Cadran international

Prof. univ. dr. Christian Perronne: „Cei care-l critica pe dr. Raoult în ciuda probelor sunt cumpărați de către laboratoare”

    Jurământul lui Hypocrate a fost transformat în jurământul ipocriților! Trebuiesc desființate toate lobbyurile din Bruxelles care au transformat […]

 

  Jurământul lui Hypocrate a fost transformat în jurământul ipocriților!

Trebuiesc desființate toate lobbyurile din Bruxelles care au transformat în cursul ultimilor 20 de ani industria farmaceutică și activitatea foarte multor medici corupți în afacere financiară, care nu are treabă cu medicina. Jurământul lui Hypocrate a fost transformat în jurământul ipocriților!

Au luat bani toți medicii care neagă importantă hidroxiclorochinei, contrar dovezilor aduse de prof. dr. Didier Raoult în vindecarea majorității cazurilor infectate cu Covid-19, printr-un tratament care combină hidroxiclorochina (Plaquenil) cu eritromicina (antibiotic eficace contra bacteriilor).

S-a stabilit faptul că avem de-a face cu o bacterie, NU CU UN VIRUS, de unde vine și eficacitatea eritromicinei în acest tratament. Prof univ. dr. Christian Perronne – fost membru în varii comisii medicale și ministeriale ale Franței – explică în filmul de mai jos corupția medicală absolut amețitoare care a distrus prevenirea și tratarea pandemiei în Franța .

Totul este valabil și pentru România. Profesorul francez tocmai a lansat o carte-rechizitoriu: „Y a-t-il une erreur qu’ils n’ont pas commise?”, în care Perronne se întreabă retoric: „Oare există vreo greșeală pe care să nu o fi făcut corupții care au dirijat criza în Franța?”

7 Comments

 1. Laura

  Toata medicina e corupta, toti medicii, f. putini medici 10% poate si mai putin de atat sunt dedicati juramantului lui Hipocrate. Restul de 90% sunt corupti si fac parte din MAFIA MEDICALA.
  Nu apelati la medici oameni buni , va omoara. Invatati si cercetati si folositi remedii naturiste, totul are un leac, un remediu naturist.

 2. livia

  Bineinteles ca medicii in majoritatea lor sunt corupti. Altfel nu ar fi participat voiosi la minciuna secolului, numita covid 19.

 3. Io Tonping

  Pentru bani si-au vandut onoarea si sufletul.Respect celor cativa medici care au luat atitudine si nu au dorit sa participe la aceasta mascarada.Din pacate sunt putini,foarte putini.

 4. Shadow

  Ma iertai dragilor dar raoult si peronne. Il puteti asculta si o sa va prindeti, SUA si Brazilia care au aplicat la scara larga tratarea cu hidrocloroquina nu sunt nici pe departe unde o spune tovarasul. Raoult a mintit si a falsificat rapoartele facute publice in Franta, a facut-o si in trecut si a fost prins in rapoarte facute in reviste serioase americane. hidroclorokina combinata cu antibioticul respectiv sunt extrem de nocive pt cei care au pb de inima, rinichi, diabet, etc.

  adevarata chestie este ca marocul si tarile din nordul africii care si ei au aplicat pe scara larga tratamentul cu hiroclorochina au un numar foarte mic de morti. Dar este de cautat in functie de conditiile lor de viata si nicidecum pt ca au aplicat aberatia lui rault.
  Puteti cauta pe internet studiile chinezesti la care fac referire atat raoult si peronni si o sa va prindeti ca nu demonstreaza deloc ca hidrocloroquina are vre-un efect. Chiar in concluzii este subliniat. Daca vreti sa va lasati manipulati e ok.

  raoult are la clinica lui finantare si europeana si statala enorme iar asa numitele sale studii clinice nu sunt nici pe departe facute asa cum se fac. Sunt facute prost si masluite.

  • gigimutu

   numa o singura intrebare am la tine,

   sunt mai masluite decit minciunaraia aia de pe toate teveurile – veceurile si din toate ziarele cu numarul de morti si de bolnavi de covid – guvid, umflate artifical, cu pompa, ca sa-i sperie pe bietii oameni si sa-si justifice wuhanis si orbanis toate masurile aberante luate in timpul asa zisei pandemii? mersi de raspuns!

