german (!!!), numit ambasador al României în Germania. Acesta nici măcar cetățenie română nu a mai avut, a trebuit să o obțină în regim de urgență după nominalizarea ca ambasador. Mai țineți minte știrea? Emil Hurezeanu, propagandistul personal al lui Klaus Werner Iohannis, a fost numit de acesta din urmă ambasador în Germania, deși la ora numirii avea doar cetățenie germană! Tare, nu? Să numești ambasador al României în Germania un cetățean german!. Hurezeanu este cunoscut ca agent CIA și BND fiindcă a lucrat la posturile de radio care oficial aparțineau celor două servicii secrete: Europa Liberă (CIA) și Deutsche Welle (BND).  Parcă ieri îl vedeam pe  propagandistul cu părul cănit Emil Hurezeanu, un pupenklaus notoriu, cum cânta ode de slavă până și plantei denumite vulgar „beșina sasului”, în septembrie 2008: „românii i-au zis aşa pentru că miroase frumos, în numele bunei convieţuiri cu saşii”. De unde să știe „marele analist” că beșina sasului nu este o floare, ci o umilă ciupercă puturoasă, „Lasiosphaera gigantea”, pe numele ei latinesc? Poți să mai spui altceva… decât „pas cu pas” spre penibilul absolut? Cred că nemții participanți pe la sindrofiile ăstora își dau coate, mustăcind când aud de participarea extraordinară a ambasadorului Hurezeanu, fiindcă „Hure” înseamnă curvă în limba germană! Nici că se putea un nume mai potrivit decât Curvișteanu pentru cameleonicul personaj.

Păi, se putea să nu fie premiat și Klaus Werner Iohannis „penalul”  pentru lupta anticorupție, la fel ca și concitadina sa, Kovesi? Dacă o să candideze și matahala la prezidențiale, plăvanul ce pune pe cântarul luptei anticorupție?

klaus-titanic

Și cine s-a găsit să-l premieze? Taman suporterii lui nemți de la Fundația Hanns Seidel, una din trompetele agresive ale propagandei germane în lume. Interesant este ce parteneri are Fundația Hanns Seidel în România:http://www.hss.ro/pages/parteneri . Vă ofer și parteneriatele cu partidele politice ale fundațiilor germane: http://www.hss.ro/…/fundatia/fundatiile-politice-in-germania

Iată ce spune Iohannis că va face cu banii, cei 10.000 de euro pe care-i primește la pachet cu distincția: „Am decis să nu iau eu aceşti bani, ci să îi donez pentru un scop caritabil. Am găsit o fundaţie – Fundaţia «Un copil, o speranţă», care are rezultate foarte frumoase şi va primi această sumă de bani”.

ZĂU, MĂI WERNER, TE-A APUCAT SUBIT DRAGOSTEA FAȚĂ DE COPII ȘI NUMAI ACUM AI „GĂSIT” FUNDAȚIA ASTA? Ia să vedem ce scriam eu cu niște anișori buni înainte: „Deţinem informaţii potrivit cărora au fost adoptaţi, pe aceeaşi filieră Iohannis, mulţi copii de la Casa de Copii din Cisnădie, amplasată pe strada Livezii, cu complicitate directoarei de atunci. Oamenilor însă le este frică să vorbească, fiindcă se tem şi de Iohannis, ajuns mare între timp, dar şi de mafia internaţională a traficanţilor de carne vie. Este interesantă şi RELAŢIA DE MARE PRIETENIE DINTRE CARMEN IOHANNIS ŞI ELENA MIRUNA TUDORACHE, FONDATOARE FUNDAŢIEI «UN COPIL, O SPERANŢĂ» (U.C.O.S.) din Sibiu, precum şi facilităţile create de soţul lui Carmen, în calitate de primar, acestei fundaţii, cum ar fi Hotărârea nr. 292 din 27.09.2007 pentru prelungirea cu titlu gratuit a imobilului din Sibiu, Aleea Streiu, nr. 8, unde funcţionează fundaţia. Pentru ca să înţeleagă şi cei care nu sunt din Sibiu, câtă «democraţie» există în oraşul acesta, unde Consiliul Local este în majoritate al F.D.G.R., de două mandate: toate hotărârile sunt iniţiate de Iohannis, iar maşina de vot, formată din consilierii saşi se pune în mişcare. Nu există niciodată opoziţie şi nici măcar discuţii pe marginea vreunui proiect.

Elena Miruna Tudorache, președinta Fundației „Un copil, o speranţă” din Sibiu, persoană aflată în relații deosebită cu familia Iohannis, prietenă cu Carmen și favorizată de Werner pe vremea când era primar, suspectă și ea de implicare în traficul de copii al familiei Iohannis!

Elena Miruna Tudorache, președinta Fundației „Un copil, o speranţă” din Sibiu, persoană aflată în relații deosebită cu familia Iohannis, prietenă cu Carmen și favorizată de Werner pe vremea când era primar, suspectă și ea de implicare în traficul de copii al familiei Iohannis!

Trecutul acestei doamne Tudorache s-ar putea să devină foarte interesant pentru o anchetă serioasă, în cazul în care copiii exportaţi de soţii Iohannis vor fi de negăsit. Credeţi că primarul a propus acea scutire de chirie din dragoste pentru copii? Aiurea, se vede din raporturile avute cu copiii Iliuţ cât le erau de «dragi». Apropos, deşi au venit de multe ori la Răşinari cu canadienii, dar şi fără ei, niciodată soţii Iohannis nu le-au adus acelor copii necăjiţi măcar o ciocolată! La fel şi soţii Lalande.” (Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!)

Klaus Iohannis a primit, de-a lungul timpului, o căciulă de distincții, decorații și medalii de la statul german. Astfel, Klaus Werner Iohannis a fost distins cu Crucea Federală de Merit de către Republica Federală Germană (2006). Tot în Germania a mai fost decorat şi în septembrie 2010, când a primit la Berlin, placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi (numită și „Uniunea Izgoniţilor”), cea mai înaltă distincţie pe care o acordă această asociaţie controversată, acuzată de revizionism în favoarea hitlerismului. Uniunea Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi (sau Uniunea etnicilor germani expulzaţi / Uniunea Izgoniţilor) – Bund der Vertriebenen (BdV) este condusă de sasul Bernd Fabritius provenit din Agnita, președinte și al Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania, fost parlamentar german, homosexual militant – trăiește într-un parteneriat oficial cu alt bărbat – și prieten bun al lui Klaus Iohannis. Fabritius  a devenit succesorul revizionistei Erika Steinbach,  care promovase o politică revizionistă şi de disculpare a germaniei pentru ororile comise în al Doilea Război Mondial  Aceste demersuri au declanşat un adevărat scandal în Polonia, unde Erika Steinbach este considerată făţiş ca fiind nazistă.

steinbach

În urma scandalului, aceasta a trebuit să fie schimbată de la conducerea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi, locul ei fiind luat de Bernd Fabritius în 7 noiembrie 2014.

 Bernd Fabritius, Erika Steinbach și soții Iohannis, pe vremea când Steinbach era președinta „Uniuneii Izgoniţilor”,

Bernd Fabritius, Erika Steinbach și soții Iohannis, pe vremea când Steinbach era președinta „Uniunii Izgoniţilor”,

Uniunea Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi / Uniunea Izgoniţilor – Bund der Vertriebenen (BdV) a fost acuzată că ar fi formată din foşti nazişti sau urmaşi ai acestora din fostele provincii ale Reichului şi din Estul Europei (Nazişti la conducerea primelor asociaţii postbelice ale germanilor expulzaţi). În septembrie 2010, Klaus Iohannis primea de la Erika Steinbach placheta de onoare din partea Uniunii Asociaţiilor Etnicilor Germani Expatriaţi.

Klaus Iohannis decorat de Erika Steinbach.

Klaus Iohannis decorat de Erika Steinbach.

Când te uiți la doamna Erika Steinbach, veșnic îmbrăcată în roșu, gândul îți zboară la scandările suporterilor klausului cu „ciuma roșie”, în fond sintagmă inventată de propaganda nazistă, deși Frau Steinbach a fost acuzată că ar fi cu „ciuma brună”…  Au mai fost și alte distincții acordate fostului primar sibian și actualului președinte de statul german sau organizații germane, fundații și „onegheuri” – cum spune  Klaus Iohannis – unele ținute secrete .

Însă şi alte ţări l-au onorat pe domnul Iohannis Klaus Werner cu distincţii încă de pe vremea când era primar la Sibiu sau Hermannstadt, cum îi place lui să-I numească. Culmea, toate acele țări fiind aliatele Germaniei în al Doilea Război Mondial! Primarul sibian a mai primit: Ordinul Naţional al Italiei – Steaua Solidarităţii Italiene, în grad de Comandor (2008) – Italia a fost principalul aliat din Europa al Germaniei hitleriste; Ordinul de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg, în grad de Ofiţer (2009) – în 1942, Luxemburgul a fost oficial anexat de Al treilea Reich; Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”  al Statului Austriac (2009) –  Anschluss-ul: Germania a anunțat anexarea Austriei pe 12 martie 1938, transformând țara în provincia „Ostmark”;  Ordinul de ofiţer al Coroanei Belgiene (2009) –  în 1940, Belgia a fost ocupată de către trupele Germaniei naziste. Iar pentru ca Axa beligeranţilor din al Doilea Război Mondial să fie completă, în octombrie 2009, când Klaus Iohannis a fost propus de către Crin Antonescu în funcţia de premier al României, primarul Sibiului tocmai se afla într-o vizită oficială în Japonia. Simple coincidenţe?

Curios este că din panoplia de decoraţii cu care se lăuda Herr Klaus Werner Iohannis pe propriul său site de primar și care a dispărut de când a devenit Gauleiter peste colonie, lipsea taman cea mai valoroasă distincție pe care a primit-o acesta în numele Societăţii Germane, alături de Wolfgang Schauble (ministrul de interne de interne al RFG de atunci), de la Otto Schily, fostul ministru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007.

Cea mai valoroasă decoraţie, oferită doar patrioților germani, a primit-o Klaus Iohannis de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, în ziua de 11.12.2007 pentru reușita cu FDGR succesor al Grupului Etnic German din același an, mișcare care a deschis calea spre retrocedări masive de imobile către etnicii germani. Acesta l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis şi pe succesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schauble, cu Premiul Societăţii Germane (Deutsche Gesellschaft) pentru anul 2007! La schimb, Otto Schily a devenit și el „cetățean de onoare al Sibiului”, desi nu are nimic, în clin sau în mânecă, cu orașul!

Atât la alegerile locale din anul 2000, când candidatul sas a ieşit primar mai scremut, din al doilea tur, cât şi la cele din 2004, cu succesul „uluitor” de aproape 90 la sută în rândul electoratului român, Sibiul a fost vizitat, cu o săptămână înainte de prezentarea populaţiei la urne, de ministrul de Interne al Germaniei, Otto Schily. La ambele vizite Schily a avut  întrevederi secrete cu colonelul Nechifor Ignat, şeful SRI Sibiu. Urmarea? Iohannis a ieşit primar în primele două mandate, iar la scurt timp Ignat a fost avansat în grad (general de brigadă) şi mutat în structura centrală de la Bucureşti, devenind şef de direcţie în S.R.I. la nivel national. Apoi a urmat acapararea orașului de către sași „pas cu pas” – vorba sasului suprem – și transformarea Sibiului în Hermannstadt-ul lor.

Decoraţia primită de Iohannis în anul 2007 este considerate în cercurile elitiste cea mai înaltă distincţie din Germania și a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi, care credeam ca nişte naivi că Iohannis slujeşte România… Premiul Societăţii Germane (Deutsche Gesellschaft)  a fost instituit în 2005, când a fost conferit cancelarului Angela Merkel. Această înaltă decorație pentru patriotism se acordă doar cetățenilor germani, deci în mod cert Klaus Iohannis are și cetățenie germană!

                                                                                                              Marius Albin MARINESCU

[1]  Iohannis primește un premiu pentru „lupta anticorupție” de la un „onegheu” – cum spune el –, premiu care are numele unui ministru german care a primit o șpagă de 10 milioane de dolari pentru care nu a fost cercetat întrucât era o persoană „simpatică”. V-ați prins cum ar trebui să fie cu „lupta anticorupție” în viziunea „nemților”? Lui Klaus i se potrivește perfect această luptă: toți antipaticii sunt ”corupți”, el, simpaticul, NU! Cine stabilește cine e „simpatic” și cine NU? Procurorii și cei care îi numesc pe șefii lor. E clar acum ce înseamnă acest premiu, fraieri de români?
Wikipedia: „Fostul lobbyist de la Lockheed, Ernest Hauser, a recunoscut în timpul audierii în Senatul american că  ministrul Apărării, Strauss (Franz Josef Strauss, politician german) și partidul său, au primit cel puțin 10 milioane de dolari pentru achiziționarea de către RFG a 900 de avioane Starfighters F-104G (… ) Se știa atunci, din audierile Senatului SUA,  că asociații Lockheed au plătit lui Strauss bani pentru achiziționarea avioanelor, datorită faptului că Boeing a dat în judecată firma Lockheed pentru afacerea germană pierdută. În audierea de la Senatul SUA, asociații Lockheed au recunoscut că fondurile au fost plătite lui Strauss. În ciuda acestui fapt, Strauss nu a fost niciodată acuzat în Germania din cauza personalității sale influente.  
Noi suntem „nemți”, nu „hoți” ca VOI! Incredibil unde ne-au adus slugărniciile! (Ingrid Mocanu)

3 Comments

  1. alex

    Acel g-ral de brigada, Nechifor Ignat, mai poate dormi noaptea, d-le? Nu are remuscari pentru ce a facut? Cum de-l mai suporta pamantul? Sa tradezi tara, pentru niste functii trecatoare? Trebuie neaparat bagat in lista tradatorilor de tara!

  2. IQ100

    Unii copii dispar.Unii comspirationisti vorbesc de anumite practici milenare bazate pe energia vitala a trupurilor si sufletelor tinere.

  3. oberliht

    poate nu este o donatie. poate este o investitie…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.