Atitudini

Primul miting de la ieșirea din starea de urgență a fost împotriva abuzurilor dictaturii iohanniste

  PIAȚA VICTORIEI – SE ÎNTOARCE PAGINA ISTORIEI: MOARTEA #REZIST! CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ! A VENIT VREMEA! Manifestație ieri în […]

 

PIAȚA VICTORIEI – SE ÎNTOARCE PAGINA ISTORIEI: MOARTEA #REZIST! CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ! A VENIT VREMEA!

Manifestație ieri în Piața Victoriei, organizată pe rețelele de socializare, împotriva măsurilor Guvernului PNL și lui Iohannis, declarate neconstituționale, pe timpul stării de urgență. Deopotrivă, o contestare a propagandei oficiale despre covid și, mai ales, restricțiile aduse în chestiunea cultelor religioase.

Manifestația, la care s-au adunat foarte mulți oameni – pe unii dintre ei îi cunosc bine -, a speriat bine statul securistic! Este momentul în care Piața Victoriei este pierdută de #rezist. S-a strigat „jos guvernul”, guvernul liberal de data aceasta. Click pe fotografiile care urmează pentru mărire!

Propaganda securistică a intervenit imediat! Tot ce era bine la #rezist, care încălca legea și Constituția și făcea un rău imens României, amenințând cu violența și anarhia, acum NU mai e bine: că de ce nu au autorizație de miting, că de ce nu respectă distanța socială, că de ce nu intervine Jandarmeria să-i amendeze!

Pe vremea #rezist totul era permis, ba, mai mult, de laudă, iar televiziunile sistemului chemau lumea la revoltă, instituțiile nu mai erau bune, iar jandarmii trebuia să stea cuminți, dacă nu să se ducă la pușcărie!

Desigur, se pune problema pericolului infestării! Dar asemenea manifestații, cu mult mai mari, au avut și au loc sub pandemie și în SUA și Germania! Nici acolo jandarmii n-au intervenit! Uite că e și la noi ”ca afară”!

Personal, nu cred că pericolul este așa de mare, nu poate fi mai mare decât percolul din super-marketuri (spații închise), unde au fost și sunt cu mult mai mulți, sau de la Aeroportul de la Cluj – cu sparanghelul -, sau cum muncesc românii prin Germania la sparanghel și abatoare: acolo e bine să fie carne de tun?

Problema care deranjează e cu totul alta! Politică! Ocuparea Pieței Victoriei împotriva lui Iohannis și PNL! Inversarea rolurilor! Statul paralel a făcut eforturi uriașe să construiască mișcarea și simbolul. Acum l-au preluat adversarii lor! Am spus-o încă de atunci, că se va schimba roata: CINE SEAMNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ!

                                                                                           Aurelian PAVELESCU

                                                            Notă „Justițiarul”:

Homosexualul Marian Tivilic Moroșanu (autoporeclit „Ceaușescu”), devenit „revoluționar” fiindcă l-au surprins evenimentele din 21 decembrie 1989 în timp ce se prostitua în fața hotelului Intercontinental, zis și „Securilă” deoarece era „sifonul” autorităților represive și a rămas în continuare unealta lor, a fost reținut ieri în timp ce făcea pe „spărgătorul de miting” în Piața Victoriei.

Imbecilul acesta gângav și cu părul vopsit crede că doar ei, uneltele sistemului globalist, progresiștii neomarxiști de la #rezist, au dreptul la proteste, iar Piața Victoriei le aparține de drept. Jandarmii l-au extras din dispozitiv ca să-i ofere protecție, la fel cum și Iohannis a sechestrat vârstnicii în case că le facă bine cu forța! (Marius Albin Marinescu)

6 Comments

 1. Cetățean responsabil

  Era bine să poarte măști, fiind oficial autorizată purtarea lor. Ar fi fost mai multe avantaje: recunoașterea mai dificilă a participanților de către COVID și de către autoritățile LUCOVID, protecția împotriva virușilor de orice fel, ș.a. Propagandiștii de la Revista 22 nu ar mai fi titrat „Protest în Piața Victoriei, susținut de adepți ai teoriilor conspiraționiste și filoruși. În Piața Victoriei protestează 200 de persoane, fără măști, care susțin teoriile conspiraționiste promovate de propaganda Rusiei. Adrian Severin este și el prezent.” Nu ești cu occidentul (vânzător de neam) atunci ești cu rușii (tot vânzător de neam). În viziunea lor numai român nu poți fi.

 2. Marian

  Intrebare pentru cine s-o pricepe sa dea un raspuns cat de cat credibil : din ce isi agoniseste painea zilnica acest Marian Tivilic Morosanu caci , dupa cate stiu , n-are nici un fel de job sau vreo afacere din care sa-i iasa bani macar de-o chifla ?

  • gigimutu

   Mariane

   n-ai citit in articol ca se prostitua? cred ca asta face si acum!

 3. gigimutu

  penrtru gaozaru sef de la trei coceni si pentru gaozaru adjunct de la guvern,

  o s-o luati in gura, boilor!!!!!

 4. Geto dac

  Cetățeanule iresponsabil ești un programat al mediei complice . Italia încă mai are patrioți ce spun adevărul despre legea vaccinării obligatorii și plan demia https://youtu.be/ALs0HNKPTow

  • Cetățean responsabil

   Întrebarea este dacă într-adevăr ești Geto dac. Nu sunt un programat, așa cum susții. Iau atitudine împotriva a ceea ce mi se pare a fi derapaje. La ce media complice te referi? Unde am vorbit de Italia și am susținut că nu are patrioți? Hai spune, ca astfel să te demaști. Ești un gură cască, adept al globalismului și a mediei aservite globalismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *