Atitudini

Profesorul universitar dr. Mircea Beuran, executat la ordinul lui Klaus Werner Iohannis

  Am rugămintea la dumneavoastră, toți cei care citiți aceste rânduri, să semnați și să distribuiți Petiția aceasta: https://www.petitieonline.com/dreptate_pentru_sntate, iar […]

 

Am rugămintea la dumneavoastră, toți cei care citiți aceste rânduri, să semnați și să distribuiți Petiția aceasta: https://www.petitieonline.com/dreptate_pentru_sntate, iar azi la ora 11:00, împreună cu prietenii dumneavoastră să veniți cu toții în fața Spitalului de Urgență Floreasca pentru a opri această mare nedreptate!

Execuția Profesorului Univ. Dr Mircea Beuran este doar un început și face parte dintr-un plan mult mai amplu, catastrofal pentru România. Nu putem sta cu mâinile în sân când valorile ne sunt demolate și țara este vândută la bucată! Vă rog să semnați și să distribuiți!

Vă aștept azi la ora 11:00 la Spitalul de Urgență Floreasca! Dumnezeu să ajute România! Dumnezeu să-i ajute pe români!

                      Execuția lui Beuran și PNL-izarea României

Profesorul Mircea Beuran este unul dintre chirurgii eminenți ai României. Incidentul din sala de operație a fost unul regretabil, care însă nu a avut nici o legătură cu chirurgul Beuran, nici cu faptul că acesta este Șef de Secție. Cu toate acestea, un secretar de Stat de la Ministerul Sănătății s-a antepronunțat imediat după ce incidentul a fost făcut public, considerându-l pe Mircea Beuran vinovat, deși nici nu se demarase vreo anchetă în acest sens. Mai mult, elementele tehnice ale anchetei arată fără dubiu că acest incident regretabil a avut cauze tehnice și nu medicale sau de management.

Despre schimbarea din funcție a profesorului Beuran se vorbește de vreo șase luni de zile. Ce nu știu medicii de la Floreasca, este faptul că Mircea Beuran era monitorizat non-stop, așteptându-se prilejul pentru a i se găsi vreo vină.

Execuția publică profesorului Beuran este legată de dorința PNL de a pune mâna pe Spitalul Floreasca, ca și pe toate Spitalele din România, prin numirea în funcții a unor apropiați ai PNL.

Ministerul Sănătății nu a efectuat vreo anchetă serioasă privind incidentul din sala de operație, s-au făcut doar că fac niște audieri preliminarii, decizia fiind luată din momentul în care cazul a fost făcut public, de fapt cu multe luni în urmă, de când s-a decis PNL-izarea întregii societăți.

În acest sens există o DECIZIE internă a lui Orban, la ordinul lui Iohannis, ca toți managerii de Spitale, Directori, Directori Medicali, șefi de Secții, ca și toți Directorii, Directorii Adjuncți și șefii de birouri din toate instituțiile statului, de la învățământ până la Ministerul de Interne, să fie schimbați, iar în locul lor să fie numiți membri PNL sau apropiați ai acestora.

În esență, vorbim de zeci de mii de schimbări forțate cu PNL-iști sau parteneri ai lor, carnetul de partid ținând loc de profesionalism. Suntem într-o operațiune națională de îndepărtare a valorilor și profesioniștilor din toate domeniile de activitate și înlocuirea lor cu politruci PNL-iști, iar Profesorul Doctor Mircea Beuran a căzut victimă acestei mizerii.

Cu atât mai curajos și demn este demersul medicilor din Spitalul Floreasca, revoltați de felul în care a fost executat Mircea Beuran! Felicitări acestui colectiv de profesioniști!      

           Mircea Beuran a fost executat direct de Klaus Werner Iohannis!

Motivul execuției lui Beuran de către Iohannis este acela că vrea să-și numească propriul om ca Șef de Secție în locul lui Mircea Beuran, care a fost vânat demult de trepădușii președintelui pentru a-l demite din funcția de Șef de Secție!

Cel pe care vrea să-l numească Iohannis este soțul unui consilier prezidențial, numit pe data de 23 Decembrie 2019, după ce înainte fusese Consilier de Stat la Administrația Prezidențială, la Departamentul de Sănătate Publică al lui Iohannis, și care este și medicul său.

Doamna respectivă a fost numită consilier prezidențial fix la o zi după incidentul din sala de operație. Execuția Publică a Profesorului Mircea Beuran a fost regizată cu mult timp înainte!

Afirm răspicat și ferm că scurtcicuitul din sala de operație a fost provocat intenționat, pentru ca Iohannis să-l execute pe Mircea Beuran.

Numele medicului cu soție consilier prezidențial îl găsiți foarte ușor, intrând pe site-ul Administrației Prezidențiale: https://www.presidency.ro/ro/administratia-prezidentiala/consilierii-presedintelui/paun

După această mizerie odioasă trebuie să ieșim în stradă și să-l apărăm pe profesorul Mircea Beuran, unul dintre marii chirurgi ai României, care este victima unei înscenări odioase! Să mergem azi, începând de la ora 11:00, în fața Spitalului Floreasca și să protestăm împotriva execuției de tip stalinist a lui Mircea Beuran!

                                                                                                                                     Gelu VIȘAN

9 Comments

 1. TRAIAN TANASA

  Ghicitoare

  Cine-i “ȘEFUL STATULUI”,
  Patron al GUVERNULUI,
  Adept al FASCISMULUI
  Și-i supus MUISMULUI?

  (SINNA HOI(T))

  (DE TRAIAN ASANAT)

  DEZVALUIRE

  “Iohannis bolnav de ura”,
  Când vorbește parca-n-jura.
  Și de-ar spune te iubesc,
  Ar suna: bai, te pocnesc!!

  (DE TRAIAN ASANAT)

 2. TANASA TRAIAN

  Iohannis (criminal economic )

  Iohannis ne e GHINION!!!
  E al Germaniei SPION!!!
  E UN MINORITAR NEVOLNIC,
  Ce NE DISTRUGE ECONOMIC!!!

  (DE TRAIAN ASANAT)

 3. Pop

  Este ” executie” politica publica, denigrare si improscare cu noroi a acestui doctor.
  Din pacate PNL ul a început o adevărată “vanatoare” si executare publica a unor personalitati din mai multe domenii, clar ei aplica lozinca comunista “cine nu e cu noi, e impotriva noastra”.

 4. satan existã

  Acest doctor a fost prezent în salã în momentul producerii nefericitului accident?trebuia dumnealui sã fie prezent la operatie?
  Aceste întrebãri sunt adresate tuturor celor ce cred cã doctorii sunt niste sfinti;nu voi uita NICIODATA mãsluirea care se fãcea prin Hexiparma,mãsluire ce nu era posibilã dacã nu erau implicati si doctori,iar cei care nu erau implicati nu ar fi închis ochii;la cåtã bårfã e în societatea romåneascã,IMPOSIBIL sã nu fi auzit si cei ce nu erau implicati despre astfel de practici;iar dacã au auzit si au tãcut,sunt la fel de vinovati.

 5. Draghia Margareta

  NEMERNICIE CURATA.

 6. Maria Borodi

  Trebuie să ieșim în stradă pentru a elibera ROMÂNIA DE ACEST HITLER DUȘMANUL ROMÂNILOR MAFIOTUL NAZIST URGENT !!!!

 7. Mihăilă

  Iohannis e un trădător un nemernic, noi români trebuie sa iesim în stradă să-l dam jos pe acest neamt! Iohannis sa plece, nu dr Beuran noi avem nevoie de doctori nu de acest criminal care e mina în mină cu clanurile interlope.

 8. Grădinaru

  Consider că a venit momentul în care românii să se trezească din prostie și prea mult bun simț.
  Este absolut necesar să se ia atitudine asupra acestor incompetenti, trădători de țară și popor care ne conduc acum.

 9. Virgil D.

  Vreau ca profesorul Beuran sa fie protejat de valul PNL-ist de epurare a marilor specialiști din Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *