Observator

Peste 10.000 de spectatori în tribune la Sofia: Al naibii virus, nu a trecut la vecinii bulgari ca să vadă meciul!

                                        […]

 

                                                     Care coloană?

Zicea Dan Bittman, pe care nu-l simpatizez deloc, că medicii ar trebui să fie primii care ar trebui să protesteze împotriva numărării bolnavilor de Covid precum steagurile lui Pristanda, deoarece nu se fac autopsii după decesele zise de coronavirus. „Pentru etica lor, pentru coloana lor profesională!”, a zis Bittman.

                                                         Etică?

Ieri, a doua zi după ce Bittman a fost înjurat în toate felurile de „deontologi” și de „altruiștii” de serviciu, Dumnezeu a făcut, așa cum știe El mai bine, de ne-a expus în toată goliciunea noastră: penibili, mincinoși, meschini și lași.

Toată România a văzut meciul de la Sofia, pe DIGI (unde ăia care contestă ceva nu sunt scoși din conspiraționiști), cum peste 10.000 de oameni au fost prezenți la meciul dintre echipa locală și CFR Cluj (altă palmă dată de Dumnezeu, la Cluj fiind printre cei mai mulți adulatori ai covidului).

ZECE MII. Pozele astea nu sunt extrem de clare, dar în timpul meciului s-au văzut cadre clare, largi, în care oamenii stăteau unii lângă alții.

Intelectualilor, rafinaților, europenilor, îngrijoraților, ia explicați mă chestia asta! Ce face virusul ăsta? Se oprește la graniță cumva? După ce că e ultra-bisericos e și ultra-naționalist român?

Cum de nu trece mă în Bulgaria? Dar în Ungaria? Cum mă, cum?

E alergic la castraveți și la gulaș, sau cum? Sau pur și simplu, în țările astea sunt oameni SĂNĂTOȘI la cap și care nu înghit orice gălușcă servită și care înțeleg că nu trebuie să omori un popor întreg de teama unui virus gripal?

Cum măi doctorilor, care ați văzut meciul ăsta, mai puteți tăcea și lăsa ca copiii să stea cu masca pe față la școală? Cum?! Bulgarii ăștia nu se duc acasă la familia lor „să fie un pericol”, așa cum li se spune copiilor noștri?

În vară publicam poze de la evenimente din Serbia în care mii de oameni stăteau împreună. Știți că morți de covid a raportat Serbia ieri? 2 (DOI)!

La o populație de 7 milioane, 2 morți de covid. Noi, la 19 milioane, deci de 2,5 ori mai mulți, am raportat 98. Deci de 49 de ori mai mulți morți decât sârbii. Și asta în condițiile în care „nebunii” de sârbi au fost la meciuri, concerte, TOT TIMPUL în care noi am stat ca morții-vii, chinuindu-ne copiii.

Deci, ce coloană și etică aștepți domnule Bittman, de la medici și de la români în general? Râmele au coloană?

                                                                                                 Mihai ȘOMĂNESCU

6 Comments

 1. andrei

  In emisiunile sportive de dupa meci presa romaneasca a spus ca sunt iresponsabili si ca pun in pericol siguranta echipei CFR. :)))

  • gigimutu

   da ce te astepti Andrei,

   de la niste trompete covidiste? ca doar le-a umplut teschereaua la tembeliziuni, nea orbanlaul, cu meleoane de parai in primavara!!!! ca sa minta cu nerusinare, si sa tembelizeze poporul!!!

 2. alex

  Excelent articol, d-le Somanescu! Sa le fie rusine si medicilor dar si parintilor care isi lasa copiii cu botnitele pe fata! Azi, efectuindu-mi alergarea pe faleza Dunarii (zilnic fac acest lucru), am zarit la un moment dat niste copii (clasele I-a si a II-a), impreuna cu invatatoarea lor,care ii punea sa faca miscare in alergare pe trepte, pana sus la faleza superioara, cu masca pe figura. La remarca mea, ca nu e bine pentru copii, dansa mi-a raspuns ca are acordul parintilor. Ma intreb si eu, oare acesti parinti sunt inconstienti sau sunt niste rame, cum bine spuneti?

 3. Manuela

  Daca nu iesim sa linsam criminalii de la guvernare, va fi si mai rau de atat, pentru ca au prins curaj si vor strange si mai tare surubul tiraniei si dictaturii. Asa ne trebuie.

 4. Valentin

  O cetate subrezita puternic din interior este mult mai usor apoi de cucerit din exterior. Asta se intampla acum cu “cetatea” Romania…cine are urechi de auzit sa auda, cine are ochi de vazut, sa vada…

 5. Claudia

  Medicii primesc bani grei pentru complicitatea lor la acest genocid. Dar exista o pedeapsa divina…Dumnezeu le vede pe toate si pe toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *