Colimator

Procurorul general Augustin Lazăr este la fel de mincinos ca și protejatul său, Klaus Iohannis

  ADRESA CARE IL INGROPA PE LAZAR – Dezvaluire bomba la Antena 3, care demonstreaza ca in 2014, la 4 […]

 

ADRESA CARE IL INGROPA PE LAZAR – Dezvaluire bomba la Antena 3, care demonstreaza ca in 2014, la 4 zile dupa ce Klaus Iohannis a devenit presedinte, seful PCA Alba Iulia Augustin Lazar a semnat cu manuta lui adresa de comunicare a solutiei de clasare dispusa in dosarul presedintelui. Dezastru pentru Lazar: jurnalistul Marius Albin Marinescu declara ca nu a primit niciodata adresa, pentru a putea ataca solutia de clasare

Document bomba prezentat luni seara, 14 ianuarie 2019, de jurnalista Adina Anghelescu Stancu in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. Este vorba despre adresa pe care procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, pe cand ocupa functia de procuror general al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, a trimis-o jurnalistului Marius Albin Marinescu, care detinea calitatea de petent in dosarul nr. 595/P/2014, in care sesizare parchetul cu savarsirea de catre presedintele Klaus Werner Iohannis (foto dreapta) a unor posibile infractiuni, din functia de primar al Sibiului. Adresa prezentata de Adina Anghelescu-Stancu contine semnatura lui Augustin Lazar, prin care i se comunica lui Marius Albin Marinescu solutia de clasare a cauzei nr. 595/P/2014. Acest document a fost transmis in 20.11.2014, fix in data in care a fost finalizat dosarul de catre procurorul Iustin Bic, si la patru zile de la momentul la care Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei. Adresa de la PCA Alba Iulia arata ca Augustin Lazar a luat la cunostinta de dosarele lui Klaus Iohannis, in ciuda declaratiilor sale potrivit carora nu a semnat niciodata niciun act care sa il vizeze pe presedintele Romaniei.

Iata adresa publicata de jurnalista Adina Anghelescu-Stancu la Antena 3:

                  Marius Albin Marinescu nu a primit adresa lui Lazar

Astfel cum se arata in adresa semnata de Augustin Lazar, jurnalistul Marius Albin Marinescu este informat ca poate formula plangere impotriva solutiei de clasare, in termen de 20 de zile de la comunicarea lucrarii. Problema apare acolo unde, potrivit declaratiilor acordate pentru Lumea Justitiei de jurnalistul Marius Albin Marinescu, fondator al site-ului Justitiarul.ro, acesta nu a primit nici pana in prezent adresa semnata de Lazar. De altfel, Marius Albin Marinescu ne-a precizat ca a aflat de solutia de clasare pronuntata in cauza de procurorul Iustin Bic mult mai tarziu, cand deja nu mai putea ataca solutia.

Pe de alta parte, jurnalistul Marius Albin Marinescu ne-a marturisit ca nu exclude varianta ca adresa semnata de Lazar sa fi fost facuta pierduta, intentionat, iar cei care ar fi gasiti responsabili sa fie reprezentatii Postei Romane. Un lucru extrem de bine semnalat de Marinescu este ca practica Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia este de a trimite adrese fara confirmarea primirii acestora, lucru care ii poate scapa de raspundere in situatia in care un petent reclama lipsa documentului.

                                                                                             Sursa: LUMEA JUSTIȚIEI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.