Atitudini

Platforma „Colțul Naționalist”, un site de promovare și difuzare a literaturii naționaliste 

       Salut cu entuziasm lansarea platformei „Colțul Naționalist”, o inițiativă a tânărului naționalist Mihai Șerban, reprezentant al noii […]

 

     Salut cu entuziasm lansarea platformei „Colțul Naționalist”, o inițiativă a tânărului naționalist Mihai Șerban, reprezentant al noii generații de luptători pentru propășirea Neamului Românesc! Acești bravi urmași și oameni de nădejde sunt vrednici pentru preluarea stindardulului românismului de la noi, cei mai în vârstă, care ne-am străduit să păstrăm nestinsă flacăra iubirii de neam, în ciuda propagandei deșănțate a globalismului multicultural cu care suntem bombardați pe canalele media de aproape treizeci de ani. Așa cum la orice epidemie a unei boli necruțătoare se găsește întotdeauna și antidotul, iată că Mihai Șerban sau Sterie Ciumetti și mulți alți tineri aidoma lor vor reprezenta leacul atât de necesar vitregitului Neam Românesc, remediul care va neutraliza molima globalismului sionist. Succes, camarazi!

                                                                                                                   Marius Albin Marinescu

                           Platforma „Colțul Naționalist”

Mass media  sunt, actualmente, preponderent, o „superunealtă“ malefică, fiindcă au încăput pe mâinile unor indivizi diabolici! Aceste mass media malefice au capacitatea de a transforma realitatea mediului în care sunt difuzate, preschimbând percepțiile oamenilor și modificând cursul natural al societăților. Fiind un corp străin, asemenea unui parazit, folosind o narativă calibrată în funcție de scopul pe care-l urmăresc patronii lor, neținând cont de nevoințele și interesele reale ale societății pe care o infestează, este lesne de înțeles că, în concertul dezmembrării globaliste, respectivele mass media reprezintă un pericol mortal pentru orice națiune. Dar această mașinărie infernală, oricât de bine unsă ar fi, nu ar putea evolua în detrimentul națiunii fără complicitatea întregului sistem. Acest lucru nu înseamnă că acei din interiorul sistemului o controlează în vreun fel, ci tocmai că îi sunt supuși acesteia! Aici se află „dilema“ care încurcă, subminează și creează confuzie constantă în rândul pacienților români. Pentru ca un corp străin să pătrundă în organismul național este, în prealabil, nevoie ca sistemul său imunitar să fie perturbat, subminat, slăbit, astfel încât respectivul corp străin să facă o breșă și, apoi, să treacă la invazie!

Acest modus operandi este pus în aplicare de toate departamentele de control și de formare a opiniei publice. În ultimii ani, în ciuda propagandei „democratice“ și a poveștilor despre libertatea câștigată în 1989, din ce în ce mai mulți autori, intelectuali de primă clasă sunt marginalizați pe plan național; de la edituri până la librării, trecând prin mlaștina mass media, prin mediul cultural dominant (doxa) și încheind cu aparatul legislativ-represiv. Autorii care mai au tăria de caracter să se pună în slujba adevărului și a apărării valorilor naționale, să practice o rezistență autentică, forțați de împrejurări sunt constrânși de organizatorii și beneficiarii cenzurii să cedeze sau să dispară în tăcere și, de cele mai multe ori, să se stingă în uitare – dovedind orizonturile strâmte ale societății, încorsetată tot mai mult de o cenzură inactuală, nenecesară, dar utilă celor din spatele Puterii, care o impun prin diverse măsuri legislative abuzive, cum este Legea nr. 217/2015, care este fățuirea O.U.G. nr. 31/2002, sau ultima în materie, votată în quasi unanimitate de către regimul de ocupație, infama, rasistă și antiromâneasca Lege nr. 157/2018, zisă și Legea Vexler.

COLȚUL NAȚIONALIST s-a născut în momentul cel mai potrivit: când lacătele încep să se închidă, când cei mai valoroși autori din țară nu-și mai pot exercita libertatea de opinie; când intelectualii sunt fugăriți din librării-impostoare, al căror nume îl uzurpă pe acela al simbolului rezistenței naționale, Mihai Eminescu, somați fiind să-și ridice lucrările; când naționaliștii sunt amenințați și persecutați la ei în țară de ONG-uri străine, finanțate din bani publici, amendați și chiar ajung să li se întocmească dosare penale pentru mărturisirea adevărului istoric, pentru iubirea de țară; când toți trădătorii au acceptat, din interes sau din frică, consensul generalizat care s-a abătut asemenea unui embargou genocid asupra mediului intelectual din România. Proprietate a lui Mihai Șerban, autorul lucrării MANIFEST. Cartea Neagră a Românei („care a fost scoasă din librării!” – Miron Manega, ziarul Certitudinea,  19 feb. 2019 a.c.), Colțul Naționalist este un site de promovare și difuzare a literaturii naționaliste de valoare, în țară și peste hotare, respectând și apărând valorile democrației adevărate, ale pluralității de idei, opinii și dreptul la o corectă informare, conform idealului de justiție care a stat la baza filosofiei noastre fondatoare: „Atunci când adevărul nu este liber, nici libertatea nu este adevărată!“, conform anticului principiului de drept, Sine Justitia, nulla libertas!

Fiind la începuturile sale, îndeosebi în sezonul primăverii, asemenea ghioceilor care străpung stratul de gheață, Colțul Naționalist își începe activitatea de difuzare și promovare alături de nouă (9) autori – nu dintre cei mai comozi! –, urmând ca în perioada imediat următoare să ni se alăture alți patru spadasini ai condeiului de mare anvergură intelectuală și, mai ales, patriotică. Pe această cale, cu bucurie în suflet și convingerea că „soarele va continua să răsară cât mai aproape de adevăr” – facem un apel către toți scriitorii care doresc să-și promoveze și să-și difuzeze lucrările pe o platformă unică, profesională, specializată și dedicată în exclusivitate apărării adevărului istoric, tradiției, valorilor fundamentale și continuității Neamului Românesc!  [email protected]

Împreună suntem mai puternici!

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

                                                                                                       https://coltulnationalist.com/

2 Comments

 1. madmax

  Foarte buna initiativa. Sa dea Dumnezeu sa dainuie!

  Iata si un sait serios de analiza nationalista care e mai putin cunoscut publicului larg.

  https://mizeriaistoriei.wordpress.com/

 2. PLECAREA PSD de la putere amplifica criza politica a tarii noastre, iar subtirimea elementului oponent, asa zisului liberalism ce va fi impus ca noua putere executiva, face IMPERIOASA nu manifestarea nationalista ci, ORGANIZAREA POLITICA a acesteia drept alternativa de eliberare!
  Catalin BERENGHI si Partidul DAC, subsemnatul si ceilalti sunt CERTITUDINEA, care au imbracat aceasta camasa a mortii.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  Mircea Serban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.