   • Shadow

    @gigimutu

    tu amesteci mere cu pere.
    Eu iti spun despre aberatiile lui raoult care isi doreste un premiu nobel in medicina de ani de zile fara sa il obtina insa muncind pe bune si pe idei testate, analizate si nicidecum masluite.

    ieri maretul raoult a fost ascultat de o comisie parlamentara unde nu a facut decat blabla si atacarea unor laboratoare care nu au vrut sa marce banul la el la spital. Asta nu inseamna ca respectivele laboratoare sunt “inocente”. Binenteles in comisia parlamentara in loc sa se concentreze pe fapte, de ce studiile clinice ale lui raoult nu au fost facute dupa normele in vigoare, de ce ele au fost manupulate ca sa dea bine la hidroclorochina (bolnavii care mureau si luand medicamentuil antipaludismerau scosi din studiu ca si cand nu ar fi existat, etc, etc unde este evidenta manipularea), de ce sustine invers ceea ce au spus chinezii la care face referire si care in concluzii scriu negru pe alb ca nu au depistat nici un efect pozitiv al medicamentului dar ca trebuie sa se faca teste si mai aprofundate pe loturi si mai mari de oameni (ceea ce proiectul discovery face), etc au continuat ca si la noi la nivel de politruci.

    Tu faci referire la numarul de morti datorati covid si la manipularea care exista si in acest caz. Ca sa te fac fericit: Covid nu omoara el ca virus, el este insa un catalizator de efecte care omoara. E super simplu. Este o “cauza” indirecta dar care duce la moarte intr-un numar important de cazuri ori pacalind organismul gazdei ca sa-l faca sa lupte impotriva propriilor organe ori slabind unele organe .

    Cum guvernele, nu numai cel romanesc care a ajuns la paroxism interzicand inclusiv situri, cum a fost cazul justitiarul (iar eu personal mi-am facut datoria sa scriu mailuri atat imbecililor poitici cat si cei din mareata comisie cu dr Arafat in frunte ca sa cer deblocarea sitului si cred ca am fos multi care am facut asta), au gasit ca le convine mai bine pt a-si trece “nevoile” nevolnice si personale bagarea in inchisoare a tuturor oamenilor, asta este adevaratul subiect nu folosirea unor “guru” de ici si de colea pt a ataca pe cei care au luat libertatea si asa subrezita a oamenilor.

    Incearca sa iesi din cercul vicios “imediat” care nu are relevanta. Ceea ce are relevanta este pierderea chiar si temporara de drepturi pt ca “maretele creiere” nu au gasit alta cale mai buna. Peste tot in lume discutia covid este politica, pro si contra cu aberatiile de o parte si alta. ex: trump nu vroia inchiderea si a lasat sa se faca la nivel de stat si nu federal, el a sustinut si hidrocloroxina fara a avea vreo dovada dar deh in spatele lui erau ca si in cazul altora medici si specialisti cu diverse interese. In statele democrate s-a aplicat inversul doar ca sa se opuna lui trump nu pt ca ar fi avut argumente. Doar ca inversul aplicat nu s-a mai aplicat brusc dupa george floyd. antifa si “black lies matter” au avut ok si sustinere imediata (pt ei s-a deschis).

    Imi pare rau sa o spun dar marxismul cultural a invins toate tarile din vest si inving una cate una si celelalte tari.

    Problema reala este “miscarea marxista” care a pregatit bine din start aparitia unei pandemii in care guvernele oricare ar fi ele sa nu poata sa se opuna marsului marxist.

   • Shadow

    Si ca un adaos aveti voi idee de ce tarile foste colonii franceze din nordul Africii au aplicat hidroclorkina in masa? Pt ca cel care ii conseillaza pe regii, presedintii, etc ai lor este un fost presedinte francez care binenteles este anti macron. Deci in functie de pozitionarea lui macron si deci a Frantei fata de hidroclorokina sfaturile lui Sarko pe banuti buni este by default invers.

    Eu personal sunt antimacron total, este un exponent al marxismului cultural perfect, pe sarko l-am sustinut in unele din idei (ca de exemplu in opozitia sa totala fata de integrarea turciei in ue) dar nu in cele in care vroia sa faca placere marxistilor de la atali la soros via bhl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.