Lichele

Politicieni și formatori de opinie creați în laboratoarele globalismului

  Selectați să ne conducă: Codru Vrabie, formator de opinie și propagandist globalisto-progresist Motto : „O VRABIE pe-o rămurea/ Ce […]

 

Selectați să ne conducă: Codru Vrabie, formator de opinie și propagandist globalisto-progresist

Motto : „O VRABIE pe-o rămurea/ Ce pana mea, ce pana mea…/ Ce-i pasă lumii dimprejur/ Că sunt un formator obscur …”

„În urmă cu un an comentam că, în loc de a se concentra pe readucerea acasă a celor plecați în Occident, unde oamenii și-au făcut deja un rost, România ar avea nevoie de un plan de atragere a forței de muncă din alte părți, mai slab dezvoltate economic. Din perspectiva unei distribuții uniforme a efortului economic, institutul de cercetare economică DIW din Berlin arată că România ar trebui să accepte o creștere cu peste 450% a numărului de azilanți (pag. 514). De la recensământ încoace, ne plângem că România se depopulează, că am pierdut 1,5 milioane de locuitori; în egală măsură, știm că marea provocare demografică a următorilor ani este sustenabilitatea sistemului public de pensii, dincolo de 2030. Logic ar fi să ne dorim să atragem nu 1.700, cum am transmis noi, oficial, sau 6.300, cum ne zice Comisia Europeană, nici 35.000, cum ne spune DIW, ci 350.000 sau chiar 1 milion, ca să ne reparăm economia!” („Refugiații suntem noi”,  Codru Vrabie, republica.ro, 2 septembrie 2016)

Fascinantul domn CODRU VRABIE zice că dânsul poate să găzduiască în sufrageria din cuibușorul propriu, în dormitorul de oaspeți și-n cămara cu grăunțe cel puțin 350.000 de păsări migratoare.. .Cum? N-a zis așa? Aha, a zis că nu la dânsul, ci în căsuțele din copaci, pustii, păsărite… adică părăsite de aripatele călătoare autohtone, pe care păsăroiul nostru arogant și „bazat ” nu le-ntreabă dacă se mai întorc ori ba la ele acasă . Ați văzut multe căsuțe de-astea prin copaci? Noi n-am văzut dar VRĂBIOIUL din CODRU a studiat problema … el știe deoarece e mai deștept decât noi și papă mai mult grăunțe de peste hotare… și a făcut și calcule. Din calcule , repopularea CODRULUI cu păsări din țările calde aduce un remarcabil profit.

Dar cine este păsăroiul înfoiat , funcky-passerida care vrea să populeze cuiburile părăsite temporar de vrăbiuțele noastre călătoare, în căutare de trai mai bun, dar care încă n-au devenit PASSER HISPANOLENSIS și poate că nici n-au de gând să devină?

Pe site-ul republica.ro găsim următoarele: „Codru Vrabie este activist, trainer și consultant în domeniul bunei guvernări, cu preocupări privind reformele anticorupție în justiție și administrație”.

Măi să fie… și pe unde ciripește el, vrăbioiul, poate vă întrebați? Păi, pe la DILEMA VECHE… REPUBLICA… GÂNDUL… DIGI24.ro… HOTNEWS… țin să vă informez că orice asemănare a site-urilor de mai sus cu cele la care vă gândeați dumneavoastră, înainte de a citi lista, prieteni, este cu totul întâmplătoare…

În vara asta ne-a cam trecut snopul de alice pe lângă ureche, dragii mei, că era cât pe ce să ciripească și-n CSM, în calitate de reprezentant al societății ornitologice civile.

Cariera fulminantă a lui Codru Vrabie poate fi rezumată prin : „Am renunțat la Politehnică pentru că mi-am dat seama că o să fiu un inginer de nota 5, într-o țară în schimbare, care avea nevoie de ingineri de nota 10“. Ce-a devenit, deci, dânsul după ce și-a dat seama că nu poate sui mai sus de nota 5 la TCM?

Trageți aer în piept, vă rog, și citiți: „Cercetător științe politice și juridice… Freelancer… Expert pe legislație și politici publice … Formator… Cercetător… Expert reformă justiție… Expert anticorupție… Evaluator … Consultant tehnic naţional… Expert formare profesională… Consultant …Consilier… Director executiv interimar… Director adjunct… Coordonator, Expert Coordonator de programe…Colaborator extern (termen scurt) și alte contracte (inclusiv voluntariat)”

Și , cu un asemenea evantai de competențe  –  practic, Codru stăpânește orice domenii fanteziste ne-ar trece prin cap –  hai să vedem și cine l-a angajat : „Secretariatul Tehnic al Strategiei Naționale Anticorupție; Asociația GoFree, NDI – România; Forumul Tinerilor din România ; ABA ROLI – Moldova; Alianţa Civică Democrată a Romilor ; Institutul European din România; Gazeta de Sud; PerForm Center; LiderJust; Active Watch – Agenţia de Monitorizare a Presei; Centras; Fundaţia Soros/pentru Societate Deschisă – Moldova & România; Access Info Europe/FOIAdvocates; Centrul Acces-Info – Moldova; Centrul Regional de Formare – Bucureşti; ACPN – Rețeaua practicienilor anticorupție afiliați UNDP; Institutul pentru Politici Publice; Centrul pentru Jurnalism Independent; European Youth Center; CEE Trust for Civil Society; Romani CRISS; Romanian Angel Appeal; Institutul Naţional de Administraţie; AID-România; ABA CEELI – România; John Snow Inc.; Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile; Liceul Bilingv George Coşbuc; Radio AURA 98.8 FM Blagoevgrad; Radio WRUC 89.7 FM Schenectady, NY şi Curtea Supremă a Comitatului Schenectady, NY , Transparency International (Coalitia Globala de Lupta impotriva Coruptiei)”

Vedeți REȚEAUA? Ia încercați, dragii mei, să trăiți ani mulți și fericiți din ce-a trăit ăsta până la 46 de anișori împliniți… eu cred că o să muriți de foame, cu CV-ul în brațe, cu tot, dacă încercați, că-i plină lumea de experți și formatori, dar dânsul s-a îngrășat binișor din toate astea, dincolo de înfoierea naturală în pene. Căci cineva – nu-i așa? – l-a angajat și l-a hrănit într-una… într-una…

Chiar de curând v-am scris, prieteni, despre unii „SELECTAȚI SĂ NE CONDUCĂ”. Dar nici nu mă gândeam că atât de repede voi putea să vă dau și-un ditamai exemplul dolofan!

                                                                                                                      Luminița ARHIRE

Notă „Justițiarul”: Activiști globaliști creați în străinătate și propulsați la vârful politicii românești! Acestea sunt clonele globalismului create în laboratoarele iudeo-masonilor. Aspect asemănător: homunculuși cu cap tip gămălie, înguști în umeri și lați în cur, indivizi dresați în occident, cu cip globalist și anti-național actualizat și instalat periodic în căpșorul acela micuț. Doi astfel de indivizi în fotografiile de mai jos: deputatul PNL cap de gămălie Pavel Popescu, robot progresist asamblat în Norvegia și Siegfried Mureșan, robot globalist produs în Germania, actualmente europarlamentar „român” trecut recent de la PMP la PNL și dorit prim-ministru de Klaus, robotul suprem. Amândoi au apărut de nicăieri, nu auzise nici naiba de ei, dar au fost instalați pe locuri eligibile la alegeri în urma ordinelor sosite la partid din exterior pe filieră masonică.

Detalii despre inventarea și promovarea „pas cu pas” a activistului globalist Siegfried Mureșan aici: M-am săturat de Germania, dar și de nemții falși

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.