Atitudini

Președintele morții

  Mandatul lui Iohannis este marcat de foc și moarte. Oamenii mor arși de vii la Colectiv, doar pentru că […]

 

Mandatul lui Iohannis este marcat de foc și moarte. Oamenii mor arși de vii la Colectiv, doar pentru că Iohannis a vrut – și l-a avut, prin moartea prin foc a zeci de tineri – Guvernul lui. Acum ard de vii în spitale, doar pentru că Iohannis vrea Parlamentul lui.

Cu cât Iohannis vrea neapărat ceva al lui, cu atât mai mulți oameni mor, unii arși de vii, alții chinuindu-se prin spitalele care dau pe dinafară, alții pentru că nu au loc în spitale.

Pentru că acum vrea alegeri, românii mor cu miile. Nu, din păcate, nu este o figură de stil: Românii, necunoscuții , prietenii, rudele, cunoscuții dumneavoastră mor cu miile pentru că Iohannis vrea alegeri. Și dacă Iohannis vrea alegeri, pot să moară toți românii, alegeri să fie.

Pentru cine face Iohannis aceste alegeri? Pentru el, nu pentru dumneavoastră, dumneavoastră puteți să crăpați pentru că nu aveți acces la spital și pentru că Sistemul de sănătate, sufocat de cazurile Covid, s-a prăbușit.

Mă doare sufletul, pentru că v-am avertizat despre Iohannis din 2014-2015, dar nu am fost crezut. Românii l-au mai ales odată, iar acum sunt gata să-i pună în brațe Parlamentul. Un Parlament care deja a devenit jucăria flască a lui Iohannis, băgând din nou SRI în anchetele penale.

Ce ipocrizie ieftină: pe o parte Hellvig îl plânge pe dizidentul Ursu cu lacrimi de crocodil, iar pe de altă parte întărește statul polițienesc care nu a dispărut nici un minut, doar a stat pitulat o vreme, băgând din nou Securitatea în anchetele penale! Justiția va redeveni ce a fost: un instrument în mâna lui Iohannis și a Securității.

După ce va fi avut Parlamentul lui ales pe mormane de cadavre, unele neidentificate, ale românilor uciși de demența unor conducători cinici, Iohannis va introduce dictatura.

                                       Dictatura Iohannistă

A și declarat că va modifica Constituția, că va desființa Curtea Constituțională, că-și va da singur puteri lărgite, Parlamentul va deveni o anexă a lui, iar toate deciziile din România le va anunța Iohannis printre scrâșnetele dinților.

S-a dus special la Guvern, s-a așezat în capul mesei și a anunțat cu voluptate nedisimulată: „Închid Piețele!”

Nici urmă de empatie, de solidaritate cu sutele și sutele de mii de producători români care vor muri de foame, cu milioanele și milioanele de cumpărători care preferă produsele românești.

Mai avea să spună românilor: „Marș la Kaufland și Lidl, unde vă așteaptă patronul neamț!”

Lui Iohannis îi place, așa se simte el bine, tot mandatul lui este marcat de ură împotriva românilor, de groază, de foc și de moarte, de la Colectiv, la manifestațiile românilor împotriva românilor, la sticle Molotov aruncate, magazine incendiate, bătăi în stradă, la românii care se urăsc și ei între ei, la politicienii care urlă ca apucații să dispară partidele adversare și să rămână doar ei, până la miile și zecile de mii de oameni care mor tăcut, fără să știe nimeni, din cauza faptului că nu au loc în spitale, spitale care la rândul lor au cedat cu tot cu medici pentru că: Iohannis vrea alegeri!

Iar dacă vrea Iohannis Parlamentul lui, pot să moară toți românii, să rămână doar el la Casa Poporului, el și cu umbra Elenei Ceaușescu, pentru că cu ea se aseamănă cel mai mult, lui Ceaușescu neajungându-i nici până la genunchi.

Asta ne-au dat liberalii și neomarxiștii, asta ne dau votanții lor: PREȘEDINTELE MORȚII.

                                                                                                 Gelu VIȘAN

3 Comments

  1. Sieber Franz

    TREZESTE-TE ROMANE si alungal pe Iohanni-SS de la Cotroceni. Sa plece, mother fuck,la parinti si rude in Germania. Trezeste-te tu Mihai Viteazul, Stefa, Closca,Crisan,Avram Iancu si toti patriotii Romaniei si ucideti aceste naparci ce omoara Romani. Iohanni-SS a transformat si vrea sa o finiseze ca Romania sa fie un Ausschwitz pentru Romani.

  2. justinianus

    Unde ai fost nea Gelule, ca ma speriase disparitia dta? Pe fb mai sunteti?

  3. Admiral Aliev jr.

    Cum sa alegi un sas,un asupritor al românilor,președinte?!? Lidl si Kaufland au ajuns stăpâni in tara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.