Atitudini

Program naţional pentru aducerea acasa a milioanelor de români alungaţi din România în ultimii 30 de ani

  După lovitura de stat din decembrie 1989, stăpânii străini ai României, împreună cu Regimurile politice vasale lor: au transformat […]

 

După lovitura de stat din decembrie 1989, stăpânii străini ai României, împreună cu Regimurile politice vasale lor: au transformat țara noastră într-o colonie în Uniunea Europeană; au distrus cea mai mare bogăție a Poporului Român – munca – prin lichidarea unităților economice și a peste cinci milioane locuri de muncă; au jefuit și jefuiesc uriașele bogății naturale din Grădina Maicii Domnului; au alungat din Țara-Mamă peste șase milioane de români, mai ales pe tineri; au răstignit satul românesc; au acționat pentru ca Poporul Român să ajungă cel mai bolnav, cel mai sărac și cu cea mai scăzută natalitate din Europa; au declanșat și susțin Genocidul împotriva Poporului Român prin administrarea programată de aditivi alimentari cancerigeni; au redus speranța de viață a românilor cu cel puțin 10 ani. România a fost adusă pe locul întâi în lume în ceea ce privește ponderea emigranților din totalul locuitorilor ei.

Niciunul dintre Regimurile post-decembriste, conduse de Președinții-alogeni Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis, susținute de toate partidele politice parlamentare și de actorii lor politici, mai ales de cei alogeni, nu a fost preocupat și nu a întreprins nimic concret pentru aducerea acasă, în Țara-Mamă, a milioanelor de români alungați în ultimii 30 de ani! Dimpotrivă. Toate Regimurile capitaliste post-decembriste au acționat diabolic pentru alungarea milioanelor de români din România! În același timp, Regimurile alogenilor Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis au facilitat dobândirea cetățeniei române la peste două milioane de străini din etnia lor. Această migrație a milioane de alogeni din numeroase țări ale lumii spre România nu este întâmplătoare, ci face parte dintr-un program special denumit „Israel în România”.

Partidul România Noastră lansează spre dezbatere publică un „Program național pentru aducerea acasă a milioanelor de români alungați din România în ultimii 30 de ani”. Totodată, Partidul România Noastră cheamă partidele politice parlamentare și neparlamentare, toate organizațiile neguvernamentale care apără Neamul și Țara, precum și milioanele de români de pretutindeni să acționeze pentru îmbunătățirea acestui Program în Interes Național. Apoi, Președintele României și al tuturor românilor are dreptul și obligația să convoace Poporul Român la un referendum, cu participarea obligatorie, pentru a vota „Programul Național pentru aducerea acasă a milioanelor de români alungați din România în ultimii 30 de ani”.

În opinia Partidului România Noastră este necesar ca dezbaterea și adoptarea acestui Program Național să devină prioritatea numărul unu pentru românii din Țara-Mamă și milioanele de români de pretutindeni!

Pentru înfăptuirea acestui Program Național, Partidul România Noastră consideră că trebuie îndeplinite simultan, cel puțin, următoarele obiective:

-Valorificarea rezervei valutare a Poporului Român, aflată în administrarea Băncii Naționale a României, prin acordarea de credite de către CEC Bank, cu dobândă subvenționată de Guvern, pentru persoanele juridice române și persoanele fizice române, care realizează investiții în România și asigură noi locuri de muncă.

-Valorificarea în Interes Național a uriașelor bogății naturale ale Poporului Român prin introducerea, prin lege, a obligativității încheierii contractelor de împărțire a producției, care să prevadă că cel puțin 70% din valoarea producției obținute intră ca venit al Bugetului de Stat. Anularea tuturor contractelor de concesionare ori de închiriere a bogățiilor naturale ale Poporului Român și înlocuirea lor cu contracte de împărțire a producției. Anual, prin lege, se va împărți la toți cetățenii români jumătate din valoarea obținută din valorificarea bogățiilor naturale ale Poporului Român.

-Interzicerea vânzării terenurilor agricole și pădurilor la străini, până la aplicarea principiului reciprocității în toate statele membre ale Uniunii Europene.

-Răscumpărarea de către Guvernul României a terenurilor agricole și pădurilor care au fost vândute străinilor. Ulterior, acestea vor fi concesionate sau închiriate pentru exploatare numai cetățenilor români. Cetățenilor cu dublă cetățenie trebuie să le fie interzis, prin lege, dreptul de a deține în proprietate, în concesiune sau în chirie terenuri agricole și păduri în România.

-Anularea pe cale legislativă sau juridică a tuturor retrocedărilor ilegale de clădiri, terenuri agricole și păduri, concomitent cu sistarea plății chiriilor și subvențiilor către hoții de imobile.

-Elaborarea și aplicarea unui Program Național de reindustrializare a țării, de dezvoltare multilaterală a României și de asigurare a locurilor de muncă pentru toți cetățenii țării noastre. Acest Program Național poate fi realizat într-o perioadă de, cel mult, șapte ani, cu sprijinul Republicii Populare Chineze și al Marelui Popor Prieten Chinez.

-Încheierea unor contracte economice și de creditare pe termen lung cu Republica Populară Chineză în baza cărora China să devină cel mai mare exportator în România și principalul importator al produselor românești.

-Realizarea în parteneriat și cu sprijinul Republicii Populare Chineze, în maxim cinci ani, a autostrăzilor și drumurilor rapide din România, precum și introducerea unor trenuri de mare viteză pe principalele magistrale feroviare ale țării.

-Pentru românii de pretutindeni care se întorc în România și pentru românii din Țara-Mamă, Parlamentul și Guvernul le asigură, prin lege, următoarele avantaje:

a)Salarii la nivelul celor obținute în străinătate.

b)Alocații de stat pentru copiii egale cu salariul minim pe economie.

c)Facilități pentru cei care își stabilesc domiciliu și trăiesc în mediul rural și, mai ales, în zona de munte.

-Asigurarea creșterii salariilor la toți angajații din România până la media câștigurilor lunare din Uniunea Europeană.

-Majorarea pensiilor românilor pentru a ajunge la nivelul mediu al pensiilor din Uniunea Europeană.

-Acordarea gratuită a cardului de sănătate pentru toți cetățenii români și asigurarea gratuității în domeniul ocrotirii sănătății pentru cetățenii României.

-Stimularea creșterii natalității în România prin acordarea de facilități pentru părinți în funcție de numărul copiilor aflați în îngrijire.

-Crearea și susținerea de către Statul Român a unui sistem bancar românesc.

-Refacerea rețelei naționale de Institute de cercetare, stimularea cercetării științifice și tehnologice naționale.

-Interzicerea ocupării funcțiilor și demnităților publice, civile sau militare, de către cetățenii români care au dublă cetățenie.

-Stoparea genocidului împotriva Poporului Român provocat de administrarea aditivilor alimentari cancerigeni, care au determinat îmbolnăvirea cetățenilor cu boli incurabile. Ca urmare a otrăvirii populației cu aditivi alimentari cancerigeni, în ultimii 30 de ani, peste trei milioane de români au fost diagnosticați cu cancer, din care circa două milioane au decedat, iar ceilalți se luptă să supraviețuiască. Guvernele post-decembriste au neglijat cauza răspândirii cancerului și au acționat, aproape în zadar, pentru a combate consecințele administrării aditivilor alimentari cancerigeni.

                                                                          Dr. Gheorghe Funar

                                                               Președintele Partidului România Noastră

                                                                    Cluj-Napoca, 5 februarie 2020

5 Comments

 1. Buicu Corneliu

  Hallo, romani din toata lumea.

