Puncte de vedere

POPORUL ROMÂN TREBUIA VINDECAT DE NAŢIONALISM!

      Am aflat de ce evreii şi americanii i-au impus României o caricatură de minoritar: POPORUL ROMÂN TREBUIA […]

 

 

 

Am aflat de ce evreii şi americanii i-au impus României o caricatură de minoritar:

POPORUL ROMÂN TREBUIA VINDECAT DE NAŢIONALISM

Ani de zile n-am înţeles cum de-a ajuns preşedinte al Americii un negru. Era ilogic. Era împotriva Istoriei acelui stat artificial, compus din… 50 de state. Cine conduce, în realitate, America? Răspunsul îl ştie orice om normal: seminţia lui Israel. N-aveţi decît să vă uitaţi la genericele filmelor americane: peste 75% sînt evrei. Asta spunea şi marele actor Marlon Brando, că s-a săturat să-i ducă-n spate, să muncească pentru ei etc. La fel se exprima şi celebrul predicator american Billy Graham, care, la începutul anilor ’70, într-o discuţie privată cu preşedintele Richard Nixon, în grădina Casei Albe, se plîngea că evreii sufocă populaţia Americii. Şi tot asta am spus şi eu, în aprilie 1998, la microfonul Festivalului Mondial al Păcii, desfăşurat în Sahara libiană, de faţă cu Moammar El Ghadaffi, Kenneth David Kaunda, Roger Garaudy şi alte personalităţi: ,,Atunci cînd văd cum dirijează Israelul – America, mă gîndesc la un şoricel care trage de frînghie un elefant”.

Am plătit pentru curajul meu, dacă ţinem seama de furtul revoltător al alegerilor prezidenţiale din decembrie 2000: şoricelul s-a făcut f.f. rău şi m-a muşcat de deget. Forţînd instalarea unui om de culoare (altminteri, paşnic) în biroul oval de la Casa Albă, stăpînii evrei ai Americii au încercat să dea o lovitură fatală celebrei formule WASP = White Anglo-Saxon Protestants. Fiindcă Barack Obama nu e nimic din toate astea: nu e alb, e negru; nu e anglo-saxon, e nigerian; şi nu e nici protestant, e musulman.

Aceeaşi reţetă s-a aplicat şi în ceea ce priveşte România. Probabil că acest Salam de Sibiu ambulant a fost căutat mult şi bine: să nu fie român, dar nici ortodox – plus şantajabil, manipulabil etc. L-au găsit, pînă la urmă, mahmur şi chior de somn, după o noapte de poker.

Frauda a fost foarte uşor de săvîrşit, fiind la ordinea zilei la TOATE alegerile din România. În paranteză fie spus, românii sînt poporul cel mai uşor de păcălit din lume, naivitatea sa fiind vecină cu prostia. A înghiţit găluşca idioată, despre diaspora şi Facebook. Parcă le şi văd pe ţaţele de pe şanţ, cu colţul basmalei la gură: ,,Maică, poţi să zici ba? L-a votat feisbucul!”. Şi aşa ne-am pomenit cu o anomalie uluitoare, care înseamnă o palmă zdravănă pe obrazul Istoriei Românilor. Na, Tudor Vladimirescu! Na, Corneliu Zelea Codreanu! Mai na-vă una, după ceafă, să uitaţi de Cuza, Octavian Goga, Nicolae Iorga! Vă ajunge? Dacă nu v-aţi săturat, vă băgăm pe gît şi un chinez, şi o piele roşie!

Au fost mai multe calcule murdare, bineînţeles. Unul dintre ele se referă şi la Germania, care trebuia satisfăcută în vreun fel, în vederea războaielor care se pun la cale. Dar motivaţia principală asta a fost: extirparea nervului naţionalist, printr-o umilinţă fără precedent. Numai că socoteala de la Tel Aviv nu se potriveşte cu cea din tîrgul fanariot al Bucureştilor, iar Mişcarea Naţionalistă tocmai din asemenea provocări sinistre se hrăneşte şi creşte tîta-mare! Nu uitaţi de 1907, care s-a născut din lăcomia obraznică a arendaşilor evrei.

Tot mai multă lume se întreabă: cît va rezista acest impostor slab de minte? Un mandat? Două mandate? Eu cred că ar putea, în principiu, să reziste atîta timp cît îl vor ţine în braţe inventatorii lui. Dar dacă acest Buratino nemţesc o va ţine din gafă-n gafă şi va călca, zilnic, în străchini, nu-l mai poate ajuta nimeni şi îşi va rupe gîtul în maximum 1 an. Porcăria e prea mare. Insuportabilă. O să prindă figura cu un săsălău retardat în fruntea României atunci cînd va ajunge preşedinte al Israelului şi un activist Hamas.

                                                                                        Corneliu Vadim TUDOR
Duminică, 18 ianuarie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *