Cadran international

Persoanele din spatele farsei Covid se spune că sunt „profund crude, rele și psihotice”

  Dacă continuați să credeți minciunile hrănite de majoritatea mass-media, de liderii politici liberali și de guvernele și ministerele de […]

 

Dacă continuați să credeți minciunile hrănite de majoritatea mass-media, de liderii politici liberali și de guvernele și ministerele de sănătate, atunci ne îndreptăm către un nivel de durere, de pierdere a libertăților și de tiranie în toata lumea, niciodată văzut în istorie și cum acum nici nu-ți poți imagina.

11 septembrie 2020 (LifeSiteNews) – Pe 14 august, am scris un blog intitulat „Cei mai periculoși doi oameni din lume?” The two most dangerous men in the world?

A fost inspirat de un videoclip al lui Dave Cullen, bloggerul irlandez de internet pe care îl consider unul dintre cei mai bine informați, mai străluciți și mai sinceri analiști de cercetare cu privire la criza virusului Wuhan. Astăzi, trebuie să prezint și să comentez încă un alt videoclip al său, „Este timpul trezirii ”  It’s time to wake up care a fost publicat chiar astăzi. Este un blockbuster de o jumătate de oră. TREBUIE să vă faceți timp să-l urmăriți.

Cullen îi atrage pe spectatori în mod înțelept printr-o serie de diagrame, fragmente de text și declarații video ale unor persoane notabile legate de pandemie. În acest proces, el prezintă ceea ce consider că este un caz foarte solid pentru titlul acestei postări pe blog. Comentariile mele nu vor justifica impactul videoclipului, așa că vă rugăm să nu vă bazați pe aceste detalii limitate pentru a înțelege prezentarea video completă și crucială.

Oameni buni, dacă continuați să credeți minciunile cu sunteți hrăniți de majoritatea mass-media, de liderii politici liberali și de guvernele și ministerele sănătății voastre, atunci ne îndreptăm către un nivel de durere, pierderea libertăților și tiranie, cum nu a fost niciodată în istorie peste tot în lume, și pe care acum nici nu ți-o poți imagina.

Da, atât este de grav. Și spun asta nu datorită videoclipului lui Dave Cullen. O spun pentru că recunosc, din propria mea cercetare intensivă, în fiecare zi, în ultimele câteva luni, că tot ceea ce prezintă în videoclip este probabil adevărat. Și mai spun, nu pentru a vă înspăimânta, ci pentru a vă avertiza că este într-adevăr timpul să vă treziți time to wake up și, luând împreună acțiuni puternice, putem opri aceste elite megalomane ucigașe din implementarea cu succes a planurilor lor malefice.

Este un limbaj puternic, dar știi, acum este timpul pentru un limbaj puternic. În vremurile trecute de mari frământări în care toate păreau pierdute, au apărut lideri care vorbeau cu forță și răspicat și nu-și scuteau ascultătorii de acel adevăr, astfel încât să fie zguduiți, treziți și motivați să ducă bătălia necesară.

Winston Churchhill a fost unul dintre acești lideri care a avut cuvinte dure pentru Hitler și pentru prim-ministrul Neville Chamberlain, care a crezut prostește că poate negocia cu Diavolul. Sfânta Ioana d´Arc este un altul care a crezut cu tărie că Franța ar putea fi salvată atunci când toți ceilalți au crezut că este nebună crezând că Franța îi poate învinge pe britanici. Există mult mai mulți eroi istorici care au acționat în loc să se clatine de frică.

În ultimele săptămâni a existat o avalanșă constantă de informații noi despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în legătură cu virusul, și care este agenda REALĂ a tuturor celor care extind și adaugă la ordinele și restricțiile împotriva publicului pentru a preveni un presupus al doilea val de decese din cauza virusului. În acest proces, ei urcă în mod deliberat nivelul de frică al popoarelor din diferite națiuni, orașe și state din SUA.

Rezultatul este că aceștia îi conving pe cetățeni să creadă că blocajele distructive și alte măsuri sunt necesare – atunci când, de fapt, cu greu este necesară amenințarea fiindcă virusul a dispărut deja.

