Colimator

Postul sionist Pro TV truchează voturile și stabilește „corect politic” câștigătorii concursului „Românii au talent” la fel ca „Eurovision”: LGBT și alte minorități!

  Postul Pro TV este acuzat de propaganda homosexualității și că a favorizat câștigarea concursului „Românii au talent” de către un bisexual […]

 

Postul Pro TV este acuzat de propaganda homosexualității și că a favorizat câștigarea concursului „Românii au talent” de către un bisexual de origine maghiară, în defavoarea unei fetițe de 12 ani care reprezenta un caz social

Câștigătorul acestei ediții este Emil Rengle, un tânăr dansator care s-a recomandat drept bisexual și cu origini ungurești.Rengle este cunoscut ca dansator și coregraf, atât în România, cât și în străinătate. A coloborat cu foarte mulți artiști români ca Alex Velea, Antonia, Inna, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Marius Moga, Alexandra Stan, Anda Adam, sau Corina.

Mulți dintre internauți au considerat că o fetiță, Bianca, ar fi meritat premiul, dar faptul că Emil Rengle este de o altă orientare decât heterosexualitatea a fost motivul pentru care a fost declarat câștigător. De altfel, Rengle a fost coreograf principal al unei alte emisiuni de la PRO TV, iar după câștigarea premiului a declarat că „este un simbol al schimbării și al acceptării, arată faptul că în țara noastră încă există speranță”.

Iată câteva dintre mesajele de pe pagina „Românii au talent”:

„E treaba cu politica cu promovarea LGBT și chipurile că România acceptă gay în defavoarea Familiei tradiționale, e păcat că au furat fetiței talentate șansa de afirmare și unui trai decent. Rușine ProTv. Decizie politică cu LGBT”;

„Îmi bag picioarele în emisiunea voastră. Ce să înțeleg – că diversitatea înseamnă valoare ??????? RUȘINE să vă fie”;

„Eu nu mă mai uit niciodată la emisiune. Emil a ieșit pentru că e gay. Politic. Să arătați că poporul susține asta. Fix cum manipulați in Las Fierbinti. Ok. Nici eu nu țin cu psd, dar… nu mai manipulati. Nu suntem proști! Nu așa !”;

„Deci mâine o să fie știre națională… a câștigat că este coregraful emisiuni Vocea României… era logic să câștige…”;

„Buna treabă. Lumea se ceartă din cauza voturilor. Este sezonul 8 și încă nu se vede faptul că voturile nu contează. Avem atâtea emisiuni cu vot de ani ai ani. Și câștigătorii sunt cei aleși de producători. El a fost (poate și pe viitor) angajat ProTV, este mai ușor de făcut „aranjamentele”. Plus faptul că ProTV a fost tot timpul un deschizător de drumuri (sau cel puțin așa au vrut). Cu toate că este anul centenarului și a mișcării pentru familia tradițională. Ei aruncă un LGTB în „lupta” pentru a arăta că sunt open mind”

PRO TV a susținut homosexualitatea de mai mulți ani, fiind postul de televiziune care a „pus în scenă” prima „nuntă” între persoane de același sex. Practic, scenariul a fost același: un „concurs” cu alte trei cupluri heterosexuale, dar câștigătorii au fost desemnați homosexualii. În ciuda unui număr record de plângeri la CNA din partea telespectatorilor, mascarada a mers mai departe.

La emisiunea „Masterchef”, cei de la PRO TV au insultat un ofițer al MAPN care a nu a dorit să facă parte dintr-o echipă cu un travestit.

                                                                                                                             Andrei NICOLAE

           Sursa: activenews.ro

 

 

 

4 Comments

 1. alex

  Asa este si in alegeri: nu castiga cine are voturi mai multe, castiga cine trebuie sa fie ales de oculta. Astfel este „inteleasa” democratia de” tip occidental! RUSINE, protv!(am scris cu minuscule , deoarece nu merita atentie). Inca o data se vede ce cancer generalizat exista in societatea romaneasca!

 2. rezultatul

  CME a avut un rol important in spalarea pe creieri a tinerilor dupa revolutie si a reincadrarii modului de perceptie a romanilor debusolati. Trebuia demult inchisa cu forta si autorii luati la intrebari. Altfel o sa ne uitam in continuare la busu si esca si restul ineptilor de pe acolo.

 3. IQ100

  Prostv nu e cine vinde.E cine cumpara.:
  „Esti exact ce consum ce vrei exact ce cumperi
  Si ar trebui sa’ti revii in p*la mea in loc sa te superi
  Ai scapat de la sapa dai de bani si evadezi
  Noi te vedem te ignoram oricum tu nu contezi.”

  Parazitii.’Tu nu contezi”,citat ascultand playlistul personal.

 4. Ce este frustrant si deranjant este faptul, din punctul meu vedere ca se permite sa participe in concurs unor PROFESIONISTI (am vrut sa particip eu sunt bucatar si sa vin cu sintetizatoare sa cant) Bine ca m-am abtinut (practic nici timpul nu-mi permite ca fac naveta la servici de ma ia dreaku ) si pe segmentul meu numai smekeri cu conservatorul de muzica de astia cu colaborari cu filarmonica unu super premiat la pian prin toata lumea altul face spectacole in SUA altul spectacole si colaborari muzicale cu Hanss Zimmer si tot asa……pai mai veneam si eu de la serviciu dupa doua saptamani de munca la CFR pe roata cu oboseala naveta carat scule emotii trac sa concurez cu dastia care tre sa se duca la festivaluri profesioniste nu ca mine……….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *