Puncte de vedere

Prefăcuții Cioloș și Iohannis

  Sunt gata să pun pariu pe un butoi de bere că scandalul dintre amărîtul de Cioloș și adormitul de […]

 

Sunt gata să pun pariu pe un butoi de bere că scandalul dintre amărîtul de Cioloș și adormitul de Iohannis se va termina cu pupat în Piața Independenței și cu unit forțele pentru a combate împreună dușmanul lor de moarte.

Să o luăm ușurel! Cum a apărut Cioloș în politică? Susținut de Traian Băsescu și de francezi.
Cum a ajuns Cioloș premier după accidentul de la Colectiv? Prin susținerile băieților de la SRI, care l-au socotit personajul ideal să înghită toți acoperiții și promovații, de la Prună la Justiție, la contabilul Voiculescu la Ministerul Sănătății. Visa Klaus Iohannis la „guvernul meu” și punea un străin de el și de servicii? Ce vorbe goale!? A știut el pe cine pune și a avut încredere pentru simplul fapt că a primit toate garanțiile de supunere.

„Astă seară dansăm în familie”, hop-sasa și ceardaș.

Cum apărut partidul lui Cioloș, despre care unii au și zis că este un partid de intelligence? La fel cum a apărut partidul lui Nicușor Dan (și a fost preluat peste noapte de băieți). Partidul Plus, ca și USR, nu sunt decît momeli politice și electorale ale serviciilor românești, disperate că nu pot face din PNL un partid cîștigător.

Un om cu legături bune în serviciile secrete mi-a povestit despre ideea genială de a împărți publicul de dreapta pe două căprării. Vîrstnicii și oamenii de formulă veche să rămînă de partea PNL-ului, iar tineretul din multinaționale să se strîngă de partea unui partid nou, agresiv,  obraznic, sprințar, care să scoată ochii PSD-ului, să-l înjure, să-l ia în baloane (adică la mișto) și să-l acuze de orice le trece prin minte.

Așa a apărut al doilea partid de intelligence și așa a fost creat conflictul artificial între Cioloș și Iohannis.
Cînd electoratul uită de amîndoi, pe neașteptate, Cioloș comite un atac sau o ironie la adresa președintelui și imediat președintele Iohannis îi răspunde cu un scrîșnet de măsele.
La sfîrșitul săptămînii, agrarul personaj din pepiniera cu agenți a județului Sălaj a scăpat la Timișoara cîteva propoziții destul de îngrijit formulate. De mirare ca Cioloș vorbește așa de îngrijit.

„Președintele țării trebuie să își asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloș. Vrem un președinte implicat și responsabil, un Parlament care să răspundă voinței poporului! Și un guvern profesionist!”.

Credeți ca un politician agrar, cu multe paie și rădăcini printre cuvinte poate construi asemenea fraze îngrijite? Eu mă îndoiesc! Cineva i-a oferit lui Dacian Cioloș un bilețel și l-a îndemnat să mai vîre nițel bățul prin gard pentru a menține viu scandalul dintre el și președinte.
Explicația prietenului meu este logică și simplă. Cu un singur PNL, SRI-ul nu-și poate face cărțile și nu poate duce jocul politic la victoria finală. Cu două PNL-uri, unul băbesc și altul futuristic, poate prinde în plasă tot publicul de dreapta și poate aduna o recoltă de voturi mai mare, suficientă pentru a răspunde unei comenzi.

Concluzie: Scandalul între Iohannis și Cioloș nu-i decît un somnifer politic menit să adoarmă electoratul și atenția dușmanului. În cele din urmă, cei doi și taberele lor își vor uni eforturile pentru a dărîma alianța PSD-ALDE și candidatul acesteia!

                                                                                                                  Cornel NISTORESCU

 

Citiți și

USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

La ordinul cui s-a USR-izat Partidul Național Liberal?

„Naționalul” PNL este plin de alogeni și sectanți

Din nou despre legătura dintre „dreapta”, cultele neoprotestante, fundațiile germane, propaganda neoliberală și distrugerea instituțiilor românești

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Rareș Bogdan, trompeta propagandei iohanniste dirijată de Hellvig-SRI

Partidul SRI

Trădătorii care conduc România: Înainte slugile Moscovei, acum slugile Bruxellesului!

Se pune de un nou partid globalisto-progresist, cu aromă naționalist-creștină pentru atragerea naivilor

Dacian Cioloș crește în sondajele păcăliciului Pieleanu cu un partid care nu există și nici nu știe nimeni cum se numește!

O fostă senatoare acuză: Uniunea Salvați România a fost înființată fraudulos și la fel de fraudulos a participat la alegeri!

România sub ocupație soroșistă

1 Comment

  1. Vlad Tepes

    Oare mai merita sa ne pierdem timpul cu relatiile dintre agentul serviciilor de spionaj germane si cel al organelor franceze de specialitate !!!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *