Puncte de vedere

Plandemonia va lovi necruțător!

  Pregătirile Genocidului planetar sunt pe ultima sută de metri. În câteva luni va începe Marea Decimare (probabil în septembrie […]

 

Pregătirile Genocidului planetar sunt pe ultima sută de metri. În câteva luni va începe Marea Decimare (probabil în septembrie – octombrie). Acțiunea se desfășoară de multă vreme, dar cu multă timiditate. Este cea mai îndrăzneață lovitură aplicată omenirii de către păpușarii ce au reușit să preia controlul planetei. Ei erau hotărâți să înceapă această megaexterminare chiar și cu treizeci, patruzeci de ani în urmă. Bugetele uriașe pentru plata pensiilor și pentru tratarea bolnavilor vârstnici cronici îi scoteau din minți pe păpușarii mondiali. Au spus mereu păpușarii, e curată risipă să irosim bani pe aceste „fosile”! Nu mai conta pentru ei că „fosilele” plătiseră câte patruzeci de ani contribuții la bugetele de pensii și de sănătate.

– Nu ar fi mai simplu să-i eliminăm, pretextând că-i „tratăm”?
„Consultanții” i-au temperat mereu și le-au explicat că asemenea acțiune trebuie pregătită corespunzător.
– Nu putem declanșa această acțiune de „igienizare” a planetei până nu ne plantăm idioții utili în funcțiile de conducere ale tuturor țărilor și până nu ne pregătim o masă uriașă de idioți utili în populațiile de sclavi, mai cu seamă idioți cu studii și funcții de îndobitocire a celorlalți sclavi. Altfel riscăm să avem surprize neplăcute.

Și așa au fixat anul cu puternice semnificații, 2020. Am mai vorbit despre asta. Dacă este nevoie putem să mai reluăm.

Cu mare durere trebuie să constatăm că cei mai ticăloși și mai agresivi mercenari înrolați în „lupta” de susținere a acestui uriaș genocid sunt mulți intelectuali și „influenceri”, niște viermi ce și-au vândut demult sufletele lor negre pentru a-și umple stomacurile veșnic nesătule și pentru a-și satisface orgoliile narcisiste.

Va veni rapid și vremea când acești viermi vor simți cu groază că balaurul ce i-a hrănit se îndreaptă spre ei și vrea să-i devoreze. Atunci vor striga după ajutor, dar nu va mai avea cine să-i salveze. Cei care ar fi putut face asta erau demult sacrificați pentru îndestularea stomacului și orgoliilor idioților utili.

                                                                                                        Albert TOMA

2 Comments

 1. Alexandru Amoq

  Exista o incertitudine: realegerea lui Donald Trump ! Atunci se schimba jocul !

 2. fhm

  eforturile facute pentru indobitocirea oamenilor sunt permanente,in crescendo,periodice,metodice,diversificate pana la cel mai mic amanunt:
  ca exemplu putem lua banala,cotidiana,omiprezenta,repetata rubrica “meteo” !

  “vremea VA FI…” asa incep toate jurnalele meteo,repetate pe toate canalele de mai multe ori pe zi
  -evident,e doar parerea unui sau altui meteorolog prezentata drept CERTITUDINE !

  alt exemplu banal,repetat la saturatie: ” beti 2L de apa pe zi! ”
  -evident este UN INDEMN cum numai mama si tatal fiecaruia ar avea dreptul sa-l dea copilului:creaza in mod parsiv o legatura emotionala/afectiva ANORMALA.
  (-ne vor binele!
  -cine?
  mister total-EI…..)

  alt exemplu specific limbii romane:
  -au incept sa ni se adreseze la “per tu”,la persoana intai,pe toate canalele de comunicare,inclusiv meniurile din telefoane,inclusiv in adresarea acustica facuta de un robot,prin texte automate de pe internet,etc;la per tu sunt si robotii din mega-magazine,aia de la casele de marcat,paznicii pielea pwolii….

  alt exemplu:
  “-cu ce va AJUTAM?” in loc de “-cu ce SA VA SERVIM?”
  (caz deja patologic:”-cu ce TE AJUT?” , adresare facuta de un necunoscut,de un neica-nimeni).
  evident,doar handicapatii sunt cei care au nevoie de ajutor,de altfel de ajutor……
  cand auzi intrebarea cu “ajutatul” pusa de un chelner mai bine il injuri:
  “-mananca tu din pi..a ma-tii in locul meu!”

  efectiv,sunt metode de indobitocire,de creare a unui FALS CONFORT uterin;prin aceste metode de comunicare imensa majoritate a oamenilor este tinuta captiva intr-o stare de sedare sociala.

  cum spuneam,un remeniu sunt injuraturile si blestemele!
  (au fost puse in functiune legi impotriva unor astfel de “agresiuni”,aviz amatorilor!)
  da,repede cat mai tine metoda asta de tratament al sufletelor parazitate de falsa realitate,de hologramele din jurul lor!
  da,muti traiesc efectiv ca si cum ar fi inapoi in pasareasca mamii lor!

  CUM vorbim e primul pas;nu are rost cu unii CE VORBIM!
  (trebuie considerati ca fiind copii de pripas,intai trebuie pusi la respect,in banca lor;mai apoi le vine randul SA INVETE!
  suna rau,suna foarte rau pentru orice inganfat cu pretentii de crestin dar trebuie sa ne folosim de ei ASA CUM SUNT CAND II GASIM!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.