Ceea ce a cauzat în mod special un număr mare de decese sunt restricțiile și blocajele în sine – mai multe decese decât cele cauzate de virusul despre care acum știm că ar putea fi ușor de prevenit dacă nu ar exista astfel de restricții atât de crude asupra utilizării medicamentelor foarte ieftine și complet sigure.

Dovezile sunt acum copleșitoare că hidroxiclorochina, care este mai sigură decât aspirina și tylenolul, ar fi putut preveni aproape toate decesele legate de virus care au avut loc până acum.

Există, de asemenea, dovezi că rata de deces din cauza virusului în sine este cu mult, mult sub ceea ne-au făcut să credem și din păcate majoritatea publicului încă mai crede. Sondajele au arătat că majoritatea cred că vor muri sau se vor îmbolnăvi grav dacă vor fi infectați cu virusul Wuhan și estimarea numărului real de decese cauzate de virus este de 30 până la 50 de ori mai mare decât numărul real.

Există un tip de isterie masivă, suicidă, legată de virus.

Cullen spune că suntem acum într-o „Casedemic”. Nu ați observat că toate știrile de acum sunt legate de creșterea „cazurilor” în state, provincii, țări, orașe, școli, fabrici și așa mai departe? Puțini s-au obosit să întrebe de ce suntem loviți cu statistici constante despre acest termen pe care nu l-am mai folosit până acum într-o asemenea măsură publică. Ce sunt „cazurile”?

De ce folosesc asta acum în loc de spitalizări și decese?

Este destul de simplu. Spitalizările și decesele au scăzut. Și-au pierdut factorul de frică. Altceva era necesar pentru a menține frica, astfel încât publicul să poată fi convins să accepte limite sporite ale libertăților lor, așa cum am văzut în Victoria, Australia, California, Anglia și în alte părți. Și trebuie să ne mentinem temători pentru a accepta și chiar vom da bunvenit vaccinului.

Un „caz” este pur si simplu cineva care a dat pozitiv la testul virusului, prezintă simptome care par să indice o infecție sau despre care s-a constatat, pur și simplu și ridicol că a fost expus cuiva care a testat pozitiv virusul. Dar acum știm că acest lucru nu înseamnă mult, dacă chiar înseamnă ceva.

Aceste teste sunt notoriu nesigure. Marea majoritate a celor care dau pozitiv testelor la virusul Wuhan nu prezintă nici un simptom sau simptome ușoare. Cu alte cuvinte, totul este pentru a menține frica.

Cea mai mare parte a publicului a căzut în această înșelătorie. Mai multe persoane poartă măști ca niciodată. TOATE dovezile medicale ale studiilor privind eficacitatea tipului de măști pe care le poartă publicul arată că acestea sunt în general inutile pentru prevenirea transmiterii și infecției virusului. Și purtând măști pentru o perioadă lungă de timp în fiecare zi vă poate îmbolnăvi – inclusiv periculos în unele cazuri. Pot chiar crește posibilitatea infecției virale.

Doar persoanele care sunt bolnave cu o boală contagioasă ar trebui să poarte măști, dar chiar și atunci când sunt aproape de alții timp de zece sau mai multe minute, în loc să meargă pe jos sau cu bicicleta pe împreună cu ele.

Mii și mii încă se izolează inutil și se tem să meargă la cumpărături, să călătorească în tranzit, să intre într-un lift, să se plimbe în parc, să se bucure de o expunere sănătoasă la aer curat și soare, să meargă la un film sau restaurant sau, cel mai rău tuturor, frică să meargă la un spital sau la medicul lor când sunt bolnavi.

Nimeni nu le spune cum să-și întărească sistemul imunitar cu exerciții fizice, dietă sănătoasă, aer proaspăt, expunere la soare și consum regulat de vitamine C și D și zinc. Numai asta ar putea preveni un număr mare de infecții.

Mii și mii au murit tragic singuri, cu toată familia care nu este bolnavă, chiar și soții, cărora li s-a interzis în mod inutil să le viziteze. Părinții și bunicii nu sunt vizitați de copiii și nepoții lor, care nu sunt bolnavi, de luni de zile, copiii și nepoții considerând că izolarea îi protejează de moartea din cauza virusului.

Li s-a spus că ar putea cumva să-și omoare mama și tata sau pe bunicii lor dacă îi vizitează. Au fost avertizați, deși nu au niciun fel de simptome, că ar putea fi infectați asimptomatic cu virusul Wuhan și ar putea sa-i infecteze, fără să știe, pe cei dragi vulnerabili. Acum știm că nu a fost corect.

Dintr-o dată studiile relevă faptul că persoanele asimptomatice au o sarcină virală atât de mică, încât este foarte puțin probabil să le poată infecta pe altele. Și nu trebuie să poarte o mască decât dacă sunt bolnavi. Trebuie să înceteze torturarea și chiar uciderea celor dragi cu izolare și pierderea contactului uman atât de necesar.

Sigur, spală-te pe mâini, asigură-te că nu ești bolnav când le vizitezi, folosește bunul simț, dar încetează să le faci rău cu o izolare excesivă.

Toate acestea cauzează grave probleme emoționale, probleme de sănătate mintală și de altă natură, singurătate insuportabilă, dezintegrare socială generală și deces din cauza lipsei îngrijirilor medicale normale, un declin major al calității vieții, alimentație slabă, lipsă de exerciții fizice, lipsă de expunere la soare, pierderea simțului scopului, o creștere uriașă a sinuciderilor.

Ar fi, de asemenea, incredibil de simplu să le oferi celor vulnerabili o doză profilactică scăzută, total sigură, de hidroxiclorochină, iar de atunci oamenii pot fi siguri în special că îi pot vizita. Persoanele vulnerabile în mod normal se pot simți apoi complet în siguranță pentru a ieși în magazine și în tranzit, pentru a vizita prieteni și familie și așa mai departe. În schimb, cel mai bun și mai sigur medicament din lume pentru COVID este interzis să fie utilizat în aproape toate națiunile occidentale dezvoltate, în timp ce este disponibil gratuit, în majoritatea cazurilor, fără prescripție medicală, în toată Africa, în majoritatea Americii de Sud și în multe alte națiuni.

În toate acele națiuni, rata mortalității prin virusul Wuhan este mult mai mică decât cea a națiunilor în care HCQ este interzis sau strict limitat.

Cullen afirmă că se vorbește serios despre un alt blocaj în Irlanda doar din cauza „cazurilor” crescute și totuși ceea ce se întâmplă din punct de vedere sanitar nu este nimic ieșit din comun fața de anii precedenți.

El și comentatorul virusului Wuhan, Jerry Day, subliniază, așa cum mulți alții concluzionează acum, că nu există, de fapt, teste fiabile pentru coronavirus. Dar pentru a alimenta narațiunea pandemică, aceeași înșelătorie este angajată și în alte țări. „Ei încep să testeze persoanele care sunt susceptibile de a avea resturi de indicatori de coronavirus din trecut și le declară un nou caz de presupusă pandemie”, afirmă Cullen.

Majoritatea răcelilor trecute sunt coronavirusuri, iar oamenii au reziduuri din ele în sistemul lor, care apar ca un presupus virus Wuhan pozitiv. Milioane care au fost infectate de Cov Sars 1 în 2005 se vor dovedi pozitive, dar s-au dovedit a fi imune la Cov Sars 2 sau, așa cum se numește în prezent, COVID-19.

Există un videoclip al doctorului Anthony Fauci, care subliniază cu tărie că „nu există niciun motiv pentru care oamenii să se plimbe cu o mască”. Acum, el susține exact opusul. „Se pare că experții guvernamentali în domeniul sănătății primesc indicații de la Organizația Mondială a Sănătății”, avertizează Cullen. Și cu siguranță au existat dovezi în creștere în acest sens. OMS, ea însăși o entitate ONU, este o organizație coruptă, cu legături profunde cu Partidul Comunist Chinez, FMI și alte grupuri de încredere.

Cullen dezvăluie că organismele financiare internaționale mențin pe linia de plutire aeroliniile care se prăbușesc financiar cu subvenții și împrumuturi care au condiții grele. Acest lucru explică de ce companiile aeriene impun cereri severe aeroporturilor și pasagerilor, așa cum am văzut în ultimele zile, unde chiar și familiile cu copii de unu, doi și trei ani sunt expulzati din avioane pentru că acești copii mici nu poartă măști. Călătoriile aeriane au devenit o experiență înspăimântătoare și opresivă.

Trebuie să ne întrebăm serios dacă majoritatea acestor reguli și miliarde cheltuite pentru echipamente noi de atenuare și miliarde pierdute în multe locuri blocate pentru a facilita „distanțarea socială” în zboruri sunt cu adevărat necesare. Cullen explică scopul real al acestor măsuri opresive – controlul populației și reducerea schimbărilor climatice provocate de om. Nu au intenția să permită călătoriei aeriene producătoare de dioxid de carbon să revină la nivelurile anterioare.

Acest lucru ne duce la conexiunea șocantă a schimbărilor climatice cu politicile de atenuare a virusului Wuhan și că de fapt este vorba despre punerea în aplicare a politicilor extreme ale  Paris Climate Change Accord privind schimbările climatice și a obiectivelor UN Sustainable Development, Great Reset, și obiectivele de depopulare mondiale.

Blocările au provocat enorme picaturi de contaminare cu de dioxid de carbon provocate de om. Globaliștii îi obligă pe oameni să vadă cum ar arăta lumea dacă ar exista mai puțini oameni în lume, de parcă vom fi cu toții impresionați pozitiv de străzile și autostrăzile goale, fără linii de croazieră pe mări și puține avioane pe cer. Este de-a dreptul răutăcios.

„Trăim o lovitură de stat globală” cu coronavirusul, spune Cullen. Este folosit pentru a schimba întreaga lume – permanent, la „noua normalitate” a unei lumi controlate de elite globale totalitare care se numără printre cei mai mari emițători de CO2 din lume cu avioanele lor private, multiple conace și flote de mașini foarte scumpe și iahturi.

Cullen argumentează că politicienii noștri sunt marionete ale FMI, Banca Mondială, Organizația Mondială a Sănătății și ONU. Economiile care se prăbușesc sunt în mod deliberat în desfășurare pentru a facilita controlul oamenilor.

Țară după țară înregistrează numar ridicat de cazuri și mortalitate scăzută. Testarea inutilă trebuie oprită. Facilitează doar agenda globaliștilor.

Direcția în care ne duc este spre o societate fără frontiere, fără bani numerar, urmărirea contactelor, vaccinuri obligatorii și „pașapoarte de vaccin” fără de care ni se va interzice să cumpărăm, să vindem, să primim asistență medicală, să călătorim și practic orice altceva – la fel cum comuniștii din China fac acum – foarte ajutată de inventivitatea Silicon Valley.

Cullen proclamă, cu un motiv întemeiat, „Ai fost înșelat. Se joacă cu tine. Ai dreptul să fii supărat. Persoanele din spatele agendei privind schimbările climatice care își accelerează planurile cu înșelăciunea COVID, sunt oameni profund cruzi, răi și psihotici. Sunt obsedați de conversații precum controlul populației în toate sensurile acelui termen.

Ne face să ne întrebăm ce conține vaccinul. Lupta împotriva acestei escrocherii este o luptă pentru libertatea umanității. ”

Trebuie să ne trezim toți și să luptăm, nu exista altă opțiune. Îmi pare rău. Fie consimtiți și pierdeți pentru totdeauna majoritatea libertăților voastre, inclusiv libertatea de a vă închina în mod deschis lui Dumnezeu, fie pregătiți-vă să faceți lucruri pe care poate nu le-ați făcut niciodată în trecut.

Uitați de comoditate, siguranța și normalitatea zilnică de care v-ați bucurat întotdeauna. Totul este în joc. Suntem deja într-un război pentru a distruge și a înlocui ceea ce a rămas din civilizația creștină, dar majorității celor buni le-a lipsit acțiunea.

Nu mai vizionați și citiți toate mass-media care vă paralizează cu minciuni și frică. Găsiți și respectați doar sursele alternative mai fiabile pentru informațiile dvs.

Ce acțiuni specifice puteți întreprinde ca răspuns la această situație tulburătoare? Vezi răspunsul meu către un cititor în comentariile legate de acest articol.

                                                                                                     Steve JALSEVAC

Sursa: Lifesitenews.com via Invictus

6 Comments

 1. aditional

  singura nota ar fi ca nu e propriu zis o lupta: mai curand un efort ca informatia sa ajunga la cat mai multi si sa apara o forma de nesupunere civila masiva. eu am banuiala (naiva desigur) ca papusarii se asteapta si au luat in calcul deja revoltele. deci revolta e inca o capcana. de asta au innarmat jandarmeria pana in dinti anii trecuti

 2. Laura

  Articolul e bun, insa omite pe adevaratii papusari cei mai periculosi si psihopati Rothschild Rockefeller, si nobilimea neagra care se afla in spatele lui Gates si Fauci.

  • ioanca

   @Laura …pe adevăraţii păpuşari nu-i cunoaşte nimeni, fizic, sunt doar energie întunecată, nici chiar psihopaţii expuşi de tine nu ştiu cine/ce este „umbra”, locuieşte în tenebrele pământului, în stil ciorchine şi au o singură conştiinţă energetică, se pot multiplica instant, extrem de abile şi inteligente, lipsite total de sentimente, venite din alte spaţii, încearcă de mii de ani să preia puterea asupra energiei planetei şi a tuturor vieţuitoarelor, omul deşi slab şi manipulabil, a fost creat pentru a-i transforma, total şi definitiv.

 3. satan existã

  @@@ioanca,vã referiți cumva la draci?

  • divagatii pe aceiasi tema

   probabil ca da, dar chiar si asa, cum si or fi dat satanistii seama ca sunt sub pamant, ca au forma de ciorchine, ca se replica instant si ca au o singura constiinta. si sa presupunem ca ar fi adevarat, si ca si psihopatii sunt niste vehicule ale raului, cum vor face romanasii nostri sa sape pana in strafundurile pamantului sa scoata dracii de acolo? si ocazia asta sa i salvam si pe psihopati ? mergand pe logica asta inseamna ca energia aia a aparut cumva natural prin balansul chimic, energetic al sistemului solar, nu? asta inseamna ca si sistemul solar trebuie reconfigurat astfel incat sa nu mai apara. si poate cauzele sunt dincolo de sistemul solar. poate exista o galaxie care influenteaza toata chestia asta. pentru moment mi se pare suficient ca acele familii sa fie lichidate. lucru care e la fel de imposibil ca miscarea unor munti din loc. nu stiu, trebuie un miracol divin sa se intample ceva.

   • o aberatie

    ar mai fi ceva de adaugat: o observatie simpla: absolut totul in lumea asta, in universul asta este dual, toate se afla in opozitie, si astfel in balans. daca strici balansul, se distruge tot. atomul nu exista decat in echilibru intre protoni si electroni, tot universul de la formare pana astazi a continuat sa evolueze in favorea acestui balans (armonie). de asta nu cred ca acest plan diabolic va putea fi pus in practica. rezultatele previzibile sunt doua: ori autodistrugere totala (pierderea balansului incluzind distrugerea atat elitelor cat si a populatiei), ori pastrarea balansului (esecul planului). dintre cele doua cred ca a doua e cea mai probabila. satanistii nu cred ca au luat in calcul si fortele pozitive – pentru ca au renuntat la ele. chiar dc pe perioada scurta vor reusi ceva, pastrarea unui astfel de status qvo implica presiune constanta, represiune constanta, si unii din ei vor trada, vor vorbi, vor aparea fisuri. asta nu inseamna ca trebuie sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa se intample ceva bun. scuzati mi derivele de ordin spiritualo energetico – poate nu e cazul, dar voiam sa dau si alta sens moto ului care ne manuie pe toti in aceasta lupta: Cu Dzeu inainte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.