  Am parasit Romania in anul 1980 gonit injurat si perichizionat acasa de securitatea comunista pt. c-am luat legatura cu Paul Goma, un protestatar prin intermediul Europei Libere post de radio finantat atunci de Congresul American, condus de oameni de o conduita morala absolut indoielnica.
  Eu nu am avut voie sa urmez o facultate caci tatal meu a fost functionar la statul capitalist.
  In Romania comunistii ne-au confiscat si pradat pe bunicii si parintii mei fara mila, raminind total infometati.
  Familia noastra n-a fost bogata, numai cateva pogoane de pamant, si totusi am fost cosiderati mici burghezi.
  Dupa venirea la putere a noilor partide asa numite democrate in Romania Justitia ultraconrupta m-a desmostenit 100% in urma decesului tatalui meu.
  Mi-am ales o specialitate technica in Romania si n-a trebuit sa fiu fripturistul comunistilor, si nici aici al Capitalistilor pt. a supravietui.
  Am primit azil politic in Germania unde dupa 3 ani am gasit un loc de munca la Administratia de Stadt a orasului Düsseldorf ca proiectant in constructii hidrotechnice si constructii speciale.
  In Germania fiica noastra a absolvit facultatea de,, Wirtschaftwiesenschaft” si are un birou de indrumari si cercetari economice ale pietei pt. automobilele ce se produc si vand in Germania.
  Ajuns in Germania, am cunoscut ce inseamna sa fi strain in tara altuia, si a trebuit sa suport toate consecintele urii, umilintei si desconsideratiei lor conta strainilor.
  Noi eream si suntem tiganii din Romania pt.ei.
  La drept vorbind eu le dau dreptate la nemti deoarece ei nu mai sunt nemti la ei in tara, fiind manipulati din umbra de alte forte straine.
  Datorita trecutului lor antisemit sunt si azi incorsetati, infricosati si jigniti din toate partile in special de America unde traiesc mai multi evrei decat in Israel.
  A ascunde adevarul este specific fripturistilor care din pacate sunt multi prea multi si in Romania.
  Din pacate acesti fripturisti nu recunosc adevarul ba mai mult dezinformeaza pt. a dovedi cit de descurcareti ei sunt.
  Proverbul ,,multi vad putini pricep” este din pacate o alta categorie de oameni neispraviti mintal.
  Cei care dezinformeaza si lingusesc sunt deasemeni si ei aceea care print-ro intimplare primesc ceva fara sa asude cu adevarat pt. ceiace au primit ori spera sa primeasca.
  Unii romani din Spania striga chiar,, Traiasca Regele”in periodicul El Rumano.
  Nu inteleg dece Mediile din Romania nu vor sa abordeze mai intens aceasta tema de informare intensa a compatriotilor lor din tara si strainatate.
  Cred ca autocenzura de azi e mai periculoasa decit cenzura de ieri practicata de comunisti.
  Cei din fostul DDR (acum germanii din Est) califica actuala presa drept ,, Lügen Presse” adica,, presa mincinoasa”.
  Mediile printre stirile scandaloase si alte nimicuri care aduc mai multi bani, ar putea discuta deschis, sincer si convingator pe aceasta tema numai cateva minute pe zi.
  Inainte de cadera Lagarului comunistilor din Estul Europei, se traia destul de bine in Germania ca de altfel in tot Westul Europei.
  Se faceau multe concesii sociale oamenilor care munceau si ereau harnici, cinstiti si seriosi.
  Produsele ereau de f. buna calitate in raport de cele produse astazi.
  Capitalistii faceau aceste concesii in dorinta de a convinge populatia ca in comunism oamenii o duc ingrozitor de greu in comparatie cu cei ce traiesc in capitalism.
  Colegii mei de birou din germania ereau infricosati de propaganda capitalista unde se spunea ca e posibila o invazie a comunistilor.
  Atunci circula o zicala: ,,Lieber rot sls tot” (,,Mai bine rosu decit mort”).
  Aceasta erea o dovada ca oamenii, n-ar vrea sa lupte contra comunistilor si nu erea pe placul capitalistilor.
  Acesta erea si motivul pt. care capitalistii practicau un capitalism mai uman.
  Dupa caderea comunistilor, capitalistii au intors roata si au iceput sa-si arate coltii si adevarata lacomie salbatica lipsita de scrupule si orice moral social.
  La Tv. din Germania se vorbeste deschis si foarte des pe aceasta tema, adica jefuirea populatiei de mijloc adica tocmai aceea care e mai productiva.
  Dar totul este de neauzit si se merge in continuare spre saracirea oamenilor.
  In foarte scurt timp au aparut noi legi distructive cetatenilor care muncesc o viata intreaga pe nimic.
  Au micsorat salariile, au prelungit anii de iesire la pensie dela 65 la 67 si se gandeste sa se iasa la 70 de ani, ba chiar s-a propus sa lucrezi pe viata, cat te duc puterile.
  Au infiintat salariile mici, care sunt asa de mici incat trebuie sa ai cel putin 2 servicii pentru a putea supravietui.
  Au desfiintat sistemul de pensii de pe vrema lui Bismark, privatizandul.
  Asta inseamna ca daca asigurarea privata da faliment banii economisiti de tine acolo sunt pierduti.
  Tie nu-ti ramane decat sa-ti plangi amarnic saracirea ce te asteapta la batranete.
  Acum au gasit ca pensiile oamenilor unde au cotizat o viata intreaga (adica 42 de ani)sunt prea mari si ca atare s-au pus impozite pe ele, cu toate ca inainte acesti bani au fost impozati de mai multe ori.
  Am facut gresala ca mi-am cumparat un Bungalow in Spania fara sa intuiesc ca spanioli vor schimba macazul cu 180 de grade, adica in rau.
  Astfel din 2015 strainii pensionari din Spania au fost impozati cu 24% unde nu ne ramane din pensie atit cat nici sa murim nici sa traim.
  De curand aflindu-ma in Spania a sunat la use un functionar nepoliticos si arogant dela fiscusul spaniol.
  Cu obrajnicie mi-a bagat sub nas o hartie sub amenintarea s-o semnez ca daca nu chiama politia.
  I-am spus ca nu pot sa semnez deoarece nu inteleg spaniola.
  Toata aceasta lacomie a fiscului Spaniol mi-a provocat cheltuieli suplimentare.
  A trebuit sa angajez atit in Germania cit si in Spania un Steuerberather, care sa dovedeasca ca sunt in regula cu plata impozitului pe venitul ce-l posedam pe globul pamantesc.
  Ce anomalie, de parca eu asi fi un miliardar cu fabrici in toata lumea.
  Fiica noastra a absolvit facultatea de stiinte economice si are un birou privat de cercetare si indrumare in economia de piata.
  Pt. ca ea nu are copii venitul ei in Germania este impozat cu 48%, impozit jefuitor si batjocoritor.
  Ultima descoperire recenta a capitalistilor este asa zisa ,,dobinda negativa”.
  Asta inseamna ca daca eu depun bani pe un carnet de cec banca imi ia dobanda trimestriala pt. ca mi-a deschis acest cont.
  Inainte eu primeam dobanda ca banca se folosea de banii depusi de mine pe timp dinainte definit.
  Acum totul este o batjocura la adresa omenirii civilizate a secolului .
  Tot din acest motiv Estul Germanilor din fostul DDR nu se inteleg si nu se vor istelege nici-o data cu cei din Westul Germaniei.
  DDR istii au sperat intr-o societate mai putin lacoma, si mai putin egoista, mai putin individualista si mai morala.
  Ma doare cind vad cit sufera si cat se chinuiesc romanii aici in fericirea,, Democratiei Occidentale”.
  Acestia sunt oameni nevinovati, ce vor numai sa cistige un banut ca sa supravietuiasca.
  Aici sunt inselati, furati, tratati mizerabil de patronii hrapareti la extrem, ori cum fetele sunt ademenite cu un loc de munca cinstit ca apoi sa ajunga in bordeluri.
  Asta este o societate in care numai hotii, banditii, criminalii, homosexualii, pedofilii si obsedatii sexuali, se simt in largul lor, sunt fericiti.
  Acestia profita de sinceritatea voastra si dece sa nu –i spunem pe nume, de naivitatea voastra.
  Nu va incredeti in astfel de secaturi ca acestia va aduc numai necazuri si uneori chiar moartea.
  Oamenii seriosi nu se amesteca cu aceasta categorie de oameni conrupti, josnici si lacomi la extrem.
  Face-ti presiuni asupra politicienilor vosti si in special a Presedintelui Johannes sa aduca in tara cat mai multe firme Germane care aduc si locuri de munca si tehnologii noi et.et.
  Avind un loc de munca in tara nu mai sunteti nevoiti sa ajunge-ti pe usi straine.
  E o minciuna cand vi se spune ca sunteti bine platiti in capcana Occidentului.
  Intotdeauna un neamt ori un spaniol in tara lui este mai bine platit decit un ,,Scheis Ausländer” (cacat de strain)
  Nu-i lasati pe politicieni sa doarma ca ei au fost alesi de voi si tot de voi sunt platiti din impozitele pe care voi le platiti luna de luna, sa faca acest lucru si sa se zbata pt. Tara si deci pt.oameni ei.
  Nu sunt capabili, inlocuiti-i cu altii care pot.
  Face-ti sindicate puternice care sa lupte pt. interesele voastre.
  Comunistii lacomi ne-au saracit la extrem si de idioti ce au fost s-au autodesfiintat.
  Acum capitalistii ne jupoaie la fel, si de lacomi ce sunt vor pierde ca si comunistii.
  De curind am imlinit 80 de ani si puterile m-au lasat, nu mai pot lupta cu viata.
  Din cauza varstei mele inaintate nu mai am puterea sa demasc toate murdariile oamenilor politici fara scrupule.
  Voi sunteti tineri si de aceea nu cedati si obligati-i pe politicieni sa lase comoditatea si sa fie mai putin conrupti sa-si faca datoria fata de Tara, si fata de voi.
  Voi umleti visteria tarii la drept vorbind.

  Un Oltean ratacit prin fericirea,, Lumii Libere Occidentale”.

 2. Buicu Corneliu

  Hallo romanilor din Spania,

  Din economiile noastre de o viata am cumparat un bungalow in Spania.
  Pt. c-am investit la ei m-au primit cu mare atentie si respect, au fost bucurosi,chiar.
  Acum suntem pensionari si ne petrecem concediile ceva mai lungi unde ne incalzim oasele noastre inbatranite la caldurica soarelui pe coasta Mediteranei.
  Fiica noastra lucreaza in Germania si-isi petrece si ea concediile tot cu noi in Spania.
  In concediu noi cheltuim o multime de bani aducand Spaniei un mic profit, fara ca ea sa cheltuiasca un Phenning pt. noi.
  Noi nu suntem cetateni spanioli nici macar rezidenti ci cetateni germani.
  Totusi Spania e nemultumita acum de noi si din 2015 a hotarat sa puna impozit pe pensiile noastre de 24 % ca rezidenti si ca nerezidenti macar 150,00 € le-ar ajunge.
  In mod abuziv se fac presiuni asupra noastra sa luam rezidenta in speranta ca ne pot jupui mai mult.
  Norocul nostru este ca noi platim inpozit in Germania si nu putem fi dublu impozati.
  A doua pensie este dela statul Düsseldorf si dupa lege nu se poate atinge nimeni de ea.
  In caz ca ne inbolnavim Spania nu da nici un Pfening pt. noi caci plateste compania Germana toate cheltuielile.
  In Schimb dela Centrul de Salud Spaniol mi-a fost refuzat tratamentul pe motivul ca nu vorbesc Spaniola, ba mi-au prescris un diagnostic gresit.
  Tot la centrul de Salud sotiei i-a schimbat medicamentele de scadere a tensiunii arteriale atit de neprofesional incit sotia a facut un preinfarct.
  Pe cand sotia se afla la infermerie rosie ca racul, (210/ 146 trnsiune arteriala)am intilnit pe filozoful si arogantul doctor unde i-am spus ca fapta lui este o crima, ca el nu e calitate buna ca om, nici ca doctor nu-si merita numele..
  El a mers la politie si m-a reclamat ca eu l-am amenintat cu moartea.
  Evident ca eu ca strain n-am avul nici un cuvint de spus in fata politiei si am fost catalogat de criminal.
  Cu un avocat am dovedit ca e o minciuna si e o rasbunare a unui incapabil profesional si totul a fost in bine pt. mine.
  Toata aceasta murdarie a unui om incapabil profrsional m-a costat avocatul 2.500,00 €.
  Cind am fost plecati de acasa ne-a fost sparta casa de doua ori si furate toate bijuteriile sotiei care ereau valoroase numai ca ereau mostenire dela mama ei.
  Tocul usilor dela terasa a fost indoit in fel si chip dar n-a reusit sa intre.
  In schimb a demontat grilajul de fier din perete dela fereastra pivnitei si a intrat in casa unde a dat totul peste cap in cautare de bani si bijuterii.
  Am vorbit si cu o vecina noastra olandeza care mi-a explicat ca spaniolii sunt vorbiti si profita de lipsa strainilor pt. ai prada, si ca si ei i-au furat banii si bijuteriile.
  De fapt si olandezei cit si noua ne-au spus ca noi venim dela Frau Merkel si avem bani multi.
  Daca ar fi asa ar fi bine, dar din pacate in Germania ori Olanda nu gasesti banii pe strada.
  E foarte frumos ei respectuos sa lauzi Spania pt. ca ti-a dat o mana de tarate pt. munca ta istovitoare.
  Una e a-ti da cineva ceva de pomana, si alta e sa castigi prin merit, prin transpiratie 10 -12 ore pe zi.
  Sunt curios daca laudatorii de azi o data ajunsi la pensie pe cine vor mai lauda atunci cind vor vedea ca pensia lor va fi cu 24 % inpozata( adica un sfert din ea se duce in buzunarul altuia)?
  Vor mai striga oare acesti oameni,,Traiasca Regele“ ¿
  In Romania multi dintre noi asteptam dela comunism sa primim ceva in schimb tu te faceai ca muncesti si ei se faceau ca te platesc.
  Acum in Romania este capitalism si trebuie singur sa dai din coate, sa fi mai productiv decat altii, altfel mori de foame.
  Multi dintre romanii plecati dupa caderea comunismului nu vad ca Spania le-a oferit un minim de existenta, minim pe care spaniolii mai harnici si bine califiati parasesc Spania spre Olanda si in spacial tarile Nordice unde au un nivel de viata ridicat.
  Tarile Nordice au nevoie de oameni f.bine calificati.
  Crema Spaniei pleaca si e inlocuita cu cei mai putini calificati si se multumesc cu putin.
  Nunai in Germania trebuie sa fii de 4-5 ori mai productiv decat in Spania laudata de multi romani informati ori n-au capacitatea de a se lasa suficient de informati.
  Sunt convins ca multi dintre romani la ritmul de munca din Germania ar da bir cu fugitii, inapoi spre Romania.
  Eu nu pot ridica in slavi Spania asa cum fac unii din voi, caci noua Spania ne-a adus numai necazuri si ruina financiara din cauza lacomiei lor.
  Dumnezeu ne este martor, noi ne-am dorit la varsta noastra numai un concediu in liniste si pace.
  Singurul bun cu noi a fost soarele Spaniei care ne-a luat din durerile de reumatism pt. o scurta durata de timp a anului.
  Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau pt. ca spun adevarul.
  La drept vorbind depinde si de capacitatea de intelegere a lucrurilor, la care eu nu am nici-o putere.
  Un romin demn de a nu acepta statutul de FRIPTURIST.
  PS:
  Cotidianul El Rumano din Spania m-a certat si n-a publicat acest comentariu.

  Gesendet von Mail für Windows 10

 3. Sint de acord cu aceste măsuri întrutotul,ar fi bine sa renaște din propria cenușă,dar nu e ușor din cauza dascălilor.Corporatiile folosesc toate mizeriile pentru împiedicarea dezvoltării României și reintregirii.

 4. gigimutu

  da, ar fi super!!!

  si ar mai trebui, condamnarea la moarte a tuturor celor care au fost la putere si au sabotat si subjugat Romania intereselor straine!!!
  capete de lista, iliescu, base, iohanel!

  • alex

   Subscriu si eu la cele spuse de d-tra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *