Puncte de vedere

Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis și-a făcut harakiri?!

  Fiind sigur că va vizita Japonia, în zilele de 21-22 octombrie 2019, președintele-candidat Klaus Werner Iohannis a acționat pas […]

 

Fiind sigur că va vizita Japonia, în zilele de 21-22 octombrie 2019, președintele-candidat Klaus Werner Iohannis a acționat pas cu pas pentru a ajunge la o sinucidere politică, la harakiri. Până acum a făcut doi pași și urmează al treilea, până la sfârșitul lunii octombrie a.c.

Primul pas l-a constituit inițierea și sprijinirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. După modelele mai vechi din China („banda celor șase” împotriva conducerii Republicii Populare Chineze) și România („scrisoarea celor șase alogeni” împotriva Președintelui României, Nicolae Ceaușescu), președintele Klaus Werner Iohannis a pus la cale și a sprijinit „complotul celor șase” (P.N.L., U.S.R., Pro România, A.L.D.E., P.M.P. și deputați ai minorităților etnice) cu conducători alogeni, din neamul ales, care au introdus și votat în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Moțiunea a trecut cu complicitatea Președinților Senatului și Camerei Deputaților care au permis încălcarea legii și votul cu bile la vedere. În privința votului la moțiune legea prevede foarte clar: vot secret cu bile. În cazul în care s-ar fi respectat prevederile legale nu s-ar fi înregistrat 238 de voturi pentru moțiune.

Al doilea pas l-a făcut președintele României, Klaus Werner Iohannis cu premierul desemnat, alogenul Ludovic Orban, al cărui tată a fost ofițer în Securitatea comunistă în perioada 1946-1956, în anii grei de teroare împotriva românilor, mai ales a intelectualilor și studenților. Președintele Klaus Werner Iohannis împreună cu cei șase complotiști s-au unit pentru a da jos Guvernul PSD, dar nu au pregătit lista noului guvern și nici modificările la Programul de guvernare. În situația actuală, complotiștii se șantajează între ei și o parte a lor au anunțat că nu vor vota pentru investirea noului guvern. Pe cale de consecință, sunt șanse mari ca până după alegerile prezidențiale din 10 și 24 noiembrie a.c. să nu fie investit în Parlament un alt guvern, iar campania pentru alegerile prezidențiale să fie înlocuită cu târguielile pentru un guvern al complotiștilor.

Al treilea pas se pregătește să-l facă președintele-candidat Klaus Werner Iohannis, până în 30 octombrie a.c., în legătură cu tragedia de la Clubul „Colectiv” din București. Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis are șansa să spună Adevărul în legătură cu atacul terorist cu gaze toxice de luptă, inclusiv napalm, de la Clubul „Colectiv”. Pentru prima dată, candidații la alegerile prezidențiale au șansa să acționeze împotriva criminalilor care au săvârșit atacul terorist de la Clubul „Colectiv” soldat cu 64 de morți și sute de răniți. Dintre cei 14 candidați acceptați în cursa prezidențială, cei care vor mai susține teza falsă și absurdă despre incendiul de la Clubul „Colectiv” își fac harakiri.

Prin cei trei pași, Președintele Klaus Werner Iohannis s-a sinucis politic și are toate șansele să nu intre în turul doi al alegerilor prezidențiale din noiembrie a.c. Se conturează deja marea surpriză a primului tur al alegerilor pentru funcția de Președinte al României.

                                                                                                    Dr. Gheorghe FUNAR

1 Comment

  1. alex

    Cine sa-l dea jos, d-le dr. Funar? Sistemul mafiot este cu el, conducerea UE este cu el, toate partidele sunt cu el(unele mai voalat)! Marea masa a romanilor prin inconstienta aratata, sunt implicit cu el! Pe asta mizeaza ei, pe indobitocirea dovedita a romanilor! Nu-l va da nimeni jos, va merge cu porcul inainte! Nu se sinucide deloc, tace si face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *