Colimator

Pentru contribuția sa la Planul Kalergi de metisare a europenilor, Iohannis primește azi Premiul Coudenhove-Kalergi

  „Preşedintele Klaus Iohannis primeşte, miercuri, premiul european «Coudenhove-Kalergi» pentru anul 2020, în cadrul unei ceremonii care are loc la […]

 

Preşedintele Klaus Iohannis primeşte, miercuri, premiul european «Coudenhove-Kalergi» pentru anul 2020, în cadrul unei ceremonii care are loc la Palatul Cotroceni.
Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, premiul va fi acordat de către prinţul Nikolaus von Liechtenstein, preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi.
La eveniment participă şi Donald Tusk, preşedintele Partidului Popular European şi fost preşedinte al Consiliului European, care va rosti laudatio.
Decizia de acordare a premiului european «Coudenhove-Kalergi» pentru anul 2020 preşedintelui Klaus Iohannis a fost adoptată de membrii Societăţii pentru «meritele sale deosebite de politician care, prin dedicarea pentru valorile europene, contribuie decisiv la consolidarea integrării României în comunitatea statelor europene», apreciindu-se, totodată, că «acţiunea sa politică are un rol exemplar într-o Europa care a fost divizată în trecut».” (Agerpres)

      Talentatul și premiatul domn Iohannis: Premiul Coudenhove-Kalergi

În deplină liniște mediatică, chiar suspicioasa, ținând cont că vorbim de o distincție Europeană, Președintele Klaus Iohannis a invitat azi, la Cotroceni, diferite persoane care să participe la ceremonia de decernare a premiului Coudenhove-Kalergi, al cărui nou câștigător este însuși Iohannis.

                                    Ce înseamnă acest premiu?

Premiul european Coudenhove-Kalergi este acordat o dată la doi ani liderilor europeni care au excelat în promovarea a ceea ce este dincolo de orice ideologie politică, sau religioasă. Angela Merkel și Herman Van Rompuy, doi dintre pionii de top din clubul Bilderberg, au primit acest premiu în ultimii ani. Acum, se pare că este rândul Președintelui Klaus Iohannis să primească acest premiu. Numai bunul Dumnezeu știe pe ce considerente.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, primind premiul european „Coudenhove-Kalergi”. La fiecare doi ani, acest premiu se oferă liderilor europeni care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului criminal Kalergi. Click pe imagine pentru mărire! (Foto și text „Justițiarul”)

Planul Kalergi devine evident în 1925, când apare cartea „Idealismul practic” („Praktischer Idealismus” de Richard Coudenhove-Kalergi): „Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Etniile și clasele sociale de astăzi vor dispărea treptat din cauza dispariției frontierelor, a timpului și a prejudecăților. Rasa Eurasiatică-Negroidă a viitorului, asemănătoare cu aspectul egiptenilor antici, va înlocui diversitatea popoarelor cu o diversitate de indivizi.

Prima și cea mai vizibilă parte a planului: unirea Europei într-o entitate politică unică și eliminarea tuturor urmelor de naționalisme etnice separate, prin crearea unei mase europene nediferențiate. Frontierele ar fi desființate, iar mixarea internă și imigrația în masă ar fi folosite pentru a descompune identitățile naționale existente și pentru a crea un nou popor afro-european. Noul „popor” nu ar avea niciun sentiment național, în afara celui de a sustine superstatul european și ar fi mai ușor de condus și de controlat într-un sistem nominal democratic, decât indivizii europeni puternici și independenți. Acesta este planul pentru clasele inferioare și mijlocii ale societății, adică marea majoritate. UE pare să lucreze din greu în acest sens, cel mai recent conflict al migrației în masă, parte a Planului Kalergi, fiind cel de la granița turco-elenă.

                                                                                      Iosefina PASCAL, „Expres Național

Notă: Ilustrația articolului aparține revistei „Justițiarul”.

Citiți și:

„Planul Kalergi” și baba mioritică

Invazia prin imigrație, Planul Kalergi pentru metisarea Europei și distrugerea rasei albe

Invazia musulmană şi Planul Kalergi: genocidul programat al popoarelor europene

Impostorii între ei: Iohannis a primit premiul „Franz Josef Strauss” pentru lupta împotriva corupției, premiu botezat cu numele unui politician german corupt

„Penalul” Iohannis va fi premiat de propaganda germană pentru lupta anticorupție

Înzorzonarea plăvanului cu o nouă tinichea globalistă creată de foștii naziști

2 Comments

  1. alex

    Acest lucru este o jignire nemasurata a poporului roman! Un pupincurist, alogen si antiroman , premiat! Cat mai suportam compatrioti batjocura UE? Nu e momentul sa iesim in strada si sa cerem autoritatilor iesirea din UE? Si rabdarea are o limita, nu credeti?

  2. adria

    De la Agenția de Știri Basilica a Patriarhiei Române am aflat că și Emil Constantinescu (!) a primit acest premiu în 1998 (pentru ce ??). Dar despre asta … sssttt .. să nu-i umbrim clipa infatuatului nostru fȕrer.
    https://basilica.ro/en/patriarch-daniel-attends-the-award-of-the-coudenhove-kalergi-european-prize-to-president-iohannis/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.