Lichele

„Pinalti”, printre politicieni şi interlopi

Aveam nişte ştiri mai vechi, de la începutul anului 2010 şi credem că a sosit momentul să le dăm pe […]

Aveam nişte ştiri mai vechi, de la începutul anului 2010 şi credem că a sosit momentul să le dăm pe goarnă, protejând sursa informaţiilor! Acestea sunt redate exact aşa cum au fost primite.

      La alegerile prezidenţiale din anul 2009, după primul tur de scrutin, P.D.L. a ocupat la Piatra Neamţ poziţia a treia, la mare distanţă de P.N.L. si P.S.D. Panicat de situaţie, primarul Gheorghe Ştefan, zis „Pinalti”, s-a deplasat la Iași, unde a purtat o discuție cu Relu Fenechiu deputat P.N.L., partidul de provenienţă al lui Ştefan Gheorghe, cu care acesta a şi câştigat alegerile pentru Primăria Neamţ. „Pinalti” s-a arătat dispus sa-l trădeze pe Băsescu, oferind marilor masoni din P.N.L. trei milioane de euro, pentru a se reîntoarce în acest partid, dacă Geoană şi aliatul său Crin Antonescu vor câştiga alegerile. Banii oferiţi de primar trebuiau să ajungă la Tăriceanu.

     Gheorghe Ştefan este implicat adânc în crima organizată din judeţul Neamţ şi nu  numai. Era bun amic cu fraţii Mararu şi ceilalţi interlopi locali, pe care îi scotea basma curata  prin relaţiile sale la vârf. Pe post de pioni manevraţi de „Pinalti” sunt următorii: Humulescu Manuel, procuror-şef la D.N.A. Bacău; fostul şef al I.P.J. Neamţ, Şoric Vasea; Pânzariu Ion, şef Serviciu Investigaţii fraude din I.P.J. Neamţ; Florin Amihăiesei, adjunctul Serviciului de Investigaţii Criminale din I.P.J. Neamţ; Ioan Andrieş, prim-adjunct I.P.J. Neamţ; Bezim Stelică, adjunct I.P.J. Neamţ , Haisuc Valentin, fost şef la S.I.P.I Neamţ, lt. col. Bodgan Mândrilă şi cam toţi procurori cu funcţii de conducere din ambele parchete (judeţean şi local).

     Gheorghe Ştefan se laudă la petreceri că la Bucureşti are „oamenii lui”: Predoiu, Kovesi, Daniel Morar, Codruţ Olaru, Fătuloiu, Popescu Ioan (şef audit intern I.G.P.R.), Mona Pivniceru etc. Cristian Chilat, alias Falău,  a fost scos din închisoare cu sprijinul acordat de Humulescu, Hurjui (fost prim-procuror şef ) şi Ghe. Ştefan. Relaţia de complicitate dintre „oamenii legii” (procurori, poliţişti) şi interlopi a determinat luptele dintre grupările de crimă organizată, care au degenerat în crime, vătămări corporale, incendieri de clădiri şi autoturisme de lux.

       Gheorghe Mararu, poreclit „Ţăranu”, victima lui Falău, ştia prea multe despre aceste „personalităţi” din rândul autorităţilor şi administraţiei locale, iar, pe deasupra, era şi fudul, în sensul că „se trăgea de şireturi” cu ei în văzul lumii. Patronul turc al barului „Cafe latino”, Leon, era dator vândut lui Mararu şi de aceea l-a întors din drum pe acesta,  invitându-l înăuntru la o cafea. Procurorii Humulescu şi Hurjui se aflau acolo pentru că trebuiau să asiste la uciderea lui Mararu, să fie siguri că va muri. Turcul Leon este finul lui Roca, patronul hotelului „Central” din Piatra Neamţ, un personaj controversat căruia Mararu îi luase maşina. În „Café latino” se puneau droguri în băuturile clienţilor pentru ca aceştia să devină dependenţi de către un ţiganul Bumberică, alias Ursaru. Ursaru este retardat psihic, fiind posesor de certificat de handicapat. La barul turcului se vindeau droguri, aur, prostituate  şi se puneau la cale mari tunuri financiare. În aceste combinaţii a fost prins şi Mironescu, un duşman de moarte de-al lui Mararu. Mironescu este locotenentul lui Cristodorescu de la Iaşi, interlop de calibru mare.

 

                                                               A executat lovitura de pedeapsă: Gheorghe AELENEI

 

2 Comments

 1. Kiatra-Neamt

  Din 2004 si pana in prezent Perla Moldovei a ajuns cu acte normative locale Perla MAFIEI INTERLOPE .

  Spre exemplu am observat la toate alegerile cum sunt amenintati cetateni care NU ies la vot .

  Dupa ce acest INTERLOP Politic va fi arestat vor iesi foarte multe la iveala.

  Daca va mai amintiti in 2012 – Interlopul Pinalty ( care se crede “proprietarul ” Judetului Neamt ” a declarat : ” Inca 2 ani doresc sa mai conduc acest oras ” .

  • cozmanca

   Cat mai repede in puscarie si anchetate ulterioare pe toate relele care le-a facut …. si altii la rand ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *