Lichele

Penisul cu ochelari, doctor și autor al unor analize politice coproparazitologice, sondaje limbute și diverse tușeuri rectale

  Prins de procurori la curve, falsificatorul de sondaje Marius Pieleanu a fost demascat de Corina Crețu ca mincinos Prezent […]

 

Prins de procurori la curve, falsificatorul de sondaje Marius Pieleanu a fost demascat de Corina Crețu ca mincinos

Prezent la Antena 3, Pieleanu a mințit că studiul de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale ar fi costat 250.000.000 euro, iar Corina Crețu nu mai e membru PSD de la momentul în care a devenit comisar european, susținând aceste prostii fără să clipească. BEI a anunțat că valoarea acestui studiu este de 1,8 milioane de Euro, iar Crețu a spus că e în continuare membră PSD.

Pieleanu nu e însă vreun om de cultură sau unul de onoare. În anul 2012, procurorii români l-au depistat pe sociologul Marius Pieleanu ca fiind un client constant al bordelurilor bucureștene, acesta fiind client al curvelor de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima. Pieleanu a fost martor în dosarul penal deschis pe numele „peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia.

În august 2012 Pieleanu a fost invitat la sediul DIICOT să dea explicaţii și în dosarul de prostituţie în care este cercetată Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, prostituată și proxenetă de lux. Bineînțeles că această pasiune a lui Pieleanu pentru sex contra cost nu l-a împiedicat să furnizeze în continuare sondaje de opinie.

În mai 2015, casa lui de sondaje, Avangarde, a furnizat în spațiul public o „cercetare” sociologică intitulată Barometru de Opinie. La măsurarea notorietății jurnaliștilor nu apăreau deloc Robert Turcescu, Emil Hurezeanu, Radu Moraru și nici Andreea Esca.

Supărat, Robert Turcescu pune mâna pe telefon și îl sună pe Pieleanu care recunoaște că deși actualul deputat avea peste 60% notorietate a fost scos din lista finală, după cum demonstrează jurnalistul pe blogul său:

„Si acum, incepe balul! De dimineata, pun mina pe telefon si-l sun pe marele sociolog Pieleanu:
–Alo, zic, Marius, am vazut sondajul ala cu notorietatea jurnalistilor si analistilor politici…
Pieleanu tace.
–Am si eu o nedumerire: cum naiba de nu apar si eu acolo, macar la egalitate cu amicul Sabin Orcan care e la 29%?
Pieleanu isi drege glasul rostind incurcat:
-Apari, ma, Robert, apari…
-Unde apar, zic eu mirat, ca nu mi-am gasit numele pe nicaieri, m-am uitat atent, am sondajul in fata!
Pieleanu devine prietenos:
-Esti, Robert, esti la 60%, da’ nu s-a putut…
Eu, mirat:
-Ce nu s-a putut?!
-Nu s-a putut… e complicat, uite, iti spun eu tie, prieteneste, esti la 60%, da’ n-am putut sa dam…
-Stai, stai, zic eu, am de gind sa scriu despre asta, cum nu s-a putut, ca am vazut ca sondajul e autofinantat! Cum nu s-a putut?!
Pieleanu incearca sa ma expedieze:
-Iti spun eu, prieteneste, esti la 60%, hai ca te sun eu miine…
Ripostez:
-Nu, nu miine, vreau sa inteleg azi, uite, eu intr-o ora o sa scriu despre asta, astept sa-mi dai niste explicatii.
-Bine, mormaie Pieleanu, te sun eu intr-o ora!
Si m-a sunat. Ca, vezi Doamne, erau chiar mai multe nume acolo, in sondaj, cum ar fi Esca, spre exemplu, da’ ca n-au vrut sa se supere lumea si atunci au facut ei o selectie…
-Pai, bine- bine, dar da-mi si mie sa public sondajul integral! Cu toate numele!
-Nu pooot, se tinguie Pieleanu, dar, daca vrei, uite, iti trimit pagina aia in care apari si tu!
Si, intr-adevar, am primit-o. Ce sa vezi, apare de data asta si Turcescu in cercetarea lui Pieleanu!” Integral la turcescu.ro.

Nu-i așa că pare profesionist Pieleanu?

Sociologul Marius Pieleanu este un cunoscut client al curvelor de lux, încă din 2012

                                                                                                            Alexandru PANAIT

Sursa: Curentul, fragment.

Citiți și:

Sondajul „fake”și minciunile pieleanului împielițat…

Marius Pieleanu, de la sondaje sociologice măsluite, la sondaje ginecolgice „limbute”

Dacian Cioloș crește în sondajele păcăliciului Pieleanu cu un partid care nu există și nici nu știe nimeni cum se numește!

„Vedete” de televiziune și „profesori” la Școala de Politruci Globaliști: Barbă Albastră și Penisul cu Ochelari

 

3 Comments

 1. IQ100

  Ca e secu, se vede din avion.
  ca barbatii e impart in doua categorii (cei care merg la dre si cei care nu recunosc), iar se stie.
  Ce e deosebit este ca mergea la ‘Dre DE LUX”..adica avea bani MULTI.
  De unde???

 2. gelu

  „Art. 2. – Jurisprudență relevantă (1) Serviciul Român de Informații organizează și execută activități pentru culegerea, verificarea și valorificarea informațiilor necesare cunoașterii, prevenirii și contracarării oricăror acțiuni care constituie, potrivit legii, amenințări la adresa siguranței naționale a României.”In ultimii 15 ani, SRI si DNA mandriile tarii s-au ocupat de lupta anti-coruptie in timp ce la umbra acestei lupte SRI a organziat comertul cu carne vie sub steagul clanurilor de proxeneti ce-si fac cu voia lor de cap in Romania. Asteptam cu incredere iesirea la rampa a generalilor, supra si mega-generarilor din funtea SRI impodobiti cu fireturi si trese aurite ca acestia sa ne convinga cum ca SRI s-a facut si-si face cu abnegatie datoria de a apara integritatea fizica si viata cetateanului. Iar Johannis Wiermer FurhKlauss sa declare scrajnind din dinti „Eu nu stiu nimic de rapirea minorelor si nici nu ma intereseaza acest subiect, oamenii rai ataca SRI.” In schimb Dancila Veorica care o intereseaza rapirea minorelor, doar e si ea mama de baiat, a marit drept multumire bugetul SRI la ultima rectificare bugetara. Ca doar criminalii din SRI trebuiesc acum premiati pentru moartea Alexandrei, tocmai pentru ca Alexandra trebuia sa nu fie salvata. Cu atat mai mult cu cat la Deveselu si Caracla este cea mai mare densitate de capete de organele virile si bine hranite ale SRI din Romania. Si cu toate acestia capetele de organe ale SRI nu au stiut si nu stiu nimic de existenta clanurilor mafiote care au rapit si rapesc minore in Caracal pe banda rulanta. Le rapesc dar si le omoara cu complicitatea SRI, Parchet, DIICOT, Politie, STS pe cele care suna la 112.

 3. Vasile Zarnescu

  Pentru completarea acestui portret, vedeți ai episodul https://www.incorectpolitic.com/intelighentzia-de-la-s-n-s-p-a/.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *