Atitudini

Președintele deșertăciunilor

  Nimic, absolut nimic nu rămâne în urma acestui ordinar plantat președinte cu pretenții de rege, dar cu un comportament […]

 

Nimic, absolut nimic nu rămâne în urma acestui ordinar plantat președinte cu pretenții de rege, dar cu un comportament de frustrat din tagma minorităților la modă în noua ordine mondială.

Nimeni nu îndrăznește să îl întrebe pe Iohannis dacă are o pasiune aparte, dincolo de „soția mea Geta”; dacă merge la biserică doar dintr-un reflex de comunitate, pentru a semna condica și pentru a repeta că tot ce adună în cârdășie cu biserica, rămâne bisericii; dacă vreodată a făcut ceva în mod real, nu doar a vampirizat prietenii, parteneriate și alianțe politice!

La tupeul cu care este gonflat zilnic de slugile îmbrăcate în haine de general, să nu cumva să se spargă de colțul unei stele de securist ținut prea aproape. În cazul lui Iohannis, povestea cu „Victoraș ai grijă de copii” nu se aplică, pentru că el investește în imobiliare, copiii îi tranzacționează.

Fericirea de a îngropa o țară! 

Sub președintele deșertăciunilor, România este tot mai săracă, tot mai îndatorată, iar valorile îi sunt extirpate cu sprijinul unor prea puțin dispuși să își rumege bine gândurile.

Prigoana Ortodoxiei ar putea să fie climaxul, însă, cu Iohannis niciodată nimic nu este gata! Nici România educată, nici România normală, nici România lucrului bine făcut, nici războaiele cu legea, Constituția, cu românii … !

Portavocea unui guvern eșuat!

Ce poate fi mai elocvent decât menținerea în frig a bolnavilor, cu precădere a celor cu COVID-19, în condițiile în care și un copil știe astăzi că frigul, lipsa de alimentație și umiditate, sunt factori agravanți?
Pus în fața realității generate de guvernul lui PNL, demagogul președinte lansează teme de dezbatere, de reflexie, în locul măsurilor și soluțiilor imediate, în locul sancționării celor care îi sunt de-o măsură.

Cu fiecare apariție, președintele deșertăciunilor se manifestă tot mai corect cu sine. Da! Acesta este adevăratul Iohannis: infatuat, narcisist, pasionat de întruniri unde „se pune prosopul” pentru a „semnaliza” activitatea în derulare, un prost care nu suportă să fie înconjurat de oameni capabili, numai dacă aceștia se fac sclavi și lingăi.

Asta este România lui Iohannis: criminală, mitocană, coruptă! 

Făcătorul de nimic își laudă zilnic impotența umană, politică, emoțională, punând distanțe tot mai mari nu doar între el și poporul care îl hrănește și îi tolerează absurditățile, ci și între el și realitate.

Înconjurat de ligăi, de cățeluși și trupeți disperați să parvină, de o masă degenerată uman, Iohannis este înghițit de lumea paralelă, cu forța cu care tragedia sufocă România!

O Românie în profundă criză, din care valorile, tradițiile, cultura și credința, sunt ostracizate la nivel de stat, pentru a promova și impune degenerați rujați, în rochii și cu tocuri!

Președintele deșertăciunilor devine pe zi ce trece un pacient care trebuie băgat în cămașa de forță și tratat în izolatoarele psihiatrice, necum să conducă o țară pe care o face țăndări, numai și numai pentru a da satisfacție șefilor de la Berlin, Bruxelles sau Washington.

Democrația lui Iohannis este de inspirație marxist-stalinistă!

Iohannis este capabil de absolut orice numai să fie lăsat să domnească liniștit peste o țară pe care, la final de mandat sau de viață, o va lăsa exact așa cum este ca președinte … o deșertăciune!

                                                                                       Dan TOMOZEI, dantomozei.ro

Citiți și:

Suferă Klaus Iohannis de sindromul Asperger?

Este sau nu este Iohannis bisexual?

Dictatura minorităților în Europa

 SOS! Europa este condusă de oameni care nu au copii, după ei potopul!

 

8 Comments

 1. Tudor

  Țintă greșită, nici Iohannis nu conduce, nu hotărăște, nimic. Gândiți-vă la Trump sau Boris.

  • Tudor

   Știe cineva de păreri ale foștilor elevi și foștilor colegi ai profului Iohannis?
   Legat de ocupația economică a României, nu știu cît e de germană din moment ce Dieter Schwarz, cel cu Lidl și Kauflant, cel mai bogat din Germania, este evreu.

 2. IQ100

  Werner si partidul gras
  Multa UE ne-au mai tras!

  faz e ca unora, de toate sexele/genurile LE PLACE!!!

 3. IQ100

  Nimeni nu îndrăznește să îl întrebe … dacă are o pasiune aparte, dincolo de „soția mea Geta”;
  ???????????????????
  dar tenisul?/am zis tenisul

 4. anonim

  Presedinte dupa chipul si asemanarea poporului pe care il conduce.Ca si Ceausescu ,acest om jalnic e creatia acestei populatii perfide ,proaste,lasa si vanduta pe un blid de linte.Nici voi,cei de la Justitiarul ,nu aveti curajul sa recunoasteti asta.De fapt pentru cine luptati?

  • Nu, Iohannis nu este creația românilor, ci a serviciilor secrete germane și a iudeo-masoneriei. A fost instalat Gauleiter peste colonie de serviciile secrete românești trădătoare.

   • Dan

    Ai sa razi giustitiare dar romanii l au votat pe labagiu asta chiar daca au fost modelati de respectivele servicii !
    Tu sau eu de ce nu ne am lasat corupti?

 5. Anonimule cine dracu esti de poti fi asa de incult,dus cu pluta si ….?Tu il compari pe Ceausescu cu acest troglodit de sas care uraste intreg neamul romanesc?Tu il copmari pe marele patriot Nicolae Ceausescu,care a scos Romania din mocirla cominternista impreuna cu alt calibru Dej?Conducatorii,liderii natiunilor au fost si raman mari datorita contributiei lor la ridicarea spre inaltimi a poporelor lor.Geseli,sau neputinte determinate de contextul economico-politic si social al timpurilor,se fac si se vor mai face,important este ce ramne dupa acestia.Si dupa Ceausescu a ramas un monument urias de romanime inteligenta,harnica,prospera si plina de sperante,dar au venit niste bestii salbatice din lumea intreaga,din care gasca,se pare ca esti si matale si a distrus totul cu o ura nemaintalnita in decursul miilor de ani de istorie roaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.