Cadran international

Predicție la sfârșitul anului trecut, când nu exista criza coronavirus: Sfârşitul globalizării va începe în 2020

                                Sfârșitul globalizării Bank of America […]

 

                              Sfârșitul globalizării

Bank of America declară că una dintre tendințele dominante pentru anii 2020 va fi „sfârșitul globalizării”, deoarece țările își dau seama tot mai mult că fenomenul a adus o „perturbare socială” nesustenabilă. Într-un raport care prezintă ce să vă așteptați în următorul deceniu, analiștii BofA au spus că globalizarea în mare măsură necontrolată, care s-a derulat aproximativ în perioada 1981-2016, „se apropie de sfârșit”.

Această schimbare va avea loc datorită „recunoașterii pe scară largă a faptului că, deși globalizarea a însemnat prețuri de consum mai mici, a însemnat, de asemenea, o creștere mai lentă, ocuparea forței de muncă precare și perturbarea socială”. Această schimbare masivă va face ca mărfurile precum metalele prețioase și investițiile imobiliare să fie mai sigure, deoarece guvernele  vor acționa să impună politici economice protecționiste. „Țările vor dezvolta politici industriale naționale explicite și vor stimula cheltuielile cu cercetarea și dezvoltarea pentru a încuraja inovarea locală, pentru a proteja industriile naționale și pentru a proteja campionii naționali de preluările străine ostile.”, au spus analiștii.

Cercetarea transumanistă a „nemuririi” va intra în prim-plan în următorul deceniu, la fel ca o nouă cursă de armament tehnologică între SUA și China, denumită „Splinternet”. China va câștiga în cele din urmă cursa, permițând Beijingului „atingerea superiorității naționale a tehnologiei pe termen lung în raport cu Quantum Computing, Big Data, 5G, inteligența artificială, vehiculele electrice, robotică și cibersecuritate.

Conectivitatea omniprezentă” va schimba, de asemenea, structura societății, potrivit raportului, cu „Internetul lucrurilor” încorporat în aproape fiecare produs fizic nou, o dezvoltare despre care criticii susțin că va crea o grilă omniprezentă de supraveghere în masă în stilul Raportului. Deși prognoza este plină de trepidare, faptul că globalismul se apropie de sfârșit și că vom începe să vedem ca posibilă inversarea imigrației în masă ar trebui să ofere speranță pentru mulți de dreapta.

                                                                Paul Joseph WATSON, 29 decembrie 2019

Sursa: SUMMIT NEWS 

Citiți și:

Aleksandr Dughin: Ordinea post-globală. Inevitabilul

Jacques Attali: „Doar cu o pandemie putem instala noul guvern mondial”

4 Comments

 1. alex

  Atat Aleksandr Dughin cat si Paul Joseph Watson spun de fapt acelas lucru: sfarsitul globalizarii inseamna ca Noua Ordine Mondiala( in acceptinea Marii Oculte) nu va mai fi. Pandemia Covid – 19, va crea o mare criza, astfel incat vom avea o noua ordine post-globalizare. Mult mai convingator mi s-a parut articolul semnat de A. Dughin. De fapt, lumea se va afla in epoca post-globalizare( post-liberala), fapt ce va permite popoarelor sa devina suverane si independente. Societatile nu vor mai fi de tip societate deschisa(vezi Soros), ci societatea va fi de tip inchis, fapt ce va permite ca prioritatile inainte de toate sa fie tara si poporul. Spus mai pe romaneste, fiecare sa se descurce singur. Pe iohanis nu-l intereseaza aceste lucruri? Lumea se va schimba, nimic nu va ramane cum a fost! Inseamna ca se ivesc zorii acelei zile cand Romania va deveni suverana si independenta, sa terminam odata cu starea tarii de colonie! Deci trebuie sa ne luam tara inapoi! Cum? Trebuie sa aducem la carma tarii, oameni seriosi, pregatiti profesional si in special patrioti, nationalisti, care sa treaca la nationalizarea marilor societati transnationale. Tara nu duce lipsa de oameni pregatiti, deci va trebui sa-i votam pe cei care merita! Incet, incet, ne vom ridica din nou! Obedienta, lasitatea, trebuie sa dispara pentru totdeauna!

  • Grig7

   Și totodată vor reizbucni conflictele inter-state tinute în stand by de ordinea actuala.

 2. Alexandru AMOQ

  Interesant.

 3. satan existã

  ***alex,se ivesc zorii cipuirii oamenilor;se ivesc zorii vaccinãrii obligatorii;se ivesc zorii unor fenomene care nu s au mai întåmplat niciodată pånã acum la scară largă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *