Pamflet

Poporul român este monarhist fără să ştie!

  Așa este poporul român, monarhist, doar că nu conștientizează, şi oricum n-ar recunoaște-o nici în ruptul capului. Întrebați pe […]

 

Așa este poporul român, monarhist, doar că nu conștientizează, şi oricum n-ar recunoaște-o nici în ruptul capului. Întrebați pe oricine şi vă va răspunde că nu, în nici un caz, noi suntem împotriva monarhiei, vrem să ne votăm conducătorii, iar când ăştia nu ne mai plac, să-i dăm jos. O să auziți că românul nu vrea un rege, care poate fi ticălos, hoț, bețiv, leneş sau imbecil, cu care să fie pricopsit pe viață.

Doar că asta rămâne teorie pură, în realitate acest popor l-a ales (pentru 10 ani şi până nu s-a mai putut) pe Băsescu şi este pe cale să-l realeagă pentru încă 5 ani pe Iohannis. Ce vreți mai monarhi decât ăștia doi? Să stai la Cotroceni 10 ani cu imunitate totală, să conduci discreționar prin instituțiile de forță un stat, ce poate defini mai mult o monarhie absolută?!

Băsescu a reeditat timp de 10 ani la Cotroceni curtea Franței din timpul lui Ludovic al XIV-lea, cu „Statul sunt eu” şi cu tot tacâmul. Cu madam de Pompadur Udrea, cu Delfina EBA, cu măscăriciul Boc şi cu „eu te-am făcut comisar domnule comisar” pentru oricine mișca în front. Cu reînființarea Bastiliei pe strada Şerban Vodă, la DNA (unde își frăgezea adversarii politici), dar şi cu „i-a dorit suflețelul să aibă soț șef la SIE, i-am făcut soțul şef la SIE”, ca să știe tot poporul cine-i baştan peste securişti, cine numește acolo şefii şi cine-i stăpânul. Ce monarhie absolută mai mult de-atâta vreți?!

Acu’ îl avem pe Boul Bălții Iohannis. Ăsta clar se visează Kaiser, se privește în oglindă şi-l vede pe Wilhelm al II-lea. Cică nici pe ăla nu-l dădea inteligența afară din casă. Dar la aroganță disprețuitoare, la cinism şi la grosolănie, aici n-avem a ne aștepta la altceva de la unu’ de etnie germană. O au în ADN, asta i-a făcut să piardă ultimele două mari războaie şi sunt pe cale să-l piardă şi pe cel pentru UE.

Dar revenind la Werner, ăsta chiar n-a făcut absolut NIMIC timp de 5 ani, mandatul lui s-a remarcat doar prin nişte imbecilități de tipul „ghinion” şi „nu știu și nici nu mă interesează”. Excursii, concedii, Miami, Tenerife, Pompei, Neptun, weekend-uri la Sibiu sau la schi, program de marți până vineri la prânz și Valea Oltului blocată de două ori pe săptămână. Are o obsesie maladivă pentru PSD şi pe pe-seee-diiiişti (care pute a nazism de la o poştă), scuipă pe Constituție, se pişă cu boltă pe Parlament, pe legi şi pe orice nu-i convine. Ce mai, Kaiser în toată puterea cuvântului! Monarhie absolută ca la mama ei şi cum scrie la dex!

Cam atât, la asta se rezumă cei 5 ani de mandat ai lui Werner. Şi atunci de unde cei 40% cu care este creditat, dacă n-ar fi apetența pentru monarhie a poporului român? Altă explicație eu nu găsesc, cu toată dragostea!

                                                                                                                Dorel BĂLAȘA

3 Comments

  1. gigimutu

    stai linistit domnul Balasa,

    n-are nici 10 %, da l-au umflat cu pompa ca sa justifice furaciunea de voturi, sa spuna apoi ca, da, in sondaje avea 40 si nu stiu cat la suta, si ca de-aia a castigat alegerile (sau, ma rog, a intrat in turul doi, cum o fi) vrajeala ieftina de micul Paris, dormiti linistiti, sts-ul vegheaza la (furat) voturile dumneavoastra!!!

  2. Poporul roman a fost si este prostit in propaganda asta mincinoasa despre istorie.Mass-media jidoveasca ii pupa-n dos,mai cu delicatete,sa nu le puta, pe aventurierii Hohenzoleri(strangatori de taxe-in traducere romaneasca),care s-au instalat regi pe tronul de aur al Romanilor.Aceasta medie mereu i-a amestecat pe sfrijitii regi,straini de tor ce era romanesc,cu marile figuri de Domnitori patrioti ai neamului romanesc,ca sa-i manjeasca putin cu patriotism.Si pe aceasta funie de fum se plimba in pas de voe,zburda si lichelele impuse in conducerea tarii romanilor de catre cominternistii marxisti internationali,care nu lasa lumea in pace,care vor tot,de peste tot,prin toate mijloacele necinstite firii omenesti data de Dumnezeu.Acesti internationali mereu cauta sa-L inlocuiasca.Astia isi asuma divinitate planetara.Astfel s-a ajuns si la acest Guvern de ocupatie vrut cu ardoare de Maria sa president,Johanis.In ce cloaca a fost impinsa scumpa noastra Romanie.

  3. D

    Romanii nu vor monarhie, dar li se serveste monarhie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *