Atitudini

Plâng morții noștri! Memoria ștearsă a unui popor

  În mare măsură au reușit: Faptul că timp treizeci de ani ne-au condus tot ei, securiștii și comuniștii revopsiți, […]

 

În mare măsură au reușit: Faptul că timp treizeci de ani ne-au condus tot ei, securiștii și comuniștii revopsiți, a făcut să-și ștergă urmele. Mai grav, au reușit să îndobitocească o mare parte a unui popor pe care l-au transformat în populație. Călcarea în picioare și lipsa de respect pentru morții și victimele închisorilor comuniste a fost un proces extrem de bine gândit și pus în practică, așa cum este negarea creștinismului și a națiunii, pentru propășirea unui „om nou” sclav al Neomarxismului Societății Deschise. 

Am călcat în picioare memoria unor oameni care au salvat Demnitatea acestui neam, tocmai pentru a nu a mai avea Demnitate și pentru ca ei, cei care i-au torturat și omorât, să scape. În paradoxul românesc, în care un partid de stânga devine anticomunist și antisecurist și partidele de „dreapta” au devenit comuniste, securiste și neomarxiste, nevoia de dreptate aproape că nu mai există.

Clăbucii de ură împroșcați de gurile hâde ale celor care apără Securitatea, care-și fac nevoile pe mormintele celor care au murit pentru a apăra libertatea, demnitatea și țara, ne arată cât de mult am decăzut în propria noastră mizerie.

Cazul dizidentului Filip, al torționarului Lazăr, al turnătorului Gheorghe Mușat și al lui Iohannis este punctul culminant al decăderii noastre ca popor, națiune și țară. Dizidentul Filip, care s-a bătut pentru libertate, zace pe un pat de spital. Cei care l-au torturat, schingiut și ținut în pușcărie au ajuns „mari”… Unul e procuror general, iar celălalt a ajuns unul dintre cei mai mari avocați. Amândoi l-au acoperit și l-au făcut președinte, folosind procuratura și relațiile cu noua securitate pe nazist. Augustin Lazăr i-a ascuns dosarele penale și-l șantajează, iar celălalt i-a aranjat dosarul de incompatibilitate cu securiștii din justiție, astfel încât să poată fi numit președinte.

Dacă în toiul unei nopți de toamnă din 2014 nu aș fi fost de față când, la telefon, s-a transmis informația că Maior, Coldea, și întreaga Securitate deciseseră într-un birou cu cinci minute înainte să anuleze dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis, lucru devenit public la câteva zile, poate aș fi crezut că Mușat ăsta e un avocat. Nu, Mușat ăsta era cel care ceruse asta în numele lui Iohannis și era și el de față cu Noii Securiști, trebuind să acopere urmele.

Vechea și Noua Securitate, punând un președinte! Același președinte care s-a dus la aniversarea casei de avocatură a lui Mușat, pentru a arăta că e supus al Securității, la fel cum s-a înființat și la aniversarea GDS-ului ca să se vadă că-l slujește și pe demonul Soros . Mușat ăsta a „apărat”, adică a „Securizat” pe mulți, sponzorizează site-uri de știri, care se „bat” cu Sistemul, cu sute de mii de euro, folosind același Sistem al Securității. Nimeni nu vrea să vorbească despre el. Pentru că turnătorul lui Filip, împreună cu procurorul care l-a ținut pe Filip în Pușcărie, șantajează un președinte, dar și pe alții cărora le-a câștigat procesele.

De ce nu ripostăm, de ce nu ne revoltăm? Am fi tentați să credem că așa e poporul român. Nicidecum.  Pentru că acest popor a avut DEMNITATE, exprimată prin miile, sutele de mii de DIZIDENȚI și LUPTĂTORI ANTICOMUNIȘTI. Iar Securiștii nu au avut de făcut decât un singur lucru: Să ștergă Memoria luptei și Dizidenței Anticomuniste, să-i transforme pe eroi în „legionari”, să nu transforme închisorile în Muzee Anticomuniste și să nu-i pună în cărțile de istorie.

Generația până în 40-45 de ani este o GENERAȚIE FĂRĂ MEMORIE. Iar un popor fără memorie se transformă în populație, nici măcar atât: este ZOMBI. De aceea nu simt nimic, pentru că, pentru mai mult de jumătate din populația României, MEMORIA LUPTEI PENTRU LIBERTATE a dispărut. Iar din cealaltă jumătate, mulți au memorie negativă, pentru că au fost de partea răului.

Am avertizat de prin anii ’90 că aici se va ajunge. Un popor fără Memorie nu mai există și faci ce vrei cu el. Cazul Iulius Filip-Augustin Lazăr-Gheorghe Mușat-Klaus Iohannis este cazul Poporului Român care și-a pierdut Memoria.

Gândiți-vă că suferiți o amnezie și a doua zi nu vă mai cunoașteți soția, copiii, părinții rudele, prietenii. Ce este viața dumneavoastră fără Memorie? Asta s-a întâmplat cu Poporul Român, i-a fost ștearsă intenționat Memoria Luptei Anticomuniste, și a fost transformat într-o populație fără sentimentul Demnității și Libertății. Iar acesta a fost un proces gândit și coordonat de Securiștii care au șters Memoria unui Popor.

Totuși, aceia dintre noi, mulți-puțini care mai avem încă Memorie trebuie să luptăm, cum putem, pentru Demnitatea noastră. Să uităm de micile noastre probleme și necazuri și să arătăm că avem Memorie.
O să reușim? Nu știu.

Cel puțin știm că nu suntem parte a armatei de zombi care-și calcă în picioare Morții și Victimele unui Regim care ne-a aruncat în beznă. Este Datoria de Conștiință a fiecăruia dintre noi, cei care încă nu ne-am pierdut Memoria Apartenenței la un Popor care a născut Sute de mii de Luptători pentru Dreptate și Credință.

La 12 Noiembrie 1933, Adolf Hitler organizează, odată cu Alegerile din Reichstag, primul dintr-o serie de trei Referendumuri, următoarele având loc în 1934 și 1936, care aduc Nazismul în Germania, l-au proclamat pe Hitler Conducător Suprem și au declanșat cea mai mare Catastrofă din Istorie.
La întrebarea din Buletinul de vot, 95,2% dintre nemți, au răspuns afirmativ.
Hitler a adus Nazismul în Germania prin Referendum.

După 86 de ani, un alt Dictator, căruia i-a fost aprobată cererea de a fi recunoscut ca și continuator al unei Organizații naziste, convoacă un Referendum prin care omoară Democrația în România, schimbă Constituția fără să anunțe și fără dezbatere publică, deci nelegal, și aruncă România în beznă. Ca și în 1933, 1934, 1936, Partidele Neomarxiste, unele cu un pronunțat caracter și acțiuni naziste de eliminare a adversarilor, îl susțin pe Nazist. 

Dacă se va face și dacă va fi validat, acest Referendum va arunca România înapoi în istorie, instaurând Dictatura. Acesta este de fapt scopul Referendumului: Instaurarea Dictaturii lui Klauss Werner Iohannis.
Dacă acest Referendum trece, nimic nu-l poate opri pe Nazist să schimbe Constituția după bunul lui plac, să-și dea câte mandate vrea, să desființeze partidele care-l deranjează.

Românii nu trebuie să facă greșeala pe care au făcut-o germanii începând din 1933. Nu trebuie să valideze Instaurarea Dictaturii Werneriene în România. Este responsabilitatea fiecărui cetățean român, care încă mai ține la țara lui, să invalideze acest referendum. Chiar dacă este condusă momentan de un individ autodeclarat Nazist, românii au șansa și obligația să readucă Democrația în România și să-și salveze țara de la Dezastru.

Dumnezeu să ne Ajute! Dumnezeu să Ocrotească România!

                                                                                                                                Gelu VIȘAN

Nota redacției „Justițiarul”: Gheorghe Mușat este și avocatul lui Dan Voiculescu, de aceea Antena 3 nu spune absolut nimic despre acest securist, devenit ulterior pușcăriaș de drept comun și turnător la foștii lui colegi de la Securitate!

4 Comments

 1. Marian

  Cine controlează trecutul controlează viitorul. Cine controlează prezentul controlează trecutul.

 2. Ultra`

  Excelent articol.

 3. sorin mironescu

  Lazar sa plateasca pentru ceea ce a facut si sa plateasca cu ani grei de inchisoare.

 4. sergiu romaniuc

  nimeni nu este mai presus de lege nici macar lazar ca doar nu este dumenzeu pe pamant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *