Observator

Pregătirea unui protest violent pentru azi, 10 august 2019

  Care sunt semnele care arată că se pregătește un protest violent pe 10 August? Ne aflăm în an electoral, în […]

 

Care sunt semnele care arată că se pregătește un protest violent pe 10 August?

Click pe imagine pentru mărire!

Ne aflăm în an electoral, în noiembrie sunt alegerile prezidențiale. Ca în 2014, există o agendă politică intensiv coordonată cu scopul manipulării opiniei publice în alegeri.

Agenda necesită o cantitate imensă de emoție colectivă pentru a reuși. Aceasta se obține prin violențe, haos și pierderi de vieți omenești. Emoția rezultată este apoi deturnată de tovarășii propagandiști, scopul fiind răsturnarea guvernului PSD, asigurarea victoriei lui Dan Barna și obținerea unei majorități USR în parlament.

Activiștii de serviciu s-au pus pe treabă, mai multe pagini de Facebook promovează 10 august:

Click pe imagine pentru mărire!

O pagină folosește ca imagine pumnul ridicat, simbol al revoluției comuniste.

Aceasta este impresia pe care ți-o lasă organizatorii, că va fi o revoluție. În mod cinic se numesc “Luptăm pentru România”, când defapt luptă pentru dezmembrarea ei.

Vă amintiți cum înainte de 10 august 2018 au apărut în spațiul public tot felul de îndemnuri la violență, iar EVZ a scris un articol (între timp articolul dă eroare 404, poate fi accesat prin wayback), citându-l pe auto-intitulatul organizator al protestului, care spuse:

„Eu vorbesc de o revoluție, nu de un protest. (…) Trag acum un semnal de alarmă, un avertisment către forțele de ordine: oricine va încerca să reprime aceste manifestări, va fi judecat de Tribunalul Penal Internațional, pentru că avem drept inclusiv să ucidem în aceste condiții”, afirmă Ovidiu Grosu.

Altă pagină, „10 August 2019 – Revoluția Noastră”, încurajează participanții să se îmbrace în negru, folosind ca poză de copertă o imagine cu huligani ce poartă măști.

Se îmbracă la fel ca membri grupării teroriste Antifa.

Protest Antifa, SUA.

Apropo de Antifa, cei ce se revendică a fi „Acțiunea Antifascistă România” au chemat oamenii la protest și au postat videoclipuri care instigă la vandalism. Tomberoanele se află în pericol.

Click pe imagine pentru mărire!

 

Iată o tehnică prin care publicația jidănită Adevărul distorsionează  chiar ADEVĂRUL:

„La un an de la violenţele jandarmilor de la protestul diasporei, pe Facebook este anunţat un nou miting pentru 10 august, evenimentul având un organizator şi chiar un imn. Protestul va începe la ora 17.00, când protestatarii se vor strânge în Piaţa Revoluţiei, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). La ora 19, din faţa sediului MAI va începe un marş spre Guvern.”

Fără nici o străbatere, autorul scrie „La un an de la violențele jandarmilor de la protestul diasporei”.

Ar fi fost imparțial dacă ar fi scris „la un an de la violențele de la protestul diasporei”, întrucât au fost violențe săvîrșite de ambele tabere, chiar inițiate de protestatari. Dar ce contează faptele, trebuie luat ce ne convine pentru a susține agenda politică.

De la Antifa trecem la Bot, care promovează intensiv protestul cu un videoclip despre 10 august în fiecare zi. (Click pe imaginea de mai jos pentru mărire!)

După cum arată comentariile, ne putem aștepta ca protestatarii să inițieze violențe și anul acesta (Click pe textile de mai jos pentru mărire!):

Acestea sunt câteva, luate din două clipuri. Există si unii oameni treziți care-l văd pe Bot așa cum este, un profitor.

Click pe imagine pentru mărire!

Apoi hackeri #rezist au spart site-ul Institutului Național de Medicină Legală (un semn subtil că ar trebui să ne așteptăm la cadavre?), promovând celebra “muiePSD” și chemând oamenii în stradă pe 10 august.

ActiveNews:

Site-ul Institutului Național de Medicină Legală a fost sâmbătă ținta unui atac informatic, potrivit B1 TV.

În cursul zilei de sâmbătă, vizitatorii paginii web a INML nu au mai putut accesa conținutul acesteia, fiind afișat în schimb un mesaj structurat pe 5 puncte: trei înjurături, la adresa PSD, a lui Liviu Dragnea și a lui Gheorghe Dincă; o invitație la protestul anunțat pe 10 august; adresarea de condoleanțe familiilor celor două victime ale agresorului din Caracal.

Cu o seară înainte, unchiul Alexandrei Măceșanu declara pe Facebook că dorește o expertiză internațională a rămășițelor investigate de INML și că este împotriva confiscării politice a tragediei nepoatei sale.

Un comentariu relevant face o comparație cu situația din 1989 și se adresează românilor de bună credință nemulțumiți de situația actuală:

„Dacă românii ascultă ‘glasul sirenelor’ și ies în stradă pe 10 august pentru ‘revoluție’ alături de grupul dubios #REZIST, vor participa de fapt la autodistrugere.Alegeți o altă dată pentru demonstrații PAŞNICE, dar NU 10 august. Lăsați-i pe cei de la #REZIST să-și joace numărul SINGURI.Țineți minte cum, în decembrie 1989, eram insistent sfătuiți exact pe dos — să NU ieșim în stradă?”

Pe reddit, un forum frecventat de tineri frumoși și liberi, a apărut o organigramă a revoluției care include trei ramuri cu mai mulți pași, printre care “Interzicerea PSD” și “Asasinarea pensionarilor”:

Click pe imagine pentru mărire!

Mălin Bot nu este singurul care face bani din promovarea evenimentului, pe Facebook au apărut tot felul de pagini ce permit donații pentru protest.

Publicația Cetin a făcut o scurtă investigație a paginilor care promovează evenimentul, descoperind posibile fraude:

Cetin.ro:

Fraude cu #rezist pe Facebook. (Click pe imagine pentru mărire!)

Click pe imagine pentru mărire!

Trebuie să fiți foarte atenți unde vă trimiteți banii. Circulă zilele acestea o fraudă pe facebook cu nu știu ce întâlnire în Piața Victoriei pe 10 August, iar băiatul care a făcut pagina, bănuiesc că un anume Prună-Vlad Ionuț, cere donații pentru, țineți-vă bine:

Click pe imagine pentru mărire!

Deci da, donați ca să ne țină la curent cu acțiunile lor de protest, viitoare și posibile. Având în vedere nivelul de analfabetism furibund de pe facebook, cred că a strâns și niște bănuți. Din păcate, frauda asta este în limite legale, iar reclamația la facebook este inutilă, evident că nu încalcă nimic din TOS, nu se văd sfârcuri nicăieri.

Organizator principal este „Diaspora Pentru România”, cu un anume doctor Tommy Tomescu. Numele e genial.

Ziare.com:

Protestul anuntat pentru 10 august 2019, la un an dupa cel in urma caruia sute de romani au fost raniti in timpul altercatiilor cu jandarmii, a primit protocolul de aprobare.

Astfel, conform documentelor aprobate de Primaria Capitalei, acesta va avea loc pe 10 august intre orele 17:00 si 22:15, in Piata Victoriei. Intre 22:15 si 23:00, protestatarii trebuie sa paraseasca zona.

Conform organizatorului Tommy Tomescu, la protest vor participa in jur de 250.000 de persoane, iar manifestatia este despre problemele diasporei si impotriva politicilor care au dus la crearea si mentinerea acestor probleme.

Amintim ca diaspora a organizat si anul trecut, tot pe 10 august, un protest de mare amploare in fata Guvernului, la care au participat in jur de 100.000 de persoane. In urma incidentelor din acea seara, peste 450 de persoane au fost ranite si mai multi protestatari au fost arestati in lunile care au urmat.

Cine este mai exact Diaspora Romania? Se revendică a fi „un grup de acțiune civică”.

                                                                    *

De pe site-ul lor, DiasporapentruRomânia:

PREZENTAREA GRUPULUI CIVIC DIASPORA PENTRU ROMÂNIA

„DIASPORA PENTRU ROMÂNIA” este un grup de acțiune civică constituit din cetățeni români din Diaspora dar și din România.

Considerăm că o Diaspora puternică poate și trebuie să contribuie la edificarea unei Românii democrate, o voce puternică în corul Națiunilor civilizate.

Identificând problemele Diasporei vom găsi soluții acestora, în același timp realizînd o largă coeziune a Diasporei.

Una dintre acțiunile în care membrii „DIASPORA PENTRU ROMÂNIA” sunt implicați acum este „MITINGUL DIASPOREI” planificat a avea loc pe data de 10 August 2019, miting de protest împotriva politicilor care au dus la crearea și menținerea cunoscutelor probleme ale Diasporei.

Suntem în proces cu Primarul General al Municipiului București la Tribunalul Municipiului București, datorită refuzului acestuia de a răspunde în timp de 48 de zile la cererea noastră de a organiza protestul din data de 10 August 2019, încălcând legea ce prevede obligativitatea de a oferi un răspuns în maxim 30 de zile.

In data de 8 Ianuarie 2019, reprezentantul Grupului Diaspora Pentru România Tommy Tomescu a discutat cu Comisia de Ordine Publica din cadrul Primariei Municipiului București posibilele conditii de aprobare a MITINGULUI DIASPOREI DIN 10 AUGUST 2019, in contextul violentelor din 2018.

REPREZENTANTI:

Organizator principal și persoană responsabilă cu conducerea adunării publice ‘’Mitingul Diasporei’’

Dr Tommy Tomescu, DMD – Londra, Marea Britanie

Organizator pentru cei lăsați Acasă:

Claudiu Mărginean, Asociația CLAUDIU (Cei Lasați Acasă Urmează Drumul Iminentei Uitări) – Cluj, Romania

Coordonatorul programului privind Votul si Sectiile de Vot din Diaspora:

Gabriel Ursescu – Stockholm, Suedia

                                                                       *

Tommy Tomescu are și canal de YouTube:

Surprinzătoare a fost reacția Alinei Mungiu Pipidi, cunoscută ca fiind a doua cea mai tare agentă a lui George Soros din România, după Monica Macovei.

Câteva informații despre Alina Mungiu Pipidi:

Capitalresearch:

Mungiu-Pippidi, who sits on the Open Society Foundations (OSF)’s European Advisory Board would make a solid candidate for Ideologue-in-Chief of Romania’s Soros society. A political scientist, she has been widely published in English, French, and Romanian, and has lectured frequently at Ivy League universities on Eastern Europe’s transition to a market economy. She contributed early on to the magazine 22, the publication of the Group for Social Dialogue (GDS), with whom Soros met less than two weeks after Ceaușescu’s execution. In 1996, she founded Romania’s premier think tank, the Romanian Academic Society, which has received hundreds of thousands in grant dollars in the past decade alone from the Soros-founded and funded Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe (CEE).

Alina soroșista i-a numit criptofasciști pe cei de la #rezist, o „haită” care vor să desființeze instituțiile statului:

ActiveNews:

Alina Mungiu Pippidi spune că asistăm la crearea unei partide criptofasciste, care e pe fond contra ordinii constituționale, „hrănită” din aplicația lui Moise Guran, unde au dus o campanie permanentă anticonstituțională pe bază de gradați de ai lor

Alina Mungiu Pippidi atrage atenția asupra pericolului îndepărtării de la ordinea constituțională, odată cu apariția unui „mic grup activ de populiști radicali, aparținînd unei organizații oculte, dar foarte agresive, care se ocupă cu atacul la Constituție și Curtea Constuțională mult mai mult decît cu atacul la PSD”,referindu-se la reacțiile apărute după decizia CCR de a declara neconstituționalăintenția de a interzice grațierea și amnistia pentru cei condamnați penal.

Cine este acest „mic grup activ de populiști radicali, aparținînd unei organizații oculte, dar foarte agresive, care se ocupă cu atacul la Constituție și Curtea Constuțională mult mai mult decît cu atacul la PSD” ?

Cine este nemulțumit de decizia CCR de a anula referendumul lui Iohannis?

„Asemenea grupuri, odată create, persistă. Asistăm la crearea unei partide criptofasciste, care e pe fond contra ordinii constituționale și vrea judecata poporului, nu a legii,  pentru care va fi furnizat de undeva și un lider – Iohannis e doar un vehicul șters, care a mers cu acest referendum populist contra instinctelor lui mai bune, că i-a fost teamă că dacă nu călărește valul îi trece valul peste cap. Să vezi ce mai rămîne din instituțiile statului de drept după ce iau ei puterea – timpurile astea, cînd sub dictatura anecdotică a PSD doar șeful PSD ajungea la închisoare, vor fi cam ca Ungaria sub socialiștii corupți înainte să vină Orban.”

Așteptați-vă la violențe.

Așteptați-vă la smiorcăieli.

Și dacă cumva are loc o tragedie în care spitalizează oameni sau, mai rău, decedează…

Așteptați-vă la Colectiv doi.

                                                                                                                         Sterie CIUMETTI

Sursa: Incorect Politic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.