Puncte de vedere

Plângerea penală a lui Ludovic Orban poate avea repercusiuni grave chiar asupra lui și a stăpânului său, Klaus Werner Iohannis

  România poate să fie mândră, aici locuiește singurul khazar prost din lume: Ludovic Orban. Acesta, nu doar că și-a […]

 

România poate să fie mândră, aici locuiește singurul khazar prost din lume: Ludovic Orban. Acesta, nu doar că și-a reconfirmat prostia crasă prin plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, pe care o acuză de înaltă trădare, dar chiar el și-a trădat neamul, acuzând astfel și Israelul de uneltiri împotriva României. Ba, l-a mai tras în rahat și pe „generalul” Iohannis, care a afirmat că Dăncilă și Dragnea complotează în secret cu „evrei”! Băi, papagalilor alogeni, am o veste proastă pentru voi doi: Israelul nu uită și nici nu iartă! Vere Klaus, s-a cam dus dracului protecția pe care ți-au asigurat-o până acum iudeo-masonii în fața legii pentru toate infracțiunile comise de tine, în unele dintre ele fiind băgată și partenera ta, stafidita cunoscută ca „prima toamnă”!!! (Marius Albin Marinescu)

 

DEMENȚIAL: Plângerea penală semnată de Ludovic Orban (președintele PNL) împotriva Vioricăi Dăncila (prim-ministrul României)!

Orban îi acuză implicit pe PREȘEDINTELE ISRAELULUI – REUVEN RIVLIN și pe PRIMUL-MINISTRU ISRAELIAN – BENIAMIN NETANIAHU  DE SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILE PREVĂZUTE DE ART. 399 ȘI ART. 400 DIN CODUL PENAL AL ROMÂNIEI (acțiuni ostile contra statului român și spionaj)!

 

Plangerea semnata de Ludovic Orban NU ARE NICIO LEGATURA CU DREPTUL! Nu exista NICIUN ELEMENT CONSTITUTIV pentru infractiunile la care face referire Constitutia si art. 398 Cod penal (art. 394, art. 395, art. 396, art. 397 Cod penal)!

Celelalte incadrari sunt la fel de aberante, raportate la faptele Vioricai Dancila, referitor la dosarul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim!

Cine citeste, pur si simplu, articolele din Codul penal, intelege, fara a fi neaparat jurist, ca Plangerea semnata de Ludovic Orban este o actiune NEBUNEASCA! Cum este posibil asa ceva? Singura justificare este aceea ca Ludovic Orban a fost pacalit de niste avocatei de doi bani… Vai, unde sunt marii juristi pe care i-a avut PNL, in frunte cu Istrate Micescu?

Reactia fireasca va fi o Plangere penala impotriva lui Ludovic Orban pentru savarsirea infractiunii prevazuta de art. 269 C. pen. (inducerea in eroare a organelor judiciare).

Pe fond, problema se pune daca Orban a avut acceptul lui Klaus Iohannis si daca exista, cu adevarat, planul de destituire a Primului ministru prin formula deja patentata de Traian Basescu: o plangere penala, o solicitare din partea procurorului pentru inceperea urmaririi penale si acceptul Presedintelui pentru aceasta, odata cu suspendarea din functie a ministrului (premierului) respectiv. Dupa suspendare/demitere, caderea guvernului. Dupa 2, 3, 7 ani, clasarea dosarului de catre parchet… Aceasta este, cu adevarat, schema pentru o lovitura de stat!

Consecintele acestei Plangeri sunt devastatoare pentru Ludovic Orban si, implicit, Klaus Iohannis – ultimul prin amenintarile directe facute recent impotriva lui Dancila, prin care a anticipat evident respectiva Plangere. Practic, cariera lor politica este compromisa. Pentru ca respectiva Plangere, formal si pe fond, pleaca de la ideea ca SUA si Israelul sunt PUTERI OSTILE ROMANIEI, iar procedurile de mutare a sediului ambasadei la Ierusalim, TRADARE DE TARA!

Dar, culmea-culmilor, la ceea ce nu l-a dus mintea pe Orban, probabil nici pe Iohannis, ca infractiunile de tradare, de principiu, SUNT CORELATIVE CU CELE PREVAZUTE LA ART. 399 SI ART. 400 C. PEN. (actiunile ostile contra statului si spionajul). Ceea ce inseamna ca, prin Plangerea sa, Ludovic Orban ii acuza pe Presedintele Israelului si Primul-ministru al Israelului de ACTIUNI OSTILE CONTRA STATULUI ROMAN si de SPIONAJ, acestia fiiind BENEFICIARII INFRACTIUNILOR DE INALTA TRADARE! DEEEEELIIIIIIIRRRR!

Iohannis si Orban au cazut in propria lor capcana! Procurorul de caz, daca va dori sa se joace de-a dreptul, va trebui sa-i puna sub acuzare si pe Presedintele si Primul-ministru israelieni! Este premiera mondiala! TREBUIA SA SE INTAMPLE! HAI, TAICA LAZAR, ABIA ASTEPT! VAI, VA INCHIPUITI? DONALD TRUMP TREBUIA DEMULT ARESTAT!

                                                                                                                               Aurelian PAVELESCU

 

 

1 Comment

  1. Nea Pavelescule, observatia dvs., cu cei din IOsrael, este logica! Orice fapta de tradare se face cu un partener strain. Avem duetul tradare-spionaj! La asta nu s-au gandit precis, initiatorii acestei demente! Burghiu Dej s-a abtinut, dar proasta de Traila a afirmat ca 294 sau 295 este aplicabil! Vai de noi! Ba, nici regele Carol 2, satrapul satrapilor, n-a eliminat adversarii prin acuze de tradare! Este model sovietic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *