Atitudini

Prin obstrucționarea justiției, Iohannis este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal

  Iohannis și partidele așa-zisei „opoziții”, PNL împreună cu USR, au blocat din rea voință și incompetență timp de șapte […]

 

Iohannis și partidele așa-zisei „opoziții”, PNL împreună cu USR, au blocat din rea voință și incompetență timp de șapte luni legea care ar fi putut să o salveze de la moarte pe tânăra din Caracal!

Legea care ar fi putut să o salveze pe Alexandra, tânăra din Caracal, de la o soartă teribilă putea fi promulgată de președintele Iohannis încă din decembrie 2018. Șeful statului a ales, în schimb, să o atace la CCR. Iohannis a preferat să blocheze actul normativ care dă puteri sporite polițiștilor pentru că îi lipsea avizul CSAT și pentru că restrângea drepturile celor care încalcă legea.

Faptul că polițistul ar fi fost îndreptățit să pătrundă «în orice mod într-o locuinţă sau orice spaţiu delimitat ce aparţine ori este folosit de o persoană fizică sau juridică, fără consimţământul acesteia sau al reprezentantului legal».

Nu a fost pe placul președintelui nostru nici prevederea prin care poliţistului îi este oferit dreptul să legitimeze şi să stabilească identitatea unei persoane în situaţia în care «aceasta încalcă dispoziţiile legale, ori există motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală». Și aici, motivul a frizat absurdul: sintagma «motive verosimile» nu era explicată în actul normativ!

Nu în ultimul rând, Iohannis a atacat și prevederile care îi permit polițistului să conducă un individ la sediul poliției dacă «din cauza comportamentului, locului, momentului, circumstanţelor ori bunurilor aflate asupra sa creează motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală». De această dată, președintele a fost preocupat de libertățile individuale ale celor care încalcă legea.

Legea e acum, bineînțeles, tot la Curtea Constituțională, pentru că, inspirați de șeful statului, și PNL și USR au atacat-o la CCR.

Practic, timp de 7 luni, Opoziția din România în frunte cu președintele Iohannis au blocat legea care ar fi dat dreptul polițiștilor de a salva vieți. Dacă nu ar fi făcut-o, aceasta era acum în vigoare, iar Alexandra trăia.”, scrie politice.net.

Acum, preşedintele Klaus Iohannis se declară profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal şi este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncţionalităţi, autorităţile responsabile nu au reuşit să salveze o adolescentă care şi a pierdut viaţa în condiţii dramatice”. Nu ți-e rușine, nene?

Blocând legile justiției votate în Parlament și mai ales prin opoziția sa la legea pentru răspunderea magistraților, Iohannis este complice la traficul de copii și uciderea lor de dezaxați! Traficanții din SUA ai Sorinei și ucigașul de copii din Caracal au fost mână în mână cu magistrații, în primul caz fiind vorba de corupție, iar în al doilea de incompetență, iar ei nu o să plătescă niciodată pentru greșelile făcute intenționat sau din prostie, din moment ce nu există o lege pentru răspunderea magistraților! Există legi clare, care stabilesc răspunderi pentru toată lumea, indiferent de locul de muncă, fie că este vorba despre bugetarii statului sau cei din economia privată, funcționari, juriști sau medici, fiecare trebuie sa aiba o răspundere materiala pentru greșelile pe care le face, cu intenție sau din culpă. O singură profesie nu răspunde: magistratura, adică judecătorii și procurorii!

Klaus Werner Iohannis și slugile lui din rândul magistraților au blocat activitatea normală a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Astfel, prin boicotarea de către mai mulți judecători și procurori cu „bube-n cap” a plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de mai multe ori, a fost zădărnicită numirea doamnei procuror Florea Adina în funcția de procuror șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție din lipsă de cvorum. Acești judecători și procurori, pe care-i „sparie gândul” că vor fi cercetați și ei pentru posibile ilegalități comise prin corupție și se vor intangibili pentru vecie, sunt: Bălan Mihai Andrei (judecător), Chiș  Andrea Annamaria (judecător), Mateescu Mihai Bogdan (judecător),  Deac Florin (procuror), Ban Cristian (procuror), Solomon Nicolae Andrei (procuror) și Toader Tatiana (procuror). Lor li se adaugă și procurorul general Bogdan Licu, un demn urmaș al protectorului corupților, torționarul Augustin Lazăr, cunoscut ca „feciorul de casă” al familiei Iohannis și ministresa Justiției, Ana Birchall, sluga credincioasă a Ambasadei SUA, care nici ei nu s-au omorât cu prezența la respectivele ședințe!

Culmea tupeului este că același CSM, care se eschivează să o numească pe Adina Florea în funcția de prim-procuror al SIIJ – câștigată prin concurs! –, solicită acum Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție să-l ancheteze pe procurorul incompetent din Caracal care putea să stopeze ultima crimă a monstrului ucigaș de copii, dar nu a făcut-o. Procurorul dobitoc, care a stat ca boul la poartă împreună cu polițiștii până la ora șase, în timp ce înăuntru criminalul își hăcuia victima, se numește Cristian Ovidiu Popescu.

Mai mult, în ceea ce privește activitatea SIIJ, Klaus Werner Iohannis a cerut, în data de 10 iulie a.c., desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție: „Această Secție este o anomalie, nu trebuie să existe. În consecință, Guvernul să vină urgent cu o inițiativă legislativă care corectează această anomalie și alte probleme din domeniu. Sigur, dezbaterea va avea loc în Parlament și decizia este a Parlamentului și nu a Guvernului, dar inițiativa trebuie elaborată în Guvern.” Astfel, președintele României a devenit complice, împreună cu magistrații corupți și incompetenți, la traficarea unui copil și la uciderea altora  – „Cazul Sorina” și crimele în serie ale dezaxatului din Caracal! Normal că Iohannis nu vrea să fie cercetați de SIIJ Laura Codruța  Kovesi, Augustin Lazăr și restul magistraților care i-au mușamalizat dosarele penale. Citiți numele tuturor magistraților implicați în ticăloșiile săvârșite de Klaus Werner Iohannis aici: Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

Nu doar magistrații sunt vinovați pentru moartea fetiței de la Caracal, procurorul care se uita ca vițelul la poarta în spatele căreia era ucisă adolescenta și judecătorul care a semnat mandatul pentru ora șase, ca să nu tulbure cumva noaptea asasinului, ci și polițiștii aflați în stradă alături de temătorul procuror Popescu. Degeaba încearcă să-i scoată basma curată Coarnă sau Goarnă, cum naiba-l cheamă pe activistul acela cu meclă de militian sectorist, ciugulitor al banilor polițiștilor sindicaliști, fiindcă au și „sticleții” partea lor de vină! Erau obligați să intervină, fiind vorba de mai multe sesizări la numărul de urgență 112 și realizarea flagrantului, mai ales că se auzeau strigăte din casă, conform declarațiilor vecinilor și a celor spuse de jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei măcelărite. Mai mult, Legea Supremă, Constituția, le asigura dreptul să intervină din proprie inițiativă și fără mandat pentru „înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică a unei persoane” (Articolul 27, alin. 2, litera b din Constituția României).

Dar, de departe cel mai vinovat pentru eșecul stopării ultimei crime a asasinului în serie de la Caracal este STS, care nu a putut localiza locul în care se desfășurau ororile, deși victima reușise să apeleze de trei ori numărul de urgență 112, în total fiind patru minute interceptate și înregistrate. Astfel, se repetă incompetența de la accidentul aviatic din Apuseni, soldat cu doi morți din cauza intervenției tardive a salvatorilor, care nu au putut fi îndrumați corect de rezultatul  „triangulației” STS-ului pentru identificarea cu precizie a zonei unde s-a prăbușit avionul în 20 ianuarie 2014.

Da, cea mai mare vină pentru moartea „cu zile” a adolescentei de la Caracal o poartă  STS-ul lui Ionel, Sorinel și Vasilică – nu sunt trei persoane, ci numele complet al „viteazului” general încoțopenit de Iohannis ca șef al acestui serviciu secret dubios. Vasilică fără frică a ajuns mare director la STS după ce tetea Marcel Opriş, care-l făcuse președinte pe Iohannis în 2014  și-a făcut plinul și s-a pensionat în anul 2017 cu o avere impresionantă.

Cum naiba nu au putut localiza telefonul de pe care s-a sunat la 112, când, într-un trecut nu prea îndepărtat, serviciile secrete se lăudau cu timpul record în care depistau câte un elev chiulangiu, care sunase la numărul de urgență ca să anunțe că s-a pus o bombă în școală?! Culmea, unele telefoane erau date de la posturi publice, nu de pe mobile, dar erau depistate repede cabinele și farsorul prins prompt în apropierea aparatului de unde sunase. Deci, nu doar că depistau urgent locul de unde se telefona, dar se și deplasau rapid acolo, dacă se dovedea că apelul pentru ajutor era fals și avea ca scop inducerea deliberată în eroare a autorităților!

Concluzia: STS nu poate localiza telefoanele unor victime ale accidentelor sau criminalilor, ei sunt experți doar în trucarea alegerilor! Citiți aici: Implicarea serviciilor secrete în alegeri: România este singura țară din lume cu alegeri militarizate pe timp de pace!

Este a doua oară când STS-ul comite o eroare vitală pentru viaţa, destinul unor oameni. Şi a nu ştiu câta oară când STS nu răspunde imediat aşa cum nu a răspuns nici în cazul acuzaţiilor privind fraudarea alegerilor prin soft. Asta spune că avem o problemă cu această instituţie militarizată din România, aşa cum sunt şi alte instituţii militarizate din România, care în alte ţări sunt civile. SPP, serviciile secrete sunt militarizate şi principala consecinţă a acestei militarizări este lipsa de transparenţă absolută, de secret militar, pot să facă afaceri de corupţie, pot să încalce legea, nu răspund. Absenţa oricărui control, SPP, STS sunt controlate de Parlament. În Parlament, STS e controlat de nişte comisii parlamentare.Problema este că aceste instituţii depind de CSAT, depind direct de preşedinte.

În ultimi 15 ani au devenit un fel de gardă pretoriană a preşedintelui şi şefii acestor instituţii, ai SPP şi STS se grăbesc să facă pe plac preşedintelui şi familiei sale. În consecinţă atâta timp cât şefii acestor instituţii răspund doar în faţa preşedintelui şi au protecţia preşedintelui, chiar complicitatea preşedintelui pentru că ele nu pot fi controlate, nu dau seamă nimănu.”, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, pentru MEDIAFAX.

Alogenul bugetivor Ionel Sorinel Vasilică, cu trei diminutive în locul unui nume de familie românesc, pus de celălalt alogen, Iohannis, ca șef la STS special ca să-l facă președinte încă o tură, la alegerile din 2019, trebuie demis urgent! Viața unui copil nu se negociază, ea este mai presus de funcția unui general de carton, care a văzut războaie doar în filme.

Trompetele statului subteran, psudo-jurnaliștii Dogioiu și Rareș Bogdan, fac munca lor ce scalvi ai serviciilor secrete și lansează aberația că desființarea protocoalelor ticăloase cu SRI sunt cauza pentru care nu a fost localizat corect telefonul de pe care a sunat de trei ori ultima victimă a criminalului în serie din Caracal. Ba, mai și politizează subiectul, Ioana Ene Dogioiu pe Facebook: „Mi-a zis acum un procuror criminalist: pe vremea protocolului cu SRI localizam la milimetru. Au distrus țara!” Da, așa este tuto, cum sopui tu, mai trebuia doar să adaugi „Dragnea e de vină.” Nu a scris asta, dar a adăugat altceva:  „mi se pare ca acest caz e folosit în asaltul general impotriva STS pe motiv de alegeri”. Așa-așa, sereisto, musai să-i ajuți și pe colegii setesiști! Propaganda iohannisto-SRI a aruncat în mediul online lozinca „Pesediștii au schimbat legile!” și plebea ignorantă, care percutează la minciunile ăstora și iese îăn stradă la comanda lor, au preluat tâmpenia pe nerumegate, fără să verifice ce legi au fost schimbate, dacă au fost schimbate și cum au fost schimbate?

Compasiunea arătată de Iohannis față de copilele ucise de psihopatul din Caracal, manifestată printr-un comunicat sec și rece al Administrației Prezidențiale, este falsă,  la fel ca și pseudo-patritismul plăvanului atunci când își pune lab ape piept la intonarea imnului national. Gestul reprezintă obediența masonică și apare la inițierile din toate lojele, iar alogenul antiromân Iohannis îl  face ca să fie recunoscut de „frați” și să prostească naivii că ar fi patriot. Halal!

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și-a pierdut viața în condiții dramatice.” (presidency.ro) La ăsta toate sunt „profunde”, toate au legătură cu fundul. Ptiu, drace!

Cum poate să-i fie milă de niște copile ucise unuia care s-a îmbogățit în tulburii ani ’90 din traficul de internațional de copii, împreună cu nevastă-sa? Ei nu au copii, bine că i-au vândut pe ai altora!

În anul 2014 s-a vorbit timid despre adopțiile internaționale de copii în care au fost implicați soții Iohannis – participare recunoscută cu jumătate de gură și de Klaus Werner Iohannis, candidatul de atunci al liberalilor pentru funcția de președinte a Românie, doar că acesta a încercat să minimalizeze la maximum rolul avut în acele adopții, chipurile ei fiind doar translator și respectiv șofer, cu toate că adoptatorii străini au locuit săptămâni întregi în casa celor doi soți din Sibiu. Oricum, presa obedientă a redus acele adopții la care a participat familia Iohannis la o singură înfiere, nici aceea prezentată corect deoarece fuseseră adoptați patru copii prin aceeași decizie judecătorească din 1990, nu doar cei trei frați Iliuț din Rășinari.

Acum, în anul 2019, a izbucnit un adevărat scandal cu „Cazul Sorina”, care ar putea duce la deschiderea cazurilor mai vechi de adopții internaționale suspecte de către Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), din cauza implicării unor magistrați corupți în aceste activități infracționale, pe lângă participarea altor români organizați în autentice rețele de crimă organizată. Este și acesta unul dintre multele motive pentru care indivizii „cu bube-n cap” , în frunte cu președintele Iohannis, cer în cor desființarea SIIJ!

Atât în anul 2014, cât și acum, în 2019, au apărut instant „avocații din oficiu”, mai mult sau mai puțin acoperiți, ce au sărit ca arși în apărarea ticăloșilor care au intermediate adopțiile internationale pe bani grei, motivând că „este mai bine pentru viitorul copiilor să trăiască în țări civilizate”! Încerc să trec peste fapul că limbricii aceștia au crescut și au fost educați, parte din ei gratis pe vremea comuniștilor, în necivilizata noastră patrie, unde au rămas ca să poluează aerul cu pârțurile snoabe și cosmopolite din capul lor, deși puteau să se care în „țările civilizate” după anul 1990 și doresc să afirm cu convingere că Iohannis sau oricare alt muritor nu sunt un fel de Dumnezei pe acest Pământ, ca să decidă ei soarta unor copii! De unde poate să știe cineva că băiețelul din Rășinari nu ar fi fost mai fericit „la coada vacii” în aer curat și fără stres, decât printe canadienii bogații care prin sinuciderile lor cauzate de depresii furinzează adesea subiecte tabloidelor?

Cea mai mare corupție este în justiție. De aceea vor toți magistrații corupți, Klaus Iohannis (traficantul de copii și tătucul mafiei imobiliare din Sibiu, vizat în nenumărate dosare penale mușamalizate) și partidele aliate lui, PNL și USR, să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ)! Acești falși luptători cu „corupțea” – cum spune agramatul de la Cotroceni – sunt ei înșiși corupți și au fost ocrotiți de magistrați la fel de mânjiți ca ei, care le-au dosit sau mușamalizat dosarele până la trecerea timpului pentru prescrierea pedepselor. Crimele de la Caracal care au oripilat o țară întreagă, la scurt timp după scandalul cu adopția suspectă a Sorinei și plecarea precipitate în SUA a adoptatorilor împreună cu fetița, au întărit convingerea tuturor oamenilor cinstiți din România că Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție trebuie păstrată în continuare și chiar întărită!

În cazul asasinului de copii din Caracal, consider că orice pedeapsă o să ispășească, ea va fi prea blândă. Singura pe care o  merită este pedeapsa cu moartea! Cred că trebuie reintrodusă pedeapsa cu moartea pentru criminalii în serie și trădătorii de țară. Prima lege emisă de criminalii care l-au ucis pe Ceaușescu a fost abolirea pedepsei cu moartea, ca să nu fie executați ei în viitor pentru înaltă trădare de țară! SUA tocmai intenționează să reintroducă pedeapsa cu moartea la nivel federal, deoarece în unele state nu a fost abolită niciodată.

Suntem alături de suferința colegul nostru, jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise de monstrul din Caracal. De asemenea, ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu părinții tuturor victimelor criminalului în serie. Dumnezeu să le odihnească în pace!

Tu, klausule, să-ți bagi undeva statul tău „de drept”, unde copiii sunt traficați și uciși ca pe vremea invaziilor barbare, de la începutul Evului Mediu! Acesta nu este stat de drept, ci mafia magistraților, cea care protejează interesele jefuitorilor străini în România, crima organizată și statul subteran („deep state”) condus de capo di tutti capi, Klaus Werner Iohannis.

Toți acuză statul român pentru traficul internațional de copii și ororile petrecute la Caracal, doar Klaus Werner Iohannis e veșnic nevinovat, de parcă nu el ar fi în fruntea acestui stat! Așa se întâmpla și când era primar la Sibiu, aparatul său de propagandă – foarte bine pus la punct încă de atunci, grație serviciilor secrete germane – avea grijă să transfere toate responabilitățile pentru aspectele negative ale orașului în cârca altora, Iohannis era întotdeauna mai presus de oameni și de legi, el fiind tabu, persoană sacră și intangibilă, aidoma boului Apis al egiptenilor.

                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Cu bățul prin gardul Klausului: „Europa Liberă” reia scandalul adopțiilor internaționale din anii ’90, cu magistrații anchetați și apoi protejați

Ce s-a întâmplat cu copiii din traficul internațional de carne vie în care au fost implicați soții Iohannis?

Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!

Exportul de copii români, un tribut pe altarul globalismului

Experimentul adopției: Cine și-a dorit a măsura și puncta?

Rana deschisă a adopțiilor

Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export

Abuzurile „statului de drept” în adopțiile internaționale, halucinantele îmbârligături din „justiția independentă”! Iată de ce vor trompetele SRI de la USR și propaganda statului subteran desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)!

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Iohannis, acuzat că vrea să fraudeze și alegerile prezidențiale prin aceeași suprapunerea a unui referendum ca la europarlamentare

Romul superior care deținea telecomanda numărătorii voturilor e putred de bogat

Cum „a câștigat” Klaus Iohannis alegerile din anul 2014

Falsificarea rezultatului alegerilor: Solicitarea renumărării voturilor pare imposibilă fiindcă există o complicitate a politicienilor și ong-urilor cu serviciile secrete

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (II)

Noi acuze de fraudă electorală la alegerile europarlamentare cu implicarea serviciilor secrete (I)

Rezultatul alegerile este trucat prin „electorat fantomă”! Votanți inventați de statul subteran prin falsificarea numărului real de alegători!

Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral

Cum se fură alegerile prin număr fictiv de alegători! Populația scade alarmant, dar electoratul crește!!!

Fraudarea alegerilor prin falsificarea numărului real de alegători

Romul superior care deținea telecomanda numărătorii voturilor e putred de bogat

 

 

 

 

12 Comments

 1. gelu

  La Caracal de multa vreme actioneaza un Grup Infractional Organizat care se ocupa cu rapirea si traficarea fetitelor fragede pentru satisfacerea nevoilor sexuale ale baietilor Marelui Licurici ce ne apara cu Patrioatele lor la Deveselu. De aceea SRI, STS, DIICOT, Politia, Procuratura n-au cercetat cu celeritate si rezolvat cazurile de rapire semnalate cu lunili in urma in zona Caracalului. Grupul Infractional Organizat actionand cu stiinta si incuviintarea chiar a institutiilor de forta menite sa apere viata si integritatea fizica a cetatenilor recte: SRI, STS, DIICOT, Politie, Procuratura. In aceasta speta procurorul de caz a stat cu ordinul de perchezitie in mana de la ora 3 si 30 de minute noaptea pana la ora 6 dimineata neincuvintand ca politistii sa ia cu asalt locatia respectiva. Fata striga dupa ajutor din casa iar procurorul astepta la poarta locatiei ca sa se faca ora 6 ca mandatul sa intre chipurile in legalitate. Ca sa nu mai amintim faptul cum ca fata a indicat in timpul celor 3 apeluri la 112, angajatilor STS ca se afla inchisa intr-un service auto in curtea caruia creste un nuc si-n care se afla in libertate multi caini foarte agresivi. In Caracal fiind 12 ateliere de reparatii auto cate locatii credeti ca se incadreasa in acesta descriere??? Si cat le-ar fi luat autoritatilor responsabile sa determine cu precizie locatia dupa apelul de urgenta la 112 dat de fetia rapita si omorata??? Autoritati repsonsabile si compentente nu autoritati complice la acest trafic de carne vie.

  • Silvia

   Institutiile statului probabil sunt implicate in trafic de organe. S-a zis ieri la tv ca anual dispar peste 7000 persoane. Nr e imens. Probabil sunt rapite pt a trafica organe, iar acest lucru nu ar fi posibil fara DIICOT SI SERVICII, aste care au ruinat Ro si au alungat in afara 10 mil.cetateni din cauza ca nu mai au drepturi in propria tara, drepturile si libertatile omului sunt calcate in picioare, abuzuri si ilegalitati fara margini facute de catre institutiile statului care au vandut toate resursele Ro strainilor.
   Serviciile din Ro au cele mai mari bugete din Europa. Avem cei mai multi sristi la 100.000 locuitori. Pt ce??? La ce platim atatia paraziti si mafioti cand acei bani ar putea fi folositi pt spitale,autostrazi,fabrici,ceva sa produca pt economie nu sa investim in paraziti care pe deasupra si distrug tara

 2. gelu

  Va dati seama de cata incompetenta si delasare dau dovada cei de la STS??? Adica STS primeste 3 apeluri de urgenta de la saraca fata de pe 2 telefoane diferite cerand ajutor si spunand c-a fost rapita iar in secunda doi, STS nu se invredniceste sa controleze cine este posesorul celor doua telefoane de pe care suna fata??? Iar in secunda 3 cand STS observa ca telefonul unei alte persoane se afla in locatia de unde o victima suna c-a fost capturata, STS trebuia sa declanseze Alarma de Grad Zero la nivel de Politie, DIICOT, SRI……. tocmai pentru ca echipele speciale de interventie ale SRI, DIICOT si Politie sa poata sa deschida o celula de criza si sa intervina din primele minute ale apelului telefonic. In schimb STS a mermelit-o indicand 3 locatii diferite ale apelului telefonic. Si incepand din acest moment Procuratura si Politia intra si ele in balbaiala si uite asa se face ca practic locatia de unde a sunat victima este gasita la 19 ore de la primirea primului apel la 112. Daca Politia, DIICOT si SRI ar fi intervenit din primale minute in acest caz la alertarea rapida a STS fata ar fi fost salvata si acum traia. Daca ar fi fost vorba de un om de afaceri sau politician cazut pe becul Campului Tactic al gen. Dumbrava in mod sigur Procuratura, Politia, DIICOT si SRI ar fi gasit locatia in care acesta se afla in 10 minute iar politicianul ar fi fost saltat de mascati si la 3 noaptea pentru a demonstra opiniei publice ca la noi serviciile de forta e vigilente si lupta din toate puterile cu coruptia. Dar in cazul de la Caracal a fost vorba de viata si integritatea unui simplu cetatean asa ca STS a preferat sa doarma in bocanci, ceteteanul a fost lasat sa moara.

 3. gelu

  Acum e clara, ceea ce am spus mai devreme se confirma, criminalul avea legaturi cu soldatii americani de la Deveselu. Le dadea fetite proaspete petru desvirginare si desfatare. Si asa am ajuns ca-n Romania sa se intample si na noi ce se intampla in Japonia in jurul bazelor americane de la ei. Periodic sunt violate si omorate fetele lor de soldatii americani. De aceea SRI, STS, Politie, DIICOT si Procuratura au actionat cu atata indolenta si delasare, toate aceste institutii de forta fiind complici la acest trafic de carne vie si crime comise in zona Caracalului vis-a-vis de baza americana de la Deveselu. Cotidianul mergi pe aceasta pista si n-o lasa din mana pana nu afli tot ce poti afla. “Monstrul din Caracal, vizat într-un dosar de trafic de persoane, înregistrat la DIICOT Craiova
  Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Mihaelei Luiza Melencu, ambele eleve în Caracal, este vizat şi într-un dosar de trafic de persoane, aflat în instrumentarea DIICOT Craiova.
  de Diana Berbecaru
  Surse spun că pe numele lui Gheorghe Dincă există o sesizare pentru trafic de persoane. Dosarul este înregistrat la DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova.

  Potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, bărbatul făcea parte dintr-o reţea care furniza „fete” soldaţilor americani de la Deveselu.” Vecinii spun că bărbatul de 65 de ani era foarte masiv, că era divorţat şi că avea o maşină cu care pleca dimineaţa şi venea seara.” (stire gazetanoua.ro.)

  • IQ100

   de obicei la usandezi cand este descoperita o nasoala in care este implicat un “idiot util”, acesta este sacrificat de jure si ‘accidentat’de facto, nu salvat…puteau sa intre peste el, sa il “rezolvwe”ca se opunea arestarii, fata era salvata si eventualele implicatii nashpa pt usandezi ar fi ramas teoretice;
   ce nu se potriverste cu darcul usandez negru este ca exista fete disparute de acolo dinainte de perioada “desantului” colonizatorilor.
   Insa aceasta ipoteza (implicarea unor usandezi cu mentalitatede soldati in Vietnam) verifica si ‘pregatirea psihologica” de joasa speta a politisului ce ii zicea tatalui Alexandrei ca aceasta ar fi ‘plecata de acasa” de buna voie pt distractii tineresti.

 4. oioioi

  Nu prin transformarea tarii intr-un stat politienesc se va rezolva problema incompetentei si delasarii celor care ar fi trebuit sa intervina. “Lipsa legislatiei” care sa permita melitianului sa faca ce vrea muschii lui nu-l va face nici mai competent, nici mai putin delasator. Daca era “ordin de sus” sa intervina intr-o problema care afecta “pe cine trebuie”, vajnicul melitian trecea peste toate “detaliile juridice” si se executa fara cracnire.
  Chiar vreti sa ajungem ca la jidaricani, unde “aparatorii legii” fac legea si bat sau chiar executa victimele, dupa propriul plac? Dupa care mai sunt si scosi basma curata (cu extrem de rare exceptii)…

  • gigimutu

   oioioi,

   mai stii acum ceva vreme, a fost batucit oleaca fiul carmencitei dan, fosta ministresa de interne, intr-un bar, am inteles ca satucul ala a fost asaltat de zeci si sute de politai, in cautarea batausilor.

   vezi, daca era un neica nimeni, nu interesa pe nici un politai sa gaseasca pa infractori, asa insa…
   daca era rapit fiul sau fiica vreunui stab, imediat era gasit/a, asa, nu le-au pasat de o viata de om, rusine cu ”R” mare!!!

 5. IQ100

  l-ati dat si voi, dar mai trebuie citit; rechindebahlui.ro…top-secret-peste-mafia-adoptiilor

 6. Asa este domnule Albin marinescu. Iohanis este capul tuturor rautatilor.

 7. IQ100

  Nu stiu daca este cazul, dar persoanele care au mai multe nume proprii (de botez)si nici unul de famile acum niste zeci de ani erau cele cu ambii parinti necunoscuti; copii abandonati deveniti institutionalizati.

 8. IQ100

  Lla Romania TV au aparut in direct localnici care fac legatura cu clanul de ‘hamericani” Oaca (camatarie, prostitutie fortata si da, conexiuni cu “organele” “‘Statuluide drept”). Dispariiile sunt si anterioare venirii partenerilor. Nu este exclus ca si partenerii. in cautarede sex comercial (ca la ei unde e voie), sa fi ajuns in contact cu cei ce acaparasera piata prostitutiei,
  Iar raspunsurile politistilor ” O fi plecatde bunavoie-se intoarce ea”-pt Alexandra ” E majora face ce vrea,”-pt Luisa si telefoanele de ‘instiintare” primite de parintii si bunicul Luisei ” Copiii sunt in Elvetia”(adica ar avea un iubit) “Fata a fost influentata de o prietena” arata o conexiune cu rapirea si prostitutia fortata.
  Criminalul e pur si simplu un dezaxat care a ‘depasit” pana si limitele criminalitatii interlopilor, ucigand doar din placerea/nevoia de a ucide.Dar mediul in care s-a miscat si posibila credinta ca are ‘protectie” de la interlopi si sau vreun “organ”l-au incurajat pe acerst drum antisocial.Ar merita pedeapsa cu moartea.

 9. gelu

  Alexandra a fost omorata pentru c-a sunat chiar ea la 112!!! 1. Romania dupa Dec. 89 este condusa de SRI, STS si SPP cu complicitatea prin ocuparea posturilor cheie din celelalte institutii de forta ale statului: Politie, DIICOT, DOS, Jandamerie, Parchet si Instantele de Judecata de catre ofiterii SRI sub acoperire. Populatia este imbarligata si invrajbita cu ajutorul mass-mediei controlate de SRI recte ziare.com, digi24, realitatea tv, B1, hotnews, gandulm adevarul si multitudinea de bloguri si conturi #hastagiste si ONG sorosiste. Si timorata si hartuita fizic in strada de bandele #rezist aflate tot sub comanda SRI. 2. Traficul de carne vie si proxenetism, de droguri si alte cele este controlat si super vizat de SRI, STS si SPP. Daca n-ar fi supervizat de insitutiile de forta care au zeci de mii de angajati in Romania n-ar mai exista proxentism, trafic de carne vie, droguri si alte cele. Acum, in cazul rapirii de la Caracal din momentul celor 3 apeluri telefonice la 112 daca Romania era o tara normala la cap si nu condusa de un Grup Militarizat de Crima Organizata, Alexandra ar fi fost eliberata in cel mult 2 ore de la ultimul apel. Faptul ca Alexandra a declarat c-a fost rapita si violata trebuia sa declanseze imediat o operatiune de localizare si salvare de catre grupele operative ale MAI antrenate pentru asemenea situatii. Procuratura trebuind sa intervina in instrumentarea cercetariii penale dupa eliberarea Alexandrei. 3. Implicarea STS. In momentul cand operatorul de la 112 a constata ca Alexandra a sunat de la 2 numere de telefon diferite, STS trebuia sa ceara operatorilor de telefonie mobila sa le indice numele si adresa proprietarilor celor 2 telefoane. Dupa care STS trebuia s-o elimine pe Alexandra din ecuatie si sa ceara in secunda 2 listingul convorbirilor acestuia din ultimele 3 luni. Si odata datele intrate in posesia STS acesta sa le transmita urgent la Politie impreuna cu inregistrarile convorbirilor si hartile celor 3 localizari ale apelului din zona Caracalului. Odata transmise toate datele la Politie, aceasta trebuia sa descinda direct la adresa proprietarului telefonului de pe care s-a sunat la STS. Daca nu gasea fata la adresa respectivs, Politia trebuia sa suprapuna cele 3 locatii in ordinea aparitiei lor peste harta orasului Caracal. Si pe baza descrierii locatiei facute de Alexandra, casa darapanata, cu dulai fiorosi lasati liber in curte, cu un brad la poarta, cu un nuc in curte si cu un gard sau zid rosu-maroniu vis-a-vis de locatia unde este detinuta, faptul ca cel care a rapit-o a trecut cu masina pe langa un baraj inainte de a ajunge din centrul Caracalului la adresa unde se afla ea. Politia sa caute prin perierea strazilor din perimetrele indicate de STS locatia respectiv. S-o localizeze astfel cu precizie si rapid pe fata. Tot la fel cum era de ajuns ca Polita sa cuate in baza de date a MAI pe proprietarul telefonului respectiv sa vada daca numele lui corespunde vreunui suspect cercetat in vreun dosar de rapire, trafic de persoane sau viol. Dinca avand dosar deschis la DIICOT, tinut in sertar. De asemenea Politia putea sa cuate in baza de evidenta populatiei pe toti suspectiii trecuti de 50 de ani, burtosi, cu ochii albastri si cu par alb in cap ce locuiesc in Caracal. Dar nici Politia nu a facut acest lucru. Sa fie cei care opereaza in STS si Politie nebuni si handicapati mintali care sa nu stie cum sa actioneze in asemenea cazuri??? In nici un caz nu. Si atunci singura explicatie logica ramasa in picioare este aceea ca-n momentul cand STS si SRI au constatat ca este vorba despre o rapire in zona Caracalului si stiind ce banda opereaza cu voia lor si cine este autorul rapirii au facut tot posibilul ca operatiunea de salvare sa dureze foarte mult tocmai ca Dinca sa aiba timp s-o omoare pentru ca adevarul sa nu iasa la lumina. Fiind vorba despre un grup local ce rapeste minore pentru satisfacerea militarilor americani stationati la Deveselu. Grup ce actioneza cu acordul tacit al SRI. 2. SRI dorind de asemenea ca in timpul scurs pana la declansarea operatiunii de eliberare populatia sa se inflameze tomai pentru ca Joahnnis si partidele de opozitie sa se foloseasca de acest tragic eveniment pentru a castiga cat mai mult capital politic. Vin doar alegerile prezidentiale si trebuie sa se creeze emotia ca Johannis sa castige un al doilea mandat si pana atunci trebuie sa se desfasoare iar mitinguri anti-PSD. Asta-i filmul evenimentelor ce s-au derulat in aceste zile. Repetandu-se istoria de la Colectiv cand “au trebuit sa moara oameni ca Ponta sa plece iar acum a trebuit moara Alexandra ca si Dancila sa plece”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *