Atitudini

Politica struțului la PSD: Nu a ripostat la încălcările Constituției de către Iohannis prin suspendarea acestuia și tace la instigările fasciste ale aceluiași personaj în actuala campanie electorală

              À la guerre comme à la guerre Nu știu… există vreo posibilitate ca […]

 

            À la guerre comme à la guerre

Nu știu… există vreo posibilitate ca PSD să sesizate oficial CNCD, Avocatul poporuluI, CCR impotriva președintelui pentru instigări fasciste la adresa unei părți importante din populația țării? Întreb pentru că nu e puțin lucru atacul fascistoid al lui Klaus Iohannis și acoliților săi. Și nu trebuie sub nici un pretext lăsat să treacă mai departe ca și când nu s-ar fi intâmpat nimic, ca președintele statului, care nu numai că încalcă permanent Constituția țării din poziția care-l obligă prin jurământ de credință să o apere, dar și instigă, prin discursuri fasciste, la acțiuni violente, de lichidare fizică, impotriva partidului majoritar și a contracandidatului său direct la funcția supremă în stat. Gândiți din această perspectivă.

Caricatură de Bogdan Petry. Click pe imagine pentru mărire!

PSD nu trebuie să lase lucrurile așa. Este obligat să ia apărarea „poporului pesedist” – care înseamnă totuși, câteva multe milioane de cetățeni, căruia impostorul de la Cotroceni le-a declarat in mod cât se poate de explicit război. PSD are datoria, dacă vrea să recupereze in fața propriului electorat atacat atât de violent de președintele statului, să treacă „de îndată” (asta spre deruta nazistului) la contraofensivă, fiind de acum in legitimă apărare. Au mijloacele să o facă, au susținerea unor miloane de oameni, au acum și motivația.

Altfel, după anii ăștia în care PSD a preferat să-și bage capul în nisip fără să-i fi dat dat o replică devastatoare impostorului de la Cotroceni când trebuia eliminat imediat ce a scos capul din tranșee, să continui cu aceeași politică a struțului, să-i ignori asaltul neconstituțional, fărădelegile și anarho-guvernarea acestui idiot util și înfumurat cu aere de Împărat, înseamnă să te sinucizi cu tot cu cetățenii luați la țintă la îndemnul acestui impostor care respiră a fascism prin toți porii.

Este obligatorie sesizarea instituțiilor responsabile cu apărarea Constituției cu privire la faptele grave ale președintelui, care deși a primit motivarea deciziei Curții, fiind notificat in acest sens, să semneze „de îndată” numirea noilor miniștri propuși de guvernul Dăncilă – deci din ACEASTĂ postură, de președinte al statului aflat in afara limitelor Constituției – Iohannis orchestrează doborârea guvernului legitim impreună cu partidele politice complice (conform propriilor declarații) și instigă la război civil. Pentru astfel de fapte, președintele statului TREBUIE înlăturat imediat de la Cotroceni prin toate mijloacele permise de legile României.

Cum din păcate legea penală din România nu are prevăzute sancțiuni pentru încălcarea Constituției de către inalții demnitari ai statului aflați sub jurământ și cum încălcarea premeditată și repetată a legii fundamentale fiind o incălcare implicită a jurământului de credință, pe cale de consecință logică, aceasta trebuie convertită automat în infracțiune de TRĂDARE și sancționată conform legilor statului român.

Gândiți-vă numai că președintele țării este și comandatul suprem al Armatei. Ori militarii care încalcă jurământul militar sunt trimiși in fața Curții Marțiale și riscă ani grei de închisoare pe timp de pace sau plutonul de execuție pe timp de război.

Și atunci înalții funcționari ai statului aflați sub jurământ de credință de ce nu răspund in fața unei legi speciale pentru încălcarea jurământului față de Constituție și popor? Pentru că tot au privilegii speciale. Ia să vedeți cât de responsabili vor deveni dintr-o dată. De asta iși și permite președintele să facă ceva pe Constituția țării și jurământul de credință și să mai dea și cu tifla poporului pe care a jurat să-l slujească, nu să-l stăpânească.

Constituția României, art. 82, Validarea mandatului şi depunerea jurământului: „Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!

                                                                                                         Petre CĂLUIAN

 

5 Comments

 1. gelu

  ATENTIUNE, ATENTIUNE, ATENTIUNE!!! CITI SI DATI MAI DEPARTE!!!
  Klauss Werner Johannis, Eduard Hellvig, Kelemen Hunor, Dacian Ciolos, Dan Barna, Ludovic Imre Orban, Calin Popescu-Tariceau, Victor Ponta si Eugen Tomac sunt politicienii care au dat foc la tara pentru a o distruge, votand ei si deputatii partidele lor Motiuea de Cenzura care a dus la caderea Guvernului. Fara a pune nimic in loc, bagand astfel Romania in criza. Astazi dusmanii Romaniei nu au nevoie de a o ataca cu tacuri si avioane, au nevoie doar de indivizi infiltrati in centrelul politic si al serviciilor de informatii pentru a distruge Romania din interior. Fac oare politicienii enumerati mai sus jocurile Berlinului, Budapestei, Ankarei, Moscovei si Parisului??? Cati dintre ei sunt si cetateni ai altor state sau lucreaza pentru serviciile secrete ale Germaniei, Ungariei, Frantei, Rusiei sau Turciei??? Cine are de castigat din Europa daca agricultura Romaniei este pusa din nou pe butuci??? Ce consortiu auto se va bucura daca Dacia si Ford vor fi impinse spre faliment??? Ce tara viseaza autonomia teritoriala a Covasnei si Harghita??? Gasind raspunsul la aceste intrebari aflat si in favoarea caror interese actioneaza indivizii mentionati anterior!!!! Si care-i scopul real al scoaterii PSD de la guvernare!!!

 2. gelu

  Aici sunt doua posibilitati: A. PSD e o adunatura de adormti in ghete B:In conducerea PSD sunt acoperiti care tempereaza mereau incalcarile Constitutiei de catre Johannis cu deviza” Daca-l suspendam facem rau Romaniei pe plan exter”

 3. gelu

  IN ROMANIA ALEGERILE SUNT TRUCATE!!! Jocurile si scenariile care-i propulseaza in functiile cheie in statul roman pe politicenii tucalari se fac la SRI in cadrul Diviziilor de Aparare a Constitutiei, Diviziei de Presa si Diviziei de Razboi Psihologic si Controlul Maselor. Si odata stabilit scenariu, instructiunile sunt transmite prin Pahontul sau Hellvig lui Johannis Wiermer Haoss care le indica pas cu pas PNL ca sa le puna in aplicare. Si daca la final SRI nu obtine rezultatul constant intra in scena STS care-l va scoate din joben pe neamt ca Presedinte.

 4. alex

  Referitor la PSD, inclin spre varianta B, din al 2-lea comentariu! PSD actioneaza spre autodistrugere! Numai o minune mai salveaza Romania! Cu parere de rau, ne meritam soarta!

 5. gelu

  Alta imbecilitate a PSD. Odata instalat la Cotroceni marele Belzebut Nemtesc a declarat razboi deschis PSD. Belzebutul ducand acest razboi in primul rand cu o campanie de ura impotriva membrilor si votantilor PSD atat in mass-media romaneasca si internationala dar si la nivel stradal mergand chiar si pana la violente fizice impotriva membrilor si simpatizantilor PSD. Si pe fondul acestei campanii Belzebutul Nemtesc s-a trecut Referendumul pentru Justitie, PSD a pierdut alegerile euro-parlamentare si s-a vazut si liderul partidului la puscarie condamnat intr-un dosar de Politie Politica. Deci pe toate fronturile Belzebutul cu campania lui de ura a iesit castigator. Iar talambii din PSD in loc sa ia toate masurile pentru a stopa si contracara aceasta campanie merg in continuare pe tactica non-combat si stau si incaseaza mereu ca boii. Ei, talambii nerealizand faptul ca aceasta strategema ii va duce la infrangere si-n cursa prezidentiala. Bai pitpalacilor la campania de ura a lui Johannis trebuie raspuns tot c-o campanie de ura, chiar mega ura daca vreti sa castigati Cotroceniul.
  Daca nu va schimbati tactica in al doilea mandat castigat Belzebutul va arunca toti liderii in puscarie si PSD va dispare de pe scena politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.