Colimator

Postul sionist Pro TV și spălarea creierului

  În acest weekend m-am uitat la Pro TV pentru prima dată în ultimii zece ani. De fapt nu m-am […]

 

În acest weekend m-am uitat la Pro TV pentru prima dată în ultimii zece ani. De fapt nu m-am uitat, ci am fost nevoit s-o fac întrucât hotelul în care eram cazat avea instalate în restaurantul pentru mic dejun vreo patru ecrane, câte unul pe fiecare perete, din care măcănea non stop respectivul post. Vrei, nu vrei, asculţi.

Ideea e că m-am înfiorat. Pur şi simplu nu-mi imaginam că poate exista aşa ceva. Tot, dar absolut tot ceea ce se numeşte ştire pe respectivul post este propagandă. Asta indiferent că vorbim de politică, monden, fapt divers, sport sau meteo. Absolut tot are câte-o conotaţie propagandistică.

Brusc am înţeles şi de unde apar atâţia spălaţi pe creier. Nu mă îndoiesc că şi ceea ce numesc cei din post „divertisment” e la fel de injectat de abjecta propagandă. Ascultând zilnic aberaţiile pe care respectivii le numesc ştiri sau emisiuni nu ai altă şansă decât să devii un „conform”, un imbecil care nu face altceva decât să se lase teleghidat de acea maşinărie infamă.

Ceea ce nu înţeleg este motivul pentru care CNA-ul nu a interzis încă acest post. Pro TV nu e post, e o sectă care practică la scară mare spălarea pe creier. Totuşi, de ce nu intervin autorităţile? Şi dacă nu intervin, de ce naiba le mai plătim? În condiţiile în care imbecilizarea practicată la Pro TV se numeşte „jurnalism” cred că nu mai are sens să mai discutăm despre vreo autoritate în domeniu. Ori lăsăm totul la liber, ori desfiinţăm căpuşele. Cale de mijloc n-are cum să existe.

Dacă vă întrebaţi cum de există subspecii din care fac parte unii ca Guran, Cartianu, Cristian Tudor Popescu, Orcan ș.a.m.d. răspunsul îl aveţi în existenţa acestui trust. Probabil cea mai mare prostie a lui Adrian Năstase a fost scutirea de taxe pe care a aplicat-o acestui post. Ştiu, a făcut-o crezând că se va va salva pe sine. În fapt şi-a croit cel mai scurt drum către groapă.

Şi mai e un aspect pe care vreau să-l subliniez. Tuturor urmăritorilor acestui aşa-zis post TV li se insuflă ideea că sunt inteligenţi, că fac parte dintr-o elită. Asta în timp ce stau cu ochii zgâiţi la programe special gândite pentru oligofreni. Aici este reţeta celui mai periculos exemplar al rasei umane: prostul care se crede deştept.

E o tehnică intens utilizată de secte: adeptul nostru deţine adevărul, e un luminat, e un păstrător al „secretului”. Însă utilizarea acestei tehnici rudimentare la o asemenea scară numai nişte imbecili precum americanii puteau s-o patenteze. Importul aberant pe care l-am făcut prin intermediul PRO TV face victime deoarece ceea ce am importat e o tehnologie de ideologizare şi imbecilizare a maselor. Sper ca la un moment-dat să bată cineva cu pumnul în masă şi să pună capăt acestei farse golăneşti.

PRO TV nu trebuie doar interzis. Cei responsabili pentru aplicarea tehnicilor de hipnoză în masă şi spălare de creiere ar trebui condamnaţi la ani grei de temniţă în care să li se spele creierul în aceeaşi manieră în care ei o fac ei cu milioanele de nefericiţi care le pică în capcană. Gândiţi-vă bine la la asta!

                                                                                                                  Dan DIACONU

Citiți și Toxicul fenomen „Las Fierbinți”

6 Comments

 1. MNR

  maica-mea se uita numai la ProTV este spălata pe creier ireversibil. Daca spune Tudor Chirila ceva e lege… Acum ca nu a mai văzut vremea prezentata de Busu parca a intrat in sevraj… Daca nu vede emisiunea lui Andi Moisescu este nenorocire. Viata ei este dedicata ProTv-ului .. și acum nu pot sa nu ma întreb.. câți ca ea sunt în Romania??

 2. Dan Cristian Ionescu

  Pina in 2013 ma uitam cu placere la Pro TV, dar numai la serialul “MASH”. Din 2014, trecind pe antena de camera, desi in prospect era si Pro TV, nu se mai prindea. Ajunsesem sa nu mai prind decit Antena 3 si TVR. Din septembrie 2016, nu se mai poate prinde nici un post cu transmisie terestra (obligatie impusa de UE).
  Este in articol un text care care ori este gresit formulat, ori este pur si simplu gresit: “Însă utilizarea acestei tehnici rudimentare la o asemenea scară numai nişte imbecili precum americanii puteau s-o patenteze.” Americanul simplu este intr-adevar imbecil, dar cei care au utilizat aceasta tehnica nu sint de loc imbecili, sint specialisti ai diversiunii.
  O forma foarte interesanta de spalare a creierului, in cadrul unui program de reeducare, este prezentata intr-un film american, “Portocala mecanica” (“A Clockwork Orange”) – 1971. Cred ca mai poate fi gasit pe net.

 3. Mihai Șerban "Manifest. Cartea Neagră a României"

  Și, totuși, ce putem face, ce anume ne menține în starea de anomie, cum se face că, deși simțim declinul nostru, conștientizăm că „revoluția“ din ’89 a servit la colonizarea economiei românești, la amanetarea poporului, la delapidarea bogățiilor, la anihilarea viitorului… cum se face că nu mai avem capacitatea de „trezire“, cum se face că nu ripostăm?!
  Dacă o națiune, un neam, nu-și cunoaște dușmanii, atunci nu va fi nici o dată în măsură să stabilească o strategie; fără strategie, un neam nu poate rezista, nu poate lupta și nici nu va putea vreodată să-și conștientizeze destinul și menirea.

  Plecând de la această sinteză, am ajuns la următoarea concluzie:
  Cauza principală care ne împiedică să înțelegem realitatea și pericolul situației în care ne aflăm este lipsa capacității de-a privi realitatea prin ochii noștri.
  Aceasta este principala unealtă de control social, întregul sistem de opresiune se bazează pe această „incapacitate“. Prin urmare, ținta numărul unu a oricărui activist naționalist – și aici vorbesc de orice individ care se simte lezat de situația actuală – sunt trupele de ocupație mentală, adică mass media.

  Or, când spunem mass media, nu am spus mare lucru, până la urmă niște hârtie, alimentarea conturilor bancare, tehnică, metode subliminale și unde hertziene…, dar acest monstru volatil și străin de țară are un punct sensibil, călcâiul lui Ahile. Mass media sunt fragile tocmai acolo unde acestea stabilesc punctul de legătură cu realitatea; or, punctul de legătură cu realitatea sunt jurnaliștii.

  Atâta timp cât jurnaliștii, care nu sunt nimic altceva decât niște trupe de ocupație mentală, vor continua să se plimbe liniștiți prin țara noastră, vor fi lăsați să producă „materie“ antinațională, anticreștină, anti-tradițională, antiromânească; deformând și defăimând, împotriva interesului național, orice suflare românească, orice acțiune de apărare a valorilor fundamentale, orice încercare de a ieși din robie… ne vom afla la ani-lumină distanță de orice inițiativă populară românească, politică, naționalistă, antiimperialistă.

  Prin urmare, cauza care menține poporul în comă, în acceptarea condiției de sclavie, sub influența criminală a colonialismul cultural, social, politic și economic, în starea de îndobitocire profundă, de deculturalizare brutală a maselor și menținere a creierelor în consensul generalizat… sunt jurnaliștii care, precum niște curve diabolice, și-au pus corpul și mintea la dispoziția unei mașinării de opresiune vinovată de suferința, amărăciunea, drama, neputința și dezrădăcinarea milioanelor de români.

  Pentru că am pierdut capacitatea de a spune noi înșine lucrurilor pe nume, pentru că am cedat controlul asupra propriilor cuvinte, asupra dreptului de a ne povesti propria istorie, am devenit sclavi. Realitatea ne arată că românii nu mai sunt „actorii“ propriei vieți, ai propriului destin.

  Prin urmare, orice om care are capacitatea intelectuală să împiedice, să scurtcircuiteze, să ocolească, să întrerupă și, în definitiv, să înlăture opresiunea pe care o exercită forțele de ocupație mentală, o să meargă în direcția potrivită… spre ieșirea din temniță.

  Stingeți, naibii, televizoarele, aruncați ziarele la gunoi, lepădați-vă de mall, de supermarket, de manele, de partide, de călăi, de străini, de „afară“, de robie… auziți strigătul pământului, urmați calea împărăției – faceți din Rareș Bogdan, C.T.P., Mihai Gâdea, Radu Banciu, Moise Guran, Lucian Mîndruță, Oreste, Mălin Bot, Andreea Esca, Andi Moisescu ș.a., niște boschetari, curve de centură, umbre, hăituiți, sinucigași, exilați… Eliberați-vă, naibii, odată, sfidați „evidențele“

 4. Rena

  N-au inventat ei generatia Pro? Sunt cei pro-activi, care pun in practica istetele mesaje subliminale emise non-stop de Pro. Apoi mai sunt si pro-pasivii, cei ce sunt in stare sa-ti povesteasca ore in sir tot ce au vazut la Pro si e litera de lege, ca doar a dat Pro pe post.

 5. Poalelungi Iorgu

  Din fericire nu urmăresc acest post tv odios. Nu pricep de ce are cea mai mare audiență. Măsurătorile se fac de stăpânii postului respectiv ?

 6. gogutza

  Nu mai pierd vremea cu tembelizorul de peste 15 ani. Referitor la prost-tv, in anii ’90, la o manifestatie a muncitorilor impotriva inchiderii unei mari inteprinderi “ceausiste”, din regie veneau comenzile catre echipa de filmare din teren: “filmati chipurile schimonosite de ura ale celor din primul rand”. Daca se lasa si cu ceva cafteala, ar fi fost un adevarat deliciu…
  De atunci prostituatele aveau deja formata “cultura” de scandal, atat de draga tembeliziunii “moderne” – zero interes pentru un reportaj obiectiv, care sa reflecte realitatea, fara promovarea unor anumite interese, prin deformarea deliberata a celor relatate.
  Mass-merde-ia a devenit de mult un mijloc de manipulare a maselor indobitocite – aici ne putem “mandri” ca am ajuns din urma apusul.
  ‘teligentii care stau cu ochii beliti toata ziua la tembelizor sunt deja iremediabil pierduti – lipsa completa a oricarei gandiri critice este datorata lenei de a-si folosi materia cenusie si urmare directa a servirii emisiunilor/stirilor gata digerate, numai bune de regurgitat fara minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.