Suntem cu ochii pe voi!

Pensii incredibile pentru tehnocrații europeni!

  Articolul care urmează circulă anonim pe internet din anul 2010. Citiți și difuzați pe toate căile posibile mai departe, […]

 

Articolul care urmează circulă anonim pe internet din anul 2010. Citiți și difuzați pe toate căile posibile mai departe, ca să vadă toată lumea cum pentru unii (puțini) U.E. este mumă, iar pentru restul (cei mulți) este ciumă! Așa o să înțeleagă toată lumea de ce majoritatea celor din guvernul Cioloș au dat din coate ca să ajungă în administrația U.E.! Acolo se vor  și întoarce după ce-și vor termina misiunea din România, aceea de a pune țara pe butuci, adică să nu acceseze fondurile europene, doar să cotizeze la bugetul european și să devină cât mai înglodată în datorii prin împrumuturi nesăbuite de la cămătarii internaționali!

 

Aţi observat că politicienii noștri luptă ca nebunii să intre în administratia U.E. sau își împing progeniturile spre acele fotolii mult râvnite? Şi de ce? Pensionarea la 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobată! În acest an (N.R.: anul 2010!), 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună!!! Da, ați citit corect! Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale U.E. ( Polonia , Malta , Europa de Est ), funcţionarii din ţările  membre vechi (ca Belgia, Franţa, Germania …) vor primi din partea Europei aceasta ofertă, cadou prețios, putem spune de aur, doar ca să se pensioneze.

                             De ce şi cine plăteşte?

Noi! Ei voteaza legi, fără control şi-si atribuie „pensii de aur” cu impozitele noastre. Tehnocraţii europeni beneficiaza de pensii de nababi! Parlamentarii, care beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating acești domni … Adică, Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi numai după 1 an și 11 luni de serviciu ( în noiembrie 2010), o pensie de 1515 euro / lună. Echivalentul a ceea ce se „oferă”, în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă (40 ani). Colegul său, Peter Hustinx, și-a văzut contractul reînnoit cu încă 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe lună. E simplu, nimeni nu s-a decis să-i ia la întrebări, deci e firesc că profită. E ca şi cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec în alb.  Mulți alți tehnocraţi se bucură de acest privilegiu:

1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12.500 euro pensie pe lună. 2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12.900 euro / lună. 3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14.000 euro / lună.

Listă de verificare, fa click pe adresa de mai jos:

http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286

Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind în funcţie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a „avea o carieră completă”, prin urmare, de a obţine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare”, dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani şi jumătate (dintr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, în timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la serviciu 40 de ani.Confruntandu-se cu prăbuşirea sistemelor de pensii, tehnocraţii recomandă cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (în 2012), la 42 (in 2020) etc.

Dar pentru ei nu e nicio problemă, sunt suficienți doar 15,5 ani… Iniţial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate și altor angajaţi. Acum e o armată care se bucură : judecători, magistraţi, grefieri, controlori, mediatori etc. Dar, mai nasol, în acest caz, este că acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la superpensiile lor. Totul se plăteşte de către contribuabili… Noi cotizăm toată viața şi la cea mai mică întârziere de plată ni se reaminteşte, urmează amenzi, penalităţi de întârziere la plată etc…. fără nicio mila. Ei sunt scutiți de toate acestea!

Vă puteți imagina? Chiar şi judecătorii Curţii de Conturi, care se presupune că verifică dacă cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiază de acest sistem şi nu plătesc nicio cotizatie. În schimb, ei nu uită că trebuie să joace rolul de „jandarmi la Bruxelles” şi continuă să dea lecţii de ortodoxie bugetară, desi au ambele mâini până dincolo de coate în borcanul cu dulceață.

La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenţa crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastră, pensii de 12.500 – 14.000 euro / lună după doar 15 ani de carieră, fără măcar a contribui cu ceva pentru ea… Acest lucru este pură provocare! Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene. Împreună putem crea o maree.

Nu există nicio îndoială că tehnocraţii din Europa continuă să se bucure pe cheltuiala noastră şi fără griji sau frică de astfel de pensii. S-a efectuat un studiu precis şi documentat despre aceste pensii europene, studiu deja preluat de către mass-media europeană.

http://www.lepoint.fr/actualites-economie/2009-05-19/revelations-les-retraites-en-or-des-hauts-fonctionnaires-europeens/916/0/344867

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *