Suntem cu ochii pe voi!

Pentru liniştea Germaniei, un Gauleiter se vrea în fruntea României

   Motto: „Un popor care votează corupţi, impostori, hoţi şi trădători nu este victimă! Este complice!” (George Orwell)   Recent […]

   Motto: „Un popor care votează corupţi, impostori, hoţi şi trădători nu este victimă! Este complice!” (George Orwell)

  Recent Klaus Iohannis a afirmat că el se gândea să candideze la preşedinţia României încă din anul 2001: „Din 2001, m-am gândit să fiu preşedintele României, când au început jurnaliştii să mă întrebe” (http://www.antena3.ro/politica/klaus-iohannis-viseaza-la-prezidentiale-inca-din-2001-255685.html) Este o mare minciună fiindcă nu l-a întrebat nici un jurnalist aşa ceva şi asta v-o spune un ziarist sibian! În anul 2001, fiind doar în al doilea an din primul mandat de primar, era un mare necunoscut chiar şi pentru sibieni, iar în ţară nu auzise mai nimeni de el. Această declaraţie, total nefondată, denotă pe lângă infatuarea specifică acestui personaj şi o siguranţă de sine ieşită din comun! Ce mari realizări avea la activ, încât să afirme că se considera încă de atunci capabil să conducă destinele unei ţări, după ce a condus şters şi doar un singur an un oraş de mărime medie? Întrebarea fiind retorică o să răspund tot eu: în tot mandatul 2000 – 2004 singura „măreaţă realizare” a lui Iohannis Klaus Werner, în calitate de primar al Sibiului, a constat în plantarea de ghivece cu muşcate pe stâlpii de iluminat public care mărgineau principalele artere din oraş! Deci, da, această „activitate laborioasă” îl recomanda în mod clar pentru ocuparea primei funcţii în stat…

   Adevărul este că Iohannis nu s-a gândit doar din anul 2001 la ocuparea fotoliului de la Cotroceni, el fiind pregătit, de către emisari ai Germaniei, pentru un rol la vârful politicii româneşti încă de pe vremea când România era condusă de Nicolae Ceauşescu. Relevant este, în acest sens, discuţia pe care a purtat-o cu nişte colegi profesori într-o delegaţie la Cluj Napoca. Atunci, în vara anului 1989, întrebat fiind de colegi de ce nu emigrează în Germania, ca majoritatea saşilor sibieni, profesorul de fizică Iohannis Klaus Werner a afirmat că regimul comunist o să cadă în curând, lucru de neconceput de către românii de rând! Doar o persoană bine informată din exterior putea să ştie de proiectele care se urzeau în laboratoarele occidentale. Totuşi, neîncrezători în premoniţia lui Klaus, interlocutorii au insistat, întrebându-l de ce nu emigrează, rămânând să revină dacă într-adevăr Ceauşescu o să fie înlăturat de la putere. Răspunsul a fost sincer şi tranşant: „Nu pot, fiindcă am misiunea mea aici!”. Iată că a găsit si trambulina ideală pentru a-şi îndeplini misiunea şi a ajunge la Cotroceni, în fruntea statului român: Partidul Naţional Liberal. Te umflă râsul când observi că acest sas parvenit şi oportunist nu are nici o legătură cu denumirea partidului, el nefiind de naţionalitate română şi nici liberal fiiindcă o viaţă întreagă a muncit ca bugetar!

joha

Singurele iniţiative private au fost traficul de copii şi obţinerea de case, cât mai multe case!, prin falsuri şi alte manevre necinstitie! Oricum, după ce se va ajuta de PNL, călcând pe rămăşiţele acestuia, va dispărea subit şi pasiunea liberală a neamţului vopsit!

O propagandă care l-ar face invidios până şi pe Joseph Goebbels, ministrul propagandei naziste

  Am să reiterez eforturile depuse de către posibilul candidat la preşedinţia Românie pentru a se face cunoscut, precum şi sprijinul acordat de diverse peroane din mass-media în confecţionarea unei imagini false, de salvator al ţării!

  Imediat după alegerea sa din anul 2000 de către un electorat dezorientat şi vizibil dezamăgit de prestaţia anterioară a unui primar al P.N.Ţ.C.D., beţiv şi afemeiat, P.N.Ţ.C.D. fiind partidul care avusese cea mai mare susţinere pe meleagurile sibiene, pentru Iohannis a început „goana după imagine”! Lipsit de tupeul de acuma, când îşi vehiculează preţioasa făptură într-un B.M.W. ultimul tip, proaspătul primar şi-a încărcat consoarta în „Dacia” personală şi hârbuită, a şofat toată noaptea ca un bezmetic, iar a doua zi a fost descoperit, chipurile, de o echipă a televiziunii naţionale în timp ce se „relaxa” pentru câteva zile pe litoral. Aiurea! În aceeaşi zi a şi revenit la Sibiu, deoarece scopul a fost atins, întreaga naţie română a putut să-i vadă, în direct, pe ecranele televizoarelor, rânjetul elaborat de alţii. Strategia propagandistică a fost simplă pentru început şi s-a axat pe mass-media. Cine altcineva poate să creeze sau să distrugă un individ mai bine decât presa? Deoarece Iohannis era la început de carieră politică şi se exprima greoi  – nici acum, după 14 ani, nu a făcut progrese la capitolul comunicare! –, a fost cooptat, ca purtător de cuvânt, un ziarist. Marius Constantin, braşovean pripăşit la Sibiu odată cu apariţia cotidianului „Monitorul de Sibiu”, al cărui redactor-şef adjunct a fost, poziţie de pe care i-a făcut campanie electorală mascată candidatului F.D.G.R.-ului, adică lui Herr Iohannis, a fost considerat omul ideal pentru turnat „braşoave”  în scopul manipulării sibienilor. Tot în aceeaşi vară a anului 2000, după escapada pe litoral, Iohannis a încărcat un autocar cu jurnalişti de la toate ziarele locale şi a călătorit împreună cu ei la Hanovra, unde se desfăşura un târg internaţional. Aceştia au stat câteva zile în Germania, pe banii contribuabililor sibieni, dar reacţiile pozitive la adresa proaspătului primar au apărut cu promptitudine în presa locală, la întoarcerea „delegaţiei”. Excursia a fost bisată în anul următor, tot pe bani de la bugetul local. De atunci, şi până în prezent, atitudinea critică a presei locale „a fost sublimă, dar a lipsit cu desăvârşire”, ca să cităm un clasic.

    Cu propria imagine promovată de evenimentul „Sibiu, capitală culturală europeană – 2007”, deşi meritele iniţiativei aparţineau altora, lăudat de presa naţională şi internaţională, premiat şi decorat din toate părţile, după atâţia ani petrecuţi ca despot absolut al Sibiului, iată că primarul dă dovadă că a pierdut simţul măsurii şi consideră oraşul, care l-a consacrat, prea mic pentru un conducător atât de mare. Ahtiat de putere, orbit de cultul personalităţii    întreţinut cu sârg de trepăduşii mass-media  – şi, conştient de susţinerea pe care o are din partea statului german, Klaus Iohannis nu realizează că există şi un revers al medaliei. După fiecare apogeu al oricărui fenomen, axiomatic, urmează decăderea. Acest declin local a fost vizibil la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008, când sibienii nu s-au mai înghesuit să voteze deputaţii şi senatorii conform indicaţiilor preţioase ale satrapului local, ci au ales exact invers decât le-a sugerat Klaus Întâiul (şi ultimul, deoarece nu are urmaşi care să-i ducă „dinastia” mai departe). Efectul contrar a fost considerat, de către „primarul imuabil”, un vot de blam din partea propriului electorat considerat, până mai ieri, disciplinat, receptiv la „îndemnuri tovărăşeşti” şi uşor de manipulat. Iată că gloata nu a mai reacţionat ca o turmă docilă! La fel s-a întâmplat şi în alegerile locale din 2012, când cu toate apariţiile de pe panourile publicitare ale lui Martin Bottesh, marioneta fedegeristă perindată la şefia Consiliului Judeţean Sibiu timp de două mandate, acesta şi-a pierdut scaunul de preşedinte. Să nu mai vorbim şi de faptul că însuşi Iohannis nu s-a mai putut lăuda cu câştigarea alegerilor cu acele procente umflate întotdeauna de presă    evitând permanent raportarea la numărul foarte mic de alegători prezenţi la urne, încât toată România era ferm convinsă că primarul sibian este adulat de 90% din populaţie!  – , el fiind ales în acest ultim mandat de primar cu 77% din electoratul „subţire” şi în 2012, nu cu scorurile ceauşiste din trecut. Ce să mai vorbim de rezultatul alegerilor europarlamentare din 25 mai, când PNL-ul lui Iohannis a suferit o înfrângere umilitoare taman la Sibiu, deşi oraşul a fost împânzit de afişe enorme cu chipul primarului care invita localnicii să-i voteze partidul! A fost prima dată în istorie când PSD a câştigat alegeri în oraşul de pe Cibin, iar victoria s-a datorat votului de blam dat împotriva primarului care a abandonat oraşul ca să-şi urmeze ambiţiile lui de mărire.

    Pentru contracararea acestei pierderi de imagine la nivel local şi erodarea în timp a capitalului electoral, a fost aruncată în luptă „artileria grea” din mass-media naţională, deoarece slugile din presa locală deveniseră prea terne şi ineficiente. Astfel, postul Realitatea TV, unde activa Emil Hurezeanu, prieten bun al Kaiser-ului sibian, a aruncat pe piaţa zvonurilor, încă din decembrie 2008, gogoriţa cu varianta „Iohannis premier”, tocmai pentru a relansa imaginea „idolului” sibienilor, cam şifonată după rezultatul alegerilor parlamentare anterioare, când candidaţii liberali, „recomandaţi” de micuţul Bismark de pe Cibin, cu o lună înainte, au primit una peste bot… la vot! Emil Hurezeanu nu este legat de „Herr” Klaus doar prin aceleaşi origini citadine şi unele înclinaţii bizantine, ci şi prin stăpânii pe care-i slujesc amândoi. Se ştie că Hurezeanu a lucrat la Radio „Europa liberă”, a cărui apartenenţă la C.I.A. era publică, iar după desfiinţarea acestui post a trecut la „colegii” din serviciile secrete germane (BND), care beneficiau de propagarea în eter a postului de radio „Deutsche Welle”. Un argument, în plus, al relaţiilor dintre cei doi camarazi rezultă din prima emisiune din ciclul „România mea”, difuzată, odinioară, la Antena 1, care-l avea ca realizator pe acelaşi Hurezeanu, iar primul invitat a fost „onor primarul” Klaus Iohannis. „România lor”, a unui evreu şi a unui neamţ, că de fapt aşa şi este, ei, şi alţi minoritari ca ei, conduc această ţară, iar noi, românii, suntem buni doar să mergem la vot şi să ne spetim pentru ca aceştia şi alţii asemenea lor să se îmbogăţească! Emisiunea respectivă a fost prima cu efect mediatic la nivel naţional pentru promovarea imaginii lui Iohannis, un personaj mai mult decât dubios. Ne permitem să-l suspectăm şi să-l numim dubios, deoarece deţinem probe incontestabile privind implicarea „sasului”    cum este alintat de adulatorii săi sibieni, doar bucureştenii l-au promovat la gradul de „neamţ”!    în traficul internaţional de copii şi mafia imobiliară, prin intermediul căreia şi-a însuşit şi el, împreună cu nevastă-sa, câteva case!

   Decizia candidaturii lui Klaus Werner Iohannis la funcţia de preşedinte al României a fost luată în anul 2007, la o întâlnire a membrilor Clubului Economic German din Transilvania (DWS), care are (întâmplător, oare?) acelaşi sediu cu Academia Evanghelică Transilvania, pe strada Livezii din Sibiu, la nr. 55. În premieră, vă putem divulga şi sloganul de campanie electorală pentru anul 2009, când era în plan să candideze ca independent la preşedinţia României: „Pentru ca România să arate ca Sibiul!”. Din păcate pentru el şi nemţii care-l susţineau, i-a tăiat Băsescu „maioneza”, şantajându-l cu cele două doare penale aflate la DNA cu Iohannis în rol de „capo di tutti capi” al mafiei imobiliare sibiene. Dar, aşa cum se spune, „politica e curvă” şi-ţi poate juca farse tocmai atunci când nu te aştepţi. Cine nu crede, să-l întrebe pe „marele” anal-ist politic Emil Hure-zeanu, mai ales că termenul „prostituată” se traduce în Germania, ţara care l-a adoptat, chiar prin cuvântul „Hure”!

  La nivel mondial, drumul spre globalizare se netezeşte cu mutări în plic, care au menirea să convingă plebea că trăieşte într-o democraţie absolută şi autentică. Asistăm la tot felul de premiere mondiale de natură politică, iar acestea doresc să ne demonstreze cum că, vezi Doamne!, planeta Pământ are parte, în sfârşit, de democraţie. Aiurea! Totul este doar de faţadă, iar unicul scop rămâne manipularea, tot mai diabolică pe zi ce trece. Cei care încearcă să deschidă ochii celorlalţi cetăţeni, transformaţi în marionete docile, sunt automat luaţi în derâdere de mass-media, care aparţin în majoritate aceloraşi păpuşari manipulatori. După ce, pentru prima oară în istorie, o femeie a ocupat fotoliul de cancelar al Germaniei, ţară eminamente masculină  – nemţii fiind singurii care nu au patrie-mamă, ci tată (Vaterland)  –, iată că şi americanii au optat a doua oară, conform unei „politici corecte”, pentru un preşedinte de culoare. Aşa că, de ce să nu avem şi noi, românii, un preşedinte sau premier neamţ, mai ales că noi avem antecedente de la înlocuirea unui domn pământean, Alexandru Ioan Cuza, cu unul importat şi impus tot din exterior, prusacul anonim şi sărac lipit care avea să devină regele Carol I. Cum se ştie, masoneria a avut un mare rol în detronarea lui Cuza. Şi în cazul lui Ioannis se vede urma „copitei despicate” –  uneltirile masoneriei    după cum relevă ziaristul Marius Sălăjean în articolul său „Klaus Iohannis: un mason spre Palatul Victoria?”, pe site-ul www.napocanews.ro., reprodus şi în revista noastră.

     În conjunctura prezentată  a fost creat „modelul Iohannis” dintr-un no name, care ulterior a devenit „brand” de succes, ca urmare a ampli­ficării la maximum a imaginii acestuia printr-o presă docilă şi slugarnică. Prin acest „cal troian”, votat, chipurile, în proporţie de aproape 90 la sută    fenomen care sfidează orice studiu socio­logic, rivalizând cu mascarada alegerilor comuniste!    chiar de românii naivi şi uşor de „intoxicat” şi ma­nipulat, planul de realizare a unui „cap de pod” german în inima României a reuşit, Sibiul rămânând oraş ro­mânesc doar formal şi scriptic. Din patru în patru ani am fost asaltaţi pe canalele de ştiri ale celor doi iliciţi, Voiculescu şi S.O. Vântu, cu aceleaşi cifre ameţitoare ale celor 90% de sibieni care au votat cu Iohannis. Minciuni gogonate şi cu scop manipulator! Dăm un singur exemplu: în 1 iunie 2008 pentru veşnicul Iohannis au votat 83,26 % dintre cei puţini, 42,56 % dintre cetăţenii cu drept de vot, care s-au deranjat să voteze, aşa că acesta a obţinut doar 34,72 % din opţiunile electoratului sibian. Aşa că, unde sunt cei 90% de susţinători? Deci, Ioannis era alesul doar al unei treimi din cetăţenii cu drept de vot! Dar presa locală şi centrală nu a prezentat procentele reale, comunicate de biroul Electoral Municipal a doua zi după alegeri, ci a insistat să prezinte publicului sondajele de opinie măsluite, anterioare alegerilor, care-l dădeau câştigător pe Iohannis cu 90 %. Sasul, bolnav de narcisism şi cultul personalităţii, a pedalat tot pe cifrele din sondaje, total eronate faţă de cele reale, declarând presei că este mulţumit pentru reeditarea succesului de acum patru ani, fiind ales şi acum cu aproape 90 % din voturile valabil exprimate. Păi, mein Führer, 83,26 % e mai aproape de 80 %, nu de 90 %!!! Asta o poţi observa şi matale, chiar dacă ai fost profesor de fizică, nu de matematică! Şi, încă ceva! Faptul că ai fost ales cu un procentaj aproape de majoritate nu este o dovadă de inteligenţă a electoratului, ci dimpotrivă, conform tuturor studiilor sociologice. Aşa că nu este măgulitor pentru „ales” că, dintre cei puţini care s-au prezentat la urne, majoritatea care l-au votat a fost formată din nătăfleţi. Dar, asta este! Se confirmă, încă odată, proverbul „În ţara orbilor, chiorul este împărat”. La aşa electorat, aşa primar! Nemulţumiţii nu s-au prezentat la vot, fiind influenţaţi de sondajul de opinie publicat de „Tribuna” puşcăriaşului Ilie Carabulea, partenerul lui Iohannis în afaceri pe bani publici, „făcătură” a unui alt sas, Martin Müller, patronul firmei „Sobis”, care-l dădea câștigător pe sasul-şef cu ameţitorul scor de 90,5 % . Astfel că oamenii au renunţat să se prezinte la vot, gândind cam aşa :„Cu sau fără votul meu împotriva sasului, tot el iese, aşa că n-are rost să pierd vremea pe la secţia de votare!”. Asta a fost în anul 2008.

     Doar în 2012, acel 77% nu a mai fost trâmbiţat, deşi Cosmin Prelipceanu de la Digi TV, căsătorit cu o sibiancă şi devenit automat mare fan şi susţinător făţiş al primarului sibian,  anunţa înainte de ziua alegerilor, conform unui aşa-zis sondaj de opinie realizat de ei, că Iohannis o să fie reales cu 90% din voturi. Cam mare diferenţa de 13 procente între sondaj şi realitate. Probabil că domnul Prelipceanu şi gaşca sondaseră un puţ petrolier…

      Şi în 2009, pe acelaşi sistem şi cu acelaşi scop manipulator, la câteva ore după numirea de către preşedintele Băsescu a premierului Lucian Croitoru , Realitatea TV a prezentat un sondaj-făcătură comandat de patronul Sorin Ovidiu Vântu, cel care a nenorocit sute de mii de români cu escrocheria F.N.I., cităm ,,Astfel, 50,8% dintre cei chestionaţi l-au ales pe Klaus Johannis pentru funcţia de premier, în timp ce candidatul desemnat joi de Traian Băsescu, respectiv Lucian Croitoru, a fost preferat de doar 35,6% dintre cei intervievaţi.” Minciuni, minciuni, minciuni… Acest sondaj a fost fals şi, oricum, lipsit de fair-play, deoarece Croitoru apăruse exact câte cinci minute pe toate posturile, în timp ce ,,neamţul de la Sibiu” pusese monopol de două zile , de dimineaţa până noaptea târziu, pe toate posturile naţionale de televiziune, chit că mai mult tăcea decât vorbea. Presa locală din Sibiu, conform tradiţiei, a supralicitat şi a amplificat numărul celor care-l doresc premier pe Iohannis, astfel încât cei 50,8% s-au transformat subit în peste 80% , că , deh!, nu puteau să-l pună direct cu 90%, aşa cum sunt ei obişnuiţi! Cităm: ,,Nu ne-ar mira ca Traian Băsescu, un bun şahist politic, să încerce să ne convingă că de fapt, îl preţuieşte pe Klaus Iohannis ca nimeni altul, că e conştient de valoarea lui şi că şi-l doreşte la dreapta sa pentru mult timp. Bun. Dacă îl preţuieşte atât de mult, de ce nu l-a nominalizat pentru funcţia de premier, cu atât mai mult cu cât sondajele ne arată că primarul se bucură de încrederea a peste 80 la sută dintre români?”. Articolul din care am extras citatul a apărut în cotidianul ,,Tribuna” din 16 octombrie 2009 cu titlul ,,O floare şi mulţi grădinari”. Lămuriri: ,,Tribuna” aparţine baronului financiar local aflat acum în arest, recidivistul Ilie Carabulea, partener de afaceri pe bani publici al lui Klaus Iohannis, abonat în câştigător la licitaţiile organizate de primărie.

   De ce a fost ales tocmai Iohannis,  ca pion al Germaniei, deşi serviciile se­crete germane îi cunoşteau „bubele din cap”, adică tra­ficul internaţional de copii în care a fost implicat şi mişmaşurile imobiliare sau cele făcute cu bani publici ca primar? În primul rând pentru aspectul fizic, aparent agreabil şi im­pu­nător, iar în subsidiar din cauza bazei de selecţie extrem de redusă ca urmare a emigrării în masă a etnicilor germani din România, aici rămânând mai mult bătrânii şi cei care au avut „misiunea” să rămână, ca în cazul lui Iohannis. Dacă la început ma­ni­pularea sibienilor a fost doar prin intermediul „oamenilor de afaceri germani” şi a F.D.G.R.-ului, o asociaţie care s-a declarat în 2007 oficial ca succesoare a organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German din Al Doilea Război Mondial (http://www.justitiarul.ro/forumul-democrat-al-germanilor-din-romania-fdgr-condus-de-klaus-iohannis-se-declar-oficial-continuatorul-partidului-nazist-din-al-doilea-rzboi-mondial/) , si­mul­tan cu depunerea primei candidaturi a lui Klaus Io­ha­nnis, în anul 2000, la Sibiu a apărut un aşa-zis G.T.Z., o or­ganizaţie nemţească bizară, care, deşi se declara neguvernamentală, re­cu­noştea că este finanţată de Ministerul de Interne german! Noii veniţi erau adevăraţi profesionişti în arta mani­pulării, iar activitatea lor pe meleaguri româneşti nu a vizat decât două direcţii: 1) consolidarea poziţiei proaspătului primar pe plan politic şi fabricarea unei imagini excelente a acestuia; 2) retrocedarea imo­bilelor din centrul istoric al Sibiului în favoarea unor cetăţeni germani (proprietari impostori sau falşi succesori) şi în detrimentul românilor care locuiau în ele. Sub pre­textul renovării porţilor din lemn ale clădirilor (!!!), G.T.Z.-ul a întocmit chiar un istoric al tuturor imobilelor situate în centrul istoric, care includea numele foştilor pro­prietari din perioada inter­be­lică. Evident că, după aceea, nu a fost greu să gă­sească cetăţeni germani cu nume similare pentru a reven­dica acele locuinţe! Până şi de­viza acestui O.N.G. (!?) german „Să facem din tre­cutul Sibiului viitor!” poate fi interpretată ca o ameninţare făţişă la adresa românilor, care au fost persecutaţi până în anul 1918 la Sibiu exact de către aristocraţia săsească.

   Este clar ca domnul Klaus Iohannis reprezintă interesele Germaniei, ori să-i vezi pe români dornici să fie conduşi de un individ care reprezintă o ţară care efectiv i-a sărăcit, reprezintă culmea absurdului. Iată ce spunea ziaristul Sorin Roşca Stănescu despre rolul nefast al Germaniei pentru noi şi euroscepticsmul declanşat de această ţară: „O Germanie care a contribuit masiv la deznaţionalizarea economiei românesti, la transformarea acestui stat într-o piaţă de desfacere şi într-un furnizor de materii prime ieftine şi de forţă de muncă. În cea mai mare măsura, euroscepticismul românilor este o consecinţă a politicii Germaniei.” Subscriu şi cred că toţi românii cu capul pe umeri  sunt în asentimentul domnului Stănescu.

   Pentru a fi siguri de pe­renitatea omului prin care-şi puteau atinge scopurile, recte Klaus Werner Iohannis, statul german a scos la atac şi politicienii săi. Astfel, „ma­şina de propagandă” s-a tran­s­format din umilul „Trabant”, de la începutul anilor ’90, în luxosul B.M.W. de azi! Atât la alegerile locale din anul 2000, când candidatul sas a ieşit primar mai scremut, din al doilea tur, cât şi la cele din 2004, cu succesul „uluitor” de aproape 90 la sută în rândul elec­toratului român, Sibiul a fost vizitat, cu o săptămână înainte de prezentarea populaţiei la urne, de ministrul de Interne al Germaniei, Otto Schily. Cre­deţi că întâmplător sau a fost doar o coincidenţă? Noi credem că a fost o acţiune deliberată! Acelaşi Otto Schily (devenit şi cetăţean de onoare al Sibiului – pentru ce „merite”, neştiute de opinia publică?!), deşi nu mai era mi­nistru, în ziua de 11.12.2007, l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Ioha­nnis şi pe suc­cesorul său, ministru de Interne la acea dată, Wolfgang Schau­ble, din partea Societăţii Ger­mane (!!!) pentru anul 2007. Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România… Acelaşi Iohannis a fost decorat, imediat după câşti­garea alegerilor din 2004, de către vicepreşedintele parla­men­tului german, Susanne Kastner, aceasta fiind mai mult la Sibiu, cu un rol activ propagandistic în acel an electoral, decât în Parlamentul german, de unde primea salariul! Aceasta a continuat să se amestece în problemele interne ale României ducând o propagandă furibundă pentru numirea ca premier, în anul 2009  a protejatului ei, Iohannis, la postul de televiziune ,,Realitatea”    nici că se putea în alt loc!    alături de Emil Hure(zeanu), Mircea Dinescu,  cel care merge anual în Germania pentru schimbarea cipului din căpăţâna-i găunoasă  şi C.T. Popescu, salahorul –  chiar şi ca aspect – oligarhilor financiari din România! Să nu uităm că patronul Realităţii era atunci Sorin Ovidiu Vântu, cel care l-a dat în judecată pe preşedintele Băsescu pentru că acesta l-ar fi făcut escroc. Nu domnule Vântu, nu Traian Băsescu v-a făcut escroc, ci mama dumneavoastră, atunci când v-a născut! Chiar şi preluarea, în anul 2007, de către oraşul Sibiu a titlului onorific de „Capitală culturală europeană” a fost speculată propagandistic în favoarea lui Iohannis, deşi meritul pentru alegerea Si­biului a aparţinut exclusiv ex-minis­tru­lui ţărănist Ion Caramitru.  Permanent Klaus Iohannis s-a folosit de Sibiu pentru a-şi promova propria imagine!

      Interesul Germaniei a fost, iniţial, de a-şi stabili un cap de pod în Est prin recolonizarea germană a Sibiului.  O recolonizare bizară, fără colonişti! Doar din 2007 s-a luat decizia fermă de al propulsa pe acest individ cu porniri antiromâneşti în fruntea statului român, care începuse să semene deja cu o colonie. Exemplu de diversiune, dezinformare şi osanale nemeritate aduse unui individ corupt la maximum, în presa germană din anul 2009: „Cine l-a vizitat pe Johannis vreodată în Primăria sa ştie că fostul profesor de fizică, în vârstă de 50 de ani, este un om al lucrurilor concrete. El caută personal investitorii, pentru a-i convinge de oraşul său şi nu ezită să meargă şi pe şantiere. El este, practic, singurul în legătură cu care nimeni nu poate numi un scandal. (Scandalurile legate de traficul internaţional de copii sau imobilele furate de Iohannis personal nu există pentru corul lăudătorilor germani! – n.n.) Este un politician care nu poate fi mituit – ceea ce în România, ţinută atâţia ani în lanţurile Securităţii (ce naiba are Securitatea cu mita? – n.n.), este o adevărată senzaţie” (Financial Times Deutschland). Aiurea! „Iohannis nu poate fi mituit…”. Penibil, când totul se rezolvă doar prin „ungeri” la Primăria Sibiu! Aşa a ajuns acest impostor, care nici măcar numele nu-l are german sută la sută, să fie transformat într-un adevărat Mesia, mântuitor şi „salvator al naţiunii”, prin manipulări ordinare în mass media!

    Trebuie să-i menţionăm, ca parte integrantă a maşinii de propagandă, ,,echipa de zgomote”, acei in­divizi, 2-3 din România şi 2-3 din Germania, care plasează permanent mesaje propagan­distice în favoarea primarului sibian pe forumurile de dis­cuţii ale site-urilor sibiene sau naţionale, în paralel cu înde­mnuri la separatism regional şi autonomie pentru Ardeal. Deşi, aparent, aceşti „răs­pândaci” par  a avea un rol mi­nor, fiind doar nişte „rotiţe minuscule” în angrenajul pro­pagandistic, nu este chiar aşa, dacă ne gândim că Internetul a devenit un mijloc de ma­ni­pulare mai eficient chiar decât televiziunea. Aceşti agenţi de influenţă care ne intră în case prin intermediul calcula­to­rului au început să vehiculeze, preventiv, ideea că Iohannis va fi atacat „din motive politice”, dacă se va demara cercetarea penală în dosarele aflate în stand-by la diverse parchet

    Minciuna face casă bună cu slugărnicia. Astfel, sluga îi va spune întotdeauna stăpânului că-i frumos şi deştept! Tot aşa, sibienii au dat dovadă nu doar de servilism, ci de inconştienţă naţională, acceptând inscripţionarea bilingvă a plăcuţelor de la intrările rutiere în oraş chiar în primul mandat al lui Klaus Iohannis (2000 – 2004). Legea spune clar că se permite denumirea bilingvă doar în oraşele cu o minoritate etnică de minimum 20 la sută din totalul populaţiei. Or, conform recensământului din anul 2002, în municipiul Sibiu erau 155.045 de români şi doar 2.532 de germani, incluzând şi pe cei 61 de cetăţeni care s-au declarat saşi, ceea ce reprezintă un procentaj de etnici nemţi de doar 1,63 la sută! Reamintim că singurii care au protestat şi au acţionat concret împotriva acestui abuz, care încalcă legea, am fost noi, cei din redacţia „Justiţiarul”, care, în doi ani consecutivi (2001 şi 2002), de ziua naţională, în 1 Decembrie, am acoperit cu autocolante tricolore inscripţia ilegală „Hermannstadt”, la lumina zilei şi revendicând acţiunea prin comunicate de presă trimise pe fax tuturor publicaţiilor sibiene. Ca urmare, vechile panouri cu denumirea bilingvă au fost înlocuite cu altele, identice, dar cocoţate la o înălţime apreciabilă. Totuşi, cel mai mare afront adus românilor din Sibiu a avut loc a doua zi după alegerile locale din anul 2004, când o publicaţie sibiană a avut tupeul să scrie pe prima pagină „Johannis über alles!”, iar acest text cu trimitere directă la nazism – interzis şi scos chiar şi din imnul Germaniei! – a fost tipărit peste culorile naţionale ale statului german! Chiar dacă a câştigat alegerile Iohannis, cum îl cheamă, nu Johannis cum l-au super-germanizat hitleriştii de la acel ziar, acesta este, totuşi, cetăţean român şi a devenit primar al unei localităţi din România, nu din Germania. Atunci, ce rost a avut mascarada cu slogan fascist şi culorile altui stat?

    Îndobitocirea şi manipularea cu aşa-zisa „dragoste infinită” a sibienilor pentru Führer-ul local continuă să fie speculată prin informaţii false. Posturile mogulilor lătrau, în octombrie 2009, ca ţevile unor mitraliere, despre miile de oameni care se vor aduna în Piaţa Mare din Sibiu la un miting organizat ad-hoc pentru a-l implora pe Iohannis să nu părăsească funcţia de primar. Totul a fost un mare fâs, doar pentru intoxicare şi manipulare.  „Flashmob-ul iniţiat în urmă cu câteva ore pe internet şi prin sms a fost un eşec total. Patru oameni, care toţi au auzit la televizor de această iniţiativă, au îngheţat degeaba timp de 30 de minute în Piaţa Mare a Sibiului. Primul dintre ei, avrigean din naştere, a venit în piaţă ca să îl susţină pe Johannis. Alexandru Dumitru este pensionar şi nu vrea ca Johannis să părăsească Sibiul. <<Se duce la Bucureşti ca să îl compromită ăia? Îl duc la Bucureşti, îl mazilesc miticii şi după aceea îl trimit înapoi>>, spune pensionarul. <<Nu înţeleg de ce domnul Crin Antonescu a trebuit să îl ia pe domnul Johannis de la Sibiu. Ne-a dat bilete gratis pe Tursib şi subvenţii. Nu mă aşteptam de la domnul Crin Antonescu la aşa ceva>>, spune o doamnă, cu handicap. <<E şantaj politic ăsta, domne. Interesul lor e să îl înlăture de la Primăria Sibiu. În ţara asta invidia şi subminarea funcţionează. Johannis ar putea face treabă doar dacă ar mai fi încă doi sau trei ca el>>, spune un alt pensionar.” ( „Turnul Sfatului” din 14 octombrie 2009). Cu ocazia aceasta puteţi să remarcaţi atât gradul de cultură, cât şi inteligenţa votacilor iohannisieni.

 Klaus Iohannis minte, aşa cum respiră! Faceţi comparaţie între afirmaţiile din aceste două articole, total contradictorii! Iată ce afirma, în 3 iunie 2014, privind exploatarea gazelor de şist: http://www.paginadepolitica.ro/iohannis-cu-exploatarea-gazelor-de-sist-putem-s-o-lasam-mai-incet/ şi uite ce spunea în octombrie 2013: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-15773560-klaus-iohannis-despre-explorarea-gazelor-sist-vaslui-pare-lucru-exceptional-bun.htm Chiar dacă exploatarea nu este similară cu explorarea, efectul distructiv asupra solului şi apei din pânza freatică este acelaşi, fiind vorba despre aceleaşi operaţiuni de forare nocive mediului înconjurător!

    Poziţia lipsită de patriotism a lui Klaus Iohannis se observă şi din atitudinea sa privind dezideratul naţional de unire cu Moldova, acesta respingând revenirea Basarabiei la patria mamă: http://www.rgnpress.ro/rgn_14/categorii/politic/13563-iohanis-i-ponta-doi-pioni-ai-jocurilor-ruso-germane-ambii-resping-ideea-reunirii-celor-doua-state-romaneti-i-vor-apropiere-de-rusia.html După cum se observă în articol şi Victor Ponta interpretează aceeaşi piesă, atât de dragă Angelei Merkel, adică NEIN pentru unificare României cu Moldova! Unirea a fost bună doar pentru nemţi, nu şi pentru alţii! În schimb aceiaşi nemţi au dezmembrat Iugoslavia, Cehoslovacia şi acum clocesc secesiunea României prin autonomia Transilvaniei. Nu ştiam de ce se menajează reciproc Ponta şi Iohannis, posibili concurenţi în viitor şi eram surprinşi că primarul Sibiului nu este atacat de posturile de televiziune pesediste, deşi recent a fost devoalat ca escroc imobiliar de Tribunalul Braşov (http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-pierdut-in-instanta-al-doilea-imobil-obtinut-prin-uz-de-fals/). ACUMA ŞTIM ŞI NU MAI SUNTEM SURPRINŞI! Ca să nu mai fie dubii că Iohannis în nici un caz nu reprezintă cauza românilor, iată că acesta pleacă în Germania ca să reprezinte interesele saşilor! „Pe final, Klaus Iohannis a confirmat că va pleca, miercuri, în Germania, într-o deplasare oficiala, unde va participa la o reuniune a saşilor, eveniment la care a fost invitat încă de anul trecut.” Ştire din data de 4 iunie a.c. (http://www.revista22.ro/klaus-iohannis-nu-exista-tensiuni-intre-mine-si-antonescu–42938.html)

   Germania nu a dorit niciodată binele României ! Nemţii ne-au urât şi ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat şi prin Pactul Ribbentrop – Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940! Demn de remarcat este faptul că după căderea „Cortinei de Fier”, doar Germania s-a unificat, deşi se creaseră premisele aparent optime şi pentru reunificarea României cu Basarabia – zisă Republica Moldova – şi revenirea la ceea ce a fost odată România Mare. Mai mult, după fărâmiţarea Iugoslaviei, a venit rândul Cehoslovaciei să se rupă în două. La originea ambelor dezmembrări: Germania!

    Lui Crin Antonescu i-a scăpat, în data de 23 februarie a.c., la  emisiunea „După 20 de ani” a unei televiziuni private, o afirmaţie foarte gravă: „(…) câtă vreme şi Traian Băsescu vorbeşte despre faptul că, în condiţiile în care nu intrăm în Schengen din cauză că nu vrea Germania, prezenţa unui om, nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis(…)(http://www.romaniatv.net/crin-antonescu-arunca-in-aer-usl-mai-devreme-sau-mai-tarziu-klaus-iohannis-va-fi-premier-in-locul-lui-ponta_128519.html#ixzz2u8L8UnT0) Mai clar decât atât nu se poate: Klaus Werner Iohannis are cetăţenie germană! Păi, atunci cum vor liberalii ca România să fie condusă de un preşedinte cu cetăţenie germană care este loial statului german? Prin mitul „corectitudinii germane”, transferat asupra sasului corupt Klaus Iohannis, se forţează precedentul Alberto Fujimori, care a fost ales preşedinte în Peru, tot pe considerentul că japonezii sunt mai corecţi decât peruanii! Atât de corect a fost şi ăla, încât a jefuit ţara şi a fugit din Peru în Japonia, în anul 2000, ca să scape de condamnarea pentru fapte de corupţie! În plus, corectitudinea germană a rămas doar o legendă sau basm pentru adormit copiii, din moment ce, în anul 2011, Germania a ocupat locul doi după România – păi, se putea altfel? – în topul corupţiei şi al fraudării fondurilor europene! (http://www.evz.ro/detalii/stiri/romania-locul-intai-in-topul-celor-mai-multe-fraude-cu-banii-europeni-992980.html) Apropos de fonduri europene, Sibiul este codaş la nivel naţional la accesarea de astfel de fonduri fiindcă acestea sunt mai greu de deturnat datorită verificărilor care se fac. De aceea Klaus Iohannis a preferat să înglodeze oraşul în datorii copleşitoare la banca austriacă Dexia Kommunal Kredit.

    Cum poate să fie patriot român cineva cu dublă cetăţenie? În care parte se înclină patriotismul său? În cazul domnului Klaus Iohannis care nu a participat niciodată la sărbătoarea naţională de la 1 Decembrie, deşi ca primar ales de români trebuia să aibă măcar acest minim bun simţ, e clar că nu-l dă afară din casă dragostea pentru România! Până şi comparaţiile umilitoare cu „ţările în care s-a inventat apa caldă” – o expresie şablon folosită permanent de primarul sibian! – denotă dispreţ pentru România, pe care totuşi visează să o conducă, aşa înapoiată cum este.

    Am prezentat mai mult derularea cronologică a eve­nimentelor, iar comentariile au fost destul de puţine, toc­mai pentru ca fiecare cetăţean să poată judeca cu propria minte şi să nu devină victimă permanentă a diabolicului mecanism nu­mit de noi „maşina de pro­pagandă”! Suntem curioşi să vedem când vor avea şi alţii curajul să strige, aidoma copilului din basmul lui Andersen: împăratul e gol!

                                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

5 Comments

  1. Vayle

    O întrebare la care va trebui să primim un răspuns. Dacă ce se spune în material este adevărat, înseamnă că Johannis a avut ordin/misiune de a nu părăsi România o dată cu părinții săi. Într-un interviu el a afirmă că nu a plecat. pentru că își iubește soția, poate este adevărat, dar după revoluție ce soție nu și-ar fi dorit să plece în Germania știind că acolo este toată familia soțului și se trăiește foarte bine? Oare să fie cârtiță???

  2. Ovidiu Dobronauteanu

    Omul era “cantaret”..in corul Bisericii Luterane (care nu stiu daca are..cor:))

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.