Colimator

Privilegiații care doresc să rămână în continuare deasupra legilor! Cine se teme și vrea desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție?

                      Motto: „Nimeni nu este mai presus de lege.” – […]

 

                    Motto: „Nimeni nu este mai presus de lege.” – Constituția României, Art. 16 (2)

Aiurea, vorbe în vânt! Klaus Werner  Iohannis, alogenul instalat ca Guleiter peste România de străinii care conduc colonia, a pierdut printr-o sentință definitivă și irevocabilă, în anul 2015, un imobil din Sibiu, însușit prin fals în acte publice și uz de fals. Este al doilea imobil pierdut în aceleași condiții, primul – obținut prin aceleași documente false – fiind pierdut în anul 2005 (Klaus Iohannis a pierdut în instanţă al doilea imobil obţinut prin uz de fals). Normal, fiind vorba de același modus operandi și existând un proces paralel și pentru al doilea imobil, trebuia ca și cel recuperat de la hoți după zece ani, în 2015, să aibă aceeași soartă tot din anul 2005, deoarece atunci fusese declarat nul și anulat Certificatul de moștenitor pe care se aflau ambele imobile și toate actele subsecvente acestuia deveniseră nule, deci automat cele două case reveneau la proprietarul anterior, adică statul român, cel păgubit de falșii moștenitori! Dar, în cazul acesta fiind vorba de o chirie enormă încasată lunar de proprietarul impostor Iohannis, s-a tras de timp în justiție încă zece ani, ca să curgă banii cei mulți în „pușculița” parvenitului lacom. În total, procesele au durat 16 ani!!!

Nu s-a făcut dreptate nici atunci și nici acum, fiindcă soții Iohannis, ca să nu plătească cei 800.000 de euro, încasați chirie mai bine de un deceniu ca proprietari impostori (venituri necuvenite) pentru o parte din imobilul pierdut în anul 2015, au deschis două procese prin intermediul Rodicăi Baștea, soția complicelui lor, Ioan Baștea, decedat în Florida, SUA. Scopul celor două procese, care atacă lucruri gata judecate și pentru care s-au pronunțat sentințe definitive și irevocabile, este trecerea timpului prin tergiversarea celor două procese făcături și prescrierea datoriei de 800.000 de euro pe care ANAF nu o poate recupera din cauza acestui fals litigiu, special creat pentru blocarea CF-ului, făcând astfel imposibilă  reintabularea statului român ca proprietar al imobilului pierdut definitiv în instanță de scrocii organizați într-un grup de crimă organizată!

Klaus Werner Iohannis a fost veșnic protejat de statul subteran (Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis) la comenzile sosite din exterior, protectorii cei mari ai acestui impostor fiind iudeo-masoneria internațională și statul german. Statul subteran de aici nu a făcut decât să execute poruncile venite de afară prin intermediul serviciilor secrete autohtone, devenite sucursale ale agențiilor intelligence străine și al masoneriei din România, magistrații fiind niște executanți docile ai comenzilor venite pe filiera serviciilor secrete.

Vă aduceți aminte când spunea Iohannis, în 2014, că prima măsură pe care o va lua ca președinte va fi  renunțarea la propria imunitate?

Aiurea, a mințit, așa cum minte el permanent. Impostorul acesta minte așa cum respiră!

Tot Iohannis a sfidat Constituția, refuzând, printre alte abuzuri, să-l demită pe procurorul general Augustin Lazăr în urma solicitării ministrului Justiției. Cu chiu cu vai a revocat-o din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Merită menționat faptul că Kovesi provenea de la Parcheul de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar Lazăr de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, primarul Klaus Werner Iohannis având dosare penale la amândouă și merită subliniat că atât șefa DNA, cât și Augustin Lazăr l-au protejat pe Iohannis, atât înainte, cât și după ce acesta a ajuns președinte.

Deci, primul om din stat este deasupra legii, la el legea nu se aplică. Nu-i vede nimeni abuzurile, excesele de putere și toate faptele reprobabile cu caracter penal care au fost comise de acesta din anul 1990 până în prezent ! Klaus Iohannis este coruptul care luptă luptă cu „corupțea”. Până și naveta abuzivă București-Sibiu pe banii statului, la fiecare final de săptămână, cu alaiul imperial al unei coloane oficiale compuse din 8-10 mașini, iclusiv ambulanță și echipaje de poliție rutieră,  a devenit o „banalitate” pe care Curtea de Conturi se face că nu o vede. Nu-l pot uita pe acest „mare apărător al statului de drept” cum comenta, cu intonația lui de fătălău, despre o sentință definitivă și irevocabilă conformă cu statul de drept, care i-a închis robinetul veniturilor necuvenite, rezultate ale unui furt imobiliar: „Această decizie mă nemulțumește…” (Regele Soare, nemulțumit că Justiția i-a luat o casă și l-a lăsat cu ochii în soare!)

După INTANGIBILUL NAȚIONAL, urmează magistrații, în special procurorii, care nu vor să de socoteală pentru faptele lor. Cică aceștia luptă împotriva corupției, da’ nu vor să fie cercetați ca muritorii de rând și nici să răspundă în fața legii, fiindcă ei sunt un soi de zei atotputernici și toate deciziile lor devin automat axiome, adevăruri generale acceptate fără demonstrații! Această frăție a procurorilor corupți, care acționează la comenzile primite de la Cotroceni s-a perpetuat timp de 15 ani, de la înscăunarea lui Băsescu și până acum: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

De aceea nu vor acești indivizi certați cu legea, pe care, chipurile, o apără, să existe o LEGE PRIVIND RĂSPUNDEREA MAGISTRAȚILOR! Toată lumea răspunde pentru ceea ce face la locul de muncă, numai ăștia și tătucul lor, Iohannis, nu trebuie să dea socoteală nimănui! De aceea ei doresc desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)! Ca să nu fie cercetați niciodată de cineva și să se afle veșnic deasupra legilor. De aceea vor ca dubla măsură să dăinuiască în justiția din România și să fie executate la ordin doar persoanele incomode pentru statul subteran subordonat străinătății, în timp ce adevărații bandiți, cei care au ruinat România să ie făcuți scăpați! Ia uitați aici cum luptau porcurorii cu „corupțea” în cazul lui Iohannis: Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (III) (la finalul articolului găsiți linkuri și pentru primele două părți ale materialului).

Aceiași procurori au sfidat legea, refuzând să-și îndeplinească atribuțiile pentru care sunt plătiți. Şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a fost suspendată din lipsă de cvorum pentru a patra oară consecutiv, după ce mai mulţi membri au refuzat din nou să se prezinte la ședință. Procurorii din Secția de Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au boicotat plenul acestei instituții ca să nu poată fi realizat cvorumul necesar pentru aprobarea formală a numirii Adinei Florea – procurorul câștigător al concursului pentru ocuparea postului – ca procuror-şef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), acolo unde corupții din branșa lor trebuie să fie cercetați.

Acum, magistrații corupți urlă din rărunchi ca această secție anticorupție să fie desființată, fiindcă – vezi, Doamne! – ei nu mai pot să bage nevinovații la pușcărie „sub presiune” și cu teama că ar putea să ajungă chiar ei la închisoare pentru abuzuri. Ei sunt persoane tabu, la fel de intangibile și sfinte ca Boul Apis din deal, așa că nu e permis nici măcar să fie  suspectați de corupție, darămite acuzați și anchetați. Bineînțeles că sunt sprijiniți și de politicienii corupți pe care-i apără dosind sau tergiversând dosarele lor penale până la prescriere, în frunte cu vodă Mălai Mare de la Cotroceni și lacheii săi la fel de pătați, ca Ludovic Orban sau Rareș Bogdan. Acestora se alătură ong-urile din România finanțate de Soros și organismele internaționale coercitive ale Uniunii Sovietice Europene, adevărate „arme” de constrângere, create în bună tradiție stalinistă.

„Normal” că străinii care mulg România nu puteau să rămână indiferenți și s-au raliat demersurilor pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție prin instrumentele lor de presiune din UE, adică fel și fel de „comitete și comiții”, cum ar fi Comisia de la Veneția sau GRECO. Aceste organisme create artificial sunt coordonate de statele direct interesate de protecția propriilor infractori din multinaționalele care jefuiesc România,  prin intermediul marionetelor din justiția română și eliminarea firmelor românești concurente pe piața liberă de către aceleași unelte camuflate cu robe negre. Conform raportului „GRECO”, cică „crearea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a fost văzută ca o anomalie a cadrului instituțional existent, care ar putea conduce la conflicte de jurisdicţie și ar putea fi folosită greşit și ar putea deveni subiectul unei ingerințe nejustificate în procesul de justiție penală”. Cum naiba, că până și cei cu mai puține cunoștințe în materie de drept observă că tocmai posibilitatea ca și procurorii să fie anchetați pentru abuzurile care viciază actul de justiție, în urma unor comenzi politice,  reprezintă o garanție a independenței magistraților?! Doar niște corupți nu vor să răspundă pentru faptele lor și nici să fie cercetați în urma suspiciunilor privind corectitudinea lor!

Cea mai mare corupție din România este în justiție.  De aici s-a dat startul la jefuirea României după evenimentele din decembrie 1989! Și tot aici s-au legalizat furturile hoților străini și români care au prădat țara!  De aceea vor toți magistrații corupți, susținuți de Klaus Iohannis (vizat în nenumărate dosare penale mușamalizate) și partidele aliate lui, PNL și USR, să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ).

Acești politicieni, falși luptători cu „corupțea” – cum spune agramatul de la Cotroceni –, sunt ei înșiși corupți și au fost ocrotiți de magistrați la fel de mânjiți ca ei, care le-au dosit sau mușamalizat dosarele până la trecerea timpului pentru prescrierea pedepselor.

Cine nu-și execută sarcinile de serviciu în conformitate cu fișa postului este penalizat sau demis. Asta-i valabil doar pentru noi, fraierii care alcătuiesc plebea! MAGISTRAȚII DIN CSM, care au refuzat pentru a patra oară să participe la plen pentru numirea Adinei Florea în fruntea Secției pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie ȘI KLAUS IOHANNIS, care a refuzat total anticonstituțional să-l demită pe procurorul general Augustin Lazăr, în urma solicitării ministrului Justiției, pe lângă multe alte încălcări sfidătoare ale Constituției, NU PĂȚESC NIMIC. Ei sunt zei intangibili, nu pârliți, sărăntoci și muritori ca noi! Pentru ei legile și Constituția României nu se aplică.

                                                                                                    Marius Albin MARINESCU

PS: Pentru toate afirmațiile mele despre impostorul Klaus Werner Iohannis și faptele comise de acesta vă ofer spre lectură cea mai amplă sinteză a tuturor ticăloșiilor comise de acesta, un material jurnalistic amplu, în care se regăsesc o mulțime de dovezi indubitabile care probează toate nemerniciile individului: Ce-ai cu Iohannis, dom’le?

2 Comments

  1. Gina

    Românii nu înțeleg că această dictatură de 30 de ani care îşi schimbă mereu forma şi îşi măreşte puterea ilegalităților…trebuie rasă din temelii cu tot cu statul paralel al SRI,SIE,SPP,STS,DIICOT,DNA,JUSTIȚIE şi în acelaşi timp şi_Statul Fals Politicianist şi mincinos şi Impotent…Degeaba Descoperim, Dezvăluim şi Aflăm TOATE ilegalitățile că pe mafioții tupeişti nu-i doare nici în k’ur 😡 Românii sunt bolnavi de ignoranță şi au pretenția că va veni “ALTCINEVA” şi totul se va schimba în Prosperitate şi Dreptate…DAR NU SE VA SCHIMBA NIMIC,…BA MAI RĂU VA FI până când TOTUL VA COLAPSA şi apoi ne vor trebui încă 30 de ani să ajungem terorizați la “sapa de lemn” de unde am pornit 😳 INACȚIUNEA ESTE FORMA PERFECTĂ A PROSTIEI prin care sistemul lui Johann..parazitează poporul chinuit la disperare iar javrele lui trăiesc extaziate in LUX

  2. gigimutu

    iohanele,

    la pensie, si la pirnaie, asta iti doresc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.