Atitudini

„Plimbarea verde” – o posibilă soluție a rezerviștilor pentru 1 Decembrie

                                        […]

 

                                           Doamnelor și domnilor,

Înainte de toate, de Ziua Națională, urăm României și tuturor românilor din Țara și din pribegie, carantinați sau în curând carantinați, un sincer „LA MULȚI ANI”! Vă amintim, însă, că autoproclamata noastră elită politică și-a bătut joc de Centenarul Marii Uniri, acordând, nu se știe cui, pentru marcarea momentului, 1 milion de Euro, în timp ce Viktor Orban a acordat, pentru contracararea mediatică, numai în România peste 100 de milioane.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) și-a făcut datoria, din 2018 până în 16 martie anul acesta, promovând, cu sprijinul aliaților din CNSC, propriul program unionist, prin lansări de carte, expoziții, manifestații etc. în principalele orașe ale țării, îndeosebi în cele infestate de virusul secesionismului.

 Anul acesta, începând cu sărbătorile de Paști, 1 Mai și cele religioase de până acum, Puterea ne-a dat interdicție totală și calitatea de internați în propria noastră Țară, transformată în lagăr. Libertate am avut doar pe 27 septembrie, fiindcă se știe că SARS-COV2 fuge, că dracu’ de tămâie, doar de secțiile de vot. Și mai fuge de avioanele ticsite cu carne de tun românească, trimisă, aiurea, să apere interesele comunism/globalismului. Altfel, se manifestă virulent în aer liber, în piețe, parcuri și grădini, mai ales noaptea, dovadă că, spre binele nostru, Puterea a executat ordinul de a anula manifestările de Ziua Națională, îndeosebi tradiționala defilare militară. Vom fi liberi de Moș Nicolae, pentru că ne protejează secțiile de vot, după care, definitiv închiși, de Crăciun.

În aceste împrejurări, un istoric militar „neindisciplinat”, dr. Robert Stănciugel, membru SCMD, a venit cu o propunere la care subscriem. Dacă dl. ministru Ciucă și-a retras, eroic, trupele, prost plătite și cu viitor mizerabil ca rezerviști, din față COVID-ului, am putea să îi înlocuim noi, rezerviștii. Și aliații noștri civili, care au făcut armată! Noi, adică „balastul”, „inutilii”, cei împotrivă cărora, Băsescu a executat ordinul extern de „părăsire pe cale naturală a sistemului”. Și pentru că nu-l părăsim de 10 ani, în ciuda batjocurii la care suntem supuși de politicieni, de media și, mai ales, de proprii noștri funcționari kaki, încă în activitate, succesorul său execută, astăzi, ordinul de intensificare a procesului, prin arest la domiciliu. De ce? Pentru că, tăvăliți de viață și lipsiți de drepturi, se pare că am rezistat mai bine decât frații noștri civili, până acum, la atacul SARS-COV2. Poate datorită disciplinei inoculate! Iar, dacă tot ne este clar ce ne așteaptă, cu binecuvântarea celor doi comandanți ai noștri supremi, din interior (internare, suprataxarea pensiilor deja blocate, reprimirea drepturilor, abuziv confiscate, la Paștele Cailor, etc.), măcar să luăm o gură de aer proaspăt, înainte de condamnare.

Nu vom defila pe sub Arcul de Triumf, pentru că nu mai suntem în stare s-o facem potrivit cerințelor noului „ZEUS” național, adică în „pas de gâscă”! Dar la iarbă verde putem ieși! Adică la o plimbare la șosea, fără să intrăm în Herăstrău, fiindcă acolo ne pândește COVID-ul! Putem, de pildă, pentru că nu am avut niciodată timp suficient, să admirăm, de la distanță, Arcul de Triumf. Ocolindu-l o data, de două ori, de zece ori, până îi reținem toate detaliile. Ca niște bătrâni „inutili” ce suntem, între orele 11.00–13.00, când apare Soarele, dătător de „Vitamina D”. Și, pentru că tot este Ziua Națională, parcă am avea dreptul la portul uniformei sau al unor elemente de uniformă, cei care mai avem. Cu atât mai mult, cu cât îi vedem pe bătrânii UTC-iști ai Președintelui apărând, în uniforme „stoc” de general, sfidând regulamentele, la televiziunile obediente sau pe străzi și făcând campanie electorală, cu aerul sfătos că ne-ar împărtăși ceva din strategia NATO. Și o putem face liniștiți, întrucât recentele declarații ale stăpânirii ne-au lămurit că soartă alegerilor este, deja, tranșată. Ori, prin băștinașul „Program Cobra”, ori prin globalistul soft „Dominion”.

Vă propunem, așadar, o ultima plimbare la iarbă verde! Plimbarea condamnatului! Evident cu nepoții de mână, ca să nu uite, cu mască și păstrarea „distanțării sociale”!

TRĂIASCĂ ROMÂNIA!

Honor et Patria! Vae Victis!

                                                                                            Presedintele SCMD,

                                                                                        Col.(r)dr. Mircea DOGARU

1 Comment

  1. Adrian

    Bravo istoricului militar Mircea Dogaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.